2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bi kaç gün yoktum bende Kızlar eğer siz hastaysanz bebektede ateş varsa dikkat edin aşının ateşi 3 gün bilmiyorum ama gecenlerde benim kızımın ateşi çıktı bisürü tahlil yapıldı karaciğer enzimleri yüksek çıktı dr mümkün olduğunda ilac vermeyin dedi bende evde hep zıbınla tuttum altına bişey giydirmedm üzerinede ince müslin örttüm kan idrar rsv virüsü korona domuz gibi hepsi yapıldı hepsi negatif ama domuz gribi testi %50 doğru çıkar dedi dr boğazları kızarık dedi farenjit olmuş bebeğinizn ateşi varsa su kaybı olduğu için sık sık emzirin az gelsede emsin yada mama içiyorsa az az mama verin. Kimseylede temas ettirmeyin dr bize bile öpmeyin dedi, Kızımdan sonra benimde boğazlarm iltihaplandı :/

Aynen bende öyleyim bi başında bi sonunda başlıyor ağlamaya. Sonunda anlıyorum mide almıyor sıkıntı oluyor gazdan ama başında da inat yapıyor. Biz 12. Haftadayiz sanırım daha atak mı var bir de vay anam vay
Hayırlısı olsun tekrardan canım gönlünüzdekine kavuşursunuz insallah sen şimdiden ufak tefek toplamaya çalış birden çok zor oluyor

Benim kizimla aynıymış günü. Aylik 500 gr almasi da yeterlidir deniyor ya neredeys500 gr yapiyor aya vurunca bence üzülme, emiyorsa sık sık emzir canım. Zaten zamamla kilo alim miktarlari düşüyor nedense internetten bakmistim.

Kızlar bu gece beslemeleriyle ilgilide 3 aydan sonra bebeklerin 9-10 saat bütün gece uyuması beklenirmiş dr demişti tabi uyumayan kısım olacaktır ama uyuması normal, kendi uyuyorken ikidebir uyandırıp beslerseniz bi süre sonra bebek kendi uyanmaya başlıyormuş kilo alımı iyise uyandırmanıza gerek yok

Benim de ayni canim su gibi burnum akiyor hapsiriyorum benim 2 gun aksam atesim oldu bakalim bugun olcak mi ama parol baya terletiyor bugun 1 kere ictimbaya terletti

Biz pazartesi vurulduk aşıyı canım ateşi 38,5 görünce ılık suyla yıkadık güzel düşürdü. Aşı değil bizim sanırım sıkıntımız boğazı kızarık duruyor bakınca benim hastalığım geçti
Geçmiş olsun canım. Ay o zaman bebeklerin hepsi bu şekilde hasta
Benim de ayni canim su gibi burnum akiyor hapsiriyorum benim 2 gun aksam atesim oldu bakalim bugun olcak mi ama parol baya terletiyor bugun 1 kere ictimbaya terletti
Kuzum bebişin ateşine dikkat et benden ona geçti gece aniden ateşi çıktıı takipte kal kuzuyu sende. Parol iç bnce tam geçirsşn

cok gecmis olsun kuzum . Butun anneler ve bebekler hasta bu sene ya .
Hele ki okula giden cocugu olanlar kisir bir dongu icinde bir iyilesip bir hasta oluyorlar
insallah ciddi birseye cevirmez canim , gecmis olsun

Valla surekli kontroldeyim arada kafasi terleyip isisi artinca panik oluyorum onlara bisey olmasin
cok gecmis olsun kuzum . Butun anneler ve bebekler hasta bu sene ya .
Hele ki okula giden cocugu olanlar kisir bir dongu icinde bir iyilesip bir hasta oluyorlar

insallah ciddi birseye cevirmez canim , gecmis olsun
Sagol canim insallah cevirmez kimsenin basina gelmesin valla cok zor gercktn tam bir kisir dongu

Teşekkür ederim kızlar saolun kilo değilde şuandada tek gözünde sulanma oluyor netten baktım göz yaşı tıkanıklığı yazıyor ne yapcam bilmiyorum büyük kızımı büyütmek daha kolaydı yıllar geçtikçe çocuk büyütmek zorlaşıyor sürekli birsey çıkıyor

Gece 2den beri ağlıyor bu aşılar bitirdi oğlumu çok çaresiz kaldım
Memeyide kuvvetli almıyor normal mi 6saatte bir calpol verebilirsin dediler verince sakinleşiyor sadece
Ay neden parça parça oldu sizin aşılar bizde bu sabah vurdurduk. Mehmetin aşısı sabah olduda ateş gecemi çıktı kumsal çok huysuz inliyor kucağımda zaten hep kucaktaydı şimdi asla vc ye bile gidemiyorum bırakamıyorum oğlumla bile kucağımdayken oynuyorum şimdi nasıl mehmet hala mı kötü

canim gozpinari masaji var . emzirirken fln onu yap.
benim kizda cok capakliydi , kasim annelerinde soylediler . gozpinarlarini aktive etmek gerekiyormus.

Valla surekli kontroldeyim arada kafasi terleyip isisi artinca panik oluyorum onlara bisey olmasin

Sagol canim insallah cevirmez kimsenin basina gelmesin valla cok zor gercktn tam bir kisir dongu
Isısı yükseldiğinde koltuk altına eklem yerlerine ılık sulu bez koy canım. Bizim ki inliyor ya görseniz halini nasıl üzülüyorum. İshal oldu bide yediğini su gibi kusuyor

Asıl ateş yapan Verem aşısı diye biliyordum canım ben
Bebiş de toplansın birlikte çıkarsınız senin aklın kalır şimdi
Oo 12. Hafta zaten atak haftası benimki mide boşken de yapıyor ya
Arkaya fön makinesi ile ayağa kalkıp emince 5 dk daha aktif emiyo sağolsun, derdi benimle
İnşallah çiçeğim sağol sen de dönüyormuşsun evine çok sevindim
Oyyyyy inşallah öyle değildir
Geçmiş olsun canım

Kizlar el ve yanaklar soguk olmasi usumus anlamina mi geliyor. Gogus ve ensesi sıcak aslinda. Bir kere daha oldu. Yuzu kirec gibi bembeyaza dönüyor. Ac mi kaliyor acaba dicem bilemedim

Kızlar aranızda bebeği çok kusan var mı. Oğluma az da yedirsem çok da yedirsem ağzının kenarından akarak kusuyor karnı aç tok anlamaz oldum (hem emziryor hem mama veriyorum)

Kizlar el ve yanaklar soguk olmasi usumus anlamina mi geliyor. Gogus ve ensesi sıcak aslinda. Bir kere daha oldu. Yuzu kirec gibi bembeyaza dönüyor. Ac mi kaliyor acaba dicem bilemedim
benim kizin burnu genelde soguk ama bugun yanakalri flnda soguk , dun de sesi hiriltili gelmeye basladi.
insallah hasta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…