- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Canim nasil oldun gecti mi seninEmziriyorsan bol bol emzir canım o zaman. Sıvı kusma bildiğim bazen su gibi şefaf geliyor benimkinde
Kuzum 36 haftalık olarak doğdu ama olması gereken kiloya göre 2 hafta gerilik ile doğdu. Öyle bir doktor varsa çok sevinirim valla.-Sunshine güneş prematüre mi canım ben bursada yaşıyorum bi dr söyleyebilirim kardeşimin kızı prematüreydi dr undan çok memnundu yoğun bakımdada o ilgilenmişti
Aa olabilir canım. Bak başta uğraştırıcı gelebilir ama böyle şüphelerin varsa bi süre ne yediğini not et daha rahat edersinDüşündüm dün annemle ne yediğimizi filan fıstık ezmesi yedim ben doğumdan beri ilk defa tükettiğim besin o yapmıstır belki. Belkide aşırıı süt tüketimi yaptı
Gribe cevirdi kuzum boğaz yanmam var biraz bide gribim kas ağrılarım bitti çok şükürCanim nasil oldun gecti mi senin
Kuzum 36 haftalık olarak doğdu ama olması gereken kiloya göre 2 hafta gerilik ile doğdu. Öyle bir doktor varsa çok sevinirim valla.
Bana detaycı bi doktor lazım
kilosunu ölçüp geçecekse alırım bebek tartısını evde de ölçerim
Aa olabilir canım. Bak başta uğraştırıcı gelebilir ama böyle şüphelerin varsa bi süre ne yediğini not et daha rahat edersin
Herkesin beklediği farklıdır ama yinede bi gidip deneyebilrsin dr.Sinem GündüzKuzum 36 haftalık olarak doğdu ama olması gereken kiloya göre 2 hafta gerilik ile doğdu. Öyle bir doktor varsa çok sevinirim valla.
Bana detaycı bi doktor lazım
kilosunu ölçüp geçecekse alırım bebek tartısını evde de ölçerim
Bir sene diyet mi yaptınız yaniCanım ne zaman geçeceği belli olmaz 1 sene sürdü benm oğlumun yeğenimin 3 sene. Ama alerji genelde 3. Ayda belli ediyor kendini3 ay civarı test yapıyorlar genelde
Yaaa yorumlar çok pozitif çok sıcak hem de medikalparktaymış not aldım teşekkür ederimHerkesin beklediği farklıdır ama yinede bi gidip deneyebilrsin dr.Sinem Gündüz
Merhaba şöyle anlatayım. Bizim sorunumuz 1 aylık civarında kendini iyice belli etmeye başladı. Her mamadan sonra çok fazla ıkınıp çığlık çığlığa agliyordu. En son 40ı çıktığı gün böyle sabahlara kadar uyutamiyorduk susturamiyorduk. Cildi zaten kızarık sertti boynuna kadar.Merhaba, benim bebeğimin yüzünde de kızarıklıklar çok arttı. Zaten cildi çok kuru pütürlüydü bir haftadır. Doktor birşey kullanmaya gerek yok geçer dedi ancak ben dayanamadım araştırınca mustela stelatopia krem aldım bugün işe yaradığı yazılmış. Şunu sormak istedim kızarıklıkların alerji olduğunu ne düşündürdü size? Ben diyet yapmıyorum çünkü doktor senin sütünden oluyor dedi geçti. Burda sizlerin dikkat ettiğinizi görünce acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum diye düşündüm.
Cildi böyle bazen daha da artıyor. Çözümü bilen varsa tavsiyelere ihtiyacım var
Evet canım çok sagolasin sen napiyorsun keyifler iyi mi?Bursa canım
İyi dedin armuta da bi bakayım
İnşallah çiçeğim
Ya bak o kadar sinirlendim ki şu duruma. Yakın Çevrede araştırma hastanesi olsa gitmek istiyordum aslında ama. Düz devlet hastanesi olsa ve şu tavrı takınan doktor olsa eşim kavga eder. Hani fazla bir şey de istememişsiniz ki standart rutin kontrol.
Her meslek dalında böylesi var ülke komple ahlaki çöküş içinde. İnsanlardan hakkıyla mesleğinin gerekliliğini yapmasını beklemek hayal oldu.
Kadın doğumcu bulmak zor sanırdım çocuk doktoru bulmak daha zormuş.
Şu arkadaki bıngıldak elime üçgen kemik geliyo ortası hafif yumuşak ama sanki dolu dolu bi yumuşaklık. İnş sorun yoktur ne diyim endişenmek istemiyorum artık. Üst bıngıldak hala büyükçe gibi.
Şimdi bi de Bursa’nın ilçesine gideceğim orada da doktor sıkıntısı var te Bursa merkezden doktor bulacağım bi de
Minnoşum paşamız sünnet olmuş hayırlı olsun
hmmm valla kuzucum hassasiyet gibi de olabilir bak bi makale atıcam bakarsın.
Kilonuz topluyordu sizin, kilo alımı iyiyse ve kakada kan yoksa belirtiler bu kadarsa diyete pek gerek görülmüyor sadece yeme sıklığını azaltabilirsin belki. Kusma da vardı sizde güneşte 2. Aya girmeden alerji belirtileri arşa çıkınca hafif kusmalar başlamıştı diyetle kesilmişti. Şimdi dana kıyma deneyince yeniden kusma başlamıştı hatta bir kere fışkırdı. 1 hafta geçti normale döndü son günlerde. Kusmuyor artık.
Sen aynı gün içinde aşırı tüketme istersen yine de
Oy oy oy çabucak iyileşin inşallah
Su bebeler hasta olmasın kıyamıyorum hiç
Ay geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepinizeValla kızlar benim 3. Covidim bukadar kötü geçirmedim hiçbirini okadar kötüyüzki annem ben nil bize göre daha iyi ama iştahı eskisi gibi değil yavaş yavaş açılıyor çok dikkat edin lütfen bu değişik bir şey kemiklerimi kırıyorlar sıtmalar tutuyor tuvalete yürüyemiyorum bide düşünün ne olursa olsun nil var bi annem bi ben bakmaya çalışıyoruz ama kendimizi bırakamıyoruz nil olduğu için kendini koruyun
Bir ara mukuslu kaka yapıyordu poposunda da hafif tahriş vardı çatlak o mu bilmiyorum ama. Şimdi yanaklarında var belirtiler. Ancak benimkinin yanağı da kıpkırmızı yanık gibi azalıp artıyor. O halde bu aşamada kremi deneyeceğim tekrarlarsa da bi dahaki kontrolde doktora danışırım ancak bizim doktor biraz rahat akışına bırak kafasında. Etrafıma sordum diyet önermiyorlar her bebekte olur diyorlar. En kısa zamanda düzelir umarım sizin bebiş de. Kremin faydasını görmeyi umuyorum. Teşekkür ederim cevap içinMerhaba şöyle anlatayım. Bizim sorunumuz 1 aylık civarında kendini iyice belli etmeye başladı. Her mamadan sonra çok fazla ıkınıp çığlık çığlığa agliyordu. En son 40ı çıktığı gün böyle sabahlara kadar uyutamiyorduk susturamiyorduk. Cildi zaten kızarık sertti boynuna kadar.
Ben emziremedim bu arada sütümü çok az aldı.
Doktor doktor gezdik bir sürü gaz ilaçları kullandık hiç biri fayda etmedi. 15 20 gunlukken başlayan ciddi kusmalarda vardı.
En son gittiğim doktor poposuna baktı çok çatlamış, kaka testi yaptı alerji için sonuç negatif çıktı. Doktor ben yine de güvenmiyorum 6 aydan önce doğru sonuç çıkmayabiliyor dedi. Keçi sütlü mamaya başlattı ve nurse harvey's colex gaz ilacına günde 5 defa. 1 2 gün iyi gibiydi tekrar şiddetlendi. Biz tabi o zamana kadar 5 6 mama değiştirdik. En son bize alerji maması yazdırdı ve özellikle gaz konusundan çok çok rahatladı hemen 1 2 kez içmeye fayda etti. Kusma 5 10 gün sonra azalmaya başladı biraz. Bizim kabızlık var sadece onun dışında kanama mukus olmadı. Cildi iyileşiyor gibi oldu tekrar fazlalasti mustela stelatopia sampuan aldım iyi geldi hatta döküntüler vardı kafasında. Ama yanakları ve boynu sürekli tekrarlıyor. Son 1 2 haftadır kollarında egzama seklinde kizarikliklar var. Sizin bebeğinizin kizarikliginin 2 3 katı daha fazla yanık gibi değişik duruyor. En son başka doktor alerji doktoruna götür başka şeylere alerjisi olabilir mamaya rağmen böyleyse cildi dedi bana.
Yani bizde direk anlayamadik bu sorunu.
Sadece cildinde kızarıklık varsa ya ufak tefek tepki gösteriyordur mesela en alerjik yumurta onu yediğin gün gibi. Ya da egzama tarzı olabilir. Ama sadece cildinde sıkıntı varsa diyorum ama detaylı gösterebilirsiniz baska bi doktora
Mukuslu kaka gördüyseniz Takip edin bence, çatlak dediğim de ayırıp içine doğru baktı doktor disardan belli olmuyordu. Çok fazla yarılmış artık ve her mamadan sonra çığlık çığlığa ağladığı için test negatif çıksa da başlattı doktor mamaya.Bir ara mukuslu kaka yapıyordu poposunda da hafif tahriş vardı çatlak o mu bilmiyorum ama. Şimdi yanaklarında var belirtiler. Ancak benimkinin yanağı da kıpkırmızı yanık gibi azalıp artıyor. O halde bu aşamada kremi deneyeceğim tekrarlarsa da bi dahaki kontrolde doktora danışırım ancak bizim doktor biraz rahat akışına bırak kafasında. Etrafıma sordum diyet önermiyorlar her bebekte olur diyorlar. En kısa zamanda düzelir umarım sizin bebiş de. Kremin faydasını görmeyi umuyorum. Teşekkür ederim cevap için
İyi sayılır şu bebeyi hayırlısıyla bi 6-7 kilolara ulaştıraydımEvet canım çok sagolasin sen napiyorsun keyifler iyi mi?taşınma işi mi var?
Cnm bizim doktor covid olduğundan şüphelendi tahlillerden covid testi istedi telefonda devlet hastanesi viral enfeksiyon diye antibiotik verdi hemen kestirdi bir gece öncesi grip olcak halsiz dedim nurse harveys previn znc kids verdi onu kullanıyoruz halen ıhlamur ılık su burun temizleme iyi birazdaha şükürCanim cok gecmis olsun, bu senekine virus kokteyli diyorlar covid influenza gibi oluyormus zaten influenzaya da cok zor geciyor diyorlar. Insallah bir an once atlatirsiniz.
Senin bitkiselci bir doktorun vardi o ne dedi bu covid durumunda verilebilecek bitkisel urunler var miymis bebege?
Sağol canım aman herkes dikkatli olsun bu 3. Benim en ağırı bu olduAy geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepinize
Amanınn memleketime gidiyosun :) kuzum arkadaş doktor tavsiyesi vermiş zaten umarım memnun kalırsın. Şu doktor meselesi insanın canını sıkıyorBursa canım
İnşallah çiçeğim
Ya bak o kadar sinirlendim ki şu duruma. Yakın Çevrede araştırma hastanesi olsa gitmek istiyordum aslında ama. Düz devlet hastanesi olsa ve şu tavrı takınan doktor olsa eşim kavga eder. Hani fazla bir şey de istememişsiniz ki standart rutin kontrol.
Her meslek dalında böylesi var ülke komple ahlaki çöküş içinde. İnsanlardan hakkıyla mesleğinin gerekliliğini yapmasını beklemek hayal oldu.
Şu arkadaki bıngıldak elime üçgen kemik geliyo ortası hafif yumuşak ama sanki dolu dolu bi yumuşaklık. İnş sorun yoktur ne diyim endişenmek istemiyorum artık. Üst bıngıldak hala büyükçe gibi.
Şimdi bi de Bursa’nın ilçesine gideceğim orada da doktor sıkıntısı var te Bursa merkezden doktor bulacağım bi de
Kilonuz topluyordu sizin, kilo alımı iyiyse ve kakada kan yoksa belirtiler bu kadarsa diyete pek gerek görülmüyor sadece yeme sıklığını azaltabilirsin belki. Kusma da vardı sizde güneşte 2. Aya girmeden alerji belirtileri arşa çıkınca hafif kusmalar başlamıştı diyetle kesilmişti. Şimdi dana kıyma deneyince yeniden kusma başlamıştı hatta bir kere fışkırdı. 1 hafta geçti normale döndü son günlerde. Kusmuyor artık.
Canım benm oğlum 6 ay emdi sadece 6 ay boyunca diyet yaptım. Oğlumda yaşına kadar ek gıdanın yanında alerji maması ile devam etti.Bir sene diyet mi yaptınız yani
Ay olmasın hasta hiçbiri ne dertlerini anlatabiliyorlar ne bir şey ay çok sıkıntılı günlerBursa canım
İnşallah çiçeğim
Takipteyim alerji olasılığı aklımda. Bizdeki çatlak değil o halde. Belki yumurta yiyorum her sabah o tetikliyordur eleme yöntemiyle deneme yapıcam. Umarım sıcaktan kızarmıştırMukuslu kaka gördüyseniz Takip edin bence, çatlak dediğim de ayırıp içine doğru baktı doktor disardan belli olmuyordu. Çok fazla yarılmış artık ve her mamadan sonra çığlık çığlığa ağladığı için test negatif çıksa da başlattı doktor mamaya.
Bu alerjinin de bir sürü çeşidi varmış aklınızın bi köşesinde olsun bence. Çevredekiler hani sıcaktan bebeklerde küçük sivilce gibi şeyler çıkar ya öyle zannediyor bunları
Benim de kas agrilar bitti gibi ama dun hic parol icmemistim aksam ateslendim,icince de ter attim baya,oksuruk ve balgam cikarma oluyor simdi.senin ates devam etmis miydiGribe cevirdi kuzum boğaz yanmam var biraz bide gribim kas ağrılarım bitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?