- 27 Nisan 2022
- 605
- 1.013
- 33
Buharli pisirici lazim mi ben de cok merak ediyorum ya. Su tencerenin icine konan metal seyler yeterli olmaz miAynen kuzum alerji için şöyle alerjen olmayan besinler varya onları veririm direk patates kabak vs alerjisi olan şeyler değil ya. Ama alerji olabilecek şeyleride ne kadar erken verilirse iyi diyorlar
Ben slikon mama önlüğü aldım bi tanede yedek yıkanabilen bişey alcam. Elzem mi bilmiyorum ama bide kiwinin buharda pişiricisini alcam yarın e bebek gidip
Kiwi de aynı görevi görüyor philips cok pahalı ya 1,5 katı nerdeyseBuharda pişirme ve öğütmeyi aynı makinede yapan var ya philipsin sanırım onu istiyorum bende ama çok yükseldi fiyat
Ay ben suni sancılı bol alttan muayaneli bi 27 saat geçirip 4 cm acılmada takılı kalıp sezeryana alındım o yüzdenhope2022 bende öyleyim asla normal doğum yapamazmışım onu anladım
Ondan da aldıım ikeada satılıyor. Mama verdiğimden midir nedir ek gıdaya aşırıı heycanlıyım insallah bebeğimde iştahlı oluurBuharli pisirici lazim mi ben de cok merak ediyorum ya. Su tencerenin icine konan metal seyler yeterli olmaz mi
Ben kendimde evde o metalden kullanıyorum.Ikeadan almistim.Çok memnunum.Her sebzeyi onda pişiriyorum.Yeterli olur diye düşünüyorum.Buharli pisirici lazim mi ben de cok merak ediyorum ya. Su tencerenin icine konan metal seyler yeterli olmaz mi
Aynen canım dönence oyun halısı konuşan köpecik sonra peluş pandaya bayılıyor nil onla konuşuyor biraz balkonun önüne getiriyorum kedileri izletiyorum daha oturamadıkları için aktivite kısıtlı oluyor hiç tv ye baktırmıyorum dikkat ettim tv ye bakarsa asla uyumuyorKızlar gündüz uyanıklık süreleri arttı nasıl zaman geçiriyorsunuz ? Ben emziriyorum sabah bir tur daha uyuyor sonra anakucağına alıyorum kahvaltı vs sonra oyun halısı en son babası gelmesine yakın dönence oyuncak ve kitap yapıyoruz sizin rutinleriniz nasıl ?
Sabah enerjim oluyor saat 4 olana kadar o saate kadar birlikte vakit geçiriyoruz. Bir uyku arası kitap okuma ikinci uyku arası birlikte şarkı dinliyoruz o tarz aktiviteler öğleden sonra 4 olunca işte artık yorukuyorum oyun halısına bırakıyorum yanında duruyorum yada pusetine koyuyorum akşam yemeği yapıyorum eşimde işten cıkınca aksam ona veriyorum bir uyku arasında da o vakit geçiriyorum 9-10 da gece uykumuz baslıyor zaten sonradaKızlar gündüz uyanıklık süreleri arttı nasıl zaman geçiriyorsunuz ? Ben emziriyorum sabah bir tur daha uyuyor sonra anakucağına alıyorum kahvaltı vs sonra oyun halısı en son babası gelmesine yakın dönence oyuncak ve kitap yapıyoruz sizin rutinleriniz nasıl ?
Biz gunde on kere falan o hisirtili kitaba bakiyoruzdur herhalde en buyuk yardimcim o kitapKızlar gündüz uyanıklık süreleri arttı nasıl zaman geçiriyorsunuz ? Ben emziriyorum sabah bir tur daha uyuyor sonra anakucağına alıyorum kahvaltı vs sonra oyun halısı en son babası gelmesine yakın dönence oyuncak ve kitap yapıyoruz sizin rutinleriniz nasıl ?
Yok kullanmam ekstra bişey düzenli kontrole gidersem sorun olmaz sanırım çevremde kullanan çok var biraz vücutla alakalıymış bazı vücutlar kabul etmiyormuş zatenSpiral ile hamile kalan duyuyoruz ya çok korkuyorum siz ek bi yöntem kullanacak mısınız
Ayy tam anlattıgın durumdayım. Yuzu gözü aür oluyo, fışkırıyo, genzine kaçıyo öksürür gibi oluyo… en iyisi ben de 1 bardak içeyim yaBu arada tazyikli sutten muzdarip anneler size bir haberle geldim. Ben gecen gun hastayken annem ihlamurla adacayini birlikte demleyip 2 kupa icirdi bana. Adacayinin sut azaltici etkisi varmis bilmiyor tabi kadin. Ben ictikten sonra adacayi var dedi cok uzuldum sutum kesilicek triplerine girdim
Bir de yavrumun rizkina mani olmusum gibi dusundum.
ama 4-5 gun oldu iceli o gunden beri cok rahatim. Sutum de geliyor cok sukur. Gogsum cok dolu oluyordu bazen suan yumusacik bebek de icerken zorlanmiyor tikanmiyor.
Bazen emerken agzindan bi cikariyordu yuzu gozu sut icinde kaliyordu fiskiriyordu sut. Suan o kadar rahatim ki.
ben yanlislikla icmesem cesaret edip deneyemezdim ya sutum kesilirse diye. Ama belki denemek isteyen olur diye yazayim dedim basimdan geceni.
Canım ben fisher price ın piyanoluyu aldım, boşa gidecek para kesin durmaz diyodumkizlar bu arada ben oyun halisi almamistim hediye gelir diye dusunup ama gelmedi
Simdi alicam insallah piyanolu olanina goz koydum. siz hangi marka ya da hangi modelini kullaniyorsunuz memnun musunuz?
Yere koyuyor musunuz alttan soguk almiyor mu bebisler
Kesinlikle çok güzel ürün. İlk zamanlar 10 dakika durmazdi. Şimdi hakkını veriyoruz. Müziği duydukça basiyo. Bastıkça çalıyor müzik. Çok hoşuna gidiyor. Bir iki gündür oyuncaklara da dokunmaya başladıCanım ben fisher price ın piyanoluyu aldım, boşa gidecek para kesin durmaz diyodummasallah diyim 40-45 dk kendi oynuyo, biz şuan çok memnunuz. 10 gündür falan kullanıyoruz
Fisher price aldım ben yatak odasında yatağın üzerinde duruyoruz şimdilik. Gecen gün yere koydum tabi altına battaniye serdim onun üzerine koydum. Güzel vakit geciriyor onunla bana gerek kalmıyorkizlar bu arada ben oyun halisi almamistim hediye gelir diye dusunup ama gelmedi
Simdi alicam insallah piyanolu olanina goz koydum. siz hangi marka ya da hangi modelini kullaniyorsunuz memnun musunuz?
bzm ağlama krizleri hep gezmek istemeyle alakalı, yere koyuyoruz ağlıyor gezdirince susuyor.gece 1olmadan yatmıyor uyku sorunmz cok. bnm hiç sütüm yuzunu gözünü bulamıyor bazen yutkunma seside duymuorm hatta inan 1saat emenler var yazınca korkuodm bzmki hep kısa emdi ama kilo alımı maşallah iyi diyo dr. lar. buara yenıdoğan gbi 2,3saat aralıklarla emmeye kalkıo hic 4saatı göremedim haftaya işede başlıycm yarım gun çalısıcam 1sene.yapabılırsem yapıcam yapamazsam ücretsiz izin alıcm. dönme hareketi içn önce elleri orta hatta birleştiriolar daha snr ayakların ıkısını kaldrma ilk çnce yarım snr tam tur şeklinde oluyor. çıngırak tutmuyor oyun halısındaki şeleri tutuyor ama eline bişe ver odha yok. bzmkide yanımızda yatmaya alıstı o kötü oldu yatağında kesinlikle yatıramıyorm abisi 5yaşına kadar yattı diyebılırmgündüz eskiye göre fena değildi. Akşam yine ciddi krizlerde. Fön makinesi son ayardancalısırkennzorla emdi. Uyudu. Bi 1 gün kesin var akşam uykusuna aç yatıyordu hep. Buna da şükür.
Ben emzirirken ninni söyleyince bazen sakinliyor kolunu tutuyorum yavaş yavaş dokunuyorum filan. En azından ilgiyi kendi kontrolüme almaya çalışıyorum
Emiş süreleri dediğin gibi
Ağlama krizleri eşlik ediyo mu peki
Akşamlar var ya of anam hani nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Bi tek uyku arası emiyo o da genelde az oluyo tabii
Şimdi de başladı bağrınmalar yüz isti yatırdım uyuyo ben de başında nöbetteyim.
Bu arada benimkinin dönmeye hiç niyeti yok şu anda. Çıngırak filan da tutmuyor.
Sese doğru bakış aşırı nadir.
Neyse takmıyorum da inş çok gecikmez.
Agresif zaten bu aralar 4. Ay Çetin geçiyo
Hadi bakalım bol şans şimdiden :)
ben bi yorgan gbi bişe yaptrmıstm altına onu seriyorum yoksa öyle tek koymak benlık değilkizlar bu arada ben oyun halisi almamistim hediye gelir diye dusunup ama gelmedi
Bizimki durmuyor yerinde yaCanim ben o makas seklinde olanlarla kesiyorum onlarla eti kesme ihtimalin yok cok rahat oluyor. Kestikten sonra elini cok oynatmiyorsa bir de torpuluyorum sivri kalan yerleri oldu da bitti masallah
Kizlar bazen kaka lekesi kaliyor. Ne yapıyorsunuz o zaman . Yikadim ama cikmadi kiyafetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?