2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar oğlum bir haftanjn ardından dün kakasını yaptı çok şükür hemde 3 kere sıkıntı şurda ilk kakası normaldi sonraki ikisinde mukus vardı bu sabahta 2 kere yaptı birinde yeşil yeşil parçacıklar vardı diğerinin rengi normal ama mukusluydu süt diyeti yapmama rağmen niye boyle anlamıyorum 1 haftadır boynunda kırmızı bileyler var geçiyo gibi olup pullanıyo sonra tekrar kızarıyo dün sağlık ocagına buyuk kızı goturduğumde süt alerjisini sordum mutlaka doktora gotur dedi sizce ne yapmalıyım bu şehirdeki hastanede randevh bulmak o kadar zor ki çok ıyı bi doktorumuz var randevu yok istanbula mı gitsem diye düşünmeye başladım

Aynen bezlere dikkat etmek lazım demekki aşı zamanıı bide cocukları ordan yaralamayalıım anurkoc kuzum insallah asınızı sorunsuz sıkıntısız atlatıın Sende bezine dikkat et bide pişikle uğrasmayın. 16 snda bizimde kalca ultrasonuz var güzel haberler alalım insallah
Güzel anneler günaydın. Bebeğini biberon ile besleyen annişlere birşey sormak isterim. İki buçuk aylık bebeğinizi hangi sıklıkta besliyorsunuz ve tek seferde kaç CC içiyor
Canım aylık değilde bebeğin kilosu etkili. İnternette kilo olarak ne kadar beslenmesi gerektiği yazıyor. Söyle biz 4.300 ben doğdugundan beri 3 saatte bir beslenme yapıyoruz bizim her ögünde 65-70 cc beslenmemiz lazımmıs 3 saate göre bir ama bu durum. 2 saatte bir vereceksen miktar daha az olmalıymıs tabi. Beni 10 dk emiyor artık sağmayı bıraktım ne kadar geliyor bilmiyorum zaten büyüdüğü süt gelmediği an kendisi memeyle kavga ediyor o zaman 60 cc mama veriyorum

Teşekkür ederim canım

Geç yazdım biraz kuzum ama nasilsiniz? Sünnet falan derken ugrasmaca
Bi kaç seferdir üst üste kendi kendine yaptı yavrum sonra 7 gün yapmadı 2 fitil koymamıza ve zeytinyagina rağmen. Sünnet olduğu gece çocuk iki bez doldurdu
Ondan sonra tekrar kendi yaptı dün. Şaşkınım bu aralar

Merhaba canım emzirirken o mukuslu kaka hiç geçmiyor sanırım. Arkadaş fındık yediği için kanlı kaka gelmiş bebişten. Sıkı diyette o da ekmek falan dahil. Mutlaka bi alerji doktoruna görünmek gerekiyor sanırım.
Biz alerji maması kullanmamıza rağmen cildi bi iyi oluyor bi kötü oluyor. Şimdide kollarımıza yayıldı. Bebek deterjanindan şüpheleniyorum. Doktorda mutlaka götür başka biseye de alerjisi var bu çocuğun dedi bana

Oy hadi hayırlı olsuun darısı damatlığını görmeye derlerr nasıldı süreç baştan anlatsana kuzuum. Anestesizi vs yaptılar mı geceniz nasıl geçti. Toparlayabildiniz mi biraz daha evine geçtn mi

Bizim ard arda zaten canım sen sonra ben
Ağladı aşıdaa kuzum 5.750 gr olmuşuz bizim hemşiremiz çok iyi her seferinde baş çevresi kilo boy bakıyor soyup altına bakıyor çok ilgili sağolsun
Pazartesi canlı aşı başka bir yerde olacak ancak toplanmış kişi sayısı
Rota merak edenler için iki doz seçtim ben rotarix şu anki fiyat 770 tl 3.ay ve 5.ay kontrolünde vuralım dedi 3doz olanla etkinliği koruyuculuğu fiyatı aynıymış 2doz olanı seçtim bende

Çok sıkı bi diyet yapmıyorum ama süt ürünü ve paketli gıda tüketmiyorum tahin pekmez helva yiyodum burdaki arkadaşlar tahin alerjen deyince onuda kestim kahvsltıda reçel zeytin yiyorum deterjanıda ozellikle kokusuz ve temiz içerikli aldım ama 10 gündür çıktı bu boynundaki kızartılar once isilik zannettim ama değil geçecek gibi oluyor sonra tekrar kızarmaya başlıyor off yoruldum buyuk kızda 3 gündür ateşli bir taraftan da aklım çıkıyor bebeğede bulaşırsa diye galiba eşim yıllık izin alıp doktora istanbula gidicez

Nasılsıniz kızlar ben yine kayboldum geri geldim
Sünnette yaptırdık bu arada. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Kaç günlüktü bebeğin bizde yaptıracaktık ama verem aşısıyla yakın oluyor arası hemşire verem ağır bi aşı iyileşsin ondan sonra sünnet ettir dedi şimdilik erteledik

aynen bak iileşti bile bzmkisi,inşallah sizinde kolay gecsin keşke abısınıde kucukken yaptrsaydm. bize dr ameliyat ederken kan testı yaptrdı sidefer verdi.

Güzel anneler günaydın. Bebeğini biberon ile besleyen annişlere birşey sormak isterim. İki buçuk aylık bebeğinizi hangi sıklıkta besliyorsunuz ve tek seferde kaç CC içiyor
Ben gece uykusundan once veriyorum, biraz emdikten sonra 90 cc içiyor. 67 gunluguz

Kızlar humana nın hangi çayını almalıyım bilen var mı? Tek amacım bebişin gazını rahat çıkarması. Kimyon rezene mi alsam, gece çayını mı bilemedim

Oy hadi hayırlı olsuun darısı damatlığını görmeye derlerr nasıldı süreç baştan anlatsana kuzuum. Anestesizi vs yaptılar mı geceniz nasıl geçti. Toparlayabildiniz mi biraz daha evine geçtn mi
Sagolasin kuzum
Özel klinikte oldu 2 yaşından önce artik devlette yapılmıyormuş sünnetler. Genel cerrah yaptı kbb uzmanıyla kliniği var o doktorda yardım etti. Ben giremedim dayanamam diye girmiştim hatta geri çıktım. Sabah erken saatlerde daha iyi uyuyor diye sabah gittik. Önce uyuşturucu krem sürdüler yarım saat beklendi pipi etrafına iğne attı doktor lokal oldu bence en iyisi. Krem acısını azaltıyormuş iğneyi atana kadar ağladı sonra sustu zaten hemen uyuşuyormuş. 15 dk daha beklediler sonra sünnet başladı. Dora için 2 3 ay sonra zaten gelirmişsiniz çiş yapamıyor diye demişti. Sünnete başladığında 2 3 ay demiştim ama 1 ay bile dayanmazmış demiş. Baya kapanmış yani bu arada iğneden önce kucağımda uyuttum. Yarısında uyudu yarısında bacaklarını tuttukları için ağladı uyandı. Çıktığında uyandı gülüyordu. 4 5 Saat uyuşukluk sürüyormuş, 7 Saat sonra çişini yaptı yapincaya kadar sıkıntı çekti biraz ağladı mizikladi. Çişini yaptıktan sonra çocuğa bi rahatlama geldi zaten sakinleşti. Uyuşukluk geçmeden calpol verdim sonra gece de verdim. Üstünde sargı bezi vardı gece çıkardık karton bardak kesip kapattık hala kapatıyoruz cumartesi günü oldu. Her sabah azıcık kanaması oluyor şükür şişme falan olur demişti ama olmadı. Süreç bu sekildeydi yavrum hatta ben rahatladigini bile hissettim geceleri uzun uyumaya başladı sünnet olduğundan beri
Evime geçmedim eşim 2 güne geliyor 1 hafta daha bekleyip gidicem artık evime

Nasılsıniz kızlar ben yine kayboldum geri geldim
Sünnette yaptırdık bu arada. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Hayırlı olsun kaç aylık bebeğiniz bide kilosu kaç bende düşünüyorum inşallah Ocak sonuna doğru ..korkuyorum canı acıyacak ağlayacak diye içim gidiyor ama erkenden yaptırmakta çok avantajlı sanırım

Banada rotayı iki dozluk olanı tavsiyw etti doktor onu aldım. O iğne değil ama emdiriyorlar cocuga sıvıyı. Bana 10-15 dk yedirme kusmasın dedi ben o olayla 1 saat cocuga hiç bir şey yedirmedim o yüzden öncesinde 1-1,5 saat önce karnını doyurmus ol. 15 dk da etki eder dedi de garantiye alayım ya hem bir daha yapılmaz ikinci dozu bekleriz diye. Maşallah Mehmet paşayaa sağlıkla büyüsüün kolayca atlatsın bu evreleri
Evet erkek cocuklarında iltihaplanmada oluyormus pipide kapanmada iyi olmus yaptırdıgın. Demekki cocugu simdiden zorluyormus çiş olayı rahatladıgına göre hemen. Sorunsuz atlattıgınıza sevindiim bizde 2-3 hafta sonrasına düşünüyoruz insallah sorun cıkmazsa. Ay hadi evinize hemencecik adapte olun insallah daha iyi olacaktır evinde bebişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…