2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ağlayınca vermiyorum meme inan bana, babası kucağında gezdiriyor ağlaya ağlaya. Ama benimki katılıyor mübarek, o ağlama 5 dk sonra katılmaya dönüyor annem sürekli meme veriyosun o yüzden gazlı diyodu, şimdi kucağıma atıyor; ay katıldı çocuk çabuk çıkar memeyi diye

evet anin tadini cikarmak lazim da bizim bebelerde cins cikti anam
arastirma mesaimiz asla bitmiyor
anladim kuzum, meme de aglamiyorsa , meme de kalsin bari, soyle uzanarak emzirsen rahat edersin belki

Allahım o günleri görecek miyim! Sadece 3 dk kadar beni dinliyor, o da saçlarım sallanıyor da ona gülüyor, kartları görünce ağzını ağlamak için ayırıyor, balonu ayağıma bağlamasınlar diye nasıl çekiştirdi velet.
Spicelover bugün resimleri çektm, hepsinde mi ağlar bir insan evladı ya
Ya kızlar bugün eşimle tartıştım, çocuk kucağımdayken bağırıverdim. Bunlar hissediyor mu bu yaşta? O saatten beri vicdan azabı çekiyorum.

benimkide agladi ara ara ama o gulermis gbi olan resimleri iste aglamaya bir kala fln cektim

Kızlar bugün 2. ay kontrolümüz vardı :)
5260 gr 57cm olmuş benim huysuz prensesim. Kafa çevremiz büyümeye devam ediyor şükür bıngıldağımız küçük malum kafayı bi başka önemsiyorum.
Merhaba canım benim kızında bıngıldağı küçük dedi Doktor. Sizin ne zaman belli oldu. Kaçıncı ayında ölçtürdünüz acaba
24 günlükken 36 cm di. Ya ben çok korkuyorum bu durumdan

bzm oğlanda cdden uyumuyor, ergen ergen takılıyoruz bide bi sweat giydirdim bgn resmen dersniz ergenusgece çiril çiril bakıyor
4. Ayda uyku gerilemesi ve meme reddi oluyordu diye biliyorum
Hiç bu kadar gerileme olacağını tahmin etmezdim
Uykusunda ağlamaya başlıyo ama ne ağlamak, 2 gündür hırsla ellerini yumruğunu emiyor, alayım emzireyim diyorum uyuyakalıyor. Yerine koyuyorum 5 saniye içinde yeniden ağlıyor
Normalde tüm uykularını not ediyorum bu gece sirke filan yazmışım not defterine

Oyun halısına koydum yattım bi 15 dk oyalıyo neyseki tam ergenler ya

Yaaa hepsini toplu kutunun açıldığı gün yapsalarmış çocuk tek tek hepsinin acısını ayrı çekmiş kıyamam ya kuşum bzdede kutu açılımı perşembe dediler ben hepsini perşembe yapın o zaman dedim. Hemşire hiçmi acımadı kuzuya
Merhaba canım benim kızında bıngıldağı küçük dedi Doktor. Sizin ne zaman belli oldu. Kaçıncı ayında ölçtürdünüz acaba
24 günlükken 36 cm di. Ya ben çok korkuyorum bu durumdan
Canım 1haftalıkken bıngıldak 1x1 boyutunda büyüme takibi gerek dedi yoğunbakım doktoru. Çapı 7 günlükken 33 cm di. 2 aylık kontrolde 37 cm çıktı. Ben zaten bıngıldak kontrolü yapıyorum hala açık. Açık olduğu sürece büyüme devam ediyor zaten ama kapandığında önemli olan yan süturların açık olması ve büyümenin devam etmesi. Evet riskli bir durum ama şuanlık bıngıldak açık olduğu için sorun yok. Bende çok korkuyorum umarım büyüme durmaz

Meme reddinin olmasının sebebi anne sütünün tadı değişiyormuş bu yüzden bebişe farklı geliyor sabredersen emmeye devam eder aynı şey bizdede var emziği emiyor memeye koyuyorm uyuyor yatağına koyuyorm uyanıyor bu döngü bitmiyo resmen 2 aya 1 gün kaldı...

Nelere dayandık buna da dayanırız inşallah bu tad değişimi ve süt azalması bi de regl dönemlerinde oluyor diye duymuştum. Eylül analarında yavaştan bu sürece girildi hiç istemiyorum tam da 4. Aya denk geliyor
Benimki tutsa aslında tam bi emzik bebesi olacakmış. Bazen çok ağlıyor uykuya dalamıyor, memeyi 2 fırt çekince bayılıyor
Az kaldı az 6. Aya surda ne kaldı

Ay bilmiyorum biz erken başladık herhalde 1 2 haftadır böyle. Bi ara 4 Saatte 30 cc anca içiyordu şükür öyle yapmıyor artık ama doktor 110 120 vermelisin diyor. Çocuk içmiyor ki ne yapayım 90 cc geçince kusmalari artıyor. Açken de aynı şekilde biberonu 5 dakika alıncaya kadar ağlıyor.
Bi ara yeğenim biberonu da tamamen bırakmıştı sırıngayla zor besliyorduk valla öyle olmasından korkuyorum
Evet canım döneceğim artık, bakalim ilk defa böyle yalnız kalicaz değişik gelecek bana

Dun tüm gündüz ve aksam 1e kadar uyumayan bebeme ya sabir cekmekten birkac saatligine derviş olmus olabilirim yani o derece. Uyumasi icin ne yapacagim bilmiyorum bugun de uyumuyor direniyor.
Kendi kendilerine bazı dönemler öyle yapıyorlar bizimde aynı sekildeydi Allah sabır versin, sonra gece uykusu daha düzene bindi ama inşallah sizin de öyle olur

Aaa bilmiyordum bunu ilk defa duydum aslında süt tadı 3. Ayda değişiyor ama 40 haftadan hesaplanıyorsa sizin 4 e denk geliyor olabilir, gündüz uykularnda emzik iyi oluyor ama bizim uyuma süresini arttırmadı nedense sadece emerek dalıyor gece emzikle dalınca tekrar uyanıyor emziksiz uyuyunca daha uzun uyuyor ama çokk zor gercekten gecen gece uykusuna sabah 7 de daldımamayı bıraktm ben ama 5. Ayda gececeğim ek gıdaya damak tadı acısından hep gördüğüm erken başlayanlar daha az secici oluyor. Eskiden böyle düşünmüyordm ama arkadaşlarmdan gördüğüm değiştirdi fikirlerimi

Şu an benimki öyle. Memeyi birkaç dakika emiyor o da alırsa. Biberonu cup cup içerdi şimdi onu da almıyor gibi. Dilinin ucunda kaydırıp öğürüyor. Kaşıkla veriyorum döke saça azcik doydugunu anlamıyorum. Sabahtan beri 120 CC içmedi toplamda. Ağlıyorum artık sinirimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…