2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Siringa daha etkili canim youtubeda videolari da var bakabilirsin.ben siringayla yapiyorum korkudan cok yapiyorum diyemem ama cikiyor biseyler

Çok çok geçmiş olsun. Okurken tüylerim diken diken oldu. Sadece fizyolojik ile mi böyle oldu? Hemen hepimiz kullanıyoruz. Hiç de bi riskinden bahsedilmedi. Hatta ben boca ediyordum burnuna. Çok tıkalı çünkü başka yöntem de önermiyor doktorlar. Arada kaldık.

Bana da oyun halisi gelmisti ona arada ekliyorum ama o piyano daha iyi tabj o da hosuma gjdiyor

Benimki gibi senin sıpa da :) bende tek meme emdiriyorum. Basta ikisini de veriyordum almiyordu. Bende degis dokus yapıyorum işte. Dolu olani vermeye gayret ediyorum. Calisirken de ikisini bosaltirim artik
Sanırım sütün boyle olmasında 2. Doğum olmasınında etkisi var vucut daha önce aynı şeyi yaşadı alışkın

Canim gelinin iyi napsin , anasi paspal gezeken kizini hep şıkır şıkır giydiriyor :)

sen nasilsin ?
Damadim nasil
Süsünü püsünü severim onun. Biz kendimizden geçtik bebeler şık olsun.

Çok şükür bebeğim iyiyiz biz de, damadı sorma valla bir dokunursan bin ah işitirsin.
28 olduğuma bakma 38 hissediyorum. Çok şükür minnoşum iyiyiz, iyi olmaya çalışıyoruz, ufak tefek sorunlarımız var ama allah dermansız dert vermesin.

Çok geçmiş olsun, hem size hem bebitoya. En acilinden şifalar diliyorum minnoşum dikkat edin kendinize.

Kizlar psikolojik olarak o kadar yiprandim ki size yazmak istedim.
Buyuk oglumla ilgilenemiyorum.
ben hasta, bebek hasta.. cocuk yalniz kaldi baya, baba da hasta...bugun serum taktilar..
Bebegim oksuruyor hem de bizim gibi , burnunda sumukler akiyor, balgam geliyor agzina, emmesi azaldi, son 1 hafta kilo alimi ya almamis ya cok dusuk (kucagimizda tartiyoruz cok emin degilim) pazar doktor randevumuz var insallah guzel seyler soyler iyilesmis olur.onu oyle gormek beni mahvediyor.kakamiz bugun ishal ve en sonuncusu yesilimsiydi.antibiyotikten sanirim.ya da enfeksyiondan..
Rabbim tum hasta bebeklerimize sifa versin.tez vakitte su virus belasindan kurtulalim.izolasyona cekicem kendimizi..

Bana da oyun halisi gelmisti ona arada ekliyorum ama o piyano daha iyi tabj o da hosuma gjdiyor
Elimizdekilerle destekliycez her yönden gelişimlerinii
Amiin kuzum hepimiz sağlıkla büyütelim insallah Rabbim kolaylık versiin
Ortalık hastalık dolu sadece cocuklar değil ki yetişkinlerde hep öyle. Senin bide 2 cocuk sorumluluk daha farklı Allah yardımcın olsun şifa versin hem bebişe hem size

Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım esirgesin. Ben de her gün yapıyorum serum fizyolojik. Elim ayağım boşaldı okuyunca. Kim bilir siz neler hissettiniz.

Evet evet minikteki şırınga ile 2 yazan yere kadar çekip burnuna sıkıl sırtına vurup sonra da otri bebe ile çekiyordum. Şırınga yi sıkınca çocuk gitti titredi morardı babasını yanına koştum oda ters çevirdi çıkmayınca baya uğraştı. Ambulans gelene kadar kendine geldi ama eşimin yüzü cenaze yüzü gibi olmuştu bem beyaz korkudan büyük kızım. 6 yaşında oda aynı korktu o an onu çıkarmayı unuttuk yani biz evdeki tüm şırıngalari attık buhar makinesi almayı düşünüyorum otri bebe yi burda bir arkadaşın yazdığı gibi iki üç damla anne sütü damlatp onla çekerim

Evet canim cok fazla hasta var.
Amin canim insallah hepimize sifa versin Rabbim

Off çok geçmiş olsun

Ay kızlar pazar günü annemle babam gelmişti dün döndüler beş gündür giremedim o yüzden bugün anca kendime gelebildim ara ara girip okumaya çalıştım neler var neler yok bakalım iyidir inşallah herkes

YA bende seninle konuşmamıza bakmıştm şimdi senin yavrunda egzama olmuştu demi bizimkinin vücuduna yayıldı dr lar alerjik diyor ama kilo alımı iyi olduğu için önemsemiyorlar sanırm ne yapmam gerek kortizonlu kremler iyi gelşyormu mustelanın atopik kremini kullanıyorm asla faydası olmadı

Canım önceki sayfalarda bebeğinin karnından sesler geldiğini, gaz problemin olduğunu yazmışsın. Şu an nasıl bebeğin? Ne kadarlık oldu?

-Sunshine ve inek sütü protein diyetinde olan anneler akşam ne yediniz? Ben halen bir şey yemedim, kitlendim artık. Hep tek tip beslendiğim için bebek kabız olmuş olabilir. Bana akşamki menünüzü yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…