Hoşbuldum canım çok sağolAy ben yürümeye korkuyorum benim kanamanın biri kısa bir yürüyüşten sonra olduğundan korkuyorum cok. Ya benim ağrı kuyruk sokumunun bi on santim üstünde tam ortada yumruk kadar. Cok garip bi ağrı ayakta durunca da vuruyor fena.
İnşallah şiddetlenmez şimdi bile beni çok üzüyorsabah vardı hemen tost yedim bi parça son lokma fazla geldi herhalde yutamadım bulantıdan. Az az sık sık ı mecbur öğrencez sanırım
Ben hep öyle hapşırıyorumkalsiyum magnezyum tableti aldım onu da içiyorum şimdi ondan mı bu sabah daha iyi uyandım acaba bilemedim.
Allah çalışan gebelerin ekstra yardımcısı olsun. Şu sıra işsiz olmam benim şansım oldu resmen. Evde tuvalet harici fazladan 5 dk dursam mahvoluyorum.
Tabi doktorla görüşeyim bilgi veririm.
Ay aramıza tabi ki hoşgeldin ekliyorum bugün
Listeye eklememi isterseniz beni etiketleyerek ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız cok sevinirim. aramıza hoşgeldiniz
Gözün Aydın gardaşım bakalım bizde ortalık ne zaman durulacak
Ekliyorum canım gözün aydın büyümüş mü bebiş
Ekliyorum canım aramıza hoş geldin
Bilmiyorum bakalım ben yaptırmayı pek düşünmüyorum inşallah bi sorun görmezler doktorlarKızlar bu ikili test ile ilgilii konuşulanları okudum. Düşüncelerinizi merak ettim. Sonucu yanlış çıkıyor diyenlerde var , yapılmalı diye var. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Yapılmalı mı ?
Hoşgeldin bir bursalı daha katildi aramızaMerhaba canım benide listeye eklermisin
Yaş 35 son adet tarihi 21/01 beklenen doğum tarihi 28/10 ilk çocuk
Kese görme tarihi 07/03
Şehit bursa
Senin lekenme ilişkiden sonra mı gelmişti?Lekelenme kanamaya çözüm kesinlikle uzanmak kızlar dün yattım hiç kalkmadım işede gitmedim zaten biliyorlar ilkini kaybedince onlarda endişeli gelme dediler çok şükür bugün çok iyiyim kesildi herşey tertemizDarısı tüm kız kardaşlarıma
Bende cumartesi mi gitsem diyorum canım tam 11 hafta oluyor pazartesiyi beklemiyim diyorum insan bi yandan da endiseleniyorAynı şeyleri yaşıyorum dilos bence cumartesi günü randevu aldım bence normal olabilir inşallah içimizi ferah tutalım rahmimiz büyüdüğü için olabilir ağrı
İnsallah ilgilenen anlaşabildiginiz bi doktor bulabilirsinizSadece yaptırdım dedim ama bakmadi anlamadım bir şey kızdım açıkçası değiştircem doktoru bakalim
Bende öyle canım bugün iyice ağrılarım arttı duşa girdim çıktım bende bı gideceğim bakalım ne diyecekBende cumartesi mi gitsem diyorum canım tam 11 hafta oluyor pazartesiyi beklemiyim diyorum insan bi yandan da endiseleniyor
Aynen canım ona alışmamız lazim bende sabah akşam iki öğün yerdim karnımı güzel doyurup yok olmayacak şimdi fazla kaçınca bulanıyor, az yersen zaten acikacaksinAy ben yürümeye korkuyorum benim kanamanın biri kısa bir yürüyüşten sonra olduğundan korkuyorum cok. Ya benim ağrı kuyruk sokumunun bi on santim üstünde tam ortada yumruk kadar. Cok garip bi ağrı ayakta durunca da vuruyor fena.
İnşallah şiddetlenmez şimdi bile beni çok üzüyorsabah vardı hemen tost yedim bi parça son lokma fazla geldi herhalde yutamadım bulantıdan. Az az sık sık ı mecbur öğrencez sanırım
Ben hep öyle hapşırıyorumkalsiyum magnezyum tableti aldım onu da içiyorum şimdi ondan mı bu sabah daha iyi uyandım acaba bilemedim.
Allah çalışan gebelerin ekstra yardımcısı olsun. Şu sıra işsiz olmam benim şansım oldu resmen. Evde tuvalet harici fazladan 5 dk dursam mahvoluyorum.
Tabi doktorla görüşeyim bilgi veririm.
Ay aramıza tabi ki hoşgeldin ekliyorum bugün
Listeye eklememi isterseniz beni etiketleyerek ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız cok sevinirim. aramıza hoşgeldiniz
Gözün Aydın gardaşım bakalım bizde ortalık ne zaman durulacak
Ekliyorum canım gözün aydın büyümüş mü bebiş
Ekliyorum canım aramıza hoş geldin
İnşallah bi sorun olmaz canım değişik değişik ağrılar girip çıkıyor bakalım Allahim bebislerimizi korusun zaman yaklaştıkça endişe artıyorBende öyle canım bugün iyice ağrılarım arttı duşa girdim çıktım bende bı gideceğim bakalım ne diyecek
2022 yazamamışım heyecandan Allahım
Evet canım kuzenimle konuştum normal bende de ilk çocukta çok oluyor dedu bilmiyorum ki aslında normal gibi de geliyor çok kararsızımİnşallah bi sorun olmaz canım değişik değişik ağrılar girip çıkıyor bakalım Allahim bebislerimizi korusun zaman yaklaştıkça endişe artıyor
Aynı şeyleri düşünüyoruz canım bi normal gibi geliyor bi değil gibi, ilk diyorum rahim ilk kez büyüyor normaldir diyorum sonra annelik tabi bisey var mıdır diyorum.Evet canım kuzenimle konuştum normal bende de ilk çocukta çok oluyor dedu bilmiyorum ki aslında normal gibi de geliyor çok kararsızım
Ay evet adet sancısı gibi bana da oluyor bu ara takvime göre adet donemlerindeyim ama bazen korkuyorum adet mi geliyor diyeAynı şeyleri düşünüyoruz canım bi normal gibi geliyor bi değil gibi, ilk diyorum rahim ilk kez büyüyor normaldir diyorum sonra annelik tabi bisey var mıdır diyorum.
Arada adet sancısı gibi giriyor ya o tedirgin ediyor insani
Benimde ilk adet dönemlerimde oldu kuzum sonra ara ara devam etti, o yüzden bi kafama takıldıAy evet adet sancısı gibi bana da oluyor bu ara takvime göre adet donemlerindeyim ama bazen korkuyorum adet mi geliyor diye
Merhaba acaba karından mı baktığında gordu keseyi, benimde tahmini 5+1 bugun yarın muanem var. Cumartesi kanamam olmustu vajinal muanede gorduler keseyi ve bebeği ama normal muanem yarınCanım ben Kasım annesi olacağım muhtemelen ama bu grubu çok sevdim sizin için de sorun olmazsa beni ekler misin? Bugün keseyi gördük haftaya inşallah kalp atışını duyarızSon regli tarihim 31 Ocak 5+2 de bugün keseyi gördük tahmini doğum tarihi 8 kasım -Sunshine
Ben sonlandirma dusunmedigimden nifty yaptirmayi düşünmüyorum. Dr um tavsiye etti kesin olarak hastaliklari ogrenmek icin cok iyi bir yontem diyor, ikili uclu testler kesin degil diyor. Allah korusun diyorum icimden yaptirmak gelmiyor hiç. Bilemiyorum benim gibi düşünen var midir grupta. Çoğunluk yaptiracak herhaldeBirde bu nifty testle ilgili düşüncelerinizi de bekliyorum
Bugün ilk kez eski regl ağrısı gibi ağrılarım oldu sabahleyin. tam rahimde. uyumuşum öğlende uyandım geçmiş. Bi videoda 9.haftalarda normal olduğuna dair dinlemiştim rahim iyice büyümeye başladığı, tutan bağlar gerildiği için bu tip ağrıların normal olduğunu söylüyordu. Bir de bazen batmalar oluyor doğumu yaklaşan annelerde de hala büyüme devam ettiği için olurmuş. Onlara da doktorları normal diyormuş. Baya bir grup takip ediyorum buradaAynı şeyleri düşünüyoruz canım bi normal gibi geliyor bi değil gibi, ilk diyorum rahim ilk kez büyüyor normaldir diyorum sonra annelik tabi bisey var mıdır diyorum.
Arada adet sancısı gibi giriyor ya o tedirgin ediyor insani
Ya çok aşırı bi bilgim yok ama sadece down sendromu olarak düşünmeyin sonradan doğumda bile müdehale edilebilen hastalıkların teşhisi yapılıyormuş nifty ile.Ben sonlandirma dusunmedigimden nifty yaptirmayi düşünmüyorum. Dr um tavsiye etti kesin olarak hastaliklari ogrenmek icin cok iyi bir yontem diyor, ikili uclu testler kesin degil diyor. Allah korusun diyorum icimden yaptirmak gelmiyor hiç. Bilemiyorum benim gibi düşünen var midir grupta. Çoğunluk yaptiracak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?