ccanim gecen birileri yazmisti. artik bebeklerin seker depolari olustugu icin uzun uyuyabilirlermis, oyle ac da kalmazlarmis .Valla canım 54. Gundeyim. 3 gecedir 5 saat 6 saat ve 6bucuk saat araliklarla uyandi 3 gun.. ilk iki gun biraz uykusuz kaldim kaldırmam mi diye ama hic kipirti olmayinca kaldirmadim. Gece de uyanmadi ise uyandirma diyorlar bende uyandirmadim. Hatta şuan ortalama 10 15dk arasi emiyor. Dun gece 12de yedi yarimda uyudu 7ye dogru uyandi. 5 dakika emdi sonra uyudu tekrar. 2saat sonra uyandi emmek istedi 15 dk. Yani benim cocuk kilolu ondan mi bilmem ama ac uyumuyor. Bunu biliyorum. Sabah kalkincada oyle eskisi gibi aglamiyor Duzene giriyor veletler sanirim ama bizimkiler biraz erken sanirim. 3 gündür uyuyorum ya arada uyansam da uykumu aliyorum. O da beni sabah dinc yapiyor. 3 gune kadar sabah uyumadan yapamazdim. Simdi 8 bucuk 9 arasi kalkiyorum bu gidisle de erken saatte de uyanmaya baslarim. Is saatime uygun ayarlicqm saati . Suan rutine ugrasmiyorum. Akisinda. Ama benim cocuk tok onu biliyorum. Ondan rahatim
Agzini burnunu yerim :)))benimki genelde hep yan yatiyor. kusmadan da degil de seviyor oyle yatmayi sipa
benim olmustu canim . Dr krem verdi ama kremi kullanamadan gecti cok sukur . kabiz degildim zorlanmiyordum tuvalete cikarken o yuzden gecmistir dedi dr um ama kabizlik varsa onun icin extra ilac vericekti
Yani o zaman daha da mi icim rahat etsin :))) bakalim onu erken saate aldircam artik... suan koydeyim eve gecince gun boyu salonda yatiyor tvli odada .. aksam artik kacta emerse 8 mi 9 mu ne olursa yatagina gecircem.. kamera telsiz aldim zaten. Alışsın odaya o saate. Biz yatarken de emip yatarccanim gecen birileri yazmisti. artik bebeklerin seker depolari olustugu icin uzun uyuyabilirlermis, oyle ac da kalmazlarmis .
masallah uyusunda buyusun
benim otururken agrimaya baslayinca farketmistim. Dogumda ikinmaktan oluyormus.Agzini burnunu yerim :)))
Kabizlik hic yasamadigim icin cok bilmem. Her zaman tuvalete cikarim. Simdi de cikiyorum diye düşünüyorum ama zorlaniyorum aci hissediyorum afedersin.
etsin bence :)Yani o zaman daha da mi icim rahat etsin :))) bakalim onu erken saate aldircam artik... suan koydeyim eve gecince gun boyu salonda yatiyor tvli odada .. aksam artik kacta emerse 8 mi 9 mu ne olursa yatagina gecircem.. kamera telsiz aldim zaten. Alışsın odaya o saate. Biz yatarken de emip yatar
Hemoroid olan oldu mu kizlar . Bende oldu sanirim
Canım, hindistan cevizi yağı sür makat bölgene, çok iyi geliyor. Bebişten ötürü ben tuvaleti hep ertelediğim için bende de acı, kanama oluyor bazen, hindistan cevizi yağı sürüyorum hemen toparlıyor. Geçmiş olsunAgzini burnunu yerim :)))
Kabizlik hic yasamadigim icin cok bilmem. Her zaman tuvalete cikarim. Simdi de cikiyorum diye düşünüyorum ama zorlaniyorum aci hissediyorum afedersin.
Canim 3 saat sonra yine yukseldi benim agrilarim mastit mi ildum acaba dedim.Oyy bu nasıl bişey maşallah kuzuyaa@Birbasak damat nerdesin damat gelin elden gideyahhh
Ay 2 gündür beni tarif etmişsin ben gittim acile parol verdiler kuzum ateşimde yüksekti o üşüme ateş yükselmesinden. 3 saatte bir parol içtim 3 kere şimdi daha hafif ağrılarım
İlk gittiğimiz doktor soyardı, 4-5 kere gittik ilk ay. Hepsinde kakayı gösterdim mukus var diye, sallamadı. Son gidişimizde aa sen bana ilk kez kaka gösteriyorsun dedi. Diyete gir vs dedi. Dedim her gelişimizde gösterdim. Şaşırıyor yooo diyococuk gastrolojisi vardir kesin ona gotur canim.
kaka dan sonra birazda olsa rahatladi mi ?
aa soymuyorlar mi hic ?
biz her gittigimizde soyuyorlar
Kuzum uzakta araştırma hastanesi. Taşınacağım yerde de öyle maalesef. :/Soyup bakmıyorlar mı her yerine. Kuzum bulundugun şehirde araştırma hastanesine git varsa en güzel onlar bakıyor özel hastane normal devlet vs doğru dürüst ilgilenen yok
Çok iyi doktorlar bulmuşsun vallaişte sana diyorum devlete de bir git inan gittğim dr. medical parktan dönmüştü pipisine kdr böbreklere kadar baktı. çıngırak tuttu takıp ediyormu diye baş kontrolu için kucağına aldı bn 2sinide sevdim. hemde devlette alerjı bölümüne yer açtırırsın birde ordan fıkır alırsn.
Ya maşallah ne güzel olmuş prensesimbir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
son iki resim arka planda yasananlar
Mastit mi acaba göğüste acı var mı dokunabiliyor musunSelam kizlar belim kolum bacagim basim agriyor usume de geldi bir ara.suan yok gibi
Parol icsem sutten etkiler mi acaba ya
Yok düzensiz aldı 11 günde 238 gr almıştı en son. Bu geçtiğimiz hafta da doğru düzgün almadı muhtemelen. Bi sağlık ocağına gidebilirsem net belli olacakAslında haftada 200 gr gibi almış, az mı diyorlarmış?
Aaa taşıncakmısım? Bende de var öyle bir ihtimal ev alabilirsek inşallah. Ama bebişle nasıl olacak bilemiyorumİlk gittiğimiz doktor soyardı, 4-5 kere gittik ilk ay. Hepsinde kakayı gösterdim mukus var diye, sallamadı. Son gidişimizde aa sen bana ilk kez kaka gösteriyorsun dedi. Diyete gir vs dedi. Dedim her gelişimizde gösterdim. Şaşırıyor yooo diyo
Daha 4. Gün mukuslu kaka fotosu çekmişim arşive koymak için çekmedim herhalde
Bi daha gitmedim ona
Kuzum uzakta araştırma hastanesi. Taşınacağım yerde de öyle maalesef. :/
Çok iyi doktorlar bulmuşsun valla
Bakalım aramaya devam
Ya maşallah ne güzel olmuş prensesim
Mastit mi acaba göğüste acı var mı dokunabiliyor musun
Paroldan bi şey olmaz hatta bi o serbest sanırım ağrı kesici olarak canım
Geçmiş olsun
Yok düzensiz aldı 11 günde 238 gr almıştı en son. Bu geçtiğimiz hafta da doğru düzgün almadı muhtemelen. Bi sağlık ocağına gidebilirsem net belli olacak
Buradan bu vesileyle memnun kaldığınız evden eve nakliyat firmaları önerisi alırım kızlarAaa taşıncakmısım? Bende de var öyle bir ihtimal ev alabilirsek inşallah. Ama bebişle nasıl olacak bilemiyorum
Tok olduğuna eminseniz emzik verin ben öyle yapmıştım doyuyorlar ama emme isteği oluyor sadece onuda emzik vererek tatmin edebilirsinizEkim anneleri tecrübenize ihtiyacım var. Kızım 23 günlük asla memeden inmek istemiyor. Ama emdikçe de kusuyor. Yatağına koydum da Çılgınlar gibi bağırıyor. Yok mu bunun bir yolu ya da normal mi bu
Mastit mi degil mi anlamadim canim gogsumde doluluk var ama oyle asiri degil hassasiyette var.ama kitle falan olmustu onceden, sertlik falan..oyle bisey yokİlk gittiğimiz doktor soyardı, 4-5 kere gittik ilk ay. Hepsinde kakayı gösterdim mukus var diye, sallamadı. Son gidişimizde aa sen bana ilk kez kaka gösteriyorsun dedi. Diyete gir vs dedi. Dedim her gelişimizde gösterdim. Şaşırıyor yooo diyo
Daha 4. Gün mukuslu kaka fotosu çekmişim arşive koymak için çekmedim herhalde
Bi daha gitmedim ona
Kuzum uzakta araştırma hastanesi. Taşınacağım yerde de öyle maalesef. :/
Çok iyi doktorlar bulmuşsun valla
Bakalım aramaya devam
Ya maşallah ne güzel olmuş prensesim
Mastit mi acaba göğüste acı var mı dokunabiliyor musun
Paroldan bi şey olmaz hatta bi o serbest sanırım ağrı kesici olarak canım
Geçmiş olsun
Yok düzensiz aldı 11 günde 238 gr almıştı en son. Bu geçtiğimiz hafta da doğru düzgün almadı muhtemelen. Bi sağlık ocağına gidebilirsem net belli olacak
Ben de ictim parol,biraz daha iyiyim kuzum.
Grip mi bu ne anlamadim,asiri vucut agrisi ve gogsumde arada balgam oluyor.
Canım bende mastit oldum sandım gögüslerim doluydu dolu ama dokununca acı yoktu sertlik yoktu. Mastitde acıdan dokunamıyormussun. Ortalıkta salgın var o gün hastanede herkes de bizim ki gbi şikayetler vardı. 3 saatte bi doktor bana parol içirdi emzirme oldugu için. Boğazlarımda hafif yanma hissi var onun içinde gargara verdi onu yapıyorum sabah akşamCanim 3 saat sonra yine yukseldi benim agrilarim mastit mi ildum acaba dedim.
Goguslerim 39 derece falab ama oyle asiri doluluk ya da kitle yok suan
Genel atesimde yer yer 37den baslayarak degisiyor
Asiri bel ve bas agrim var regli falan mi olcaz ya da anlamadim ki cok berbat bisey 2 gun sorada yola cikcaktkk
Bazı firmalar herşeyi paketliyor sen sadece özel eşyalarını (görmelerini istemediğin) alıyosun kalanı herşeyi onlar yapıyor bi araştır kuzum. Ne zaman taşıncaksın. Şehir değiştirmiyosun dimiBuradan bu vesileyle memnun kaldığınız evden eve nakliyat firmaları önerisi alırım kızlararamızda taşınanlar olmuştu bu dönem
Valla bizim de gözümüzde büyüyor daha hiç toplanmadım ne yapacağım bilmiyorum
Yok kalsiyum kullanmalısın dedi doktor sütten alamadığımız için takviye alman iyi olur dediBende başladım o diyete canım.Bebişimde alerji çıktı. Kalsiyum içemez miyim ozman ?
Evet canım öyle bi firma bulacağız muhtemelenBazı firmalar herşeyi paketliyor sen sadece özel eşyalarını (görmelerini istemediğin) alıyosun kalanı herşeyi onlar yapıyor bi araştır kuzum. Ne zaman taşıncaksın. Şehir değiştirmiyosun dimi
Hangi markayı alıyosun canım kalsiyum olarak .Ben Osterocare kullanmıştım gebelikte yine onu alayım diyorumYok kalsiyum kullanmalısın dedi doktor sütten alamadığımız için takviye alman iyi olur dedi
Calciday d3 yazdı canım arkadaşım osteocare kullanıyor sen hangisini istersenHangi markayı alıyosun canım kalsiyum olarak .Ben Osterocare kullanmıştım gebelikte yine onu alayım diyorum
Insallah soguk alginligidir canim ona dua eder oldum korktum atesi gorunceCanım bende mastit oldum sandım gögüslerim doluydu dolu ama dokununca acı yoktu sertlik yoktu. Mastitde acıdan dokunamıyormussun. Ortalıkta salgın var o gün hastanede herkes de bizim ki gbi şikayetler vardı. 3 saatte bi doktor bana parol içirdi emzirme oldugu için. Boğazlarımda hafif yanma hissi var onun içinde gargara verdi onu yapıyorum sabah akşam
Yaaa benimkide böyle sayılırdı iki gündür cozuttu hiç uyuduğu saatlerde uyumuyor zamansız kalkıyor gündüz çok uyuyor noldu anlamadımValla canım 54. Gundeyim. 3 gecedir 5 saat 6 saat ve 6bucuk saat araliklarla uyandi 3 gun.. ilk iki gun biraz uykusuz kaldim kaldırmam mi diye ama hic kipirti olmayinca kaldirmadim. Gece de uyanmadi ise uyandirma diyorlar bende uyandirmadim. Hatta şuan ortalama 10 15dk arasi emiyor. Dun gece 12de yedi yarimda uyudu 7ye dogru uyandi. 5 dakika emdi sonra uyudu tekrar. 2saat sonra uyandi emmek istedi 15 dk. Yani benim cocuk kilolu ondan mi bilmem ama ac uyumuyor. Bunu biliyorum. Sabah kalkincada oyle eskisi gibi aglamiyor Duzene giriyor veletler sanirim ama bizimkiler biraz erken sanirim. 3 gündür uyuyorum ya arada uyansam da uykumu aliyorum. O da beni sabah dinc yapiyor. 3 gune kadar sabah uyumadan yapamazdim. Simdi 8 bucuk 9 arasi kalkiyorum bu gidisle de erken saatte de uyanmaya baslarim. Is saatime uygun ayarlicqm saati . Suan rutine ugrasmiyorum. Akisinda. Ama benim cocuk tok onu biliyorum. Ondan rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?