- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Ayy nereye gidiyosun kuzum. Ya armut uygulamasında nakliye bölümünde baya yorum oluyor bi bak istersen. Hasarsız kurtulursunuz inşallah.Evet canım öyle bi firma bulacağız muhtemelen
Ama piyasada yalan reklam yapan çok pişman olacağımız bir taşınma yaşamak istemiyoruz
Şehir değiştiriyoruz maalesef ya
Bol bol emzirmek lazımmıs canım cocugu. Bneimkine geçti sanırım son günlerde sıvı gibi kusuyordu doktor viral vi virüs almıstır ondan dedi. Hala su gibi kusmamız var mesela yediğini kusma dısındaInsallah soguk alginligidir canim ona dua eder oldum korktum atesi gorunce
Bu salgin gitsin artik yildik gercktrn buyukoglum daha yeni iyilesti smdi ben boyleýim korkuyorum bebege gececek diye
Bende de var, ben de biraz bahara digru uzatmaya calisiyorum sureci en azindan bebis biraz buyur is yapmam kolay olur. Ilk kez tasinicam cook gozumde buyuyorAaa taşıncakmısım? Bende de var öyle bir ihtimal ev alabilirsek inşallah. Ama bebişle nasıl olacak bilemiyorum
Aile hekimi bana osteocare kullan dedi canimHangi markayı alıyosun canım kalsiyum olarak .Ben Osterocare kullanmıştım gebelikte yine onu alayım diyorum
Bizimde öyle canım 9 civarı bi uykusu var 12-12.30 gibi yatagında uykuya geçiyor. Bazen yatağına koyuyorum bazen yanımızda ama aslında yavad yavas yatagına koymakta fayda var sanırım karanlıkya güzel uyusun diyeKizlar siz bebisleri aksam 9 gibi mi yatiriyorsunuz?
Bizimki 9 civari uyuyor ama ben yatagina yatirmiyorum bizim yanimizda koltuk veya anakucaginda uyuyor.
Sonra uyaniyor emziriyorum 12-12.30 gibi ev halki hep beraber uykuya geciyoruz.
Acaba 9 civari uyudugunda yataginda karanlikta falan mi uyutmak gerekir uyku duzeni acisindan?
Şimdi gördüm canım, sabah kakasını yaptı nihayet. Ama bugün yine aynıydı, sancıdan çok ağladı. Çocuk gastro ya götürdüm. 2 ilaç daha verdi. Laktoz için birisi diğeri de bağırsak rahatlatıcıymış. Laktoz için olandan ümitliyim umarım çare olurCanım naptınız?
Ben de senin gibi yapıyorum. 9 da yatağında uyutsam zaten 12 de uyanır. O yüzden 12 de esas uykuya geçiyoruzKizlar siz bebisleri aksam 9 gibi mi yatiriyorsunuz?
Bizimki 9 civari uyuyor ama ben yatagina yatirmiyorum bizim yanimizda koltuk veya anakucaginda uyuyor.
Sonra uyaniyor emziriyorum 12-12.30 gibi ev halki hep beraber uykuya geciyoruz.
Acaba 9 civari uyudugunda yataginda karanlikta falan mi uyutmak gerekir uyku duzeni acisindan?
Oyy guzum kim bilir nası sancı çekmiştir.seninki kız mıydı bide erkek çocuğu çok gazlı olur diyorlarŞimdi gördüm canım, sabah kakasını yaptı nihayet. Ama bugün yine aynıydı, sancıdan çok ağladı. Çocuk gastro ya götürdüm. 2 ilaç daha verdi. Laktoz için birisi diğeri de bağırsak rahatlatıcıymış. Laktoz için olandan ümitliyim umarım çare olurgünde 4 ayrı damla çok fazla ama sancıdan uykuyu unuttu yavrum. Elimden geleni yaptım artık dua ediyorum
Bizimkinde de var sivi kusma ve sulu kaka da olduBol bol emzirmek lazımmıs canım cocugu. Bneimkine geçti sanırım son günlerde sıvı gibi kusuyordu doktor viral vi virüs almıstır ondan dedi. Hala su gibi kusmamız var mesela yediğini kusma dısında
Emziriyorsan bol bol emzir canım o zaman. Sıvı kusma bildiğim bazen su gibi şefaf geliyor benimkindeBizimkinde de var sivi kusma ve sulu kaka da oldu
Emzik tutmuyor maalesefTok olduğuna eminseniz emzik verin ben öyle yapmıştım doyuyorlar ama emme isteği oluyor sadece onuda emzik vererek tatmin edebilirsiniz
Doktor da genelde erkeklerde kolik görürüz dedi, benimki kız, pırtları öyle kuvvetli ki pırt yapınca ağlıyor. Büyük adam o kadar şiddetli yapmaz afedersinOyy guzum kim bilir nası sancı çekmiştir.seninki kız mıydı bide erkek çocuğu çok gazlı olur diyorlar
Oyyy yavrummDoktor da genelde erkeklerde kolik görürüz dedi, benimki kız, pırtları öyle kuvvetli ki pırt yapınca ağlıyor. Büyük adam o kadar şiddetli yapmaz afedersin
Canım hope yazamadım doruk kuş ne yapsın annesine bebeklerin rutini yoktur anneyi anlatmaya çalışıyor e ben de dersimi aldımSağolasıın canım. Doruk kuş napıyor düzene bindiniz mi biraz daha
Çok geçmiş olsun ekimcim. Sıkıntı yoktur inşallah?Kızlar nil covid olmuş
Canım ilk 3 ay bebeklerde gece 3 saat maksimum uyku öneriliyor. Gündüz 2 saatte bir deniyor. İyi beslenmişse.Çok sevindim canım varsın minyon olsun ne olacak kimseyi dinleme boşver
Benimkide 5-6 saat uyuyor gece ya ellemiyordum uyandırayım artık
Sen iyi oldun mu biraz daha anneden bebeğe bulaşmaz beslenemesine devam edin diye okumuştum .
Çok mantıklı bir soru olmuşSpicelover canikom bebişin yanında hangi dil konuşuyorsunuz ben ingilizce eşim türkçe gidicez biz ama erken mi acaba ? Doğal edinim olsun istiyorum
Kuzum biz de bugün çocuk cerrahına sormak için randevu aldık. Bu arada dudak bağından şüphe ediyorum. Ferrum housman kullanıyorum doruk için.Hayyal buarada teşekkür ederim darısı size inşallah. minnoş uyanıkken yarım yarım yazabildm msjı. buarada kan damlası olarak ne kullanıyorsunz.
Canım doktor söyledi 5-6 kiloları bekleyin diye. Bugün çocuk cerrahına götüreceğiz. O tamam dediği anda planlamak istiyoruz aslında. İnşallah sizin de cuma günü kalça ultrasonu normal gelir bir an önce yaptırırsınız. En güzeli küçükken yaptırmak.Kuzum 5-6 kiloyu Doruk prematüre doğdugu için mi söyledi. arkadaşımın bebeği 3.700-3.800 arası bişey doğmustu doğdu ertesi gün sabah hastaneden cıkmadan sünnet yaptırdılar. Cuma günü kalça ultrasonumuz var onda da inşallah bir sıkıntı cıkmazsa haftaya sünnet için hastane yada klinik araştıracaktım
Ay teyzemmmm sen ne güzelsinbir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
son iki resim arka planda yasananlar
Hope’cum hiç dikkat etmemiştim aşı sonrası çiş kokusuna ama bizde de şimdi düşündüm de aşıdan sonra kızarıklık oluşmuştu. Oldu da bitti maşallah diyelim2. Ay aşısını vurulacaklar bezlere çok dikkat edin. Dünden beri çocugun çişi kokuyor. Doğdugundan beri cok sükür yaşamadık kızarıklık popo da dün kakasını yaptı bende 5-10 dk bekletip öyle değiştiriyim dedim hafif kızarmış buldum poposunu. Bepantol sürdüm diğer bezlerinde bugünde aynısı olunca ilaçlardan sanırım öyle oluyor. İdrarıda yakıyor sanırım bacak arası kısmı hafif kızarmış. Aşı zamanı 2-3 gün sanırım bol bol bez değiştirmek lazım
Aynen öyle bu durumun en büyük özelliği gece ateş çıkması… bizde ateş çıkmamıştı ama halsizlik oldu. Bol bol süt verirseniz çabuk geçer demişti hemşire.Biz aşıyı saat 11 gibi olduk. Ben öncesinde calpol verdim gece saat 3 e kadar çok rahattıj ateş huzursuzluk yoktu. Gece ateşimiz en yüksek 37.9 oldu onda da daha da yükselmesin diye eklem yerlerne koltuk altlarına ılık bez koydum ve calpol verdim tekrardan. Bugünde gün boyu 37 ile 37.5 arası gidip geliyoruz üzerini pek örtmüyorum. sadece ince müslinlerden var. Biraz da huzursuzluk var tabi o kadarıda olur artık. Bizim çok şükür kolay geçiyor sizde kolayca atlatın insallahAma iyi diye gece takipsizlik yapmayın o önemli detaymış bizim gece çıktı ateşimiz cünkğ
Ben de kullanmıyorum kalsiyumYok kalsiyum kullanmalısın dedi doktor sütten alamadığımız için takviye alman iyi olur dedi
bizimde oyle valla. gecen gece bir pirtlar yapti , sanirsin biz yapmisiz.Doktor da genelde erkeklerde kolik görürüz dedi, benimki kız, pırtları öyle kuvvetli ki pırt yapınca ağlıyor. Büyük adam o kadar şiddetli yapmaz afedersin
Aynen memede çıkarmak için memeyi harcıyorbizimde oyle valla. gecen gece bir pirtlar yapti , sanirsin biz yapmisiz.
hele memedeyken zor bir pirt gelmisse , memeyide isiriyor , bagiriyor yavrum
bugun pert olduk bizde vallaAynen memede çıkarmak için memeyi harcıyorcanım çok yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?