2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende lekelenme falan oluyo arada anlamadım emzirdiğim için mi böyle şöyle bi tam anlamıyla regl hala olmadım

Evet kuzum ya bakalım ne zaman düzenimiz oluşur bende beklemedeyim

Büyük geçmiş olsun Rabbim evlatlarının acısını göstermesin inşallah direk otri bebe ile çekersen kılcal damarları çatlatma ihtimalin var o yüzden çay kaşığına bir iki damla sütünü sağ önce onu dök sonra çek en azından yumuşatıyor ben artık öyle yapıyorum ki daha iyi çektiğimi düşünüyorum süt ile

Teşekkür ederim amin eskilerde öyle yaparmış sütle ıslatırms bnde öyle yapcm bundan sonra asla cesaret edemem
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Bizde kullanıyoruz serum fizyolojik sıvıyı

Normal de hep yan yaparım dün sırt üstü döndü yaparken az sıkıp hemen çekecektim o an kitlendi eşime koştum çığlık çığlığa. Ben ambulans aradım eşim çok uğraştı kızım kızım diye bağırdığıni hatırlıyorum sırt üstü çevirmiş vuruyirdu ama dili kitlenmiş eşim parmağıyka ağzını açmış ambulans on dk sonra geldi gelene kadar çocuğum kendine geldi kabus gibiydi o an ki telaşla büyük kuzumu odadan çıkarmayı unuttuk oda etkilendi. Şuan bile çok kötüyüm Allahım kimseye yaşatmasın şuan da genel durumu iyi ama öksürüyor olayla ilgili değil galiba ablasindn gecti

Kızlar benim kızın elleri hep yumruk ve başına doğru yukarda tutuyor. Sizinkiler de öyle mi? Bu ay parmaklarını uzatıp bir şeyler tutacaklarmış ben o yönde bir ışık görmüyorum
Bizimkide öyle canım. Bu hışırtılı kitap aldım internette 2. Ay bitimiyle tutar diyor ama yok hiç tutma eğilimin değil
Takipteyim kuzum. Burnu cok tıkalı ya sırf bu yüzden hastaneye götürcem bu gidişle serum fizyoloji yapıp cekiyorum burnunu yok hala dolu. Ben açamıyorum heralde şu sırıngayla yapıyorlar ya ondan mı alıp yapsam ki ben tüp gibi olandn yapıyorum
gecen babam diyor , bir duzgun birsey giy de cocugun seni guzel gorsun ya dedim baba ben banyo zor yapiorm

cok gecmis olsun canim
Annemlere geldim ben 2 gündür burdayım dün bebeyi uyuttum duşa girdim tabi evde bakan cok diye uzun uzun durdum orda işte kardeşlerimin yok saç kremi vücut pleengi yüz temizlesi vs vs ne varsa kullandım cıktım çıktıktan sonra diyorum ki ben meğersem 2,5 aydır yıkanmıyormuşum
Bende lekelenme falan oluyo arada anlamadım emzirdiğim için mi böyle şöyle bi tam anlamıyla regl hala olmadım
Olabilir düzene girer ya zamanla 6 ay düzensiz olan oluyormuş hormonlarla alakalı demekki

Benimki gibi senin sıpa da :) bende tek meme emdiriyorum. Basta ikisini de veriyordum almiyordu. Bende degis dokus yapıyorum işte. Dolu olani vermeye gayret ediyorum. Calisirken de ikisini bosaltirim artik

Ister canım istemez mi gunde bir kere biberona alistir istersen zorlanma yoksa eee cene kuvvetlendi artik masallah bidiklara :)

ben bir tane yuz yikama jelimi dusa koydum, en azindan kalip sabun yerine onunla yuzumu yikayip kendimi bakim yapmis gibi hissediyorum

Ben haziranda baslayacagim sanirim :) ben alistiririm o zamana .. ek gida da olacak ya bir duzen olur

Gece 4 ten beri sallıyorum, sadece emiyor kusuyor. Ateşi yok, gaz çıkarmaya çalışıyor. Aşılar mı bu kadar yaptı domates çorbası içmiştim o mu bilmiyorum göğüs yaralarım çok canımı yakıyor artık

Kizlar arkadasa bebek bakmaya gitmistik. Orda gördüm hosuma gitti. Bir de bezini alirken arkadas yanimda caldi onu. Dikkatlice dinledi. Hosuna da gitti . Güldü. Ben alacagim ogluma 3 yaşına kadar kullanilacak bir şey tavsiye ederim link attim da kiz versiyonu da var bakarsiniz.

Egitici kopekcik diye geciyor

Oyy kıyamam kuzuya acaba alerji mi yaptı aşılar. Gösterdin mi doktora canım bebişi
Vallahi canım bizimde tam geçmiş değil iki gündür kullanıyorum doktor biogaia kullan 8 damla iki gün normale döner dedi. Ben onu bebek gazını çıkarsın diye almıştım evde duruyordu öylece, yaramamıştı çünkü Asaf a gazını ağlayarak çıkartıyordu çocuğun. Doktor deyince kullandım kesti gibi günde 1 defa falan yapıyor şimdi. Öncesinde bağırsaklarındaki ses dışarıdan duyuluyordu o derece ishaldik

İnanırmısın benim de gözüm bunda aylardır ama ne yalan söyleyeyim paraya kıyıp da alamadım bir türlü bir de ihtiyaçlar hiç bitmeyince sıra gelmedi

Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım esirgesin. Ben de her gün yapıyorum serum fizyolojik. Elim ayağım boşaldı okuyunca. Kim bilir siz neler hissettiniz.

Bende şu piyanolu oyun halısından çok memnunum hem hareket ediyor bacakları hemde şu tepesinde asılı oyuncaklarq bakıyor onlara sesler cıkartıyor. doğumdan sonra ilk 3 aya 4. Trimester diyorlar ya 3. Ay itibariyle artık dış dünyaya adapteleri artması lazım ondan böyle oyuncaklarla destekliycez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…