Orduda yaşıyorum canım. Evet galiba hepsi oraya gidiyor. Doktorla tam detaylı konuşmadım sonuçlar nereye gidiyor nasıl diye sadece adı nifty test dedi. Araştır kararını öyle ver dedi.
Türkiyede tek genoks yapabiliyor istanbulda daha pahalı mesela ama aminiyosentez zor bunda risk yok yaptırmak en mantıklısı evet pahalı ama yapacak bir şey yok
hehehehhe :)) bende çok güldüm. Çok sağol, artık mide bulantısından nasıl gözüm döndüyse :)) Ama doktor bir iki hareketle yerine oturttu çok şükür. Bu bebişler bizleri ne hallere koyacak acaba daha :)
Türkiyede tek genoks yapabiliyor istanbulda daha pahalı mesela ama aminiyosentez zor bunda risk yok yaptırmak en mantıklısı evet pahalı ama yapacak bir şey yok
Dilos6342Canım randevularımız yine aynı galiba. Ben bu aralar pek giremedim. Malum haftaya sınavım var ona çalışıyorum, ev, iş bir yandan derken vakit pek kalmıyor. Haftaya çarşamba benim randevum da. Dediğin gibi 1 ay çok zor geçiyor ya. Acaba bebiş yerinde mi bir yere kaybolmasın Allah'ım diyorum hep :)) 11. haftada ikili test vs yapılıyormuş galiba. doktora soracak çok şeyim var inşallah unutmam :))
Korkma canım. Hamilelikle alakalı, biliyorsun ki kan hacmin artık %50 artacak bu sebeple bu şekilde kan hacminin artması sebebi ile kılcal damarlarsa patlamalar gayet normal. Hiç korkma.
Ben hiç beklemiyordum ama benim gittiğim hastane ile anlaşmaları varmış doktor beni direkt yönlendirecek kan o hastanede alınacak sonuç ise sanırım doktora gelecek. Sonraki devam edeceğin doktora sormada fayda var canım. Bana dün 3000 civarı fiyat dedi.
Evet kızamıkçık falan hepsini istiyorlar genelde doktorlar. Ben 5. Haftada gittiğimde ister şimdi ister diğer hafta yaptırabilirsin demişti bende hazır gitmişken yaptırayım dedim. Sağlık ocağına da geçen hafta daha haber verdim test yaptırdın mı dediler baktılar sonuçlara falan, ama nelere bakıyorlar bilmiyorum
Bende numarayı almadım daha suanlik, ama tahlillere falan bakması lazımdı kesinlikle dokrorun
Canım ben Kasım annesi olacağım muhtemelen ama bu grubu çok sevdim sizin için de sorun olmazsa beni ekler misin? Bugün keseyi gördük haftaya inşallah kalp atışını duyarız Son regli tarihim 31 Ocak 5+2 de bugün keseyi gördük tahmini doğum tarihi 8 kasım -Sunshine
merhaba hanımlar, dün gece sancıdan uyuyamadım. Sağ kasık tarafımda sızı, oyulma gibi bir ağrı. Yine sağ belimde ağrı. Gece uyutmadı bu sabah acile doktora gittim ultrason ile kontrol etti. Cuma günü de kadın doğumda randevum vardı. Bir gün arayla ultrason bebeğe zararlı olur mu onu erteleyim mi bir bilginiz var mı
Duphaston ilaç verdi. Lekelenme beklenen bir durum değil dedi. Bebeğe baktı sorun görünmüyor büyümüş dedi. Lekelenme şöyle 1 haftadır var. sadece sabah çok az pembe renk oluyor. Farketmeyebilirdim o kadar az.
Benim de kahverengi lekelenmem olmustu proluton gibi bişey di iğne vurdurttu 2 kutu daha yazdı 3 günde 1 vurduracaksin dedi bebekte hicbirsey yok yerleşme kanaması olabilir dedi bende anlamadım gayet normal karşıladı ama birşey farkettik bebek ultrasonda hep solda çapraz gibi dururken dün lekelenmeden sonra baktık ortaya sırt üstü felmis acaba gerçekten yerleşmeye çalıştığı için mi oldu kafamda deli sorular
Kızlar doktor bana mide bulantısı ilacı verdi prilam dr akşam 2 tablet dedi siz yatmadan hemen önce mi alıyorsunuz çok uyku yapıyor diyorlar ben 8-9 da uyanıyorum sizce kaç gibi içiyim?
Gece yatmadan aç karınla 2 tane içiliyor ben ilk bı kaç gün bütün gün kafamı kaldıramıstim uykudan dün akşam hapı saat 9 gibi falan içtim saat sabah 9 da uyandım hiç uyku hali falan yok suan bazen gece içemiyorum sabah çok kötü olup sabah içmiştim dün sabaha karşı 4 gibi bütün gün uykudan kafam kalkmadı mesela
Çok teşekkür ederim canım çok şükür aynen bir tek tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum yerimden lekelenme baya farketti rengi açık kahverengiye döndü ama azcik fazla durayım ayakta tekrar rengi koyulaşmaya başlıyor
Herkese merhaba
Bende ekim annesi olacağım inşallah 6+2 deyim suan mide bulantılarımda başladı ama erken değil mi doktor prilam verdi hemen içmek istemiyorum ilk gebeliğimde de olmuştu ama 5 yıl geçti insan unutuyor sizde var mı veya ne zaman başladı
merhaba hanımlar, dün gece sancıdan uyuyamadım. Sağ kasık tarafımda sızı, oyulma gibi bir ağrı. Yine sağ belimde ağrı. Gece uyutmadı bu sabah acile doktora gittim ultrason ile kontrol etti. Cuma günü de kadın doğumda randevum vardı. Bir gün arayla ultrason bebeğe zararlı olur mu onu erteleyim mi bir bilginiz var mı
Benim geçen akşam lekelenmem oldu ağrıyla beraber acile gittim dün de kendi doktoruma ultrasona girdim bir sıkıntı olmaz herhalde benim peş peşe oldu bir de
Herkese merhaba
Bende ekim annesi olacağım inşallah 6+2 deyim suan mide bulantılarımda başladı ama erken değil mi doktor prilam verdi hemen içmek istemiyorum ilk gebeliğimde de olmuştu ama 5 yıl geçti insan unutuyor sizde var mı veya ne zaman başladı
Benim o zamanlar başladı şuan baya şiddetli oluyor hapı bende içmek istemedim başlarda idare ederim sandım ama gittikçe şiddetlendiği için içmek zorunda kalıyorum ve hapı içtiğim halde mide bulantısı oluyor icmesem ne olur kim bilir
Lekelenme kanamaya çözüm kesinlikle uzanmak kızlar dün yattım hiç kalkmadım işede gitmedim zaten biliyorlar ilkini kaybedince onlarda endişeli gelme dediler çok şükür bugün çok iyiyim kesildi herşey tertemiz Darısı tüm kız kardaşlarıma
Benim geçen akşam lekelenmem oldu ağrıyla beraber acile gittim dün de kendi doktoruma ultrasona girdim bir sıkıntı olmaz herhalde benim peş peşe oldu bir de
Vajinal bakılmadığı takdirde sıkıntı olmaz demişti burdaki doktor ama huzursuz oldum. Ağrım hala devam ediyor gitmesem de çok aklımda kalacaktı. Bir zararı yoktur inşallah
Benim o zamanlar başladı şuan baya şiddetli oluyor hapı bende içmek istemedim başlarda idare ederim sandım ama gittikçe şiddetlendiği için içmek zorunda kalıyorum ve hapı içtiğim halde mide bulantısı oluyor icmesem ne olur kim bilir
Lekelenme kanamaya çözüm kesinlikle uzanmak kızlar dün yattım hiç kalkmadım işede gitmedim zaten biliyorlar ilkini kaybedince onlarda endişeli gelme dediler çok şükür bugün çok iyiyim kesildi herşey tertemiz Darısı tüm kız kardaşlarıma
Bizim günlerimiz aynı galiba benimde haziranda ayında bi kürtajım oldu kahverengi akıntım başlamıştı sonra bebeğimin kalbi durmuştu şimdi yine hamileyim çok şükür ama yine kahverengi akıntım var doktor günde 3 tane progesteron verdi onu kullanıyorum.