Ay aynen canım ya bende öyle düşünüyorum inşallah birşey yoktur ya benceAynı şeyleri düşünüyoruz canım bi normal gibi geliyor bi değil gibi, ilk diyorum rahim ilk kez büyüyor normaldir diyorum sonra annelik tabi bisey var mıdır diyorum.
Arada adet sancısı gibi giriyor ya o tedirgin ediyor insani
Birde benim bir ara geçmiştu ağrılarım simdi yeniden başladı ondan da korkuyorumAynı şeyleri düşünüyoruz canım bi normal gibi geliyor bi değil gibi, ilk diyorum rahim ilk kez büyüyor normaldir diyorum sonra annelik tabi bisey var mıdır diyorum.
Arada adet sancısı gibi giriyor ya o tedirgin ediyor insani
Bende yaptirmicam tabiki anne adayına kalmış bu tercihBen sonlandirma dusunmedigimden nifty yaptirmayi düşünmüyorum. Dr um tavsiye etti kesin olarak hastaliklari ogrenmek icin cok iyi bir yontem diyor, ikili uclu testler kesin degil diyor. Allah korusun diyorum icimden yaptirmak gelmiyor hiç. Bilemiyorum benim gibi düşünen var midir grupta. Çoğunluk yaptiracak herhalde
Çekirge doruk dilek hanımHoşgeldin bir bursalı daha katildi aramızahangi doktordasn peki
Anladım canım neyse normal karşılanıyor herhalde ya sonuçta rahim buyuyor ilk defa deneyimliyoruzBenimde ilk adet dönemlerimde oldu kuzum sonra ara ara devam etti, o yüzden bi kafama takıldı
Şuan 10. Haftadayim adet zamanı değildir herhalde daha
Ben düşünmüyorum yaptırmayı ailede genetik bir sorun vs de yok olsa belki baktirilabilirdim bilmiyorum ama ben ikili testi falan bile düşünmüyorum neredeyse herşey Allah'tan nasibimizde ne varsa onu yaşarız diye düşünüyorum yaptıranlara da saygım var tabiki herkesin kendi düşüncesiBen sonlandirma dusunmedigimden nifty yaptirmayi düşünmüyorum. Dr um tavsiye etti kesin olarak hastaliklari ogrenmek icin cok iyi bir yontem diyor, ikili uclu testler kesin degil diyor. Allah korusun diyorum icimden yaptirmak gelmiyor hiç. Bilemiyorum benim gibi düşünen var midir grupta. Çoğunluk yaptiracak herhalde
Memnun musun bende doktor arıyorum aytül erdogmusa gidiyorum ama degisebilirim doktor bulmakta zormuşÇekirge doruk dilek hanım
İlk defa gittim kuzenim orda doğum yapmıştı ı önerdi kadın aşırı sıcak kanlı ve tatlı geldi bana eşimde çok beğendi telefonu falan verdi zaten işk izlenim iyidi ben birde istanbuldan geldim bursada hiç doktor vs tanımıyorum bakalım inşallah böle devam ederMemnun musun bende doktor arıyorum aytül erdogmusa gidiyorum ama degisebilirim doktor bulmakta zormuş
İlk defa gittim kuzenim orda doğum yapmıştı ı önerdi kadın aşırı sıcak kanlı ve tatlı geldi bana eşimde çok beğendi telefonu falan verdi zaten işk izlenim iyidi ben birde istanbuldan geldim bursada hiç doktor vs tanımıyorum bakalım inşallah böle devam eder
Bu arada aytül hanımı da duydum onuda çok beğeniyorlar ama sanırım biraz pahalıymışMemnun musun bende doktor arıyorum aytül erdogmusa gidiyorum ama degisebilirim doktor bulmakta zormuş
Bugün ilk kez eski regl ağrısı gibi ağrılarım oldu sabahleyin. tam rahimde. uyumuşum öğlende uyandım geçmiş. Bi videoda 9.haftalarda normal olduğuna dair dinlemiştim rahim iyice büyümeye başladığı, tutan bağlar gerildiği için bu tip ağrıların normal olduğunu söylüyordu. Bir de bazen batmalar oluyor doğumu yaklaşan annelerde de hala büyüme devam ettiği için olurmuş. Onlara da doktorları normal diyormuş. Baya bir grup takip ediyorum burada
Ya çok aşırı bi bilgim yok ama sadece down sendromu olarak düşünmeyin sonradan doğumda bile müdehale edilebilen hastalıkların teşhisi yapılıyormuş nifty ile.
Ben kontrole gidince doktorum detaylı konuşuruz dedi. Öğrendiklerimi paylaşırım haftaya.
Ay aynen canım ya bende öyle düşünüyorum inşallah birşey yoktur ya bence
Birde benim bir ara geçmiştu ağrılarım simdi yeniden başladı ondan da korkuyorum
Benimde kızlar bi ara geçti sonra tekrar başladı artık kestiremiyorum tabi ne zaman olduğunu. Normaldir ya içimizi ferah tutalım hepimizin ilk gebeliği değil mi zatenAnladım canım neyse normal karşılanıyor herhalde ya sonuçta rahim buyuyor ilk defa deneyimliyoruz
Ben düşünmüyorum yaptırmayı ailede genetik bir sorun vs de yok olsa belki baktirilabilirdim bilmiyorum ama ben ikili testi falan bile düşünmüyorum neredeyse herşey Allah'tan nasibimizde ne varsa onu yaşarız diye düşünüyorum yaptıranlara da saygım var tabiki herkesin kendi düşüncesi
Evet canım inşallah ferah tutalimBenimde kızlar bi ara geçti sonra tekrar başladı artık kestiremiyorum tabi ne zaman olduğunu. Normaldir ya içimizi ferah tutalım hepimizin ilk gebeliği değil mi zaten
Benim geçen oldu 9. Haftanın içindeyim doktor yerleşme olabilir dedi rengi kahverengiydi benim seninki de öyle birşey olabilir canını sıkmaCumartesi kanamam oldu bidaha olmamıştı yatıyordum zaten şimdi lekelenmem başladı tekrar cok canım sıkıldı
İşte kaç gundur yoktu bugun tekrar başladı ya oyuzden korkuyorum cumartesi kırmızı kanamam oldu kese sağlam yerlesme olabilir dediler sonra geçti bugun yine leke şeklinde başlaması korkuttu beni. Yarın doktor muanem varBenim geçen oldu 9. Haftanın içindeyim doktor yerleşme olabilir dedi rengi kahverengiydi benim seninki de öyle birşey olabilir canını sıkma
Kırmızı mi geliyor yine? Doktoruna ulaşma ihtimalin varsa mesaj at veya ara yönlendirir seni ben sorduğumda kadın doğuma gidip ultrason cektir beni ara demiştiİşte kaç gundur yoktu bugun tekrar başladı ya oyuzden korkuyorum cumartesi kırmızı kanamam oldu kese sağlam yerlesme olabilir dediler sonra geçti bugun yine leke şeklinde başlaması korkuttu beni. Yarın doktor muanem var
Benim midem bulandıgi icin fazla yiyemiyorum ama bazı günler de hiç doymuyorum mesela bugün hiç doymayan tarafımdan kalktımKizlar selam bir sorum olacak sizlere AÇMISINIZ ben surekli açim yemeden duramiyorum tatli yiyorum tuzlu canim cekiyor tuzlu yiyorum yine tatli istiyorum ve bu boyle devam ediyor son 1 haftadir durumum bu 3 gebelik gecirdim hic birinde aclik hissi yoktu hatta tam tersi hic bir sey yemek istemiyordum sizce bu kullandigim haptan olabilir mi dufastone kullaniyorum progestan hapi yani
Gecmis olsun canim benim simdi nasilsin doktora gittin miCumartesi kanamam oldu bidaha olmamıştı yatıyordum zaten şimdi lekelenmem başladı tekrar cok canım sıkıldı
Teşekkürr ederim Yok muane gunum yarındı kanama kırmızı ya donerse acile gidicemGecmis olsun canim benim simdi nasilsin doktora gittin mi
Suan kahve pembe arası kırmızı değil, muanem yarındı iştee daha doktorla tanısmadık . Cumartesi normal kanama olunca acile gitmiştim yerleşme olabilir demişlerdiKırmızı mi geliyor yine? Doktoruna ulaşma ihtimalin varsa mesaj at veya ara yönlendirir seni ben sorduğumda kadın doğuma gidip ultrason cektir beni ara demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?