- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ağlayınca vermiyorum meme inan bana, babası kucağında gezdiriyor ağlaya ağlaya. Ama benimki katılıyor mübarek, o ağlama 5 dk sonra katılmaya dönüyoray 4 ay oldu mu yaaavallahi zaman nasil gecmis.. ha dogdu ha dogacak derken 4 ay olmus bile
ya soyle sarilmak istediklerin e kollarini uzatsalar , hersey cozulcek
ya zaten ben gecen geleneksel çin tibbinda bu duurmu arastiriyordum( artik oralara kadar indim yani)
bu sancilarin tek sebebi cok yemekmis onlara gore ama yemeyince de agliyorlar . napicaz yani
evet anin tadini cikarmak lazim da bizim bebelerde cins cikti anamAy öyle ya ben de kendimi öyle böyle 3 ay bitti diye teselli ediyorum anın tadını çıkarmak lazım hızla büyüyorlar
Rahatsız pozisyonda olunca da şöyle okkalı bir tokat atsalar hayır demem benböyle hep diken üstünde yatırıyorum
notdefteri2_ oyun halıları, ayaklara balon bağlamak, alıp karşına konuşma, karın üstü yatırma vs zamanla bunlarla daha çok vakit geçirdikçe emme aralıkları uzayacak canım az daha sabır.
Denemeye devam et. Güneş de hep memedeydi önceden süreç biraz daha normalleşiyor ilerledikçe inşallah
anladim kuzum, meme de aglamiyorsa , meme de kalsin bari, soyle uzanarak emzirsen rahat edersin belkiAğlayınca vermiyorum meme inan bana, babası kucağında gezdiriyor ağlaya ağlaya. Ama benimki katılıyor mübarek, o ağlama 5 dk sonra katılmaya dönüyorannem sürekli meme veriyosun o yüzden gazlı diyodu, şimdi kucağıma atıyor; ay katıldı çocuk çabuk çıkar memeyi diye
Allahım o günleri görecek miyim! Sadece 3 dk kadar beni dinliyor, o da saçlarım sallanıyor da ona gülüyor, kartları görünce ağzını ağlamak için ayırıyor, balonu ayağıma bağlamasınlar diye nasıl çekiştirdi velet.Ay öyle ya ben de kendimi öyle böyle 3 ay bitti diye teselli ediyorum anın tadını çıkarmak lazım hızla büyüyorlar
Rahatsız pozisyonda olunca da şöyle okkalı bir tokat atsalar hayır demem benböyle hep diken üstünde yatırıyorum
notdefteri2_ oyun halıları, ayaklara balon bağlamak, alıp karşına konuşma, karın üstü yatırma vs zamanla bunlarla daha çok vakit geçirdikçe emme aralıkları uzayacak canım az daha sabır.
Denemeye devam et. Güneş de hep memedeydi önceden süreç biraz daha normalleşiyor ilerledikçe inşallah
benimkide agladi ara ara ama o gulermis gbi olan resimleri iste aglamaya bir kala fln cektimAllahım o günleri görecek miyim! Sadece 3 dk kadar beni dinliyor, o da saçlarım sallanıyor da ona gülüyor, kartları görünce ağzını ağlamak için ayırıyor, balonu ayağıma bağlamasınlar diye nasıl çekiştirdi velet.
Spicelover bugün resimleri çektm, hepsinde mi ağlar bir insan evladı ya
Ya kızlar bugün eşimle tartıştım, çocuk kucağımdayken bağırıverdim. Bunlar hissediyor mu bu yaşta? O saatten beri vicdan azabı çekiyorum.
Ahahaga Dün bu şarkıyı söylüyordm bendeUykulaaar haram oldu gençliğim talan olduuuu
Zalım güneş
ama bir gülüşü varUykulaaar haram oldu gençliğim talan olduuuu
Zalım güneş
Merhaba canım benim kızında bıngıldağı küçük dedi Doktor. Sizin ne zaman belli oldu. Kaçıncı ayında ölçtürdünüz acabaKızlar bugün 2. ay kontrolümüz vardı :)
5260 gr 57cm olmuş benim huysuz prensesim. Kafa çevremiz büyümeye devam ediyor şükürbıngıldağımız küçük malum kafayı bi başka önemsiyorum.
Gecenin köründe dilime takıldıAhahaga Dün bu şarkıyı söylüyordm bende
ama bir gülüşü var
4. Ayda uyku gerilemesi ve meme reddi oluyordu diye biliyorumbzm oğlanda cdden uyumuyor, ergen ergen takılıyoruz bide bi sweat giydirdim bgn resmen dersniz ergenusgece çiril çiril bakıyor
Yaaa hepsini toplu kutunun açıldığı gün yapsalarmışCanım yeterli sayı bulunmamış o yüzden normalde aynı gündü pazartesi olacak şimdi umarım o böyle geçmez yoksa çocuk 5-6 gün çekecek ikisinisürekli inliyor çok mutsuz ateş çıkmadı bugün gece takip edicem yine annemi getirdik Kıyamam Kumsal a yaa
Canım 1haftalıkken bıngıldak 1x1 boyutunda büyüme takibi gerek dedi yoğunbakım doktoru. Çapı 7 günlükken 33 cm di. 2 aylık kontrolde 37 cm çıktı. Ben zaten bıngıldak kontrolü yapıyorum hala açık. Açık olduğu sürece büyüme devam ediyor zaten ama kapandığında önemli olan yan süturların açık olması ve büyümenin devam etmesi. Evet riskli bir durum ama şuanlık bıngıldak açık olduğu için sorun yok. Bende çok korkuyorum umarım büyüme durmazMerhaba canım benim kızında bıngıldağı küçük dedi Doktor. Sizin ne zaman belli oldu. Kaçıncı ayında ölçtürdünüz acaba
24 günlükken 36 cm di. Ya ben çok korkuyorum bu durumdan
Meme reddinin olmasının sebebi anne sütünün tadı değişiyormuş bu yüzden bebişe farklı geliyor sabredersen emmeye devam eder4. Ayda uyku gerilemesi ve meme reddi oluyordu diye biliyorum
Hiç bu kadar gerileme olacağını tahmin etmezdim
Uykusunda ağlamaya başlıyo ama ne ağlamak, 2 gündür hırsla ellerini yumruğunu emiyor, alayım emzireyim diyorum uyuyakalıyor. Yerine koyuyorum 5 saniye içinde yeniden ağlıyor
Normalde tüm uykularını not ediyorum bu gece sirke filan yazmışım not defterine
Oyun halısına koydum yattım bi 15 dk oyalıyo neysekitam ergenler ya
Nelere dayandık buna da dayanırız inşallahMeme reddinin olmasının sebebi anne sütünün tadı değişiyormuş bu yüzden bebişe farklı geliyor sabredersen emmeye devam ederaynı şey bizdede var emziği emiyor memeye koyuyorm uyuyor yatağına koyuyorm uyanıyor bu döngü bitmiyo resmen 2 aya 1 gün kaldı...
Ay bilmiyorum biz erken başladık herhalde 1 2 haftadır böyle. Bi ara 4 Saatte 30 cc anca içiyordu şükür öyle yapmıyor artık ama doktor 110 120 vermelisin diyor. Çocuk içmiyor ki ne yapayım 90 cc geçince kusmalari artıyor. Açken de aynı şekilde biberonu 5 dakika alıncaya kadar ağlıyor.Asıl ateş yapan Verem aşısı diye biliyordum canım ben
Bebiş de toplansın birlikte çıkarsınız senin aklın kalır şimdi
Oo 12. Hafta zaten atak haftasıbenimki mide boşken de yapıyor ya
Arkaya fön makinesi ile ayağa kalkıp emince 5 dk daha aktif emiyo sağolsun, derdi benimle
İnşallah çiçeğim sağolsen de dönüyormuşsun evine çok sevindim
Oyyyyy inşallah öyle değildir
Geçmiş olsun canım
Kendi kendilerine bazı dönemler öyle yapıyorlar bizimde aynı sekildeydiDun tüm gündüz ve aksam 1e kadar uyumayan bebeme ya sabir cekmekten birkac saatligine derviş olmus olabilirim yani o derece. Uyumasi icin ne yapacagim bilmiyorum bugun de uyumuyor direniyor.
Sagol canim senin bebis nasil oldu ameliyat falan diyordun sanki baya giremeyince okuyamıyorum da hepsini iyidir inşallah bebiscok gecmiş olsun
Kıyamam ya calpol falan verilmiyor mu acabaZor toparlıyor cnm ilk gün hiçbir şey yemedi
Yavrum her gün huysuzluğu var kimbilir nasıl ağrıları oluyor ben sırtımı bacaklarımı hissetmiyorum
Aaa bilmiyordum bunu ilk defa duydumNelere dayandık buna da dayanırız inşallahbu tad değişimi ve süt azalması bi de regl dönemlerinde oluyor diye duymuştum. Eylül analarında yavaştan bu sürece girildi hiç istemiyorum tam da 4. Aya denk geliyor
Benimki tutsa aslında tam bi emzik bebesi olacakmış. Bazen çok ağlıyor uykuya dalamıyor, memeyi 2 fırt çekince bayılıyor
Az kaldı az 6. Aya surda ne kaldı
Şu an benimki öyle. Memeyi birkaç dakika emiyor o da alırsa. Biberonu cup cup içerdi şimdi onu da almıyor gibi. Dilinin ucunda kaydırıp öğürüyor. Kaşıkla veriyorum döke saça azcik doydugunu anlamıyorum. Sabahtan beri 120 CC içmedi toplamda. Ağlıyorum artık sinirimden.Ay bilmiyorum biz erken başladık herhalde 1 2 haftadır böyle. Bi ara 4 Saatte 30 cc anca içiyordu şükür öyle yapmıyor artık ama doktor 110 120 vermelisin diyor. Çocuk içmiyor ki ne yapayım 90 cc geçince kusmalari artıyor. Açken de aynı şekilde biberonu 5 dakika alıncaya kadar ağlıyor.
Bi ara yeğenim biberonu da tamamen bırakmıştı sırıngayla zor besliyorduk valla öyle olmasından korkuyorum
Evet canım döneceğim artık, bakalim ilk defa böyle yalnız kalicaz değişik gelecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?