2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet gördüm sağlık bakanlığı ne yaptığını bilmiyor sürekli piyasaya bişeyler sürüp bi süre sonra çekiyor calpollerde bi ara toplanmış sanırm hiçbişey anlamadm kime güveneceğiz

Evet gördüm sağlık bakanlığı ne yaptığını bilmiyor sürekli piyasaya bişeyler sürüp bi süre sonra çekiyor calpollerde bi ara toplanmış sanırm hiçbişey anlamadm kime güveneceğiz
Şok oldum pes yani
.. Bu arada benim kızımda mukuslu kaka ve yüzünde aşırı sivilce çıktı gaz da vardı ama kilo alımı iyi diye alerji değil dedi Dr profdu. Bioderma krem ve şampuan kullandık geçti sivilceler
Mukuslu kaka hala var sık sık

Kızlar bebeğim öksürüyor ve burnu akıyor ben nane limon içsem sütümden geçermi iyileşirmi ben c vitamini falan alsam bilgisi olan varmı

Şampuanın fotoğrafını atarmısın canım, kırmızı kırmızı küme halinde bizmkinin kupkuru üstleri çok üzüyorm vücudunda da başladı minik minik kilo alımı iyi bizmde sorun yok

Maflor kullandınmı ishal için probiyotik o
Reflor kullandım geçmedi
Onu da alacağım
Geçmezse biogaia da alacağım
Canıma tak etti

Sürekli kakada kan görüyorum
Kuzu alerjisi de tetiklendi sanırım kuzuyu da ekliyorum diyete

Ya Allahım esirgesin tahmin edemem yaşadıklarınızı.
Memede bile her tıkandığında kalbim duruyor sanki…
Allahım esirgesin hepimizin yavrusunu.
Hepimiz de kullanıyoruz bu temizleme yöntemini halbuki
İnşallah yaşamazsınız çok kötü gerçekten zaten hassas çocuklar kilo alımları da kötüleşiyor
Tavuklu çorba içtim öğle ve akşam sadece bi de muz yedim kakada kan gördüm yine. Moraller bozuk

Tavuğa olmasın canım alerjisi?

Reflor kullandım geçmedi
Onu da alacağım
Geçmezse biogaia da alacağım
Canıma tak etti

Sürekli kakada kan görüyorum
Kuzu alerjisi de tetiklendi sanırım kuzuyu da ekliyorum diyete
Maflor iyi gelir inşallah bi dene, kuzum bi dr buldm istanbulda ama bu alerji konusunu önemsiyor sanırım ali fuat serpen imkanın varsa bi git bence

Tavuğa olmasın canım alerjisi?
Yeni tetiklemediyse sanmıyorum canım
Çünkü tavuk yedikten sonra kakası bi tık güzelleşiyor hiç pütür yokken ufak ufak pütürcükler görebiliyorum
Maflor iyi gelir inşallah bi dene, kuzum bi dr buldm istanbulda ama bu alerji konusunu önemsiyor sanırım ali fuat serpen imkanın varsa bi git bence
Yok ben taşınıyorum Bursa’da devam edeceğim. Bu alerji konusu belli ya dene yanıl hepsi aynı kapıya çıkıyor. Takatim kalmadı moralim bozuk.
Mafloru nasıl kullanmıştınız siz?

Günde 6 damla kullanıyoruz biz hiç ishal yapmadı şimdiye kadar zaten ishal içinde kullanılıyor üzerinde belirtiyor. kardeşimin 2 yaşında kızı var o bile ishal olunca kullanmış durmuş ishali belki iyi gelir Güneşede

Biz de kullanıyoruz kabızız sürekli, acaba kullanmasam mı

Kızlar bebeğim öksürüyor ve burnu akıyor ben nane limon içsem sütümden geçermi iyileşirmi ben c vitamini falan alsam bilgisi olan varmı
Canim bence cok bir faydasi olmuyor illaki geciyordur tabi ama.
Ben hasta oldum yuklendim zencefil ihlamur portakal ne varsa yedim ki bebege gecip hasta olmasin. Sonuc husran o da hasta oldu.

Biz bunu kullanıyoruz turuncu renkli olanı maviside varmış ama onu bilmiyorm bu ishal ve kolik önemek için üzerindede yazıyor bak

Eklentiler

• 0621CD9F-A132-4998-B1A9-7594822C0352.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 40
Biz de kullanıyoruz kabızız sürekli, acaba kullanmasam mı
Sizin bebeğiniz kolik olduğu için kabız olabilir bunlar kabız yapmaz diye düşünüyorm çünkü probiyotik bağırsak düzenleyici yani :/ kabızlık için bebeğe her gün bi çay kaşığı zeytin yağı verin sindirimini kolaylaştırır yogun bakımlarda bile bebeklere veriliyor

Şampuanın fotoğrafını atarmısın canım, kırmızı kırmızı küme halinde bizmkinin kupkuru üstleri çok üzüyorm vücudunda da başladı minik minik kilo alımı iyi bizmde sorun yok
Bioderma mavi sampuan canım nette yazınca aynısı çıkıyor kızımınkide sivilce gibi tüm yüzünde oldu boynunda oldu çok şükür geçti

Canim bence cok bir faydasi olmuyor illaki geciyordur tabi ama.
Ben hasta oldum yuklendim zencefil ihlamur portakal ne varsa yedim ki bebege gecip hasta olmasin. Sonuc husran o da hasta oldu.

Öylemi diyorsun peki nasıl geçti iki buçuk aylık bebek öksürük ve burun akıntısı hastaneye d gitmedim çünkü özelde bile kuyruk oluşmuş geçen büyük kızım gitti nereydese elli kişi varmış sırada önlerinde

Iyi yapmissin zaten hastanede de bol bol emzir diyip yolluyolar.
Burnunu acik tutmaya calis canim. Bir de ben nebulizatorle buhar verdim.
Bir de uzerini kalin ortup odamizi soguk tutmaya basladim ozellikle gece burnu tikaniyordu o azaldi.
Emzire emzire geciyor bence ama burnunu acik tutmak ve ortami nemli tutmak onemli.
Buhar makinesi de aciyorum ara ara.
Gercekten kaloriferi kapatip makineyi de acinca bizim bile uyku kalitemiz yukseldi.

Çok geçmiş olsun nasıl oldu şimdi yavru
Bu aşı huysuzluğunu gündüz yaşayan var mı kızlar bittim bugün sabahtan bu saate kadar hep kucakta memede geçirdi zamanı annem geldi
Şimdi uyudu umarım sabaha kadar uyur
Kuzum geçmedimi daha mehmetin aşı etkileri
Ay o eğitici köpekciği ben oğlumda kullanmıştım hala iş görür durumdaysa kızıma da kullanıcam bozulmuşsa da kızıma alıcam çok güzel çünkü
Evet canım sırtta aşırı egzama vardı kulak arkasında da döküntü vardı. Kulak arkasına coresatin pembe renk kullandık sırtına mecburen kortizonlu krem kullandık sonra bioderma şampuan vücuduna da linola duş jeli kullandık canım. Bioderma atoderm nemlendirici krem kullanıyoduk banyodan sonra da. Kilo bizde de iyiydi doktor kakada kan görünce diyete sokmuştu beni. Şimdi kızımda da aynı belirtiler olduğu an diyete girdim doktor bunda da aslında kilo alımı iyi gibi falan diyince yok yok dedim ben devam ettim 1 hafta et denedin mahvoldum ya. Çocuğum kıvrandı resmen.
Canım önceki sayfalarda bebeğinin karnından sesler geldiğini, gaz problemin olduğunu yazmışsın. Şu an nasıl bebeğin? Ne kadarlık oldu?
Evet kuzum feci bağırsak gurultusu vardı elim sırtındayken bile hissediyordum alerji
İçin diyet yapıyorum biliyosun konuşmuştuk diyetten yaklaşık iki hafta sonra azalmaya başladı ara ara farketmeden kaçaklar oluyodu mesela aldığın pudra şekerinde süt varmış burdan bir arkadaşın uyarmasıyla anladım. Bu şekilde farketmeden olan kaçaklarıda hayatımdan çıkardım sesler baya azaldı. Evet hala oluyor ama eskisi gibi değil asla. Emerken çok hava yutuyor benim kız özellikle o çok sancı yapıyor ama %70 azaldı diyebilirim diyetten sonra. Bugün 74 gün oldu kızım. Seninki nasıl nöbetlere devammı hala?
Canımm ya tavuktan olma ihtimali daha yüksek kuzuya göre tavuk yemeyi kes bence öncelikle çünkü çok sıkıntı tavuk yumurta tavuksuyu vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…