2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
-Sunshine sabah şiddetli gazını cıkartırken az kaka yaptı. kakasında cok cok az bi mukus gördüm. Yediklerim aynı aslında daha doğrusu şöyle yoğurt süt tüketiyorum ama aşırı değil hani sütü arada sütlac yaparım o şekilde yoğurdu 2 güne 1 kase olacak şekilde. Peynir her sabah tüketirim. Ama 3 gündür annemdeyim hastada olunca öğle aksam yemeklerinde yoğurt yedim. Annemle günde 1 fincan sütlü kahve içtim ondan mı oldu ki yoğun tüketince tam alerji gibi değil de hassasiyet mi var ki. Farklıdan değişik yemedim hiç

Çoklu gıda olabilirmi? İki çocuğumda da alerji çektiğimden biliyorum o kadar çok alerjik besin var ki anlatamam. Yumurta tavuk susam fındık fıstık kakao… liste o kadar uzuyor ki yediklerini ya yaz ya da aklında tutmaya çalış farklı ne yediğinde oluyor bi bak bakalım istersen

E ekim1903 nasılsınız canım nasıl oldunuz

Valla kızlar benim 3. Covidim bukadar kötü geçirmedim hiçbirini okadar kötüyüzki annem ben nil bize göre daha iyi ama iştahı eskisi gibi değil yavaş yavaş açılıyor çok dikkat edin lütfen bu değişik bir şey kemiklerimi kırıyorlar sıtmalar tutuyor tuvalete yürüyemiyorum bide düşünün ne olursa olsun nil var bi annem bi ben bakmaya çalışıyoruz ama kendimizi bırakamıyoruz nil olduğu için kendini koruyun

Tavuklu pilav yemiştim pazartesi ve salı günü ama daha once yapmamıştı bıyle bişey peki ne zamn geçiyo bu alerji durumu doktora gitmeli miyim

Kaç günlüktü bebeğin bizde yaptıracaktık ama verem aşısıyla yakın oluyor arası hemşire verem ağır bi aşı iyileşsin ondan sonra sünnet ettir dedi şimdilik erteledik
19unda 3 aylık olacak canım. Zaten yaptirmasaydim 1 ay bile beklemezmis çok kapanmış. Bacağını attırıp duruyordu zaten yukarda yazmıştım nasıl geçtiğini

Şampuan deterjan ıslak mendil o kadar etken var ki. Bizimkinin de boynu öyle yüzü de kuru ve kırmızı küçük küçük isilik var. Kollarında egzama var. Ama dediğim gibi emzirirken çok zor iş. Arkadaşımın dediğine göre çoğu şeyi kesmesine rağmen arada oluyormuş. Bizim alerjiden kabızlık var ve gaz kusma olarakta çok etkilemişti bizi mamaya geçince özellikle gaz çok azaldı
Mustela stelatopia kullanmaya başladım bioderma nemlendirici kullanıyorum arada tekrar hortluyor resmen. 6 aydan önce de test yapmıyorlar ama ben yine de gideceğim mamaya rağmen biz böyleyiz gerçekten çok zor

O kadar avantajlı ki. Büyük bebek olsa hatta 6 7 aylık bile olsa hala mızıldanırdı belki. 5.700 civarındaydı 19unda 3 aylık oluyor
Sadece çişini yapincaya kadar sıkıntı çekti doktorun demesine göre 1 ay bile dayanmazmış çok kapanmış çünkü

Evet bi kere iltihap geçirdi kuzum 1 hafta iğne atıldı. Ben iyi ki yaptirmisim diyorum. insan küçük diye düsünüyor kıyamıyor içim gitti bitinceye kadar ama şimdi iyi ki diyorum çünkü daha kolay geçiyor çok çabuk iyileşiyor.
Çok sagolasin bakalım yalnız kalacagim nasıl olacak merak ediyorum kuzum

Bizimkinin boynu hariç hiçbiryerinde bişey yok ama nette baktığım kadarıyla neredeysebutun belirtiler var burunda hırıltı oksürük gaz

Bizimkinin boynu hariç hiçbiryerinde bişey yok ama nette baktığım kadarıyla neredeysebutun belirtiler var burunda hırıltı oksürük gaz
Bizimki de öyleydi 15 gündür kollarında da türedi. Cok sinir bozucu bisey insan neyden olduğunu da bulamadıkça
En iyisi gidebilirsen bi götür bence alerji doktoruna

Güzel anneler günaydın. Bebeğini biberon ile besleyen annişlere birşey sormak isterim. İki buçuk aylık bebeğinizi hangi sıklıkta besliyorsunuz ve tek seferde kaç CC içiyo
gece uykusu hariç 3 saatte bir besliyorum sadece mama yediği zaman 60 ya da 90 içiyor aynı zamanda meme de emiyor benimki

gece uykusu hariç 3 saatte bir besliyorum sadece mama yediği zaman 60 ya da 90 içiyor aynı zamanda meme de emiyor benimki
Ya benimki de bir öğünde 70 den fazla içmiyor ama simdiye kadar gece hariç hiç 3 saat birşey yemeden durmadı. Memede 5 dakikadan fazla durmuyor. Acaba az mı diye evham yapıyorum galiba. Maksimum iki saatte bir 50-60 cc

Ya benimki de bir öğünde 70 den fazla içmiyor ama simdiye kadar gece hariç hiç 3 saat birşey yemeden durmadı. Memede 5 dakikadan fazla durmuyor. Acaba az mı diye evham yapıyorum galiba. Maksimum iki saatte bir 50-60 cc
iki saatte 60 cc normal aslında benimki de bazı günler sadece 60 içiyor 4 saatte bile

Merhaba, benim bebeğimin yüzünde de kızarıklıklar çok arttı. Zaten cildi çok kuru pütürlüydü bir haftadır. Doktor birşey kullanmaya gerek yok geçer dedi ancak ben dayanamadım araştırınca mustela stelatopia krem aldım bugün işe yaradığı yazılmış. Şunu sormak istedim kızarıklıkların alerji olduğunu ne düşündürdü size? Ben diyet yapmıyorum çünkü doktor senin sütünden oluyor dedi geçti. Burda sizlerin dikkat ettiğinizi görünce acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum diye düşündüm.

Cildi böyle bazen daha da artıyor. Çözümü bilen varsa tavsiyelere ihtiyacım var

Eklentiler

• 82E37C08-D38D-4932-93F2-09D4BDF97A88.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 64
Canim cok gecmis olsun, bu senekine virus kokteyli diyorlar covid influenza gibi oluyormus zaten influenzaya da cok zor geciyor diyorlar. Insallah bir an once atlatirsiniz.

Senin bitkiselci bir doktorun vardi o ne dedi bu covid durumunda verilebilecek bitkisel urunler var miymis bebege?

Tavuklu pilav yemiştim pazartesi ve salı günü ama daha once yapmamıştı bıyle bişey peki ne zamn geçiyo bu alerji durumu doktora gitmeli miyim
Canım ne zaman geçeceği belli olmaz 1 sene sürdü benm oğlumun yeğenimin 3 sene. Ama alerji genelde 3. Ayda belli ediyor kendini 3 ay civarı test yapıyorlar genelde

Ayy nereye gidiyosun kuzum. Ya armut uygulamasında nakliye bölümünde baya yorum oluyor bi bak istersen. Hasarsız kurtulursunuz inşallah.
Bursa canım
İyi dedin armuta da bi bakayım
İnşallah çiçeğim
Ya bak o kadar sinirlendim ki şu duruma. Yakın Çevrede araştırma hastanesi olsa gitmek istiyordum aslında ama. Düz devlet hastanesi olsa ve şu tavrı takınan doktor olsa eşim kavga eder. Hani fazla bir şey de istememişsiniz ki standart rutin kontrol.
Her meslek dalında böylesi var ülke komple ahlaki çöküş içinde. İnsanlardan hakkıyla mesleğinin gerekliliğini yapmasını beklemek hayal oldu.
Kadın doğumcu bulmak zor sanırdım çocuk doktoru bulmak daha zormuş.
Şu arkadaki bıngıldak elime üçgen kemik geliyo ortası hafif yumuşak ama sanki dolu dolu bi yumuşaklık. İnş sorun yoktur ne diyim endişenmek istemiyorum artık. Üst bıngıldak hala büyükçe gibi.
Şimdi bi de Bursa’nın ilçesine gideceğim orada da doktor sıkıntısı var te Bursa merkezden doktor bulacağım bi de
Minnoşum paşamız sünnet olmuş hayırlı olsun

hmmm valla kuzucum hassasiyet gibi de olabilir bak bi makale atıcam bakarsın.
Kilonuz topluyordu sizin, kilo alımı iyiyse ve kakada kan yoksa belirtiler bu kadarsa diyete pek gerek görülmüyor sadece yeme sıklığını azaltabilirsin belki. Kusma da vardı sizde güneşte 2. Aya girmeden alerji belirtileri arşa çıkınca hafif kusmalar başlamıştı diyetle kesilmişti. Şimdi dana kıyma deneyince yeniden kusma başlamıştı hatta bir kere fışkırdı. 1 hafta geçti normale döndü son günlerde. Kusmuyor artık.
Sen aynı gün içinde aşırı tüketme istersen yine de
Oy oy oy çabucak iyileşin inşallah
Su bebeler hasta olmasın kıyamıyorum hiç

-Sunshine güneş prematüre mi canım ben bursada yaşıyorum bi dr söyleyebilirim kardeşimin kızı prematüreydi dr undan çok memnundu yoğun bakımdada o ilgilenmişti

Düşündüm dün annemle ne yediğimizi filan fıstık ezmesi yedim ben doğumdan beri ilk defa tükettiğim besin o yapmıstır belki. Belkide aşırıı süt tüketimi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…