- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
Haklisin ama nedense cok pimpirikli oldum böyle degildimBenim gebeliğin başından beri sadece uç kısımda hassaslık var. Üstüne yatarsam özellikle acıyor. Bariz bir şişkinlik hissetmedim. Bu uçlardaki hassasiyet de bazen artıyor bazen azalıyor her gün aynı değil. Şuanda da süt üretimi henüz gerçekleşmediği için o kadar büyümesini beklemeyin. Şuanki hormonal sürece adaptasyon sadece
Bu haftalarda olmaması gerekir dedi sanırım bende bilmiyorum :) gerçekten öyle ekim annelerinde çoğumuz lekelenme yaşadık.Gecmis olsunnn. Iyi iste bebekte sorun yoksa sorun yoktur. Burda kanama lekelenme yaşamayan kalmadi bu nasil beklenmeyen durum böyle
Aynen öyle sağlıklı olsun yeter gerisini burda eğlencesine konuşuyoruz :)Vajinalsa teoriye göre erkek canım ama ben dahil tutmayan çok kişi var, mesala kızım bütün teorileri çürütüp atmıştı:) Allah gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat olsun
Korkma canım. Hamilelikle alakalı, biliyorsun ki kan hacmin artık %50 artacak bu sebeple bu şekilde kan hacminin artması sebebi ile kılcal damarlarsa patlamalar gayet normal. Hiç korkma.Kızlar sağ burnumun kınadığını fark ettim. Akıcı değil. Peçete yardımı ile fark ettim. Bu durum hamilelikte alakalı değildir ama sormak istedim
Ya ben de bambaşka bir soruyla geleceğim. İnternette benzeri bi ağrıdan bahseden bulamadım.
Çok bel ağrım var. Doktorumun bahsettiği dayanılmaz kramplar sancılar şeklinde değil.
Kanamalar başlamadan önce de vardı. Bazı günler cok hissettiriyor.
Böyle bel boşluğumda yumruk kadar bir bölgede ağırlık taşıyormuşum gibi bi ağrı var. Özellikle ayakta az tuvalete gitmek harici biraz bile dikilsem başlıyor geçmiyo hemen.
Yatarken ystıklarla destekliyorum belimi biraz rahatlıyorum ama var yani hep
Hadi inşallah kesilir bi an önce ağrıların canimİnşallah canım. İlginç bir şekilde bu sabah ağrısız uyandım mesela
Aynen bizim bulantılar biraz geç başladı. Bahsettiğin tarzda ve midem boşalınca kötü oluyorum ben de. Her gece uykuya dalmakta zorlanıyorum cok yatağın kenarına bir kap bıraktım ne olur ne olmaz
İçebilirsen proteinli süt öneririm, ben içebiliyorum. En azından beslenmedeki protein açığını kapatırsın. Şekersiz güzel bir alternatif
Ben günde 4 kere içiyorum bulantı hapını bana mısın demiyor özelllikle akşam olduğun da ne uykum var ne başka birşeyimAllah kucağına almayı nasip etsin canım bende dayanamadım doktora söyledim ilaç yazdı bakalım etki etcek mi. Leblebi tuzlu kraker dedi arkadaşlar ama bende işe yaramadı
Aynı şeyleri yaşıyorum dilos bence cumartesi günü randevu aldım bence normal olabilir inşallah içimizi ferah tutalım rahmimiz büyüdüğü için olabilir ağrıBende düşünmemeye çalışıyorum da arada olan kasık ağrılarımla aklım zaten hep orda. Birde çeşit çeşit oluyor bi karnımın içi acıyormuş gibi oluyor sanki gerilecek gibi, bazen adet sancısı gibi kısa süre geliyor onla beraber çok az afedersin beyaz akıntı oluyor
Bazen de sadece kistin olduğu yerden ağrı oluyor 3 çeşit
Neyin neyden olduğunu sapıttım artık bilemiyorum
Ay ben şimdi uyandım 1 şişe içki içmiş gibiyim 2 tane aldım tablet sabahtan beri ayılamıyorum ama mide bulantım yok. Bu aradaBen günde 4 kere içiyorum bulantı hapını bana mısın demiyor özelllikle akşam olduğun da ne uykum var ne başka birşeyim
Cnm çok güzel yazmışsın ben yaptırcam nifty i 11+2 de yapılcak bana. Ama sonlandırmayı düşünmüyorsan gebeliği bence yaptırma canım bizim gende var ondan yaptırcaz bide benimde eşimde ileri yaşlardayız çok düşündük bizden sonrayı ondan eşim çok kararlı yaptırma konusunda. Sadece 2 hastalık değil 70 hastalığa bakılıyor bunlar içinde organ bozukluğuda var ama stresli süreç beklemesi 10 iş günü diyorlarda 20 günü gözden çıkarmak lazımGünaydın kızlar. Dün doktorum 1 ay sonra gel sonraki randevuya ikili ve nifty testi görüşelim dedi. Nifty yaptırmayı düşünmüyordum fakat fikrim değişti. Down sendromu olsa dahi sonlandırmayı düşünmüyorum fakat nifty testte başka sendromlara hastalıklara da bakılıyormuş. Mesela Trizomi 18 olan bebekler ya gebelik sırasında yada doğduktan sonra ilk yıl ölüyormuş. Açıkçası bunları bilerek hamileliğime devam etmek daha mantıklı geldi. İkili testte yanılmalar çok oluyormuş o nedenle ondan vazgeçtim. Nifty teste ücret için 3000tl civarı dedi detay çok konuşmadık. özel bir hastaneye gidiyorum anlaşmaları varmış kanı yine aynı hastanede vereceğim. şuan 8+0 ım. Yaptıracak olan arkadaşlar kaçıncı haftada yaptıracaksınız nifty testini?
Günaydın kızlar. Dün doktorum 1 ay sonra gel sonraki randevuya ikili ve nifty testi görüşelim dedi. Nifty yaptırmayı düşünmüyordum fakat fikrim değişti. Down sendromu olsa dahi sonlandırmayı düşünmüyorum fakat nifty testte başka sendromlara hastalıklara da bakılıyormuş. Mesela Trizomi 18 olan bebekler ya gebelik sırasında yada doğduktan sonra ilk yıl ölüyormuş. Açıkçası bunları bilerek hamileliğime devam etmek daha mantıklı geldi. İkili testte yanılmalar çok oluyormuş o nedenle ondan vazgeçtim. Nifty teste ücret için 3000tl civarı dedi detay çok konuşmadık. özel bir hastaneye gidiyorum anlaşmaları varmış kanı yine aynı hastanede vereceğim. şuan 8+0 ım. Yaptıracak olan arkadaşlar kaçıncı haftada yaptıracaksınız nifty testini?
Kızlar selamlar. Ben de kesinlikle nifty testi yaptırmak istiyorum. Yarın itibariyle 9. haftalık olacak. Fakat hala tüp bebek doktorumla devam ettiğim için bilemiyorum Kendim dışarıdan mı yaptırsam 12. haftadan sonra gideceğim doktorumla mı konuşsam... Kafam karışık.Cnm çok güzel yazmışsın ben yaptırcam nifty i 11+2 de yapılcak bana. Ama sonlandırmayı düşünmüyorsan gebeliği bence yaptırma canım bizim gende var ondan yaptırcaz bide benimde eşimde ileri yaşlardayız çok düşündük bizden sonrayı ondan eşim çok kararlı yaptırma konusunda. Sadece 2 hastalık değil 70 hastalığa bakılıyor bunlar içinde organ bozukluğuda var ama stresli süreç beklemesi 10 iş günü diyorlarda 20 günü gözden çıkarmak lazım
Cnm her hastanenin doktorun indirimi farklı fiyatlar yükselmiş 3700-4500 arasında fiyat veriyorlar ben 1 ay önce görüştüğüm için fiyattı oynatmadıKızlar selamlar. Ben de kesinlikle nifty testi yaptırmak istiyorum. Yarın itibariyle 9. haftalık olacak. Fakat hala tüp bebek doktorumla devam ettiğim için bilemiyorum Kendim dışarıdan mı yaptırsam 12. haftadan sonra gideceğim doktorumla mı konuşsam... Kafam karışık.
Benimde yaşım 30 canım 31 olacağım 4 ay sonra. İkili teste güvenemiyorum daha zor olacak bence. Nifty yaptırıp en azından kafam rahat olsun olasılıkları düşünmeyeyim istiyorum. Bekleme süreside çok sorun değil 9 ay kafamda kurmaktansa beklerim diye düşündüm 10,20 gün. Doktorda aslında sonlandırmayacaksan ikili dahi yaptırmayabilirsin dedi ama içim rahat etmez öylede. aslında doktor beni 12.haftada çağırdı ama 11. hafta bende gideyim ne kadar erken o kadar iyi olur.Cnm çok güzel yazmışsın ben yaptırcam nifty i 11+2 de yapılcak bana. Ama sonlandırmayı düşünmüyorsan gebeliği bence yaptırma canım bizim gende var ondan yaptırcaz bide benimde eşimde ileri yaşlardayız çok düşündük bizden sonrayı ondan eşim çok kararlı yaptırma konusunda. Sadece 2 hastalık değil 70 hastalığa bakılıyor bunlar içinde organ bozukluğuda var ama stresli süreç beklemesi 10 iş günü diyorlarda 20 günü gözden çıkarmak lazım
Ben hiç beklemiyordum ama benim gittiğim hastane ile anlaşmaları varmış doktor beni direkt yönlendirecek kan o hastanede alınacak sonuç ise sanırım doktora gelecek. Sonraki devam edeceğin doktora sormada fayda var canım. Bana dün 3000 civarı fiyat dedi.Kızlar selamlar. Ben de kesinlikle nifty testi yaptırmak istiyorum. Yarın itibariyle 9. haftalık olacak. Fakat hala tüp bebek doktorumla devam ettiğim için bilemiyorum Kendim dışarıdan mı yaptırsam 12. haftadan sonra gideceğim doktorumla mı konuşsam... Kafam karışık.
Evet beyaz leblebi çok iyi geliyor. Fakat aklınızda bulunsun ben leblebi yiyeyim derken çenemi çıkarmışım yerinden acillik oldum geçen hafta sonu :)Beyaz sert leblebi çok iyi geliyormuş canım
Evet yaa aynı ağrı bende de var yaklaşık 2 haftadır falan. İşe gidip gelirken falan çok zorlanıyorum. Böyle kuyruk sokumunun sol tarafı sanki belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi. Bende sorayım diyorum haftaya çarşamba randevum var. Bir bilgi alırsak buradan paylaşalım birbirimizle inşallah olur mu?Ya ben de bambaşka bir soruyla geleceğim. İnternette benzeri bi ağrıdan bahseden bulamadım.
Çok bel ağrım var. Doktorumun bahsettiği dayanılmaz kramplar sancılar şeklinde değil.
Kanamalar başlamadan önce de vardı. Bazı günler cok hissettiriyor.
Böyle bel boşluğumda yumruk kadar bir bölgede ağırlık taşıyormuşum gibi bi ağrı var. Özellikle ayakta az tuvalete gitmek harici biraz bile dikilsem başlıyor geçmiyo hemen.
Yatarken ystıklarla destekliyorum belimi biraz rahatlıyorum ama var yani hep
Ben koldan yapmayı düşünüyorum eşime yaptırdığım için görmeden yapmak daha kolay oldu. Ama kolonya ile temizlememiş bu akşam onu da yapayımBen 9 ay boyunca oksopar kullanacak gruptayim, nasip olursa
Gobeginizden vurmak icin yatar pozisyonda etinizi sıkıp igneyi oyle batirin, oncesinde gobeginizi kolonyali pamukla silebilirsiniz, bitincede yine pamukla hafif bastirarak masaj yapiyorum. Bazen cok yaniyor bazen hic hissetmiyorum neye gore onu bende cozemedim. Ama olabildigince yavas enjekte etmeniz ve masaj uygulamasi yapmaniz morarmasini biraz engelleyecektir.
Sen hangi şehirdesin cnm aslında hepsi ankaradaki genoks lab gidiyor aynı yer doktorların komisyonları değişiyor burdaBen hiç beklemiyordum ama benim gittiğim hastane ile anlaşmaları varmış doktor beni direkt yönlendirecek kan o hastanede alınacak sonuç ise sanırım doktora gelecek. Sonraki devam edeceğin doktora sormada fayda var canım. Bana dün 3000 civarı fiyat dedi.
Evet beyaz leblebi çok iyi geliyor. Fakat aklınızda bulunsun ben leblebi yiyeyim derken çenemi çıkarmışım yerinden acillik oldum geçen hafta sonu :)
Orduda yaşıyorum canım. Evet galiba hepsi oraya gidiyor. Doktorla tam detaylı konuşmadım sonuçlar nereye gidiyor nasıl diye sadece adı nifty test dedi. Araştır kararını öyle ver dedi.Sen hangi şehirdesin cnm aslında hepsi ankaradaki genoks lab gidiyor aynı yer doktorların komisyonları değişiyor burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?