2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bana da elma iyi geliyor. Hatta sadece elma iyi geliyor
Benimde su ana kadar deneyimledigim en iyisi cubuk kreker, beyaz leblebi hepsini denedim bana misin demedi. Prilam da biraz rahatlatti gerci ama tam bitirmedi bende bulantiyi. Bogazimdan ev yemegi gecmeyeli kac gun oldu sayamadim hep kuru seyler yemekten 25263728 kilo olucam galiba en sonunda

Gecmis olsunnn. Iyi iste bebekte sorun yoksa sorun yoktur. Burda kanama lekelenme yaşamayan kalmadi bu nasil beklenmeyen durum böyle
Nazar çıkıyor

Ben birlikte yaşamaya alıştım artık hmm diyip geçiyorum

Ya yerim seni gercekten bi noktadan sonra oyle oluyor gorunce, sonra bi anda panikliyorum normal degilse diye ama ne bileyim bu boyle devam edecek herhalde benimki pek bitecek gibi durmuyor
Ya elimden gerçekten hiçbir şey gelmiyor. Hani gerçekten. Allahtan hayırlısını kolaylıkla versin diye dua ediyorum. Nasipten öte yol yok. Kendimi üze üze nereye kadar.
Siz de üzmeyin kendinizi.
Anca yata yata totom ağrıyor eşim yastık alalım demeye başladı çare olur mu bilmem

Cok dogru cok haklisin her sey nasip, sag saglim kucagimiza alalim da bu endiselerimizin hepsi gecip gidecek insallah
Benim de yaa, valla yastik cozumse hemen alalim

Ya ben de bambaşka bir soruyla geleceğim. İnternette benzeri bi ağrıdan bahseden bulamadım.
Çok bel ağrım var. Doktorumun bahsettiği dayanılmaz kramplar sancılar şeklinde değil.
Kanamalar başlamadan önce de vardı. Bazı günler cok hissettiriyor.
Böyle bel boşluğumda yumruk kadar bir bölgede ağırlık taşıyormuşum gibi bi ağrı var. Özellikle ayakta az tuvalete gitmek harici biraz bile dikilsem başlıyor geçmiyo hemen.
Yatarken ystıklarla destekliyorum belimi biraz rahatlıyorum ama var yani hep

Cok dogru cok haklisin her sey nasip, sag saglim kucagimiza alalim da bu endiselerimizin hepsi gecip gidecek insallah
Benim de yaa, valla yastik cozumse hemen alalim
Oturma simidi basur simidi diye geçiyo. Ya ben cok kilo verdim simdi kemiğim o kadar batıyor ki. denersem haber veririm size de

Benim daha mide bulantim sorunum yok ama bezen bazi kokular midemi kaldiryor gibi oluyor. Bir kac kere boyle oldu.
Asil sorunum kronik yuksek tansiyonum var . Gebelik icin ilaclarimi degistirmislerdi ama genede gunde 2 ilac 2 doz dan 13/9 dan asagi dusurmuyor tansiyonumu. bu gidisle birer doz daha arttiricaklar. o yuzden ben surekli endiseliyim

Canım iyi geceler. Sen suanlik sürekli dinlenmede olduğun için aklıma bi ihtimal geldi. Ben yıllar önce omuriligimden ameliyat oldum, 2 3 sene sonrada böbrek kısmında sırt ağrım vardı çok.
Doktora gittiğimde kas sertleşmesi olduğunu ya çok hareketsizlikten ya da çok hareketli olmaktan kaynaklandigini söylemisti
Sıcak su torbası koy demişti ve bir kaç ilaç vermişti jel de vardı sürmek için
O ihtimal aklıma geldi
Benimde bel ağrım oluyor ama kalçama vuruyor bende gidince soracağım
Gebelikte yapılır mı bilmiyorum bu dediklerim ama devam ederse doktorla bi görüş
Her türlü ihtimal olabilir hormonlar kaslar magnezyum kalsiyum eksikliği vs vs

Ah diloşum sağol cevap verdiğin için. Hareketsizlik ekstra tetikliyor sanırım ama garip bir ağrım var. Doktora normal muayeneye gidemedim hep kanamalarla koşunca sormayı da unuttum. Mesajla da sormak istemedim bekliyorum 15 martı.
Sıcak sudan kaçınıyorum canım bel bölgesine özellikle bu dönemde. Gebelikte sıcak su torbasını da ancak ayaklarıma koyuyorum gaz sancılarıma cok iyi gelmişti.
Fiziksel bi acı var sanki ağrıyla karışık. Eşim masaj yapayım diyor dokundurmaya korkuyorum acıyor
Ama bu sefer gidince bi soracağım belki dediğin gibi en azından jeldir takviyedir öneride bulunur.
Ah kalça ve bacak ağrılarına hiç değinmiyorum cok oluyordu. hepsinin normal olduğu her yerde yazıyor tabi ama bu bel ağrısının şekli cok garip
Süt ürünleri tüketimini arttırmanı öneririm ben de yavrum. Ben cok arttırdım kalça bacak ağrılarım cok cok hafifledi :)

Ne demek canım estağfurullah aklımıza gelen bisey varsa yardımcı olmaya çalışırız. Gidince muhakkak sor canım jel vs. İyi gelir illaki. Bel fıtığı gibi bisey olmasında diğerlerinin çözümü bulunur. Gerçi fitikta direk bacağa vuruyor yürütmüyor bile.
Benin de bu hafta garip şekilde biraz tiksinme bulantim başladı gibi. Mesela yemek yiyorum ondan sonra veya maske takıyorum direk öğürme gibi afedersin. Bir de kokulara hassasiyet oldu biraz geç yükleniyor bünyeye herhalde
O yüzden süt falan içebilir miyim acaba olmadı çocuklar için olan kakaolu çilekli falan bi deneyeyim

İnşallah canım. İlginç bir şekilde bu sabah ağrısız uyandım mesela
Aynen bizim bulantılar biraz geç başladı. Bahsettiğin tarzda ve midem boşalınca kötü oluyorum ben de. Her gece uykuya dalmakta zorlanıyorum cok yatağın kenarına bir kap bıraktım ne olur ne olmaz
İçebilirsen proteinli süt öneririm, ben içebiliyorum. En azından beslenmedeki protein açığını kapatırsın. Şekersiz güzel bir alternatif

Hepinize günaydın arkadaşlar. Elimden geldiğince ara ara bakmaya çalışıyorum buraya ama pek yazamıyorum. Bugün 9+0 oldum bir kac gündür birsey farkettim kendimde göğüslerim çok hassasti böyle sismisti hamileliği öğrendiğimden beri iki çocuğum var onlarda öyle olmuştu ama bir kac gündür hassasiyet yok şişlik yok sönük gibi normal mi dersiniz çok endişeliyim. Geçen yil bir düşük yaşadım kimyasal ondan midir bilmiyorum normalde de çok kaygılı olmuşum acaba birsey oldumu olacakmı kendime engel olamıyorum. Haftalarımız yakın sizlerle sizdede oluyor mu paylasirsaniz sevinirim.

Benim gebeliğin başından beri sadece uç kısımda hassaslık var. Üstüne yatarsam özellikle acıyor. Bariz bir şişkinlik hissetmedim. Bu uçlardaki hassasiyet de bazen artıyor bazen azalıyor her gün aynı değil. Şuanda da süt üretimi henüz gerçekleşmediği için o kadar büyümesini beklemeyin. Şuanki hormonal sürece adaptasyon sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…