2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de kas agrilar bitti gibi ama dun hic parol icmemistim aksam ateslendim,icince de ter attim baya,oksuruk ve balgam cikarma oluyor simdi.senin ates devam etmis miydi
Benim ateş 1 gün daha sürdü sonra bitti kuzum ama ben parol içtim 2 gün boyunca 3-4 saatte bir. Benim gribe cevirdi şimdi burun akıntısı hapsurma olarak devam ediyor
Gece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Memeyide kuvvetli almıyor normal mi 6saatte bir calpol verebilirsin dediler verince sakinleşiyor sadece
Ay geçmiş olsun. Bizde geceden beri çok kötüyüz 38,5 ateşimiz 38 den zar zor düşürdük duşla ıslak mendillerle. Aşının etkisi 3. Gün çıkar mı yoksa benim hastalığım mı geçti ya

İyi sayılır şu bebeyi hayırlısıyla bi 6-7 kilolara ulaştıraydım
Evet çiçeğim bakalım taşınacağımız evin boşalmasını bekliyoruz Ocak ortasına geçmiş oluruz inşallah :)
Haha bende aynı sayılırım mamayi mi biberonu mu neyi reddediyorsa artık zor besleniyoruz biraz
Hadi hayirli uğurlu olsun canım iş dolayısıyla falan mı? Yardim edeniniz olur insallahh

Güneş in 3 gün sürmüştü galiba canım ya

Memeyide kuvvetli almıyor normal mi 6saatte bir calpol verebilirsin dediler verince sakinleşiyor sadece

Allah yardımcınız olsun kızlar bizim 2. Gün 37.5 olmuştu ateş. Ama yine de dikkat edin cok salgın varmış herhalde
Doktor aşının 3 gün sıkıntı yapabileceğini söylemişti bana

Takipteyim alerji olasılığı aklımda. Bizdeki çatlak değil o halde. Belki yumurta yiyorum her sabah o tetikliyordur eleme yöntemiyle deneme yapıcam. Umarım sıcaktan kızarmıştır
İnşallah öyledir bakalım 3 gün yeme kendin azalma olacak mı ona bakarsın
Hiç bi bebis sıkıntı çekmesin insallah

Kızlar kızım 2 ay 7 günlük
2.aydan 7.gune yani 7 günde 120 gr almış çok az değilmi? Hemşire normal dedi ama bana çok az geldi. Elbette önemli olan sağlıklı olması ama ne bileyim üzüldüm açıkçası

Allah yardımcınız olsun kızlar bizim 2. Gün 37.5 olmuştu ateş. Ama yine de dikkat edin cok salgın varmış herhalde
Doktor aşının 3 gün sıkıntı yapabileceğini söylemişti bana
Aşıdandır insallah benden geçmemiştir çocuğa ama sanırım benden geçti damağının üstü kızarık gibi böyle cocugun. ay her aşamamız salgına denk geldi ya
Haftalık 100 gr altına düşmesin diyor uzmanlar eğer normalde kilo alımı iyise bence 1 haftalık olaya takılma derim. 8. Hafta atak haftası bebek huysuzdur aşı vurulduysanız aşıdan kaynaklı huzursuzdur beslenme tam yapamamıştır takipte kal bence hemen strese girme

Şu sıra çok salgın var sanırım canım Allah bebislerimizi korusun artık geçmezse bi götür doktora bari

Kızlar alerji maması kullanıyoruz biliyorsunuz. Bu sabah göğsüne kadar yayılmış şok oldum
Tek kolunda vardı iki kolu komple böyle yanakları zaten fazla. İçim gidiyor artik ne yapacağımı bilemedim ya neden böyle olduğunu çözemiyorum

Eklentiler

• 20221215_134033.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 20221215_134054.webp
    14 KB · Görüntüleme: 72
Şu sıra çok salgın var sanırım canım Allah bebislerimizi korusun artık geçmezse bi götür doktora bari
Aynen takip ediyorum sürekli çocuğum ne uyuyabiliyor ne uyanık kalabiliyor
Allah yardımcınız olsun canım cildiyeciye götürsen ayrı çocuk bölümünde onun görüşğ tedavisi farklı olur belki

Aynen takip ediyorum sürekli çocuğum ne uyuyabiliyor ne uyanık kalabiliyor

Allah yardımcınız olsun canım cildiyeciye götürsen ayrı çocuk bölümünde onun görüşğ tedavisi farklı olur belki
Kıyamam of bu bebislere bisey olmasın içim gidiyor
Canım bana direk bunun için alerji doktoruna götür diyorlar Diyarbakıra gidince götürecektim

Canlarım geçmiş olsun . Aşılar huzursuzluk yapıyor ya.
Güneşin ateşi de tam 72 saat sürdü sonra ateş kesildi.
Emmesinin normale dönmesi biraz daha uzun sürdü.
Biraz yorulacaksınız ama sıkı takiple bol bol yedirmeye çalışın geçecek inşallah, geçiyor hope2022 veremden sonra duş yok canım aklında olsun

Güneş in 3 gün sürmüştü galiba canım ya
He yaa
Ya keşke Mehmet’e canlı aşıyla bir vursalardı yavrum bu aşamayı iki kez çekmez insallah bunda olduğu gibi diğerinde huzursuz olmaz
Veremi olmadı mı?
Haha bende aynı sayılırım mamayi mi biberonu mu neyi reddediyorsa artık zor besleniyoruz biraz
Hadi hayirli uğurlu olsun canım iş dolayısıyla falan mı? Yardim edeniniz olur insallahh
bi kaç gündür arada oturarak emziremiyorum atıyor ağzından ağlıyor. Ayakta sokuyorum memeyi, evi turlayarak emiyor bi tek o anlarda valla normalde 19. Haftaya kadar başka atak yok diyorlar ama harika haftalar mı ne o kitapta 14-19 arası komple 4. Sıçrama olarak geçiyormuş 14. Haftaya girer girmez huy. Değiştirdi
Kuzum geçim derdi, ailemin yanına gidicez kısmetse ev için. İçinde kiracı var çıkabilirse biz geçicez. İşi de bulacak inşallah eşim toplanmayı tek yapıcaz hayırlısı. Kutulama işini pek nakliye firmasına devretmek istemiyorum ama fırsat bulamazsak mecburen devretcem
2. Ay aşısını ne zaman oldu canım? Şey diyorlar boya gidince de kilo alımı azalıyor ama net bilgim yok bu konuda. Bu hafta beslenmeye dikkat et bakalım sadece bh hafta böyle olmuştur belki düzelir

Normal canım en kısa sürede geçer inşallah. Benim kız 2. ay aşılarindan beri iştahsız. İki hafta olacak neredeyse. Emmesi çok az biberonda az içiyor. Kalanını kaşıkla vermeye başladım

Canım günde 15-20 Gr olması gereken demişti doktor. Normal bence üzme kendini. Bir de bebekler birden kilo alıp birden durulurmuş. 3 hafta önce benim kız bir haftada 250 Gr aldı. Son iki haftada toplam 250 alamadı mesela.

Sağol canım sürekli ateş ölçüyorum işte verem pazartesi günü
Dün bittik eşimde çok yoruldun yemeğe çıkartayım seni bugün dedi kıyamıyorum bebeyi nasıl götürcez bıraksam zaten kötü aklım onda kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…