2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ccanim gecen birileri yazmisti. artik bebeklerin seker depolari olustugu icin uzun uyuyabilirlermis, oyle ac da kalmazlarmis .

masallah uyusunda buyusun

Agzini burnunu yerim :)))

Kabizlik hic yasamadigim icin cok bilmem. Her zaman tuvalete cikarim. Simdi de cikiyorum diye düşünüyorum ama zorlaniyorum aci hissediyorum afedersin.

ccanim gecen birileri yazmisti. artik bebeklerin seker depolari olustugu icin uzun uyuyabilirlermis, oyle ac da kalmazlarmis .

masallah uyusunda buyusun
Yani o zaman daha da mi icim rahat etsin :))) bakalim onu erken saate aldircam artik... suan koydeyim eve gecince gun boyu salonda yatiyor tvli odada .. aksam artik kacta emerse 8 mi 9 mu ne olursa yatagina gecircem.. kamera telsiz aldim zaten. Alışsın odaya o saate. Biz yatarken de emip yatar

Kabizlik hic yasamadigim icin cok bilmem. Her zaman tuvalete cikarim. Simdi de cikiyorum diye düşünüyorum ama zorlaniyorum aci hissediyorum afedersin.
benim otururken agrimaya baslayinca farketmistim. Dogumda ikinmaktan oluyormus.
Bir hafta -10 gun sonra kendiliginden gecti benimki canim
etsin bence :)
duzenino oturtusun eve gecince
bizimkide gunduz tv li odada yatiyor genelde

Hemoroid olan oldu mu kizlar . Bende oldu sanirim

Canım, hindistan cevizi yağı sür makat bölgene, çok iyi geliyor. Bebişten ötürü ben tuvaleti hep ertelediğim için bende de acı, kanama oluyor bazen, hindistan cevizi yağı sürüyorum hemen toparlıyor. Geçmiş olsun

Kızlar maşallah ya hepinize bebişleriniz 3-4 saat uyuyormuş gece. Benimki en fazla 2 saat uyumuştur, sonra gaz sancıları ve yarım saatlik kucağımda uykuları oluyor ancak. Benim kızım da 2 ay 3 günlük oldu bugün. Sizin gibi uzun uyuyacağım zamanlar gelecek mi benim de sizce?

Canim 3 saat sonra yine yukseldi benim agrilarim mastit mi ildum acaba dedim.
Goguslerim 39 derece falab ama oyle asiri doluluk ya da kitle yok suan
Genel atesimde yer yer 37den baslayarak degisiyor
Asiri bel ve bas agrim var regli falan mi olcaz ya da anlamadim ki cok berbat bisey 2 gun sorada yola cikcaktkk

cocuk gastrolojisi vardir kesin ona gotur canim.

kaka dan sonra birazda olsa rahatladi mi ?

aa soymuyorlar mi hic ?
biz her gittigimizde soyuyorlar
İlk gittiğimiz doktor soyardı, 4-5 kere gittik ilk ay. Hepsinde kakayı gösterdim mukus var diye, sallamadı. Son gidişimizde aa sen bana ilk kez kaka gösteriyorsun dedi. Diyete gir vs dedi. Dedim her gelişimizde gösterdim. Şaşırıyor yooo diyo
Daha 4. Gün mukuslu kaka fotosu çekmişim arşive koymak için çekmedim herhalde
Bi daha gitmedim ona
Soyup bakmıyorlar mı her yerine. Kuzum bulundugun şehirde araştırma hastanesine git varsa en güzel onlar bakıyor özel hastane normal devlet vs doğru dürüst ilgilenen yok
Kuzum uzakta araştırma hastanesi. Taşınacağım yerde de öyle maalesef. :/
Çok iyi doktorlar bulmuşsun valla
Bakalım aramaya devam
bir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
son iki resim arka planda yasananlar
Ya maşallah ne güzel olmuş prensesim
Selam kizlar belim kolum bacagim basim agriyor usume de geldi bir ara.suan yok gibi
Parol icsem sutten etkiler mi acaba ya
Mastit mi acaba göğüste acı var mı dokunabiliyor musun
Paroldan bi şey olmaz hatta bi o serbest sanırım ağrı kesici olarak canım
Geçmiş olsun
Aslında haftada 200 gr gibi almış, az mı diyorlarmış?
Yok düzensiz aldı 11 günde 238 gr almıştı en son. Bu geçtiğimiz hafta da doğru düzgün almadı muhtemelen. Bi sağlık ocağına gidebilirsem net belli olacak

Aaa taşıncakmısım? Bende de var öyle bir ihtimal ev alabilirsek inşallah. Ama bebişle nasıl olacak bilemiyorum

Aaa taşıncakmısım? Bende de var öyle bir ihtimal ev alabilirsek inşallah. Ama bebişle nasıl olacak bilemiyorum
Buradan bu vesileyle memnun kaldığınız evden eve nakliyat firmaları önerisi alırım kızlar aramızda taşınanlar olmuştu bu dönem

Valla bizim de gözümüzde büyüyor daha hiç toplanmadım ne yapacağım bilmiyorum

Ekim anneleri tecrübenize ihtiyacım var. Kızım 23 günlük asla memeden inmek istemiyor. Ama emdikçe de kusuyor. Yatağına koydum da Çılgınlar gibi bağırıyor. Yok mu bunun bir yolu ya da normal mi bu
Tok olduğuna eminseniz emzik verin ben öyle yapmıştım doyuyorlar ama emme isteği oluyor sadece onuda emzik vererek tatmin edebilirsiniz

Mastit mi degil mi anlamadim canim gogsumde doluluk var ama oyle asiri degil hassasiyette var.ama kitle falan olmustu onceden, sertlik falan..oyle bisey yok

Ben de ictim parol,biraz daha iyiyim kuzum.
Grip mi bu ne anlamadim,asiri vucut agrisi ve gogsumde arada balgam oluyor.
Canım bende mastit oldum sandım gögüslerim doluydu dolu ama dokununca acı yoktu sertlik yoktu. Mastitde acıdan dokunamıyormussun. Ortalıkta salgın var o gün hastanede herkes de bizim ki gbi şikayetler vardı. 3 saatte bi doktor bana parol içirdi emzirme oldugu için. Boğazlarımda hafif yanma hissi var onun içinde gargara verdi onu yapıyorum sabah akşam

Bazı firmalar herşeyi paketliyor sen sadece özel eşyalarını (görmelerini istemediğin) alıyosun kalanı herşeyi onlar yapıyor bi araştır kuzum. Ne zaman taşıncaksın. Şehir değiştirmiyosun dimi

Bazı firmalar herşeyi paketliyor sen sadece özel eşyalarını (görmelerini istemediğin) alıyosun kalanı herşeyi onlar yapıyor bi araştır kuzum. Ne zaman taşıncaksın. Şehir değiştirmiyosun dimi
Evet canım öyle bi firma bulacağız muhtemelen
Ama piyasada yalan reklam yapan çok pişman olacağımız bir taşınma yaşamak istemiyoruz
Şehir değiştiriyoruz maalesef ya

Insallah soguk alginligidir canim ona dua eder oldum korktum atesi gorunce
Bu salgin gitsin artik yildik gercktrn buyukoglum daha yeni iyilesti smdi ben boyleýim korkuyorum bebege gececek diye

Yaaa benimkide böyle sayılırdı iki gündür cozuttu hiç uyuduğu saatlerde uyumuyor zamansız kalkıyor gündüz çok uyuyor noldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…