- 23 Nisan 2015
- 269
- 359
- 103
- 31
Aynen bende öyleyim bi başında bi sonunda başlıyor ağlamaya. Sonunda anlıyorum mide almıyor sıkıntı oluyor gazdan ama başında da inat yapıyor. Biz 12. Haftadayiz sanırım daha atak mı var bir de vay anam vayCanlarım geçmiş olsun . Aşılar huzursuzluk yapıyor ya.
Güneşin ateşi de tam 72 saat sürdü sonra ateş kesildi.
Emmesinin normale dönmesi biraz daha uzun sürdü.
Biraz yorulacaksınız ama sıkı takiple bol bol yedirmeye çalışın geçecek inşallah, geçiyorhope2022 veremden sonra duş yok canım aklında olsun
He yaa
Veremi olmadı mı?
bi kaç gündür arada oturarak emziremiyorum atıyor ağzından ağlıyor. Ayakta sokuyorum memeyi, evi turlayarak emiyor bi tek o anlardavalla normalde 19. Haftaya kadar başka atak yok diyorlar ama harika haftalar mı ne o kitapta 14-19 arası komple 4. Sıçrama olarak geçiyormuş 14. Haftaya girer girmez huy. Değiştirdi
Kuzum geçim derdi, ailemin yanına gidicez kısmetse ev için. İçinde kiracı var çıkabilirse biz geçicez. İşi de bulacak inşallah eşimtoplanmayı tek yapıcaz hayırlısı. Kutulama işini pek nakliye firmasına devretmek istemiyorum ama fırsat bulamazsak mecburen devretcem
2. Ay aşısını ne zaman oldu canım? Şey diyorlar boya gidince de kilo alımı azalıyor ama net bilgim yok bu konuda. Bu hafta beslenmeye dikkat et bakalım sadece bh hafta böyle olmuştur belki düzelir
Canım hangi aşı bu bebişi etkileyen? Çok geçmiş olsunGece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Memeyide kuvvetli almıyor normal mi 6saatte bir calpol verebilirsin dediler verince sakinleşiyor sadece
Benim kizimla aynıymış günü. Aylik 500 gr almasi da yeterlidir deniyor ya neredeys500 gr yapiyor aya vurunca bence üzülme, emiyorsa sık sık emzir canım. Zaten zamamla kilo alim miktarlari düşüyor nedense internetten bakmistim.Kızlar kızım 2 ay 7 günlük
2.aydan 7.gune yani 7 günde 120 gr almış çok az değilmi? Hemşire normal dedi ama bana çok az geldi. Elbette önemli olan sağlıklı olması ama ne bileyim üzüldüm açıkçası
Benim de ayni canim su gibi burnum akiyor hapsiriyorum benim 2 gun aksam atesim oldu bakalim bugun olcak mi ama parol baya terletiyor bugun 1 kere ictimbaya terlettiBenim ateş 1 gün daha sürdü sonra bitti kuzum ama ben parol içtim 2 gün boyunca 3-4 saatte bir. Benim gribe cevirdi şimdi burun akıntısı hapsurma olarak devam ediyor
Ay geçmiş olsun. Bizde geceden beri çok kötüyüz 38,5 ateşimiz 38 den zar zor düşürdük duşla ıslak mendillerle. Aşının etkisi 3. Gün çıkar mı yoksa benim hastalığım mı geçti ya
Biz pazartesi vurulduk aşıyı canım ateşi 38,5 görünce ılık suyla yıkadık güzel düşürdü. Aşı değil bizim sanırım sıkıntımız boğazı kızarık duruyor bakınca benim hastalığım geçtiCanlarım geçmiş olsun . Aşılar huzursuzluk yapıyor ya.
Biraz yorulacaksınız ama sıkı takiple bol bol yedirmeye çalışın geçecek inşallah, geçiyorhope2022 veremden sonra duş yok canım aklında olsun
He yaa
Veremi olmadı mı?
bi kaç gündür arada oturarak emziremiyorum atıyor ağzından ağlıyor. Ayakta sokuyorum memeyi, evi turlayarak emiyor bi tek o anlardavalla normalde 19. Haftaya kadar başka atak yok diyorlar ama harika haftalar mı ne o kitapta 14-19 arası komple 4. Sıçrama olarak geçiyormuş 14. Haftaya girer girmez huy. Değiştirdi
Kuzum geçim derdi, ailemin yanına gidicez kısmetse ev için. İçinde kiracı var çıkabilirse biz geçicez. İşi de bulacak inşallah eşimtoplanmayı tek yapıcaz hayırlısı. Kutulama işini pek nakliye firmasına devretmek istemiyorum ama fırsat bulamazsak mecburen devretcem
2. Ay aşısını ne zaman oldu canım? Şey diyorlar boya gidince de kilo alımı azalıyor ama net bilgim yok bu konuda. Bu hafta beslenmeye dikkat et bakalım sadece bh hafta böyle olmuştur belki düzelir
Geçmiş olsun canım. Ay o zaman bebeklerin hepsi bu şekilde hastaBi kaç gün yoktum bende Kızlar eğer siz hastaysanz bebektede ateş varsa dikkat edin aşının ateşi 3 gün bilmiyorum ama gecenlerde benim kızımın ateşi çıktı bisürü tahlil yapıldı karaciğer enzimleri yüksek çıktı dr mümkün olduğunda ilac vermeyin dedi bende evde hep zıbınla tuttum altına bişey giydirmedm üzerinede ince müslin örttüm kan idrar rsv virüsü korona domuz gibi hepsi yapıldı hepsi negatif ama domuz gribi testi %50 doğru çıkar dedi dr boğazları kızarık dedi farenjit olmuş bebeğinizn ateşi varsa su kaybı olduğu için sık sık emzirin az gelsede emsin yada mama içiyorsa az az mama verin. Kimseylede temas ettirmeyin dr bize bile öpmeyin dedi, Kızımdan sonra benimde boğazlarm iltihaplandı :/
Kuzum bebişin ateşine dikkat et benden ona geçti gece aniden ateşi çıktıı takipte kal kuzuyu sende. Parol iç bnce tam geçirsşnBenim de ayni canim su gibi burnum akiyor hapsiriyorum benim 2 gun aksam atesim oldu bakalim bugun olcak mi ama parol baya terletiyor bugun 1 kere ictimbaya terletti
cok gecmis olsun kuzum . Butun anneler ve bebekler hasta bu sene ya .Bi kaç gün yoktum bende Kızlar eğer siz hastaysanz bebektede ateş varsa dikkat edin aşının ateşi 3 gün bilmiyorum ama gecenlerde benim kızımın ateşi çıktı bisürü tahlil yapıldı karaciğer enzimleri yüksek çıktı dr mümkün olduğunda ilac vermeyin dedi bende evde hep zıbınla tuttum altına bişey giydirmedm üzerinede ince müslin örttüm kan idrar rsv virüsü korona domuz gibi hepsi yapıldı hepsi negatif ama domuz gribi testi %50 doğru çıkar dedi dr boğazları kızarık dedi farenjit olmuş bebeğinizn ateşi varsa su kaybı olduğu için sık sık emzirin az gelsede emsin yada mama içiyorsa az az mama verin. Kimseylede temas ettirmeyin dr bize bile öpmeyin dedi, Kızımdan sonra benimde boğazlarm iltihaplandı :/
insallah ciddi birseye cevirmez canim , gecmis olsunBenim de ayni canim su gibi burnum akiyor hapsiriyorum benim 2 gun aksam atesim oldu bakalim bugun olcak mi ama parol baya terletiyor bugun 1 kere ictimbaya terletti
Valla surekli kontroldeyim arada kafasi terleyip isisi artinca panik oluyorum onlara bisey olmasinBiz pazartesi vurulduk aşıyı canım ateşi 38,5 görünce ılık suyla yıkadık güzel düşürdü. Aşı değil bizim sanırım sıkıntımız boğazı kızarık duruyor bakınca benim hastalığım geçti
Geçmiş olsun canım. Ay o zaman bebeklerin hepsi bu şekilde hasta
Kuzum bebişin ateşine dikkat et benden ona geçti gece aniden ateşi çıktıı takipte kal kuzuyu sende. Parol iç bnce tam geçirsşn
Sagol canim insallah cevirmez kimsenin basina gelmesin valla cok zor gercktn tam bir kisir dongucok gecmis olsun kuzum . Butun anneler ve bebekler hasta bu sene ya .
Hele ki okula giden cocugu olanlar kisir bir dongu icinde bir iyilesip bir hasta oluyorlar
insallah ciddi birseye cevirmez canim , gecmis olsun
Zatürre ve karma aşı vurdular canım şimdi yine ağlama kriziCanım hangi aşı bu bebişi etkileyen? Çok geçmiş olsun
Aşıdandır insallah benden geçmemiştir çocuğa ama sanırım benden geçti damağının üstü kızarık gibi böyle cocugun. ay her aşamamız salgına denk geldi ya
Haftalık 100 gr altına düşmesin diyor uzmanlar eğer normalde kilo alımı iyise bence 1 haftalık olaya takılma derim. 8. Hafta atak haftası bebek huysuzdur aşı vurulduysanız aşıdan kaynaklı huzursuzdur beslenme tam yapamamıştır takipte kal bence hemen strese girme
Canlarım geçmiş olsun . Aşılar huzursuzluk yapıyor ya.
He yaa
Veremi olmadı mı?
Canım günde 15-20 Gr olması gereken demişti doktor. Normal bence üzme kendini. Bir de bebekler birden kilo alıp birden durulurmuş. 3 hafta önce benim kız bir haftada 250 Gr aldı. Son iki haftada toplam 250 alamadı mesela.
Benim kizimla aynıymış günü. Aylik 500 gr almasi da yeterlidir deniyor ya neredeys500 gr yapiyor aya vurunca bence üzülme, emiyorsa sık sık emzir canım. Zaten zamamla kilo alim miktarlari düşüyor nedense internetten bakmistim.
Ay neden parça parça oldu sizin aşılarGece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Memeyide kuvvetli almıyor normal mi 6saatte bir calpol verebilirsin dediler verince sakinleşiyor sadece
canim gozpinari masaji var . emzirirken fln onu yap.Teşekkür ederim kızlar saolun kilo değilde şuandada tek gözünde sulanma oluyor netten baktım göz yaşı tıkanıklığı yazıyor ne yapcam bilmiyorum büyük kızımı büyütmek daha kolaydı yıllar geçtikçe çocuk büyütmek zorlaşıyor sürekli birsey çıkıyor
Isısı yükseldiğinde koltuk altına eklem yerlerine ılık sulu bez koy canım. Bizim ki inliyor ya görseniz halini nasıl üzülüyorum. İshal oldu bide yediğini su gibi kusuyorValla surekli kontroldeyim arada kafasi terleyip isisi artinca panik oluyorum onlara bisey olmasin
Sagol canim insallah cevirmez kimsenin basina gelmesin valla cok zor gercktn tam bir kisir dongu
Asıl ateş yapan Verem aşısı diye biliyordum canım benSağol canım sürekli ateş ölçüyorum işte verem pazartesi günü
Dün bittik eşimde çok yoruldun yemeğe çıkartayım seni bugün dedi kıyamıyorum bebeyi nasıl götürcez bıraksam zaten kötü aklım onda kalacak
Oo 12. Hafta zaten atak haftasıAynen bende öyleyim bi başında bi sonunda başlıyor ağlamaya. Sonunda anlıyorum mide almıyor sıkıntı oluyor gazdan ama başında da inat yapıyor. Biz 12. Haftadayiz sanırım daha atak mı var bir de vay anam vay
Hayırlısı olsun tekrardan canım gönlünüzdekine kavuşursunuz insallahsen şimdiden ufak tefek toplamaya çalış birden çok zor oluyor
Oyyyyy inşallah öyle değildirBiz pazartesi vurulduk aşıyı canım ateşi 38,5 görünce ılık suyla yıkadık güzel düşürdü. Aşı değil bizim sanırım sıkıntımız boğazı kızarık duruyor bakınca benim hastalığım geçti
Geçmiş olsun canım. Ay o zaman bebeklerin hepsi bu şekilde hasta
Kuzum bebişin ateşine dikkat et benden ona geçti gece aniden ateşi çıktıı takipte kal kuzuyu sende. Parol iç bnce tam geçirsşn
Geçmiş olsun canımAy neden parça parça oldu sizin aşılarbizde bu sabah vurdurduk. Mehmetin aşısı sabah olduda ateş gecemi çıktı kumsal çok huysuz inliyor kucağımda zaten hep kucaktaydı şimdi asla vc ye bile gidemiyorum bırakamıyorum oğlumla bile kucağımdayken oynuyorum şimdi nasıl mehmet hala mı kötü
cok gecmiş olsunKızlar alerji maması kullanıyoruz biliyorsunuz. Bu sabah göğsüne kadar yayılmış şok oldum
Tek kolunda vardı iki kolu komple böyle yanakları zaten fazla. İçim gidiyor artik ne yapacağımı bilemedim yaneden böyle olduğunu çözemiyorum
Cook teşekkür ederim Allah razı olsuncanim gozpinari masaji var . emzirirken fln onu yap.
benim kizda cok capakliydi , kasim annelerinde soylediler . gozpinarlarini aktive etmek gerekiyormus.
benim kizin burnu genelde soguk ama bugun yanakalri flnda soguk , dun de sesi hiriltili gelmeye basladi.Kizlar el ve yanaklar soguk olmasi usumus anlamina mi geliyor. Gogus ve ensesi sıcak aslinda. Bir kere daha oldu. Yuzu kirec gibi bembeyaza dönüyor. Ac mi kaliyor acaba dicem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?