Sıcak suda beklet yap canım. Bir de varsa lens suyu var ya onu dene. Tükenmez kalem lekesini bile çıkarıyorArtik çok gec o an yapma durumum yoktu ya
Lens suyunubda ilk defa duydum denim canimSıcak suda beklet yap canım. Bir de varsa lens suyu var ya onu dene. Tükenmez kalem lekesini bile çıkarıyor
Ben de duzenli biogaia kullaniyorum benimki de yapamadi kakasiji lavman yaptırdık. Biraksam ki bi sure acaba diyorum ben deBiz de biogaia yüzünden mi kabızız acaba ya, düzenli kullandık kullanalı kaka yapmıyor çocuk
Ayy sakın kızlar ek gıdada ipleri bebeklerin ellerine bırakmıyoruz sakinlikle her şeye alıştırıyoruzAyyy eşim çok ters yatar ben cesaret edemem hiçdaha alışmamıştır çok anlamıyordur ama ayırdın ayırdın anlamaya başlamaları yakın gibi
Kv Genç olması çok iyi çocukla tam anlamıyla ilgilenebilecektir o halde. Özellikle yeni emekleyip yürümeye başladıkları dönem zor oluyor takip etmesi.
Burası olmada ayrı ayrı yedirip ilerde tatları karıştırmayan bi çocukla uğraşacaktım kesinsayenizde karıştırıp karıştırıp yediricem
Evde eşimden bi tane daha olsun istemiyorum
Yemek yapmak işkence gibi geliyor çoğu zaman makarna yada sadece tavukla geçiştiriyorum. Sabah 7 den beri ayaktayız bu saat oldu sadece su içebildim. Ev desen aşırı dağınık sadece yatak odasını düzenli süpürüyoruz eşim müsaitse o yada çocuk sakinse ben oda tozdan rahatsız olmasın diye. Kendimi aşırı saldım aşırı kilo aldım doğuma girdiğim kilodan +5 fazlayım ve nasıl vercem bilmiyorum. Bedenen yorgunluga alıştım artık. Ama psikolojik yorgunlugum var üzerimden atamıyorum onuKizlar yetistirememe durumu sizde de vardir . Evde yetistirememe fobisini nasil gecirdinizsimdi uyandim cocjk da uyuyor muhtelemen bez ve emme isleminden sonra kahvaltiya musaade erecekse kahvalti yapacagim yoksa zor . Dün gaz derdi vardi 1 mi 2 demi yattim ne . 7de bir emdirdim. Sabah esim giderken uyandi ama bende guc derman yok. O zaten 1 saatte emmez dedim ve sizdim. O da zaten sızıyor. Oyle boyle cocuk 8 saat uyudu. Simdi kalksam kahvaltiya musaade etmez :)
Ev dandini. Kız en fazla 10 dk uyuyo. Kişisel bakım falan hak getire. Üzerine emmiyo. Sağım yapacak vakit yok. Annemle aynı şehirdeyiz ama gelemiyo. Bebek ağlıyor ben ağlıyorum. Allahtan iyi geliyor ağlamak. Kendime gelip döngüye devam ediyorum.Ayy sakın kızlar ek gıdada ipleri bebeklerin ellerine bırakmıyoruz sakinlikle her şeye alıştırıyoruz
Yemek yapmak işkence gibi geliyor çoğu zaman makarna yada sadece tavukla geçiştiriyorum. Sabah 7 den beri ayaktayız bu saat oldu sadece su içebildim. Ev desen aşırı dağınık sadece yatak odasını düzenli süpürüyoruz eşim müsaitse o yada çocuk sakinse ben oda tozdan rahatsız olmasın diye. Kendimi aşırı saldım aşırı kilo aldım doğuma girdiğim kilodan +5 fazlayım ve nasıl vercem bilmiyorum. Bedenen yorgunluga alıştım artık. Ama psikolojik yorgunlugum var üzerimden atamıyorum onu
inan oğlum hala zeytınıne birşey değsin yemez. muhallebi gbi şelerden hic hoşlanmaz. 6aylık bebeğe kabak haşladım eline verdım blw şeklinde beslenmesini istemiştm ama bunda alıcm ayına uygun corba tarzı gdıcem.irmikli cevizli muhallrbiler hedefim. şekerden hazır gıdadan uzak dursunda gerisi anam babam usulu yapıcamAyyy eşim çok ters yatar ben cesaret edemem hiçdaha alışmamıştır çok anlamıyordur ama ayırdın ayırdın anlamaya başlamaları yakın gibi
Kv Genç olması çok iyi çocukla tam anlamıyla ilgilenebilecektir o halde. Özellikle yeni emekleyip yürümeye başladıkları dönem zor oluyor takip etmesi.
Burası olmada ayrı ayrı yedirip ilerde tatları karıştırmayan bi çocukla uğraşacaktım kesinsayenizde karıştırıp karıştırıp yediricem
Evde eşimden bi tane daha olsun istemiyorum
evde bu kısır döngü de zor. abısinde 2yıl kullanmıstm ama işe başlayınca herşei in daha düzenli olduğunu gördm daha guzel ilgilenıyordm inşallah yarım gun yormaz bizi çalısırz. bakıck kimsem olmasaydı enazından brz daha beklerdm yabancıya guven artk cok zorDoğdu güneşimiz bugün 5ten bu yana ayaktayızUykusu var ağlıyor ama uyumuyor
P pohpoh86 bende işe başlayacağım şubatta yarım gün benimde eğer yapamazsam ücretsiz ile bitiricem seneyi eşimde gelir gideri karşılamıyor boşver diyor zaten tayinciyiz bu sene 1-2 yıl çalışamam gittiğimiz yerde bakacak kimse olmaz
o hangi makıne bn lansınoh aldım 700e bilseydm ondan alırdm işe başlamadan süt stoklardmEv dandini. Kız en fazla 10 dk uyuyo. Kişisel bakım falan hak getire. Üzerine emmiyo. Sağım yapacak vakit yok. Annemle aynı şehirdeyiz ama gelemiyo. Bebek ağlıyor ben ağlıyorum. Allahtan iyi geliyor ağlamak. Kendime gelip döngüye devam ediyorum.
Not: süt sağma makinesi alacak olan veya yakını alacak olan varsa lütfen söylesin. 500/1000 lira versinler memeye takılan kablosuz sarjlilardan alsınlar. Ne rahatlikmis. Bebeğe bakarken iş yaparken bile kendiliğinden hooop bitiyor. Bilseydim ondan alırdım
Marka bilmiyorum ama bunun gibi canımo hangi makıne bn lansınoh aldım 700e bilseydm ondan alırdm işe başlamadan süt stoklardm
inan oğlum hala zeytınıne birşey değsin yemez. muhallebi gbi şelerden hic hoşlanmaz. 6aylık bebeğe kabak haşladım eline verdım blw şeklinde beslenmesini istemiştm ama bunda alıcm ayına uygun corba tarzı gdıcem.irmikli cevizli muhallrbiler hedefim. şekerden hazır gıdadan uzak dursunda gerisi anam babam usulu yapıcam
aynen yapanlara saygım sonsuz ama bu sefer ben yokumKesinlikle bu o kadar doğru ki. Blw yapıp tatları tek tek alsın, neyi ne kadar yiyeceğini kendi tayin etsin deyip kararlarına saygı duyabileceğimi zannettiğim kızım şuan beni parmağında oynatıyor. Hayatında salçalı domatesli tencere yemişliği yok ne yazık ki. Böyle karara saygı maygı duyamıyorum
Aynen eski usul 5.ayda tam gaz devam
Geciremedik iliklerimize kadar yasiyoruz o yetersizlik duygusunu.Kizlar yetistirememe durumu sizde de vardir . Evde yetistirememe fobisini nasil gecirdinizsimdi uyandim cocjk da uyuyor muhtelemen bez ve emme isleminden sonra kahvaltiya musaade erecekse kahvalti yapacagim yoksa zor . Dün gaz derdi vardi 1 mi 2 demi yattim ne . 7de bir emdirdim. Sabah esim giderken uyandi ama bende guc derman yok. O zaten 1 saatte emmez dedim ve sizdim. O da zaten sızıyor. Oyle boyle cocuk 8 saat uyudu. Simdi kalksam kahvaltiya musaade etmez :)
Hesabına gir Forum seçeneklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalari görüntüleyi tıkla canımKızlar öncede bnde yorumların altında kaç gün önce doğum yaptığınız gözüküyordu şimdi gözükmüyor neden acaba . Bebeklern kaç günlük olduğunu göremiyorm
Kaç gün yapamadı canım? Ben 8 gün bekleyebildim, fitil koydurdum. Ben bırakacağım sanırım ya.Ben de duzenli biogaia kullaniyorum benimki de yapamadi kakasiji lavman yaptırdık. Biraksam ki bi sure acaba diyorum ben de
Gece 11 den sabah 8 buçuğa kadar uyumadım, yavrum yarım saat uyuyor, bağıra bağıra uyanıyor. Masaj, ıkındırmayla gazları çıkarıyor, bazen çıkaramıyor sızıyor, sonra tekrar viyak viyak ağlayarak uyanıyor. Dayanamıyorum onu uykulu halde öyle görmeye. kGece 1 de yatsak havalara uçarım sevinçten sanırımKizlar yetistirememe durumu sizde de vardir . Evde yetistirememe fobisini nasil gecirdinizsimdi uyandim cocjk da uyuyor muhtelemen bez ve emme isleminden sonra kahvaltiya musaade erecekse kahvalti yapacagim yoksa zor . Dün gaz derdi vardi 1 mi 2 demi yattim ne . 7de bir emdirdim. Sabah esim giderken uyandi ama bende guc derman yok. O zaten 1 saatte emmez dedim ve sizdim. O da zaten sızıyor. Oyle boyle cocuk 8 saat uyudu. Simdi kalksam kahvaltiya musaade etmez :)
Çok sağolasın. Evet alından ölçer bizim makinamız. Hamileyken çok araştırıp omron marka alından ölçeri çok tavsiye eden olmuştu. Ama doktor kulaktan ateşölçer almamızı tavsiye etti. Alından olanlar 2 yaştan sonra kullanılıyormuş. Makina bizi çok yanıltmış zaten. Aslında ateşi düşükmüş çocuğun doktora giderken yanıma alıp doktorunkiyle kıyasladık öyle çıktı ortayaAnladım canım. Çok şükür geçmiş gitmiş olsunateşi alından mı ölçtünüz ? güneşin de ateşi ara ara alından 37.5 oluyor amaortamdan mı kıyafetten mi bilemedim
Boşken bebek emince indiğini hissedebiliyorum bi sancı ile
Sorun içerde durmamasıama dediğin gibi genel olarak dinlenebilirsem ve suyumu eksik etmezsem istediği kadar süte adapte oluyor vücut
Vallahi birçok kullandığımız şeyler kimi bebeğe yarıyor kimine yaramıyor. Gaz mevzusu için biogaiya yı öneren ve memnun olan çok ama Asaf a kullandığımda resmen çığlık atarak gazını çıkarıyor ve yatakta kıvrandırıyor resmen. O yüzden kullanmadım ben. Belki sizin minnoşta ta öyle bir yan etki yapmış olabilirBiz de biogaia yüzünden mi kabızız acaba ya, düzenli kullandık kullanalı kaka yapmıyor çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?