Doğduktan sonra da eme eme sömürecekler, maddi sömürüyü saymıyorum bile.Valla hergün 2 bardak ayran içiyorum ama benim tükürük bezlerim çok çalıştığından 3 ayda bir taş yapar ve ben temizletmeden hamile kaldım sabahları vampir gibi ağzıma tat geliyor bizim minikler bizi sömürüyor
benim de diş eti sorunum vardı söylediğim şekilde temizletip süpürme şeklinde yumuşak fırça ara yüz fırçası her gün iki kez derken kurtuldum şuan kanama yok bi sormak lazım üç aydan sonra yapılır sanırımBenim dış eti çekilmem de var bi süre durmuştu ama gebelikle yine başladı
Temizleme işlemi gebelikte yapılıyor mu acaba
Evet kullanacağız bazen doz yetmiyor bazen fazla geliyor ama fazla gelmesi sorun değil 0 ı bile gördüm doktor daha iyi diyordu yüksek olması zekayı etkiliyor diye.. Ve tsh öyle bir şey ki başta yapılan tahlilde normal çıkıp hamileliğin ortalarında yükselebiliyor anne farketmiyor bu sebeple takipte olmamız avantajİlk gebeliğimde 2,5 çıkmıştı tsh, o zaman bana 25’lik vermişti. Ben de acaba çok mu yüksek olur diye düşünmüştüm iyi bari rahatladım şimdi, düştüyse salı günü dozu da düşürür. Gebelik bıyunca kullanacak mıyız biz bunu?
Ediyorum kuşum ediyorum hepimiz güler yüzle çıkalım doktor kapısından❤Benim tospikim.O tesirli dualarından et olur mu?
Ben ara ara hep temizletiyorum maalesef ailede genetik korkuyordum da işlem yaptırmaya bakalim sormak lazımbenim de diş eti sorunum vardı söylediğim şekilde temizletip süpürme şeklinde yumuşak fırça ara yüz fırçası her gün iki kez derken kurtuldum şuan kanama yok bi sormak lazım üç aydan sonra yapılır sanırım
Evet kullanacağız bazen doz yetmiyor bazen fazla geliyor ama fazla gelmesi sorun değil 0 ı bile gördüm doktor daha iyi diyordu yüksek olması zekayı etkiliyor diye.. Ve tsh öyle bir şey ki başta yapılan tahlilde normal çıkıp hamileliğin ortalarında yükselebiliyor anne farketmiyor bu sebeple takipte olmamız avantaj
Çok teşekkür ederimÇok normal yaşadıkların birçoğumuzun ikinci gebeliği ilkler kalp durması düşük şimdi birçoğumuzun kanaması var bende dahil iyi dileklerle olumlu düşüncelerle pozitif olmaya çalışıyoruz canım kalbini ferah tut korkma vucudun uyarı verince o hareketi yapma istemiyor zaten bolca dinlen kendine dikkat et yeter
Canım tsh ay da 1 mi baktırıyorsun 1 martta baktırdım. Tekrar mı baktırsam diyorum. Gerek yok mu acabaİyi vermiş çünkü bana 25 az geliyor oğlumda yüksek doz başlamıştık 2nin de altına insin istiyodu dahiliyecim bu düşük verdi gidip erkenden kan vercem
Başağım çiçeğim bal böceğim inanır mısın benim de 3 gündür baş dönmelerim arttı. Ama bulantıların etkisiyle eskisi gibi düzgün De beslenemediğim farkındayım.Ne bileyim uzanırken bile başım dönüyor gözlerim kararıyor, bir arkadaşım baş dönmesi sonucu gittiğinde bebeğini kaybettiğini ve zehirlenmeye başladığını öğrenmişti, tabii hep kötü tecrübeler geliyor akla ilk.
Geçmiş olsun. Ben de Üf bu akşam bir midemi üşütmüşüm sertliği bana sor ama sürekli geğirme ve sancı da eşlik etti. Çatlayacağım sandım bazı anlar. sıcak ballı sütler nane limonlar biraz iyi geldi. Su bile sıcak olcak. Böyle bi şey yaşamış olabilir misin bir anda havalar soğudu canım.Bende bugün çok kötüydün mide bulantısı hapından mutfağa kalkamadım düşünün öğlen biraz aç bıraktım kendimi karnımda değilde midemde acayip sertleşme var arada ağrı oluyor alt karın değil bildiğiniz mide böyle sorun yaşayan var mı?
Canım tabloda çoğunluk bu bilgileri verdi bakabilirsinKızlar bebeğinizin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Ve kesede bebeğinizi ne zaman görebildiniz?
Şifa olsun şifaBiliyorum minnoşum ilk gebelikte çok çektim dişlerimden, versin ya değerlere bakıp ne iyi gelecekse onu versin.
Halbuki-Sunshine ’ım sayesinde her gün ayran içiyorum.
Canım bu magnezyumu kendimiz alsak kullansak olur mu? Kendi doktorum daha hiç bi vitamin vs. YazmadiBaşağım çiçeğim bal böceğim inanır mısın benim de 3 gündür baş dönmelerim arttı. Ama bulantıların etkisiyle eskisi gibi düzgün De beslenemediğim farkındayım.
Allah esirgesin öyle cümleler alma ağzına. Yanlışım olmasın bir doktorun videosunda özellikle baktım 10-12. Haftalardan önce bebek kaybından zehirlenilmediğini, olabilmesi için 1 ay beklemesi gerektiği söylüyordu.
Sen içini ferah tut içimizde insan büyüyor inşallah kolay mı kız
Geçmiş olsun. Ben de Üf bu akşam bir midemi üşütmüşüm sertliği bana sor ama sürekli geğirme ve sancı da eşlik etti. Çatlayacağım sandım bazı anlar. sıcak ballı sütler nane limonlar biraz iyi geldi. Su bile sıcak olcak. Böyle bi şey yaşamış olabilir misin bir anda havalar soğudu canım.
Canım tabloda çoğunluk bu bilgileri verdi bakabilirsinKalp atışı duyma ve bebeği Görme tarihleri genelde aynı günlerde yapılıyor
Şifa olsun şifa
Valla ben solgarın kalsiyum magnezyum tabletine başladım kemik kas ağrılarım sıfır. Normalde 2 tableti günlük ihtiyacın %50 Sini karşılıyor. Ben 1er tablet tüketiyorum 2 gündür. Ekstra süt ayran filan da tükettiğim için. Diş etleri kanaması ve zonklaması bende de başlamıştı. Bebek almaya başladı yavaştan diş tomurcukları oluşmaya başlamış e kıkırdaklar da çıkıyor ortaya iyicehep ihtiyaç. Annem geldi yanıma onun da hep ağrıları olurdu ona da içiriyorum şaştı kaldı kadın cok iyiyim diyor
Yavrum sen en azından folik asit filan kullanmaya başlamamış mıydın?Canım bu magnezyumu kendimiz alsak kullansak olur mu? Kendi doktorum daha hiç bi vitamin vs. Yazmadi
6 haftadan sonra bebek gözüküyor zaten canım ya biz 5+5 gitmiştik bebek gözükmemisti :)Ayy çok sevindim arkadaşım biz cuma gidicez 6+4 gidicez bakalım neler olacak keseyi gördüm ama bebeği hiç görmedim daha çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim araştıracagimHaklısın canım bilemem ama işinde iyi bir kadın yani
Benim doktor ilk 3 ay ilişkiyi önermediğini söyledi bizde yapmadık o yüzdenBen doktora soracağım bu gidişte yazarım
Ayda bir baktırmak gerekiyor canım ama bu tsh yüksek çıkan ilaç kullananlar için geçerli zaten hepimiz 5 ay civarı tekrar kan vereceğiz bebek büyüdükçe ihtiyaç hasıl olabiliyorCanım tsh ay da 1 mi baktırıyorsun 1 martta baktırdım. Tekrar mı baktırsam diyorum. Gerek yok mu acaba
Merhaba ben varımSamsunda yaşayan var mı acaba burada
ben de gece beşte acıkıp uyandım ama yesem midem bulanır gaz yapar yemesem acıkıyorumBi tabak makarnayı gömdüm şimdide gece acikmalari başladı
Canım, sen bunun haricinde bir de multivitamin kullanıyordun ama içimde magnezyum ve kalsiyum olmadığı İçin buna başladın değil mi?Yavrum sen en azından folik asit filan kullanmaya başlamamış mıydın?
Bu tableti alabilirsin tabi ki Kullan ya hiçbir şey olmaz zaten 2 tablet Bile günlük ihtiyacın %50 sini karşılıyor. Üstelik ihtiyaçlarımız arttı artık. Yüksek doz filan gelme ihtimali imkansız gibi bi şey.
Bunu aldık biz
Eki Görüntüle 3022633 Eki Görüntüle 3022634
Burun olayını galiba şimdilik çözdüm size de önermek istedim. Ilık limonlu suyun içine çok az bal koydum içtim, burnum akmaya başladı 1 saat sonrasında. Ki hasta değilim. Benim işime yaradı umarım size de iyi gelir. Bu 1-2 gündür iyiyim.Ayda bir baktırmak gerekiyor canım ama bu tsh yüksek çıkan ilaç kullananlar için geçerli zaten hepimiz 5 ay civarı tekrar kan vereceğiz bebek büyüdükçe ihtiyaç hasıl olabiliyor
Bir de sabahları ağzım kupkuru uyanıyorum muhtemelen burundan kaynaklı susam yağını alıp deneyeceğim sonucu yazarım
Benim de burnum çok fena tıkanıyor dünden beri. Sinüzit olmaktan korkuyorum enfeksiyon olmasın diye ama bunu deneyeceğim umarım iyi gelir. Çok teşekkürler...Canım, sen bunun haricinde bir de multivitamin kullanıyordun ama içimde magnezyum ve kalsiyum olmadığı İçin buna başladın değil mi?
Burun olayını galiba şimdilik çözdüm size de önermek istedim. Ilık limonlu suyun içine çok az bal koydum içtim, burnum akmaya başladı 1 saat sonrasında. Ki hasta değilim. Benim işime yaradı umarım size de iyi gelir. Bu 1-2 gündür iyiyim.
Merhaba konu ile alakasız ama senden 1 gün öndeyim :) Kalp atışını duymaya gittin mi ? Ben henüz gitmedim cumartesi gideceğim ama erken mi acaba diye tedirginim. Sen duydun mu kalp atışını ? :)Benim de burnum çok fena tıkanıyor dünden beri. Sinüzit olmaktan korkuyorum enfeksiyon olmasın diye ama bunu deneyeceğim umarım iyi gelir. Çok teşekkürler...
Evet canım multivitaminin içinde kalsiyum göstermiyordu, magnezyum da %15 vardı. Ben de bir tablet de solgardan %25 alarak desteklemeye çalışıyorum.Canım, sen bunun haricinde bir de multivitamin kullanıyordun ama içimde magnezyum ve kalsiyum olmadığı İçin buna başladın değil mi?
Burun olayını galiba şimdilik çözdüm size de önermek istedim. Ilık limonlu suyun içine çok az bal koydum içtim, burnum akmaya başladı 1 saat sonrasında. Ki hasta değilim. Benim işime yaradı umarım size de iyi gelir. Bu 1-2 gündür iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?