Canim benim suan bir duzen olmasini beklemeyelim. Su gaz illetinden kurtulunca biraz duzen olur. Dun gece yine 1 ettim. 7 de iki kere emdi bir de bezinj degistirme durumum oldu. Abah tasirir diye. Yanlis yaptım. Uykusu açıldı ama ikinci emisde dayanamadi yavrucak uyudu. Daha uyanmadi. Normalde 9bucuk gibi bekliyordum... daha dis isi var onu hic dusunmek istemiyorum sende dusunme an'ı yasa ya :)))Yaaa benimkide böyle sayılırdı iki gündür cozuttu hiç uyuduğu saatlerde uyumuyor zamansız kalkıyor gündüz çok uyuyor noldu anlamadım
Sorma canım ya .. o pirtlar ne ses gur .. sanki yetiskin yapoyor :)bizimde oyle valla. gecen gece bir pirtlar yapti , sanirsin biz yapmisiz.
hele memedeyken zor bir pirt gelmisse , memeyide isiriyor , bagiriyor yavrum
Bizimkine bazen arabada turlamak iyi geliyor ama bazenbugun pert olduk bizde valla
ne aci elma yagi ne de fon makinasi ise yaradi.
gun icinde kac kere masaj yaptik , damlalarini verdim ama bana misin demiyor
boyle gerginken oto koltuguna baglayamiyoruz , yoksa onuda denemek istiyorumBizimkine bazen arabada turlamak iyi geliyor ama bazeninşallah bizimki gibi olmazsınız canım, geçsin gitsin hemen
sagol kuzum
Biz bağlamıyoruz, montunu bile giydiremiyoruz hatta biz de giyinemiyoruzboyle gerginken oto koltuguna baglayamiyoruz , yoksa onuda denemek istiyorum
ya burda kural malesef, polis yakalasa sosyal hizmetlere kadar gidiyor konuBiz bağlamıyoruz, montunu bile giydiremiyoruz hatta biz de giyinemiyoruzpijamalarla battaniyeye sardığımız gibi terlikle koşuyo eşim arabaya, battaniyeye sarılı kucağımda eme eme uyuyor arabada
Canım et ve süt , süt ürünleri yasak kalsiyumdan fakir bir diyet o yüzden calciday d3 yazdı bana doktor birde demir kullanıyorum doğumdan bu yana feramatAy teyzemmmm sen ne güzelsin
Annen seni ne güzel süslemiş yavrum ya
Maşallah
Hope’cum hiç dikkat etmemiştim aşı sonrası çiş kokusuna ama bizde de şimdi düşündüm de aşıdan sonra kızarıklık oluşmuştu. Oldu da bitti maşallah diyelim
Aynen öyle bu durumun en büyük özelliği gece ateş çıkması… bizde ateş çıkmamıştı ama halsizlik oldu. Bol bol süt verirseniz çabuk geçer demişti hemşire.
Ben de kullanmıyorum kalsiyumsüt içemiyorum çünkü. Sizin diyette sadece süt mü var? Hangi kalsiyumu kullanıyorsunuz nurcum?
Senin tam zamanı artık kuzum Memoşda bu zamanlarda başlamıştıbugun pert olduk bizde valla
ne aci elma yagi ne de fon makinasi ise yaradi.
gun icinde kac kere masaj yaptik , damlalarini verdim ama bana misin demiyor
biogaia kullaniyorum.Senin tam zamanı artık kuzum Memoşda bu zamanlarda başlamıştıSabırlar diliyorum arkadaşım çaresiz hissetmek çok kötü bizim zinco ve biogaia ile düzeldi şükür
atessiz agrisiz gecsin canimBugün aşımız var teyzeler bize şans dileyin
Gece güzel dinlendik umarım bu gecede güzel geçer hemşireye sorup calpol almayı düşünüyorum,derecemiz kayboldu bide derece alıcaz
19u kalça ultasonu 21i canlı aşı bakalım kolaylıkla olur umarım
Acile gittik film çekildi çok gaz ve kaka var dediler, lağman yapıldı ama işe yaramadı hala kıvranıyor yavrumdua edin nolur
He yaaa zaten kötüydü kaka filan aynı şekilde kaldı düzelmiyor
Şu ishali su gibi kaka atışı düzelse biraz pütürlense kiloyu da düzgün alacak eminim.
Kesinlikle bakıyorum bildiklerimden daha farklı bir şey duymuyorum makale okuyorum yani teorik kısmında bilgileniyorum ancak.
Hafifliyor mu gerçekten, zaten 2 ay olacak antibiyotik kullanalı.
Çok üzülüyorum capcanlı kızım ama kilo alıp serpilemedi bi türlü
Valla benim doktorlardan çok bi beklentim yok şu çocuğu başından aşağıya incelesin beni bilgilendirsin, doğduğu zamana göre gelişimini dikkate alsın yetecek ama. Sağolsunlar muayeneleri uzatmayı pek sevmiyorlar herhalde. Daha bngıldak kontrolü yapanı görmedim
Soyun
Ay kolaylık versin Allah sana da kuzum ya. İyi erteleme şansın varsa en azından havaları beklersin daha iyi olurBende de var, ben de biraz bahara digru uzatmaya calisiyorum sureci en azindan bebis biraz buyur is yapmam kolay olur. Ilk kez tasinicam cook gozumde buyuyor
Aile hekimi bana osteocare kullan dedi canim
Ayyy kolayca atlatsın paşa inşallahBugün aşımız var teyzeler bize şans dileyin
Gece güzel dinlendik umarım bu gecede güzel geçer hemşireye sorup calpol almayı düşünüyorum,derecemiz kayboldu bide derece alıcaz
19u kalça ultasonu 21i canlı aşı bakalım kolaylıkla olur umarım
Evet canım kendi aktifleştikçe azaldı bizimbiogaia kullaniyorum.
cocytnal diye bir kolik damlasi var onu kullaniyorum.
beslenme oncesi icinde ovol diye bir damla kullaniyorum.
kendim rezene kimyon iciyorum ama genede zor geciyor.
ilerleyen haftalar da hafifleyecek mi bu durum ?
Cidden tavır bu mu ya. Çok sinir bozucu. Şikayet korkusu falan da yok. Empati yoksunu...Ay bende görmedim bıngıldağa bakanı çok saçma ya. Geçen hafta devlete götürdüm kalça usg si için doktora girdik bir ay 25 günlük bebeğin nesi var dedi hesap sorar gibi birşeyi yok kalça usg si için geldim dedim. Bide boy kilo vs ölçersiniz dedim boy kiloya girersek çocuğu bronşit edip eve götürürsün özelmdoktorunuz baksın dedieşime baktım randevuyu aldık ultrason içinde. Daha da gelmem şu ultrasonu çwktireyim dedim 2 dk sürmedi içerde duruşumuz. Bşde dalga geçer gibi kilosu iyiye benziyor almış dedi koştur koştur çıktık. Bıngıldak hak getire ben kendim bakıyorum.. şu aşıyı olalım da kendi doktorumuza gideriz yine..
Enfeksiyondan korktuğum için götürmedim, bir de benimki ağlar kesin. Ama masaj varsa denemeye değer canım götüreyimKıyamam yanasıl ağrı yapıyordur o.. koskoca babamı devirdi afedersiniz bu sorun..
Canım çocuk spa sına götürsen orda sudan sonra da masaj yapıyorlar faydası olur belki. Aklıma o geldi. Lavmaya kadar yapılmış yazık kuzuya yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?