- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Siringa daha etkili canim youtubeda videolari da var bakabilirsin.ben siringayla yapiyorum korkudan cok yapiyorum diyemem ama cikiyor biseylerBizimkide öyle canım. Bu hışırtılı kitap aldım internette 2. Ay bitimiyle tutar diyor ama yok hiç tutma eğilimin değil
Takipteyim kuzum. Burnu cok tıkalı ya sırf bu yüzden hastaneye götürcem bu gidişle serum fizyoloji yapıp cekiyorum burnunu yok hala dolu. Ben açamıyorum heralde şu sırıngayla yapıyorlar ya ondan mı alıp yapsam ki ben tüp gibi olandn yapıyorum
Annemlere geldim ben 2 gündür burdayım dün bebeyi uyuttum duşa girdim tabi evde bakan cok diye uzun uzun durdum orda işte kardeşlerimin yok saç kremi vücut pleengi yüz temizlesi vs vs ne varsa kullandım cıktımçıktıktan sonra diyorum ki ben meğersem 2,5 aydır yıkanmıyormuşum
Olabilir düzene girer ya zamanla 6 ay düzensiz olan oluyormuş hormonlarla alakalı demekki
O kadar kötüyüm ki bebeğim ellerimden kayıp gidiyordu burnuna tuzlu suyu verirken morardı nefessiz kaldı eşim sırtını çevirdi dilini kitledi ambulans geldi Nyse gelene kadar nefesi açıldı çok korktum çok şuan iyi bundan sonra asla fizyolojik sıkmam sadece otri bebe ile çekerim Rabbım kimseye yaşatmasın.. Cok kötüydu
Bana da oyun halisi gelmisti ona arada ekliyorum ama o piyano daha iyi tabjBende şu piyanolu oyun halısından çok memnunum hem hareket ediyor bacakları hemde şu tepesinde asılı oyuncaklarq bakıyor onlara sesler cıkartıyor. doğumdan sonra ilk 3 aya 4. Trimester diyorlar ya 3. Ay itibariyle artık dış dünyaya adapteleri artması lazım ondan böyle oyuncaklarla destekliycez işte
Simdi mi benim attim link mi hafi bakayim.Seni dinledim aldım359 liraya düşmüş trendyolda bilgin olsun
Sanırım sütün boyle olmasında 2. Doğum olmasınında etkisi var vucut daha önce aynı şeyi yaşadı alışkınBenimki gibi senin sıpa da :) bende tek meme emdiriyorum. Basta ikisini de veriyordum almiyordu. Bende degis dokus yapıyorum işte. Dolu olani vermeye gayret ediyorum. Calisirken de ikisini bosaltirim artik
Senin ikinci mi .. benim ilk bebişSanırım sütün boyle olmasında 2. Doğum olmasınında etkisi var vucut daha önce aynı şeyi yaşadı alışkın
Süsünü püsünü severim onun.Canim gelinin iyi napsin , anasi paspal gezeken kizini hep şıkır şıkır giydiriyor :)
sen nasilsin ?
Damadim nasil
28 olduğuma bakma 38 hissediyorum.Yaa asıl sen nerelersiin merak ediyordum seni. Pipili uğrastırıyor heralde diye düşündüm. İyisiniz insallah ikinizde sıkıntı yoktur umarıım
ben işte ortalık hastalıgını kaptım bebişede geçti ateşti vs derken onlarla uğrasıyorduk. Bunun dışında iyiyiz çok şüküür
Senin attığın link mi tam bilmiyorum ama bana akşam bildirim gelmişti zaten. Benim aldığım satıcı happy center bakmak istersenSimdi mi benim attim link mi hafi bakayim.ay sagol canim favda ama kampanya icin bildirim gelmedi
Bbir bakim canim cok sag ol :)Senin attığın link mi tam bilmiyorum ama bana akşam bildirim gelmişti zaten. Benim aldığım satıcı happy center bakmak istersen
Benim 2. Ve sanırım sonuncuSenin ikinci mi .. benim ilk bebiş
Elimizdekilerle destekliycez her yönden gelişimleriniiBana da oyun halisi gelmisti ona arada ekliyorum ama o piyano daha iyi tabjo da hosuma gjdiyor
Amiin kuzum hepimiz sağlıkla büyütelim insallah Rabbim kolaylık versiinSüsünü püsünü severim onun.Biz kendimizden geçtik bebeler şık olsun.
Çok şükür bebeğim iyiyiz biz de, damadı sorma valla bir dokunursan bin ah işitirsin.
28 olduğuma bakma 38 hissediyorum.Çok şükür minnoşum iyiyiz, iyi olmaya çalışıyoruz, ufak tefek sorunlarımız var ama allah dermansız dert vermesin.
Çok geçmiş olsun, hem size hem bebitoya.En acilinden şifalar diliyorum minnoşum dikkat edin kendinize.
Ortalık hastalık dolu sadece cocuklar değil ki yetişkinlerde hep öyle. Senin bide 2 cocuk sorumluluk daha farklı Allah yardımcın olsun şifa versin hem bebişe hem sizeKizlar psikolojik olarak o kadar yiprandim ki size yazmak istedim.
Buyuk oglumla ilgilenemiyorum.
ben hasta, bebek hasta.. cocuk yalniz kaldi baya, baba da hasta...bugun serum taktilar..
Bebegim oksuruyor hem de bizim gibi , burnunda sumukler akiyor, balgam geliyor agzina, emmesi azaldi, son 1 hafta kilo alimi ya almamis ya cok dusuk (kucagimizda tartiyoruz cok emin degilim) pazar doktor randevumuz var insallah guzel seyler soyler iyilesmis olur.onu oyle gormek beni mahvediyor.kakamiz bugun ishal ve en sonuncusu yesilimsiydi.antibiyotikten sanirim.ya da enfeksyiondan..
Rabbim tum hasta bebeklerimize sifa versin.tez vakitte su virus belasindan kurtulalim.izolasyona cekicem kendimizi..
Ben onlari yerimElimizdekilerle destekliycez her yönden gelişimlerinii
Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım esirgesin. Ben de her gün yapıyorum serum fizyolojik. Elim ayağım boşaldı okuyunca. Kim bilir siz neler hissettiniz.
Evet evet minikteki şırınga ile 2 yazan yere kadar çekip burnuna sıkıl sırtına vurup sonra da otri bebe ile çekiyordum. Şırınga yi sıkınca çocuk gitti titredi morardı babasını yanına koştum oda ters çevirdi çıkmayınca baya uğraştı. Ambulans gelene kadar kendine geldi ama eşimin yüzü cenaze yüzü gibi olmuştu bem beyaz korkudan büyük kızım. 6 yaşında oda aynı korktu o an onu çıkarmayı unuttuk yani biz evdeki tüm şırıngalari attık buhar makinesi almayı düşünüyorum otri bebe yi burda bir arkadaşın yazdığı gibi iki üç damla anne sütü damlatp onla çekerimÇok çok geçmiş olsun. Okurken tüylerim diken diken oldu. Sadece fizyolojik ile mi böyle oldu? Hemen hepimiz kullanıyoruz. Hiç de bi riskinden bahsedilmedi. Hatta ben boca ediyordum burnuna. Çok tıkalı çünkübaşka yöntem de önermiyor doktorlar. Arada kaldık.
Evet canim cok fazla hasta var.Elimizdekilerle destekliycez her yönden gelişimlerinii
Amiin kuzum hepimiz sağlıkla büyütelim insallah Rabbim kolaylık versiin
Ortalık hastalık dolu sadece cocuklar değil ki yetişkinlerde hep öyle. Senin bide 2 cocuk sorumluluk daha farklı Allah yardımcın olsun şifa versin hem bebişe hem size
Off çok geçmiş olsunEvet evet minikteki şırınga ile 2 yazan yere kadar çekip burnuna sıkıl sırtına vurup sonra da otri bebe ile çekiyordum. Şırınga yi sıkınca çocuk gitti titredi morardı babasını yanına koştum oda ters çevirdi çıkmayınca baya uğraştı. Ambulans gelene kadar kendine geldi ama eşimin yüzü cenaze yüzü gibi olmuştu bem beyaz korkudan büyük kızım. 6 yaşında oda aynı korktu o an onu çıkarmayı unuttuk yani biz evdeki tüm şırıngalari attık buhar makinesi almayı düşünüyorum otri bebe yi burda bir arkadaşın yazdığı gibi iki üç damla anne sütü damlatp onla çekerim
YA bende seninle konuşmamıza bakmıştm şimdi senin yavrunda egzama olmuştu demi bizimkinin vücuduna yayıldı dr lar alerjik diyor ama kilo alımı iyi olduğu için önemsemiyorlar sanırm ne yapmam gerek kortizonlu kremler iyi gelşyormu mustelanın atopik kremini kullanıyorm asla faydası olmadıAy kızlar pazar günü annemle babam gelmişti dün döndüler beş gündür giremedim o yüzden bugün anca kendime gelebildim ara ara girip okumaya çalıştım neler var neler yok bakalım iyidir inşallah herkes
Canım önceki sayfalarda bebeğinin karnından sesler geldiğini, gaz problemin olduğunu yazmışsın. Şu an nasıl bebeğin? Ne kadarlık oldu?Ay kızlar pazar günü annemle babam gelmişti dün döndüler beş gündür giremedim o yüzden bugün anca kendime gelebildim ara ara girip okumaya çalıştım neler var neler yok bakalım iyidir inşallah herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?