2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar el ve yanaklar soguk olmasi usumus anlamina mi geliyor. Gogus ve ensesi sıcak aslinda. Bir kere daha oldu. Yuzu kirec gibi bembeyaza dönüyor. Ac mi kaliyor acaba dicem bilemedim
Elleri çok çabuk üşüyor benim oğlumun , doktorlar el ve yüzden üşümek anlaşılmaz diyor. İlk soğuyan organlar onlar çünkü

benim kizin burnu genelde soguk ama bugun yanakalri flnda soguk , dun de sesi hiriltili gelmeye basladi.
insallah hasta olmaz
Bir hastalik vardi zaten bizimkininde ama bizim hastalik gibi baslangicta bitti anlamadim valla.. burnunu ac da rahatlasin tuzlu su ile canim

Kızlar aranızda bebeği çok kusan var mı. Oğluma az da yedirsem çok da yedirsem ağzının kenarından akarak kusuyor karnı aç tok anlamaz oldum (hem emziryor hem mama veriyorum)
Benimkide kusuyor canim. Az emdiginde de ... ama bir ara su gibi kusuyordu 2 3 kere yapti... kuzenim bana idrar enfeksiyonu olabilir demisti... suan o su gibi kusma gitti ama fazla emince az da emdiginde bazen kusuyor. Ben mide kabul etmiyor. Fazla geliyor diye düşünüyorum. Kusma isini doktora sorarsin. Ama normal kusmasi genel anlamda

Zor toparlıyor cnm ilk gün hiçbir şey yemedi
Yavrum her gün huysuzluğu var kimbilir nasıl ağrıları oluyor ben sırtımı bacaklarımı hissetmiyorum
cnm bebişine kantoran yağı bulabıkırsen göğsüne sürsen hem ağrısını alır hemde rahatlatır. Allahım şifa versin

Canım yeterli sayı bulunmamış o yüzden normalde aynı gündü pazartesi olacak şimdi umarım o böyle geçmez yoksa çocuk 5-6 gün çekecek ikisini sürekli inliyor çok mutsuz ateş çıkmadı bugün gece takip edicem yine annemi getirdik Kıyamam Kumsal a yaa

bende pompaci oldum valla, dana kizim gaz sancisindan emmiyor.

2-3 saatte bir is basindayim
4. Aya girdiğimizden beri gece uykuları sorunlu, reflü yatağında çok ağlıyordu
Emmiyordu bile düzgün
Yanıma yatırıp sarıldım derdi buymuş galiba uyumuşuz azcık

Ah ah az kaldı, biraz daha kolaylayacak canım

ay 4 ay oldu mu yaaa vallahi zaman nasil gecmis.. ha dogdu ha dogacak derken 4 ay olmus bile

ya soyle sarilmak istediklerin e kollarini uzatsalar , hersey cozulcek

Çoğunlukla Emiyor canım, bazen memeyle kavga ediyor, midedeki sesleri duyman lazım. 10 dk da bir açsam çiş görürüm.
ya zaten ben gecen geleneksel çin tibbinda bu duurmu arastiriyordum( artik oralara kadar indim yani )
bu sancilarin tek sebebi cok yemekmis onlara gore ama yemeyince de agliyorlar . napicaz yani

Ay öyle ya ben de kendimi öyle böyle 3 ay bitti diye teselli ediyorum anın tadını çıkarmak lazım hızla büyüyorlar
Rahatsız pozisyonda olunca da şöyle okkalı bir tokat atsalar hayır demem ben böyle hep diken üstünde yatırıyorum

notdefteri2_ oyun halıları, ayaklara balon bağlamak, alıp karşına konuşma, karın üstü yatırma vs zamanla bunlarla daha çok vakit geçirdikçe emme aralıkları uzayacak canım az daha sabır.
Denemeye devam et. Güneş de hep memedeydi önceden süreç biraz daha normalleşiyor ilerledikçe inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…