2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaa benimkide böyle sayılırdı iki gündür cozuttu hiç uyuduğu saatlerde uyumuyor zamansız kalkıyor gündüz çok uyuyor noldu anlamadım
Canim benim suan bir duzen olmasini beklemeyelim. Su gaz illetinden kurtulunca biraz duzen olur. Dun gece yine 1 ettim. 7 de iki kere emdi bir de bezinj degistirme durumum oldu. Abah tasirir diye. Yanlis yaptım. Uykusu açıldı ama ikinci emisde dayanamadi yavrucak uyudu. Daha uyanmadi. Normalde 9bucuk gibi bekliyordum... daha dis isi var onu hic dusunmek istemiyorum sende dusunme an'ı yasa ya :)))

Biz bağlamıyoruz, montunu bile giydiremiyoruz hatta biz de giyinemiyoruz pijamalarla battaniyeye sardığımız gibi terlikle koşuyo eşim arabaya, battaniyeye sarılı kucağımda eme eme uyuyor arabada
ya burda kural malesef, polis yakalasa sosyal hizmetlere kadar gidiyor konu

simdi benim arkadasin bebegine gripe water diye bir solusyon vermis ebesi. bende aldim bugun , denicem . icinde rezene ve bir iki bitki daha var.
burada bir cay kasigi rezene verin demisti dr bir kac kisiye. bu da sanirim ayni mantik

Canım et ve süt , süt ürünleri yasak kalsiyumdan fakir bir diyet o yüzden calciday d3 yazdı bana doktor birde demir kullanıyorum doğumdan bu yana feramat

bugun pert olduk bizde valla
ne aci elma yagi ne de fon makinasi ise yaradi.
gun icinde kac kere masaj yaptik , damlalarini verdim ama bana misin demiyor
Senin tam zamanı artık kuzum Memoşda bu zamanlarda başlamıştı Sabırlar diliyorum arkadaşım çaresiz hissetmek çok kötü bizim zinco ve biogaia ile düzeldi şükür

Senin tam zamanı artık kuzum Memoşda bu zamanlarda başlamıştı Sabırlar diliyorum arkadaşım çaresiz hissetmek çok kötü bizim zinco ve biogaia ile düzeldi şükür
biogaia kullaniyorum.
cocytnal diye bir kolik damlasi var onu kullaniyorum.
beslenme oncesi icinde ovol diye bir damla kullaniyorum.
kendim rezene kimyon iciyorum ama genede zor geciyor.

ilerleyen haftalar da hafifleyecek mi bu durum ?

Acile gittik film çekildi çok gaz ve kaka var dediler, lağman yapıldı ama işe yaramadı hala kıvranıyor yavrum dua edin nolur

Kıyamam ya nasıl ağrı yapıyordur o.. koskoca babamı devirdi afedersiniz bu sorun..
Canım çocuk spa sına götürsen orda sudan sonra da masaj yapıyorlar faydası olur belki. Aklıma o geldi. Lavmaya kadar yapılmış yazık kuzuya yaa

Ay bende görmedim bıngıldağa bakanı çok saçma ya. Geçen hafta devlete götürdüm kalça usg si için doktora girdik bir ay 25 günlük bebeğin nesi var dedi hesap sorar gibi birşeyi yok kalça usg si için geldim dedim. Bide boy kilo vs ölçersiniz dedim boy kiloya girersek çocuğu bronşit edip eve götürürsün özelmdoktorunuz baksın dedi eşime baktım randevuyu aldık ultrason içinde. Daha da gelmem şu ultrasonu çwktireyim dedim 2 dk sürmedi içerde duruşumuz. Bşde dalga geçer gibi kilosu iyiye benziyor almış dedi koştur koştur çıktık. Bıngıldak hak getire ben kendim bakıyorum.. şu aşıyı olalım da kendi doktorumuza gideriz yine..

Bende de var, ben de biraz bahara digru uzatmaya calisiyorum sureci en azindan bebis biraz buyur is yapmam kolay olur. Ilk kez tasinicam cook gozumde buyuyor

Aile hekimi bana osteocare kullan dedi canim
Ay kolaylık versin Allah sana da kuzum ya. İyi erteleme şansın varsa en azından havaları beklersin daha iyi olur
Ayyy kolayca atlatsın paşa inşallah bizim de yarın sabah olucak bakalımm

E
biogaia kullaniyorum.
cocytnal diye bir kolik damlasi var onu kullaniyorum.
beslenme oncesi icinde ovol diye bir damla kullaniyorum.
kendim rezene kimyon iciyorum ama genede zor geciyor.

ilerleyen haftalar da hafifleyecek mi bu durum ?
Evet canım kendi aktifleştikçe azaldı bizim

Cidden tavır bu mu ya. Çok sinir bozucu. Şikayet korkusu falan da yok. Empati yoksunu...

Enfeksiyondan korktuğum için götürmedim, bir de benimki ağlar kesin. Ama masaj varsa denemeye değer canım götüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…