Aaa onu bizde de yapti, demek oyle de anlsiliyor. Super bunu duyduguma sevindimanladim canim . benimde gecen haftaya gore 10-20 ml daha artti sutum . boyle boyle articak diye tahmin ediyorum bende .
Boza yok burda ama hurma yerim.
canim burda da yok kalca usg . haftalik muaynesinde el ile kalcaya baktilar , bacaklarini karnina dogru bastirip muayne ettiler fln hersey guzel dediler .
Biraz öyle olduBizim antibiyotik sonrası ishalimiz 2 aydır düzelmediprobiyotik de başlamıştık
Başka probiyotik aldım yine aynı
Siz hangisini kullanıyorsunuz ?
İnşallah uzun sürmez sizin de
hehehe ucundan yakalamış bebiş resmen
bende burda okudugum iicn hep arkadaslae usg ye gidiyor birinci ay sonunda. Bende dr uma sordum da, esitiszlik vs birsey yok neden film cekip radyasyon verelim bebege dedi. bende ok dedim.Aaa onu bizde de yapti, demek oyle de anlsiliyor. Super bunu duyduguma sevindim
Canim gelinin iyi napsin , anasi paspal gezeken kizini hep şıkır şıkır giydiriyor :)Minnoşlarım nasılsınıız? @Hayyal Doruk’um nasıl?Peki ya gelinim? Spicelover
hope2022 Aa Metehan reis ne alemde? Ay hepinizi özledim.
Aynen canım herkes bebeğinin düzenini vs bilir. Bide senin bebişin maşallahı var kilo konusunda onun çene kuvveti vs iyi artmıstır emdiğiyle doyuyordur o gerek kalmıyordurO konu oldugunda ablasi da orda idi o da diyor sekeri dusmez mi dedi :) kuzenim bir sey olmaz dediydi. Simdi de sormadim. Gunduz 2 saatte emdigi de oluyor 4 saatte de dun ilk defa 5saat ustune 5dkemdi ve uyumadi 1 saat sonra 10bdk daha emdi yetti . Sonra sizdi artik.. ama dayaniyor canim ya erken emince benimki kusuyor cunku. Her anne cocugunu daha iyi tanıyor. He benim bir avantajim kilosu olmasi... belki o dayandiriyor artik. Geceleri uyumasi gerekiyor. Gece gubduz ayrimi yavas yavas yapiliyor haliyle. Uyku tulumu giydiriyorum artik aksam olduğunda alissin diye yavas yavas rutin olusuyor iste bakalim
Bizimde öksürüğümüz arttı ama doktora götürsem mi bilmiyorum. serum fizyolojikle burnunu acıyorum. Odada buhar yapıyorum rahatlasın diye bide genzide dolu belli hırıltı yapıyorAntibiyotige basladik dun canim oksurugu hala siddetli.Serum fizyolojik yapiyorum bir de gunde 3 4 kez.
Insallah antibiyotik hizlica etkisini gosterirse oksurugu azalirsa rahatliyacak.
Senin bebegin nasil oldu
Yaa asıl sen nerelersiin merak ediyordum seni. Pipili uğrastırıyor heralde diye düşündüm. İyisiniz insallah ikinizde sıkıntı yoktur umarıımMinnoşlarım nasılsınıız? @Hayyal Doruk’um nasıl?Peki ya gelinim? Spicelover
hope2022 Aa Metehan reis ne alemde? Ay hepinizi özledim.
Hep aynıyıızCanim gelinin iyi napsin , anasi paspal gezeken kizini hep şıkır şıkır giydiriyor :)
sen nasilsin ?
Damadim nasil
10 dakika emmesi yetiyor bazen 15 dakika bazen 20 dakika Ama ortalama 10 dakikadır işi bitiriyor ama beni bir ay çektirdi bir saat emiyordu hatta ilk günler bir buçuk saat emiyordu düşünAynen canım herkes bebeğinin düzenini vs bilir. Bide senin bebişin maşallahı var kilo konusunda onun çene kuvveti vs iyi artmıstır emdiğiyle doyuyordur o gerek kalmıyordur
Bizimkide süreyi iyice kısalttı 10 dk dediğin gibi hüp diye çekiyor10 dakika emmesi yetiyor bazen 15 dakika bazen 20 dakika Ama ortalama 10 dakikadır işi bitiriyor ama beni bir ay çektirdi bir saat emiyordu hatta ilk günler bir buçuk saat emiyordu düşünAllah sabrını mı veriyor ne yapıyor bilmiyorum Şimdi olsa dayanamam herhalde :))) çene kuvvetli maşallahı var işe başlayınca da artık biberonla veririm anne sütünü hazirana kadar evdeyim büyük ihtimal
Ay Allah korumuş çok geçmiş olsun Rabbim kötü günlerini göstermesin hiç birimizeO kadar kötüyüm ki bebeğim ellerimden kayıp gidiyordu burnuna tuzlu suyu verirken morardı nefessiz kaldı eşim sırtını çevirdi dilini kitledi ambulans geldi Nyse gelene kadar nefesi açıldı çok korktum çok şuan iyi bundan sonra asla fizyolojik sıkmam sadece otri bebe ile çekerim Rabbım kimseye yaşatmasın.. Cok kötüydu
10 dakika emmesi yetiyor bazen 15 dakika bazen 20 dakika Ama ortalama 10 dakikadır işi bitiriyor ama beni bir ay çektirdi bir saat emiyordu hatta ilk günler bir buçuk saat emiyordu düşünAllah sabrını mı veriyor ne yapıyor bilmiyorum Şimdi olsa dayanamam herhalde :))) çene kuvvetli maşallahı var işe başlayınca da artık biberonla veririm anne sütünü hazirana kadar evdeyim büyük ihtimal
Bizimkide süreyi iyice kısalttı 10 dk dediğin gibi hüp diye çekiyor
Bizim mama biberon olayı bitti artık işin kötüsü sütümüde biberonla almıyor şubatta işe başlayacağım ben yarım gün ama yinede süt ister sanırım
Bu aşı huysuzluğunu gündüz yaşayan var mı kızlar bittim bugün sabahtan bu saate kadar hep kucakta memede geçirdi zamanı annem geldi
Şimdi uyudu umarım sabaha kadar uyur
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunO kadar kötüyüm ki bebeğim ellerimden kayıp gidiyordu burnuna tuzlu suyu verirken morardı nefessiz kaldı eşim sırtını çevirdi dilini kitledi ambulans geldi Nyse gelene kadar nefesi açıldı çok korktum çok şuan iyi bundan sonra asla fizyolojik sıkmam sadece otri bebe ile çekerim Rabbım kimseye yaşatmasın.. Cok kötüydu
Canim sen oksurugin siddetine gore anlarsin.Aynen canım herkes bebeğinin düzenini vs bilir. Bide senin bebişin maşallahı var kilo konusunda onun çene kuvveti vs iyi artmıstır emdiğiyle doyuyordur o gerek kalmıyordur
Bizimde öksürüğümüz arttı ama doktora götürsem mi bilmiyorum. serum fizyolojikle burnunu acıyorum. Odada buhar yapıyorum rahatlasın diye bide genzide dolu belli hırıltı yapıyor
Yaa asıl sen nerelersiin merak ediyordum seni. Pipili uğrastırıyor heralde diye düşündüm. İyisiniz insallah ikinizde sıkıntı yoktur umarıım
ben işte ortalık hastalıgını kaptım bebişede geçti ateşti vs derken onlarla uğrasıyorduk. Bunun dışında iyiyiz çok şüküür
Canım çok üzüldüm ve çok etkilendim, çok geçmiş olsunO kadar kötüyüm ki bebeğim ellerimden kayıp gidiyordu burnuna tuzlu suyu verirken morardı nefessiz kaldı eşim sırtını çevirdi dilini kitledi ambulans geldi Nyse gelene kadar nefesi açıldı çok korktum çok şuan iyi bundan sonra asla fizyolojik sıkmam sadece otri bebe ile çekerim Rabbım kimseye yaşatmasın.. Cok kötüydu
Canım benimde oyle hatta benim 10 dkyı bulmuyor bile ve tek memeyi emiyo çıkardıktan sonra ağzını kitliyor bende sırayla bir emişinde sağı diğerinde dol memeyi veriyorum zorlamıyprum doydu galiba diye hakikaten doyuyo kilosu en son 1 1 aylıkken 5 di şuan bence aşağı yukarı 7 ye yaklaşmıştır diye tahmin ediyorum kıyafetleri neredeyse dar gelmek üzere10 dakika emmesi yetiyor bazen 15 dakika bazen 20 dakika Ama ortalama 10 dakikadır işi bitiriyor ama beni bir ay çektirdi bir saat emiyordu hatta ilk günler bir buçuk saat emiyordu düşünAllah sabrını mı veriyor ne yapıyor bilmiyorum Şimdi olsa dayanamam herhalde :))) çene kuvvetli maşallahı var işe başlayınca da artık biberonla veririm anne sütünü hazirana kadar evdeyim büyük ihtimal
gecen babam diyor , bir duzgun birsey giy de cocugun seni guzel gorsunHep aynıyıızresmen bir adet milli kıyafetim var üzerimde sürekli o. 10 dk yıkanmak derse işte bi suya girip cıkıyoruz. Maskelerdir yüze bakımlarıdır hayal oldu duşta 2. Sampuanı dökebiliyorsam şükrediyorum filan. Hem bakımlı hem anne hem temiz ev Allahım yapana helal olsun replik var ya her şey “ileride çocugumun veli toplantısında annen bu mu “ desinler diye kendime şunu bunu yapıyorum vs tarzı kendimi o ortamda hayal ettim de böyle giderse o yaşlara çok yıprancam
cok gecmis olsun canimO kadar kötüyüm ki bebeğim ellerimden kayıp gidiyordu burnuna tuzlu suyu verirken morardı nefessiz kaldı eşim sırtını çevirdi dilini kitledi ambulans geldi Nyse gelene kadar nefesi açıldı çok korktum çok şuan iyi bundan sonra asla fizyolojik sıkmam sadece otri bebe ile çekerim Rabbım kimseye yaşatmasın.. Cok kötüydu
Ah zorluk çekebilirsiniz o zamanYaptırmadıl daha kuzum istiyoruzda bizimki hep yüzüstü yatıyor eğer olmuyorsa yanarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?