2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben hamile tayti alicam hem evde giyerim hemde yazın taytlar iyi oluyor.

Benim önceki taytlarim hep xs s Bedendi. Şimdi 2 3 kilo aldım zaten tam sınırdaydım hafif sıkmaya başladı şimdiden. En son 50 kiloydum işte şimdi ben hamile taytını hangi beden alicam önceki s bedenimi mi yoksa ileride kilo alınca olacağım l bedenini mı??

Canım ben de kantaron yağı kullanıyorum çok memnunum, badem yağı da aldım kafama göre ikisinden birini sürüyorum muhakkak kullan.

Arkadaşlar mide bulantılarıniz ne durumda benim sürekli bulanıyor. Sekizinci haftadayim ama elimle hissediyorum psikolojik men sandım eşimde elibi bıraktı oda hissetti sizde var mı öyle bir durum

Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede atlatıp sağlıklı evladınıza yakın zamanda kavuşursunuz

Bu konuyu ben de merak ediyorum cok kilo alınmazsa sanırım bir beden büyük alınıyor. Zaten göbek kısmı da ona göre genişlediği için ekstra büyük beden almaya gerek olmuyor sanırım.
Canım ben de kantaron yağı kullanıyorum çok memnunum, badem yağı da aldım kafama göre ikisinden birini sürüyorum muhakkak kullan.
Dikkate alıyorum çiçeğim teşekkür ederim
Arkadaşlar bugün kanamam olmadı çamur gibi kahverengi lekelenme var sanırım progestan fitil geliyor o şekilde bugün üçte doktora gideceğim bana da dua edin inşallah sağlıklı iyi sonuç alayım
Kıvamının biraz pütürlü çamur gibi dökülmesi sebebi fitil kaynaklı oluyor evet. İçerdeki kanama durmuş, bekleyen kan geliyor gibi düşünebilirsiniz. Bu şekilde dökülmesi problem değil. Kanama sonrası lekelenmeye çevirmesi de iyi bir şey. Bir an önce tamamen kesilir inşallah hepimizin.
Benim de devam ediyor bu tip lekelenmeler. çok kafamı takmamaya çalışıyorum bekleyip istirahat edicez başka yolu yok.

Bende çok şükür kafama takmıyorum bugün bebeğimiz sağlıkliysa zaten tutunacak Allah yardımcımız olsun inşallah hiç birimiz hüsrana uğramadan kucağımıza sağlıklı huzurla alalım

İnşallah yat canım dinlen sende endişelenme
Dün geceden beri dolu yağıyor üstüne gece su içmeye kalkmıştım tam ayaktayken 2 kere deprem oldu hepimiz kalktık zaten. Korktum bende ondan midir bilmem sabaha kadar karnım kasıklarım kasıldı bildiğin
Bi görseydik hayırlısıyla

Canım burayı okumak seni endişelendiriyorsa da bı sure bakma aslında hepiniz hakkınızı helal edin ben dün paylassam mi paylasmasam mi diye düşündüm şimdi sizler de endiselenirsiniz diye ama burayı okuduktan sonra sakinlestim evet olabilir diye

Dinletmedi mi kalbini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…