2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum canım çok sağol

Kızlar bu ikili test ile ilgilii konuşulanları okudum. Düşüncelerinizi merak ettim. Sonucu yanlış çıkıyor diyenlerde var , yapılmalı diye var. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Yapılmalı mı ?

Kızlar bu ikili test ile ilgilii konuşulanları okudum. Düşüncelerinizi merak ettim. Sonucu yanlış çıkıyor diyenlerde var , yapılmalı diye var. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Yapılmalı mı ?
Bilmiyorum bakalım ben yaptırmayı pek düşünmüyorum inşallah bi sorun görmezler doktorlar

Senin lekenme ilişkiden sonra mı gelmişti?

Kızlar ben bu yüzük testini yaptım kız gösteriyor bakalım doğru mu çıkacak çin Rus takvimi onlarda da kız çıkıyor ama ben hep erkek hissediyorum çevrem de öyle bakalım

Aynen canım ona alışmamız lazim bende sabah akşam iki öğün yerdim karnımı güzel doyurup yok olmayacak şimdi fazla kaçınca bulanıyor, az yersen zaten acikacaksin

İnşallah bi sorun olmaz canım değişik değişik ağrılar girip çıkıyor bakalım Allahim bebislerimizi korusun zaman yaklaştıkça endişe artıyor
Evet canım kuzenimle konuştum normal bende de ilk çocukta çok oluyor dedu bilmiyorum ki aslında normal gibi de geliyor çok kararsızım

Evet canım kuzenimle konuştum normal bende de ilk çocukta çok oluyor dedu bilmiyorum ki aslında normal gibi de geliyor çok kararsızım
Aynı şeyleri düşünüyoruz canım bi normal gibi geliyor bi değil gibi, ilk diyorum rahim ilk kez büyüyor normaldir diyorum sonra annelik tabi bisey var mıdır diyorum.
Arada adet sancısı gibi giriyor ya o tedirgin ediyor insani

Ay evet adet sancısı gibi bana da oluyor bu ara takvime göre adet donemlerindeyim ama bazen korkuyorum adet mi geliyor diye

Ay evet adet sancısı gibi bana da oluyor bu ara takvime göre adet donemlerindeyim ama bazen korkuyorum adet mi geliyor diye
Benimde ilk adet dönemlerimde oldu kuzum sonra ara ara devam etti, o yüzden bi kafama takıldı
Şuan 10. Haftadayim adet zamanı değildir herhalde daha

Merhaba acaba karından mı baktığında gordu keseyi, benimde tahmini 5+1 bugun yarın muanem var. Cumartesi kanamam olmustu vajinal muanede gorduler keseyi ve bebeği ama normal muanem yarın

Birde bu nifty testle ilgili düşüncelerinizi de bekliyorum
Ben sonlandirma dusunmedigimden nifty yaptirmayi düşünmüyorum. Dr um tavsiye etti kesin olarak hastaliklari ogrenmek icin cok iyi bir yontem diyor, ikili uclu testler kesin degil diyor. Allah korusun diyorum icimden yaptirmak gelmiyor hiç. Bilemiyorum benim gibi düşünen var midir grupta. Çoğunluk yaptiracak herhalde

Bugün ilk kez eski regl ağrısı gibi ağrılarım oldu sabahleyin. tam rahimde. uyumuşum öğlende uyandım geçmiş. Bi videoda 9.haftalarda normal olduğuna dair dinlemiştim rahim iyice büyümeye başladığı, tutan bağlar gerildiği için bu tip ağrıların normal olduğunu söylüyordu. Bir de bazen batmalar oluyor doğumu yaklaşan annelerde de hala büyüme devam ettiği için olurmuş. Onlara da doktorları normal diyormuş. Baya bir grup takip ediyorum burada
Ya çok aşırı bi bilgim yok ama sadece down sendromu olarak düşünmeyin sonradan doğumda bile müdehale edilebilen hastalıkların teşhisi yapılıyormuş nifty ile.
Ben kontrole gidince doktorum detaylı konuşuruz dedi. Öğrendiklerimi paylaşırım haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…