2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok sevindim canım iyi olmana bol bol dinlen.

Benim pembe lekelenmem vardı canım belki rengiyle alakalıdır. hiç normal karşılamadı. Ben bir an ultrasonda göremeyeceğiz sandım korktum ama şükür bir şey yokmuş. kocaman adam olmuş dedi :) Hemen ilaç verdi duphaston diye ilk kez duyduğum bir ilaç bilmiyorum inşallah iyi gelir.

Vajinal bakılmadığı takdirde sıkıntı olmaz demişti burdaki doktor ama huzursuz oldum. Ağrım hala devam ediyor gitmesem de çok aklımda kalacaktı. Bir zararı yoktur inşallah
Kötü düşünme ya bence yoktur sürekli olan bir şey değil sonuçta sağlıkla ilgili önemli öyle düşün
Nasıl kullanıyorsunuz gece yatmadan mı içiyorsunuz
Gece yatmadan aç karınla 2 tane ben bazen yatmadan bı kaç saat önce de içiyorum çünkü gece uyuyamıyorum bulantidan bazen uyku vaktine kadar etki etsin diye erken içiyorum bazeen
Çok sevindim canım iyi olmana bol bol dinlen.
Teşekkür ederim dinleniyorum ya zaten şuan tost yapayım diye kalktım evde yalnızım hemen kasığım ağrımaya başladı
Hee olabilir belki de . Ay bende çok korkmuştum ya bir de ben hiç kalbini dinlememiştim benim doktor erken haftalarda dinletme taraftarı değilim demişti geçen acile gidince doktor kalbine baktı çok kısa duydum şok oldum bu benden mi geliyor diye
İnşallah canım bana verdiği iğne de tüp bebekte falan da kullanılıyormuş bebek tutunsun diye

Canım benim tüp bebek doktorum Sefa Erdem Özhan’a yönlendirdi Büyük Anadolu Hastanesinden doğum paketi aldım. Senin doktorun kimdi
Benim limanda ipek bolat. Shelldeki Anadolu hastanesinden bir bayan tavsiye etmişlerdi onu öğreneceğim. Erkek çok istemiyorum ya

Dün doktor 3000 civarı dedi bana ama net fiyat konuşmadım kararsızdım çünkü 3 hafta sonra gidip konuşacağım detaylı. 3500-5000 aralığında duyuyorum hep fiyatları doğrudur canım.
Muhakkak yaptır. Fiyatlar bel bükse de yaptıracağım ben. Neticede çok hassas bir konu bu.

Benim limanda ipek bolat. Shelldeki Anadolu hastanesinden bir bayan tavsiye etmişlerdi onu öğreneceğim. Erkek çok istemiyorum ya
Canım benim tüp bebek doktorum Sefa hocayı birde Özge Piri Mantar onu demişti. Ben Sefa hocayı daha önceden iyi diye duyduğumdan onu tercih ettim.

Of bu yalnızlık. Yok mu çevrende sana yardım edecek kimse?
Yok ailem çok uzak biz doğu gorevindeyiz eşim de ise gidiyor akşam eve gelince yemek falan yapıyor anca annem geleyim dedi ama babam da orada yalnız kalsın istemiyorum

Evett aynı canım bende ekimde olmuştu umarım bu sefer sağlıklı olacak bebelerimiz 6+2yiz bugün bana baştan önlem aldı ecopirin progestan decavit ve folik asit verdi

Merhaba canım benide listeye eklermisin
Yaş 35 son adet tarihi 21/01 beklenen doğum tarihi 28/10 ilk çocuk
Kese görme tarihi 07/03
Şehit bursa

Canım 6+5 gittik ama sistemde 6+2 çıktııı çok minik o kalp nasıl atıyo öyle şok içine girdik ya muhtesemdi Sende duydun mu canım
Ayy çok sevindim arkadaşım biz cuma gidicez 6+4 gidicez bakalım neler olacak keseyi gördüm ama bebeği hiç görmedim daha çok heyecanlıyım

Ay ben yürümeye korkuyorum benim kanamanın biri kısa bir yürüyüşten sonra olduğundan korkuyorum cok. Ya benim ağrı kuyruk sokumunun bi on santim üstünde tam ortada yumruk kadar. Cok garip bi ağrı ayakta durunca da vuruyor fena.
İnşallah şiddetlenmez şimdi bile beni çok üzüyor sabah vardı hemen tost yedim bi parça son lokma fazla geldi herhalde yutamadım bulantıdan. Az az sık sık ı mecbur öğrencez sanırım
Ben hep öyle hapşırıyorum kalsiyum magnezyum tableti aldım onu da içiyorum şimdi ondan mı bu sabah daha iyi uyandım acaba bilemedim.
Allah çalışan gebelerin ekstra yardımcısı olsun. Şu sıra işsiz olmam benim şansım oldu resmen. Evde tuvalet harici fazladan 5 dk dursam mahvoluyorum.
Tabi doktorla görüşeyim bilgi veririm.
Ay aramıza tabi ki hoşgeldin ekliyorum bugün
Listeye eklememi isterseniz beni etiketleyerek ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız cok sevinirim. aramıza hoşgeldiniz
Gözün Aydın gardaşım bakalım bizde ortalık ne zaman durulacak
-Sunshine canım kalp atışı duyma tarihim 09.03.2020
Ekliyorum canım gözün aydın büyümüş mü bebiş
Merhaba canım benide listeye eklermisin
Yaş 35 son adet tarihi 21/01 beklenen doğum tarihi 28/10 ilk çocuk
Kese görme tarihi 07/03
Şehit bursa
Ekliyorum canım aramıza hoş geldin

Kızlar merhaba Ankara da yaşayan anneler hangi doktora gidiyor? Tavsiye verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…