Sağolun kızlarrr bende başladım çok korkuyorum çatlaktan ama annem çatlak dolu genetik olabilir kuru bir cildim yok aslında bende arkadaşımın önerisiyle zeytin ve kantoron başladım ısrarla lierac diyorlar ama değer mi bilemedim tatlışş göbüşlerr beklesin bizi
Sağolun kızlarrr bende başladım çok korkuyorum çatlaktan ama annem çatlak dolu genetik olabilir kuru bir cildim yok aslında bende arkadaşımın önerisiyle zeytin ve kantoron başladım ısrarla lierac diyorlar ama değer mi bilemedim tatlışş göbüşlerr beklesin bizi
Ablam ilk başta digerlerine para yetistiremedi artık kullan kullan sonra Hindistan cevizi yağını duyduk onu kullanmaya başladı. Özellikle son aylar güreşçi gibi sürüyordu sadece 2 3 gün sürmemiş zor gelmiş ufacık bi yerinde çatlak var. Kaşınmış hemen çıkmış sürmediginde. Önemli olan iyice nemlendirmek diğerleriyle arasında hiç bi fark yok denendi onaylandı
Benim kendi kilodan olan çatlaklarım vardı yeni onların görüntüsünü bile azaltmisti.
Bu arada doğumdan sonra da sürmek gerekiyormuş
Arkadaşlar doktorum şimdi aradı. Maalesef bhcg düşüyormuş. Gebeliği sonlandırmalıyız dedi. Kanamam da artıyor zaten. Kendi düşmesi uzun sürebilir. Kürtaj ya da ilaç dedi. İnşallah sizler bütün riskli durumlarınızı atlatır rahat bir gebelik geçirir evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bana da dua ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar doktorum şimdi aradı. Maalesef bhcg düşüyormuş. Gebeliği sonlandırmalıyız dedi. Kanamam da artıyor zaten. Kendi düşmesi uzun sürebilir. Kürtaj ya da ilaç dedi. İnşallah sizler bütün riskli durumlarınızı atlatır rahat bir gebelik geçirir evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bana da dua ederseniz sevinirim.
Sizin icin cok uzuldum ama hayirlisi boyleymis en kisa surede saglikla yine hamile kalip kucaginiza alacaksiniz insallah. Doktorunuza guveniyorsunuz degil mi? Bazen yanlis yonlendirme olabiliyor ondan dedim, dualarimdasin
Hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimden rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah rabbim yardımcın olsun
Sizin icin cok uzuldum ama hayirlisi boyleymis en kisa surede saglikla yine hamile kalip kucaginiza alacaksiniz insallah. Doktorunuza guveniyorsunuz degil mi? Bazen yanlis yonlendirme olabiliyor ondan dedim, dualarimdasin
Hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimden rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah rabbim yardımcın olsun
Benim kasığım ağrıyor fazla ayakta kalınca ama düşük riskim varmış ondan dolayı mı bilmiyorum bazen çok nadir genital bölgede de ağrı değil de sızlama hissi oluyor bazen
Masallah diyelim aman çıkmasın insanin cani sıkılıyor. Yapiyla alakali olabilir normalde hormonlar ciltteki sebumu artirirmis ilk uc ay ama bazilarinda hic olmuyor sizin gibi demek ki cilt hemen tolere edebiliyor sanslisiniz
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede sağlıkla kolaylıkla yeni bir gebelik nasip etsin inşallah. Allah şifa versin bu dönemi kolayca atlatırsınız inşallah.
Kızlar çıktım çok şükür bebek ve kese iyi ama rahimde 2 cmlik kanama alanın var dedi çamur gibi kahverengi akıntı gelirse korkma dedi alab temizlemiyor dedi. Bebeğin kalp atısı vs gayet iyi durumda dedi. Dinlenmekten başka çözümü yok dedi doktorum. Rabbim hepimize bağışlasın miniklerini inşallah.