- 24 Eylül 2019
- 216
- 435
- 53
- 34
Elleri çok çabuk üşüyor benim oğlumun , doktorlar el ve yüzden üşümek anlaşılmaz diyor. İlk soğuyan organlar onlar çünküKizlar el ve yanaklar soguk olmasi usumus anlamina mi geliyor. Gogus ve ensesi sıcak aslinda. Bir kere daha oldu. Yuzu kirec gibi bembeyaza dönüyor. Ac mi kaliyor acaba dicem bilemedim
Bir hastalik vardi zaten bizimkininde ama bizim hastalik gibi baslangicta bitti anlamadim valla.. burnunu ac da rahatlasin tuzlu su ile canimbenim kizin burnu genelde soguk ama bugun yanakalri flnda soguk , dun de sesi hiriltili gelmeye basladi.
insallah hasta olmaz
actim canim uyutmadan once , minnak sumukcukler ciktiBir hastalik vardi zaten bizimkininde ama bizim hastalik gibi baslangicta bitti anlamadim valla.. burnunu ac da rahatlasin tuzlu su ile canim
O yuzden biraz daha rahatım ya göğüs ve ense sıcak sıcak diye ama yuz de beyaz olunca insan merak ediyorElleri çok çabuk üşüyor benim oğlumun , doktorlar el ve yüzden üşümek anlaşılmaz diyor. İlk soğuyan organlar onlar çünkü
Yerim onuactim canim uyutmadan once , minnak sumukcukler cikti
Benimkide kusuyor canim. Az emdiginde de ... ama bir ara su gibi kusuyordu 2 3 kere yapti... kuzenim bana idrar enfeksiyonu olabilir demisti... suan o su gibi kusma gitti ama fazla emince az da emdiginde bazen kusuyor. Ben mide kabul etmiyor. Fazla geliyor diye düşünüyorum. Kusma isini doktora sorarsin. Ama normal kusmasi genel anlamdaKızlar aranızda bebeği çok kusan var mı. Oğluma az da yedirsem çok da yedirsem ağzının kenarından akarak kusuyor karnı aç tok anlamaz oldum (hem emziryor hem mama veriyorum)
Zor toparlıyor cnm ilk gün hiçbir şey yemediRabbim yardımcınız olsun bebis nasıl geçirdi
Ayy benim yavrum da meme emerken tekme atıyor havaya gaz çok bunaltıyorAynen memede çıkarmak için memeyi harcıyorcanım çok yanıyor
kıyamamAyy benim yavrum da meme emerken tekme atıyor havaya gaz çok bunaltıyor
cnm bebişine kantoran yağı bulabıkırsen göğsüne sürsen hem ağrısını alır hemde rahatlatır. Allahım şifa versinZor toparlıyor cnm ilk gün hiçbir şey yemedi
Yavrum her gün huysuzluğu var kimbilir nasıl ağrıları oluyor ben sırtımı bacaklarımı hissetmiyorum
Canım yeterli sayı bulunmamış o yüzden normalde aynı gündü pazartesi olacak şimdi umarım o böyle geçmez yoksa çocuk 5-6 gün çekecek ikisiniAy neden parça parça oldu sizin aşılarbizde bu sabah vurdurduk. Mehmetin aşısı sabah olduda ateş gecemi çıktı kumsal çok huysuz inliyor kucağımda zaten hep kucaktaydı şimdi asla vc ye bile gidemiyorum bırakamıyorum oğlumla bile kucağımdayken oynuyorum şimdi nasıl mehmet hala mı kötü
bende pompaci oldum valla, dana kizim gaz sancisindan emmiyor.Uykulaaar haram oldu gençliğim talan olduuuu
Zalım güneş
hep kuvvetli emiyor mu ? yoksa ogle agzinda mi tutuyor ?11den beri kesintisiz emiyor, tam 5 saattir. Meme ağızdan çıktığı an feryat figan. Gaz da olur her şey olur bunda
4. Aya girdiğimizden beri gece uykuları sorunlu, reflü yatağında çok ağlıyordubende pompaci oldum valla, dana kizim gaz sancisindan emmiyor.
2-3 saatte bir is basindayim
Çoğunlukla Emiyor canım, bazen memeyle kavga ediyor, midedeki sesleri duyman lazım. 10 dk da bir açsam çiş görürüm.hep kuvvetli emiyor mu ? yoksa ogle agzinda mi tutuyor ?
ay 4 ay oldu mu yaaa4. Aya girdiğimizden beri gece uykuları sorunlu, reflü yatağında çok ağlıyordu
Emmiyordu bile düzgün
Yanıma yatırıp sarıldım derdi buymuş galibauyumuşuz azcık
Ah ah az kaldı, biraz daha kolaylayacak canım
ya zaten ben gecen geleneksel çin tibbinda bu duurmu arastiriyordum( artik oralara kadar indim yaniÇoğunlukla Emiyor canım, bazen memeyle kavga ediyor, midedeki sesleri duyman lazım. 10 dk da bir açsam çiş görürüm.
Ay öyle ya ben de kendimi öyle böyle 3 ay bitti diye teselli ediyorum anın tadını çıkarmak lazım hızla büyüyorlaray 4 ay oldu mu yaaavallahi zaman nasil gecmis.. ha dogdu ha dogacak derken 4 ay olmus bile
ya soyle sarilmak istediklerin e kollarini uzatsalar , hersey cozulcek
ya zaten ben gecen geleneksel çin tibbinda bu duurmu arastiriyordum( artik oralara kadar indim yani)
bu sancilarin tek sebebi cok yemekmis onlara gore ama yemeyince de agliyorlar . napicaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?