2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kalp yetmezliği yaşayan var mı? Benim kalple ilgili bir kan değerim sınırın üzerinde çıktı, çabuk yoruluyorum, aslında hep yorgun hissediyorum nefes darlığı var bir de... Gebelikte yorgunluk oluyor diye önemsemiyorum ama kan değeri eklenince iş değişti. Doktor "şu an bişey yok ama biraz daha yükselirse kalp yetmezliği var diyebiliriz, kontrol ettirmeni tavsiye ederim" dedi. Bunaldım doktora gitmekten

Ay aynen canım ya bende öyle düşünüyorum inşallah birşey yoktur ya bence

Birde benim bir ara geçmiştu ağrılarım simdi yeniden başladı ondan da korkuyorum

Bende yaptirmicam tabiki anne adayına kalmış bu tercih

Benimde ilk adet dönemlerimde oldu kuzum sonra ara ara devam etti, o yüzden bi kafama takıldı
Şuan 10. Haftadayim adet zamanı değildir herhalde daha
Anladım canım neyse normal karşılanıyor herhalde ya sonuçta rahim buyuyor ilk defa deneyimliyoruz
Ben düşünmüyorum yaptırmayı ailede genetik bir sorun vs de yok olsa belki baktirilabilirdim bilmiyorum ama ben ikili testi falan bile düşünmüyorum neredeyse herşey Allah'tan nasibimizde ne varsa onu yaşarız diye düşünüyorum yaptıranlara da saygım var tabiki herkesin kendi düşüncesi

Memnun musun bende doktor arıyorum aytül erdogmusa gidiyorum ama degisebilirim doktor bulmakta zormuş
İlk defa gittim kuzenim orda doğum yapmıştı ı önerdi kadın aşırı sıcak kanlı ve tatlı geldi bana eşimde çok beğendi telefonu falan verdi zaten işk izlenim iyidi ben birde istanbuldan geldim bursada hiç doktor vs tanımıyorum bakalım inşallah böle devam eder

Memnun musun bende doktor arıyorum aytül erdogmusa gidiyorum ama degisebilirim doktor bulmakta zormuş
Bu arada aytül hanımı da duydum onuda çok beğeniyorlar ama sanırım biraz pahalıymış

Ay aynen canım ya bende öyle düşünüyorum inşallah birşey yoktur ya bence

Birde benim bir ara geçmiştu ağrılarım simdi yeniden başladı ondan da korkuyorum

Benimde kızlar bi ara geçti sonra tekrar başladı artık kestiremiyorum tabi ne zaman olduğunu. Normaldir ya içimizi ferah tutalım hepimizin ilk gebeliği değil mi zaten

Cumartesi kanamam oldu bidaha olmamıştı yatıyordum zaten şimdi lekelenmem başladı tekrar cok canım sıkıldı

Cumartesi kanamam oldu bidaha olmamıştı yatıyordum zaten şimdi lekelenmem başladı tekrar cok canım sıkıldı
Benim geçen oldu 9. Haftanın içindeyim doktor yerleşme olabilir dedi rengi kahverengiydi benim seninki de öyle birşey olabilir canını sıkma

Benim geçen oldu 9. Haftanın içindeyim doktor yerleşme olabilir dedi rengi kahverengiydi benim seninki de öyle birşey olabilir canını sıkma
İşte kaç gundur yoktu bugun tekrar başladı ya oyuzden korkuyorum cumartesi kırmızı kanamam oldu kese sağlam yerlesme olabilir dediler sonra geçti bugun yine leke şeklinde başlaması korkuttu beni. Yarın doktor muanem var

Kizlar selam bir sorum olacak sizlere AÇMISINIZ ben surekli açim yemeden duramiyorum tatli yiyorum tuzlu canim cekiyor tuzlu yiyorum yine tatli istiyorum ve bu boyle devam ediyor son 1 haftadir durumum bu 3 gebelik gecirdim hic birinde aclik hissi yoktu hatta tam tersi hic bir sey yemek istemiyordum sizce bu kullandigim haptan olabilir mi dufastone kullaniyorum progestan hapi yani

Kırmızı mi geliyor yine? Doktoruna ulaşma ihtimalin varsa mesaj at veya ara yönlendirir seni ben sorduğumda kadın doğuma gidip ultrason cektir beni ara demişti

Benim midem bulandıgi icin fazla yiyemiyorum ama bazı günler de hiç doymuyorum mesela bugün hiç doymayan tarafımdan kalktım sürekli biseyler yiyorum bu sefer de midem bulanmaya başlıyor fazla yedim diye ama hala da açım ne yaman çelişki bilmiyorum hap falan kullanmıyorum o yüzden o konuda yorum yapamicam

Kırmızı mi geliyor yine? Doktoruna ulaşma ihtimalin varsa mesaj at veya ara yönlendirir seni ben sorduğumda kadın doğuma gidip ultrason cektir beni ara demişti
Suan kahve pembe arası kırmızı değil, muanem yarındı iştee daha doktorla tanısmadık . Cumartesi normal kanama olunca acile gitmiştim yerleşme olabilir demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…