2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet canım öyle bi firma bulacağız muhtemelen
Ama piyasada yalan reklam yapan çok pişman olacağımız bir taşınma yaşamak istemiyoruz
Şehir değiştiriyoruz maalesef ya
Ayy nereye gidiyosun kuzum. Ya armut uygulamasında nakliye bölümünde baya yorum oluyor bi bak istersen. Hasarsız kurtulursunuz inşallah.

Insallah soguk alginligidir canim ona dua eder oldum korktum atesi gorunce
Bu salgin gitsin artik yildik gercktrn buyukoglum daha yeni iyilesti smdi ben boyleýim korkuyorum bebege gececek diye
Bol bol emzirmek lazımmıs canım cocugu. Bneimkine geçti sanırım son günlerde sıvı gibi kusuyordu doktor viral vi virüs almıstır ondan dedi. Hala su gibi kusmamız var mesela yediğini kusma dısında

Aaa taşıncakmısım? Bende de var öyle bir ihtimal ev alabilirsek inşallah. Ama bebişle nasıl olacak bilemiyorum
Bende de var, ben de biraz bahara digru uzatmaya calisiyorum sureci en azindan bebis biraz buyur is yapmam kolay olur. Ilk kez tasinicam cook gozumde buyuyor

Hangi markayı alıyosun canım kalsiyum olarak .Ben Osterocare kullanmıştım gebelikte yine onu alayım diyorum
Aile hekimi bana osteocare kullan dedi canim

Kizlar siz bebisleri aksam 9 gibi mi yatiriyorsunuz?
Bizimki 9 civari uyuyor ama ben yatagina yatirmiyorum bizim yanimizda koltuk veya anakucaginda uyuyor.
Sonra uyaniyor emziriyorum 12-12.30 gibi ev halki hep beraber uykuya geciyoruz.
Acaba 9 civari uyudugunda yataginda karanlikta falan mi uyutmak gerekir uyku duzeni acisindan?

Bizimde öyle canım 9 civarı bi uykusu var 12-12.30 gibi yatagında uykuya geçiyor. Bazen yatağına koyuyorum bazen yanımızda ama aslında yavad yavas yatagına koymakta fayda var sanırım karanlıkya güzel uyusun diye

Canım naptınız?
Şimdi gördüm canım, sabah kakasını yaptı nihayet. Ama bugün yine aynıydı, sancıdan çok ağladı. Çocuk gastro ya götürdüm. 2 ilaç daha verdi. Laktoz için birisi diğeri de bağırsak rahatlatıcıymış. Laktoz için olandan ümitliyim umarım çare olur günde 4 ayrı damla çok fazla ama sancıdan uykuyu unuttu yavrum. Elimden geleni yaptım artık dua ediyorum

Ben de senin gibi yapıyorum. 9 da yatağında uyutsam zaten 12 de uyanır. O yüzden 12 de esas uykuya geçiyoruz

Oyy guzum kim bilir nası sancı çekmiştir.seninki kız mıydı bide erkek çocuğu çok gazlı olur diyorlar

Sağolasıın canım. Doruk kuş napıyor düzene bindiniz mi biraz daha
Canım hope yazamadım doruk kuş ne yapsın annesine bebeklerin rutini yoktur anneyi anlatmaya çalışıyor e ben de dersimi aldım sizler nasılsınız
Kızlar nil covid olmuş
Çok geçmiş olsun ekimcim. Sıkıntı yoktur inşallah?
Canım ilk 3 ay bebeklerde gece 3 saat maksimum uyku öneriliyor. Gündüz 2 saatte bir deniyor. İyi beslenmişse.
Spicelover canikom bebişin yanında hangi dil konuşuyorsunuz ben ingilizce eşim türkçe gidicez biz ama erken mi acaba ? Doğal edinim olsun istiyorum
Çok mantıklı bir soru olmuş eğitimci anne
Hayyal buarada teşekkür ederim darısı size inşallah. minnoş uyanıkken yarım yarım yazabildm msjı. buarada kan damlası olarak ne kullanıyorsunz.
Kuzum biz de bugün çocuk cerrahına sormak için randevu aldık. Bu arada dudak bağından şüphe ediyorum. Ferrum housman kullanıyorum doruk için.
Canım doktor söyledi 5-6 kiloları bekleyin diye. Bugün çocuk cerrahına götüreceğiz. O tamam dediği anda planlamak istiyoruz aslında. İnşallah sizin de cuma günü kalça ultrasonu normal gelir bir an önce yaptırırsınız. En güzeli küçükken yaptırmak.

bir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
son iki resim arka planda yasananlar
Ay teyzemmmm sen ne güzelsin
Annen seni ne güzel süslemiş yavrum ya
Maşallah
Hope’cum hiç dikkat etmemiştim aşı sonrası çiş kokusuna ama bizde de şimdi düşündüm de aşıdan sonra kızarıklık oluşmuştu. Oldu da bitti maşallah diyelim
Aynen öyle bu durumun en büyük özelliği gece ateş çıkması… bizde ateş çıkmamıştı ama halsizlik oldu. Bol bol süt verirseniz çabuk geçer demişti hemşire.
Yok kalsiyum kullanmalısın dedi doktor sütten alamadığımız için takviye alman iyi olur dedi
Ben de kullanmıyorum kalsiyum süt içemiyorum çünkü. Sizin diyette sadece süt mü var? Hangi kalsiyumu kullanıyorsunuz nurcum?

Doktor da genelde erkeklerde kolik görürüz dedi, benimki kız, pırtları öyle kuvvetli ki pırt yapınca ağlıyor. Büyük adam o kadar şiddetli yapmaz afedersin
bizimde oyle valla. gecen gece bir pirtlar yapti , sanirsin biz yapmisiz.
hele memedeyken zor bir pirt gelmisse , memeyide isiriyor , bagiriyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…