Kızlar ben hamile tayti alicam hem evde giyerim hemde yazın taytlar iyi oluyor.
Benim önceki taytlarim hep xs s Bedendi. Şimdi 2 3 kilo aldım zaten tam sınırdaydım hafif sıkmaya başladı şimdiden. En son 50 kiloydum işte şimdi ben hamile taytını hangi beden alicam önceki s bedenimi mi yoksa ileride kilo alınca olacağım l bedenini mı??
Ayyy araştırayım ben de. Benim bir arkadaşım şuan 36 haftalık oldu bebek hareketlerini karnını çekti yolladı tek bir çatlak yok Uni baby çatlak önleyici bakım yağı ve kantaron yağı sürdüm dedi sadece. Genetikler de önemli tabi. Ay 35 i görsem çatlak da kabul
Arkadaşlar mide bulantılarıniz ne durumda benim sürekli bulanıyor. Sekizinci haftadayim ama elimle hissediyorum psikolojik men sandım eşimde elibi bıraktı oda hissetti sizde var mı öyle bir durum
Arkadaşlar bugün kanamam olmadı çamur gibi kahverengi lekelenme var sanırım progestan fitil geliyor o şekilde bugün üçte doktora gideceğim bana da dua edin inşallah sağlıklı iyi sonuç alayım
Arkadaşlar bugün kanamam olmadı çamur gibi kahverengi lekelenme var sanırım progestan fitil geliyor o şekilde bugün üçte doktora gideceğim bana da dua edin inşallah sağlıklı iyi sonuç alayım
Arkadaşlar doktorum şimdi aradı. Maalesef bhcg düşüyormuş. Gebeliği sonlandırmalıyız dedi. Kanamam da artıyor zaten. Kendi düşmesi uzun sürebilir. Kürtaj ya da ilaç dedi. İnşallah sizler bütün riskli durumlarınızı atlatır rahat bir gebelik geçirir evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bana da dua ederseniz
Bende yarın gidecektim gidemiyorum doktor yok bakalım, pazartesi gidicem. Bu kontrolü de atlattık mı rahatlarız allahin izniyle canım seninde tamamen kesilsin insallahh
Kızlar ben hamile tayti alicam hem evde giyerim hemde yazın taytlar iyi oluyor.
Benim önceki taytlarim hep xs s Bedendi. Şimdi 2 3 kilo aldım zaten tam sınırdaydım hafif sıkmaya başladı şimdiden. En son 50 kiloydum işte şimdi ben hamile taytını hangi beden alicam önceki s bedenimi mi yoksa ileride kilo alınca olacağım l bedenini mı??
Bu konuyu ben de merak ediyorum cok kilo alınmazsa sanırım bir beden büyük alınıyor. Zaten göbek kısmı da ona göre genişlediği için ekstra büyük beden almaya gerek olmuyor sanırım.
Kıvamının biraz pütürlü çamur gibi dökülmesi sebebi fitil kaynaklı oluyor evet. İçerdeki kanama durmuş, bekleyen kan geliyor gibi düşünebilirsiniz. Bu şekilde dökülmesi problem değil. Kanama sonrası lekelenmeye çevirmesi de iyi bir şey. Bir an önce tamamen kesilir inşallah hepimizin.
Benim de devam ediyor bu tip lekelenmeler. çok kafamı takmamaya çalışıyorum bekleyip istirahat edicez başka yolu yok.
Bende yarın gidecektim gidemiyorum doktor yok bakalım, pazartesi gidicem. Bu kontrolü de atlattık mı rahatlarız allahin izniyle canım seninde tamamen kesilsin insallahh
Kıvamının biraz pütürlü çamur gibi dökülmesi sebebi fitil kaynaklı oluyor evet. İçerdeki kanama durmuş, bekleyen kan geliyor gibi düşünebilirsiniz. Bu şekilde dökülmesi problem değil. Kanama sonrası lekelenmeye çevirmesi de iyi bir şey. Bir an önce tamamen kesilir inşallah hepimizin.
Benim de devam ediyor bu tip lekelenmeler. çok kafamı takmamaya çalışıyorum bekleyip istirahat edicez başka yolu yok.
Bende çok şükür kafama takmıyorum bugün bebeğimiz sağlıkliysa zaten tutunacak Allah yardımcımız olsun inşallah hiç birimiz hüsrana uğramadan kucağımıza sağlıklı huzurla alalım
Dün geceden beri dolu yağıyor üstüne gece su içmeye kalkmıştım tam ayaktayken 2 kere deprem oldu hepimiz kalktık zaten. Korktum bende ondan midir bilmem sabaha kadar karnım kasıklarım kasıldı bildiğin
Bi görseydik hayırlısıyla
Dün geceden beri dolu yağıyor üstüne gece su içmeye kalkmıştım tam ayaktayken 2 kere deprem oldu hepimiz kalktık zaten. Korktum bende ondan midir bilmem sabaha kadar karnım kasıklarım kasıldı bildiğin
Bi görseydik hayırlısıyla
Canım burayı okumak seni endişelendiriyorsa da bı sure bakma aslında hepiniz hakkınızı helal edin ben dün paylassam mi paylasmasam mi diye düşündüm şimdi sizler de endiselenirsiniz diye ama burayı okuduktan sonra sakinlestim evet olabilir diye
Kızlar çıktım çok şükür bebek ve kese iyi ama rahimde 2 cmlik kanama alanın var dedi çamur gibi kahverengi akıntı gelirse korkma dedi alab temizlemiyor dedi. Bebeğin kalp atısı vs gayet iyi durumda dedi. Dinlenmekten başka çözümü yok dedi doktorum. Rabbim hepimize bağışlasın miniklerini inşallah.