2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tavsiye----》Kızlar yiyebilenler bol bol irmik helvası yesin farkettiriyor zira. Sütüm azalmisti etki etti gercekten. Belki daha once konusulmustur takip edememis olabilirim. Bugün yine yapacagim. Millet yilbasi kurabiyesi yapar süslü püslü ben helva

Ayy sakın kızlar ek gıdada ipleri bebeklerin ellerine bırakmıyoruz sakinlikle her şeye alıştırıyoruz
Yemek yapmak işkence gibi geliyor çoğu zaman makarna yada sadece tavukla geçiştiriyorum. Sabah 7 den beri ayaktayız bu saat oldu sadece su içebildim. Ev desen aşırı dağınık sadece yatak odasını düzenli süpürüyoruz eşim müsaitse o yada çocuk sakinse ben oda tozdan rahatsız olmasın diye. Kendimi aşırı saldım aşırı kilo aldım doğuma girdiğim kilodan +5 fazlayım ve nasıl vercem bilmiyorum. Bedenen yorgunluga alıştım artık. Ama psikolojik yorgunlugum var üzerimden atamıyorum onu

Ev dandini. Kız en fazla 10 dk uyuyo. Kişisel bakım falan hak getire. Üzerine emmiyo. Sağım yapacak vakit yok. Annemle aynı şehirdeyiz ama gelemiyo. Bebek ağlıyor ben ağlıyorum. Allahtan iyi geliyor ağlamak. Kendime gelip döngüye devam ediyorum.

Not: süt sağma makinesi alacak olan veya yakını alacak olan varsa lütfen söylesin. 500/1000 lira versinler memeye takılan kablosuz sarjlilardan alsınlar. Ne rahatlikmis. Bebeğe bakarken iş yaparken bile kendiliğinden hooop bitiyor. Bilseydim ondan alırdım

inan oğlum hala zeytınıne birşey değsin yemez. muhallebi gbi şelerden hic hoşlanmaz. 6aylık bebeğe kabak haşladım eline verdım blw şeklinde beslenmesini istemiştm ama bunda alıcm ayına uygun corba tarzı gdıcem.irmikli cevizli muhallrbiler hedefim. şekerden hazır gıdadan uzak dursunda gerisi anam babam usulu yapıcam

evde bu kısır döngü de zor. abısinde 2yıl kullanmıstm ama işe başlayınca herşei in daha düzenli olduğunu gördm daha guzel ilgilenıyordm inşallah yarım gun yormaz bizi çalısırz. bakıck kimsem olmasaydı enazından brz daha beklerdm yabancıya guven artk cok zor

o hangi makıne bn lansınoh aldım 700e bilseydm ondan alırdm işe başlamadan süt stoklardm

Kesinlikle bu o kadar doğru ki. Blw yapıp tatları tek tek alsın, neyi ne kadar yiyeceğini kendi tayin etsin deyip kararlarına saygı duyabileceğimi zannettiğim kızım şuan beni parmağında oynatıyor. Hayatında salçalı domatesli tencere yemişliği yok ne yazık ki. Böyle karara saygı maygı duyamıyorum
Aynen eski usul 5.ayda tam gaz devam

aynen yapanlara saygım sonsuz ama bu sefer ben yokum

Kızlar öncede bnde yorumların altında kaç gün önce doğum yaptığınız gözüküyordu şimdi gözükmüyor neden acaba . Bebeklern kaç günlük olduğunu göremiyorm

Geciremedik iliklerimize kadar yasiyoruz o yetersizlik duygusunu.
Ben artik eve kimse gelmedigi icin saldim en baslarda cok zordu surekli bebek gormeye misafir geliyordu ve hem evi toplu tut hem bebege alisma sureci falan hatirlamak bile istemiyorum.
Suanda sadece evi soyle ustten bir toplayip yemek yapiyorum kiz oglen uykusundayken. Basit yemekler tabi. Bazen bi el supurgesiyle supuruyorum buyuk supurge hak getire. En temel duzeyde yapiyorum yani her seyi fazlasina gucum de zamanim da yok

Kızlar öncede bnde yorumların altında kaç gün önce doğum yaptığınız gözüküyordu şimdi gözükmüyor neden acaba . Bebeklern kaç günlük olduğunu göremiyorm
Hesabına gir Forum seçeneklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalari görüntüleyi tıkla canım

Gece 11 den sabah 8 buçuğa kadar uyumadım, yavrum yarım saat uyuyor, bağıra bağıra uyanıyor. Masaj, ıkındırmayla gazları çıkarıyor, bazen çıkaramıyor sızıyor, sonra tekrar viyak viyak ağlayarak uyanıyor. Dayanamıyorum onu uykulu halde öyle görmeye. kGece 1 de yatsak havalara uçarım sevinçten sanırım

Çok sağolasın. Evet alından ölçer bizim makinamız. Hamileyken çok araştırıp omron marka alından ölçeri çok tavsiye eden olmuştu. Ama doktor kulaktan ateşölçer almamızı tavsiye etti. Alından olanlar 2 yaştan sonra kullanılıyormuş. Makina bizi çok yanıltmış zaten. Aslında ateşi düşükmüş çocuğun doktora giderken yanıma alıp doktorunkiyle kıyasladık öyle çıktı ortaya

Biz de biogaia yüzünden mi kabızız acaba ya, düzenli kullandık kullanalı kaka yapmıyor çocuk
Vallahi birçok kullandığımız şeyler kimi bebeğe yarıyor kimine yaramıyor. Gaz mevzusu için biogaiya yı öneren ve memnun olan çok ama Asaf a kullandığımda resmen çığlık atarak gazını çıkarıyor ve yatakta kıvrandırıyor resmen. O yüzden kullanmadım ben. Belki sizin minnoşta ta öyle bir yan etki yapmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…