Benim ateş 1 gün daha sürdü sonra bitti kuzum ama ben parol içtim 2 gün boyunca 3-4 saatte bir. Benim gribe cevirdi şimdi burun akıntısı hapsurma olarak devam ediyorBenim de kas agrilar bitti gibi ama dun hic parol icmemistim aksam ateslendim,icince de ter attim baya,oksuruk ve balgam cikarma oluyor simdi.senin ates devam etmis miydi
Ay geçmiş olsun. Bizde geceden beri çok kötüyüz 38,5 ateşimiz 38 den zar zor düşürdük duşla ıslak mendillerle. Aşının etkisi 3. Gün çıkar mı yoksa benim hastalığım mı geçti yaGece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Memeyide kuvvetli almıyor normal mi 6saatte bir calpol verebilirsin dediler verince sakinleşiyor sadece
Haha bende aynı sayılırım mamayi mi biberonu mu neyi reddediyorsa artık zor besleniyoruz birazİyi sayılır şu bebeyi hayırlısıyla bi 6-7 kilolara ulaştıraydım
Evet çiçeğim bakalım taşınacağımız evin boşalmasını bekliyoruz Ocak ortasına geçmiş oluruz inşallah :)
Rabbim yardımcınız olsun bebis nasıl geçirdiSağol canım aman herkes dikkatli olsun bu 3. Benim en ağırı bu oldu
Güneş in 3 gün sürmüştü galiba canım yaBenim ateş 1 gün daha sürdü sonra bitti kuzum ama ben parol içtim 2 gün boyunca 3-4 saatte bir. Benim gribe cevirdi şimdi burun akıntısı hapsurma olarak devam ediyor
Ay geçmiş olsun. Bizde geceden beri çok kötüyüz 38,5 ateşimiz 38 den zar zor düşürdük duşla ıslak mendillerle. Aşının etkisi 3. Gün çıkar mı yoksa benim hastalığım mı geçti ya
Gece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Memeyide kuvvetli almıyor normal mi 6saatte bir calpol verebilirsin dediler verince sakinleşiyor sadece
Allah yardımcınız olsun kızlar bizim 2. Gün 37.5 olmuştu ateş. Ama yine de dikkat edin cok salgın varmış herhaldeBenim ateş 1 gün daha sürdü sonra bitti kuzum ama ben parol içtim 2 gün boyunca 3-4 saatte bir. Benim gribe cevirdi şimdi burun akıntısı hapsurma olarak devam ediyor
Ay geçmiş olsun. Bizde geceden beri çok kötüyüz 38,5 ateşimiz 38 den zar zor düşürdük duşla ıslak mendillerle. Aşının etkisi 3. Gün çıkar mı yoksa benim hastalığım mı geçti ya
İnşallah öyledir bakalım 3 gün yeme kendin azalma olacak mı ona bakarsınTakipteyim alerji olasılığı aklımda. Bizdeki çatlak değil o halde. Belki yumurta yiyorum her sabah o tetikliyordur eleme yöntemiyle deneme yapıcam. Umarım sıcaktan kızarmıştır
Cok gecmis olsun yaa biz de olacahiz bakalim birkac güne. Insallah rahatlar oğlunGece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
İnşallah canım sizin rahat geçer umarımCok gecmis olsun yaa biz de olacahiz bakalim birkac güne. Insallah rahatlar oğlun
Aşıdandır insallah benden geçmemiştir çocuğa ama sanırım benden geçti damağının üstü kızarık gibi böyle cocugun. ay her aşamamız salgına denk geldi yaAllah yardımcınız olsun kızlar bizim 2. Gün 37.5 olmuştu ateş. Ama yine de dikkat edin cok salgın varmış herhalde
Doktor aşının 3 gün sıkıntı yapabileceğini söylemişti bana
Haftalık 100 gr altına düşmesin diyor uzmanlar eğer normalde kilo alımı iyise bence 1 haftalık olaya takılma derim. 8. Hafta atak haftası bebek huysuzdur aşı vurulduysanız aşıdan kaynaklı huzursuzdur beslenme tam yapamamıştır takipte kal bence hemen strese girmeKızlar kızım 2 ay 7 günlük
2.aydan 7.gune yani 7 günde 120 gr almış çok az değilmi? Hemşire normal dedi ama bana çok az geldi. Elbette önemli olan sağlıklı olması ama ne bileyim üzüldüm açıkçası
Güneş in 3 gün sürmüştü galiba canım ya
Şu sıra çok salgın var sanırım canım Allah bebislerimizi korusun artık geçmezse bi götür doktora bariAşıdandır insallah benden geçmemiştir çocuğa ama sanırım benden geçti damağının üstü kızarık gibi böyle cocugun. ay her aşamamız salgına denk geldi ya
Haftalık 100 gr altına düşmesin diyor uzmanlar eğer normalde kilo alımı iyise bence 1 haftalık olaya takılma derim. 8. Hafta atak haftası bebek huysuzdur aşı vurulduysanız aşıdan kaynaklı huzursuzdur beslenme tam yapamamıştır takipte kal bence hemen strese girme
Aynen takip ediyorum sürekli çocuğum ne uyuyabiliyor ne uyanık kalabiliyorŞu sıra çok salgın var sanırım canım Allah bebislerimizi korusun artık geçmezse bi götür doktora bari
Allah yardımcınız olsun canım cildiyeciye götürsen ayrı çocuk bölümünde onun görüşğ tedavisi farklı olur belkiKızlar alerji maması kullanıyoruz biliyorsunuz. Bu sabah göğsüne kadar yayılmış şok oldum
Tek kolunda vardı iki kolu komple böyle yanakları zaten fazla. İçim gidiyor artik ne yapacağımı bilemedim yaneden böyle olduğunu çözemiyorum
Kıyamam of bu bebislere bisey olmasın içim gidiyorAynen takip ediyorum sürekli çocuğum ne uyuyabiliyor ne uyanık kalabiliyor
Allah yardımcınız olsun canım cildiyeciye götürsen ayrı çocuk bölümünde onun görüşğ tedavisi farklı olur belki
Canlarım geçmiş olsun . Aşılar huzursuzluk yapıyor ya.Gece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Benim ateş 1 gün daha sürdü sonra bitti kuzum ama ben parol içtim 2 gün boyunca 3-4 saatte bir. Benim gribe cevirdi şimdi burun akıntısı hapsurma olarak devam ediyor
He yaaGüneş in 3 gün sürmüştü galiba canım ya
Veremi olmadı mı?Ya keşke Mehmet’e canlı aşıyla bir vursalardı yavrum bu aşamayı iki kez çekmez insallah bunda olduğu gibi diğerinde huzursuz olmaz
bi kaç gündür arada oturarak emziremiyorum atıyor ağzından ağlıyor. Ayakta sokuyorum memeyi, evi turlayarak emiyor bi tek o anlardaHaha bende aynı sayılırım mamayi mi biberonu mu neyi reddediyorsa artık zor besleniyoruz biraz
Hadi hayirli uğurlu olsun canım iş dolayısıyla falan mı? Yardim edeniniz olur insallahh
2. Ay aşısını ne zaman oldu canım? Şey diyorlar boya gidince de kilo alımı azalıyor ama net bilgim yok bu konuda. Bu hafta beslenmeye dikkat et bakalım sadece bh hafta böyle olmuştur belki düzelirKızlar kızım 2 ay 7 günlük
2.aydan 7.gune yani 7 günde 120 gr almış çok az değilmi? Hemşire normal dedi ama bana çok az geldi. Elbette önemli olan sağlıklı olması ama ne bileyim üzüldüm açıkçası
Normal canım en kısa sürede geçer inşallah. Benim kız 2. ay aşılarindan beri iştahsız. İki hafta olacak neredeyse. Emmesi çok az biberonda az içiyor. Kalanını kaşıkla vermeye başladımGece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Canım günde 15-20 Gr olması gereken demişti doktor. Normal bence üzme kendini. Bir de bebekler birden kilo alıp birden durulurmuş. 3 hafta önce benim kız bir haftada 250 Gr aldı. Son iki haftada toplam 250 alamadı mesela.Kızlar kızım 2 ay 7 günlük
Sağol canım sürekli ateş ölçüyorum işte verem pazartesi günüCanlarım geçmiş olsun . Aşılar huzursuzluk yapıyor ya.
Güneşin ateşi de tam 72 saat sürdü sonra ateş kesildi.
Emmesinin normale dönmesi biraz daha uzun sürdü.
Biraz yorulacaksınız ama sıkı takiple bol bol yedirmeye çalışın geçecek inşallah, geçiyorhope2022 veremden sonra duş yok canım aklında olsun
He yaa
Veremi olmadı mı?
bi kaç gündür arada oturarak emziremiyorum atıyor ağzından ağlıyor. Ayakta sokuyorum memeyi, evi turlayarak emiyor bi tek o anlardavalla normalde 19. Haftaya kadar başka atak yok diyorlar ama harika haftalar mı ne o kitapta 14-19 arası komple 4. Sıçrama olarak geçiyormuş 14. Haftaya girer girmez huy. Değiştirdi
Kuzum geçim derdi, ailemin yanına gidicez kısmetse ev için. İçinde kiracı var çıkabilirse biz geçicez. İşi de bulacak inşallah eşimtoplanmayı tek yapıcaz hayırlısı. Kutulama işini pek nakliye firmasına devretmek istemiyorum ama fırsat bulamazsak mecburen devretcem
2. Ay aşısını ne zaman oldu canım? Şey diyorlar boya gidince de kilo alımı azalıyor ama net bilgim yok bu konuda. Bu hafta beslenmeye dikkat et bakalım sadece bh hafta böyle olmuştur belki düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?