Mustelaya gittim paralar döktüm hergün nemlendiriciler geçmiş olsun sol tarafımda sevgili çizgiler başlamış bile doktorum dedi %50 gen %50 çaba benim genler önden koşar
Ayyy araştırayım ben de. Benim bir arkadaşım şuan 36 haftalık oldu bebek hareketlerini karnını çekti yolladı tek bir çatlak yok Uni baby çatlak önleyici bakım yağı ve kantaron yağı sürdüm dedi sadece. Genetikler de önemli tabi. Ay 35 i görsem çatlak da kabul
Ayyy araştırayım ben de. Benim bir arkadaşım şuan 36 haftalık oldu bebek hareketlerini karnını çekti yolladı tek bir çatlak yok Uni baby çatlak önleyici bakım yağı ve kantaron yağı sürdüm dedi sadece. Genetikler de önemli tabi. Ay 35 i görsem çatlak da kabul
Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Şimdilik duştan sonra kullanıyorum sadece. Ve benim göbeğim hemen çıktı görenler hemen anlıyor hamile olduğumu söylememe rağmen. Şuanda bir çatlak vs yok. İleriki günlerde daha net anlarız işe yarayıp yaramadığını. Ama arkadaşların dediği gibi birazda genetik, çatlayacaksak her türlü çatlıyormuşuz. O yüzden çok paralar dökme taraftarı değilim ben. Çünkü bu çatlak kremi işi gerçekten ayrı bir sektör olmuş. Acayip pahalılar.
Sağolun kızlarrr bende başladım çok korkuyorum çatlaktan ama annem çatlak dolu genetik olabilir kuru bir cildim yok aslında bende arkadaşımın önerisiyle zeytin ve kantoron başladım ısrarla lierac diyorlar ama değer mi bilemedim tatlışş göbüşlerr beklesin bizi
Yaa üzücü oluyor böyle eşin olmadan gidince. Oda görsün duysun istiyorsun ilk kez baba olacak sonucta. Olsuun sağlıklı olsunda miniklerimiz artık onlarda işlerinden fırsat buldukca gelecekler artık
Bulantin başladı mı dedi başladı yavaştan dedim. Bu kadar .. daha önceki bulantilarim kısa süreli idi ama 2 ay oldu ya tüm gün bulantı devam ediyor. Yeme de problemim oluyor. Zar zor yine bulantı olmadığı zamanlar bir şey yiyorum işte. Ama kusma durumu olacak bulantı gibi değil. Doktor hanım da sağ olsun çok ilgilenmedi. Değiştireceğim bakalım. Belki sağlık ocağından alabilirim
Sağolun kızlarrr bende başladım çok korkuyorum çatlaktan ama annem çatlak dolu genetik olabilir kuru bir cildim yok aslında bende arkadaşımın önerisiyle zeytin ve kantoron başladım ısrarla lierac diyorlar ama değer mi bilemedim tatlışş göbüşlerr beklesin bizi
Bence değmez arkadaşım surekli kullandı ve yine çatladı genetikle ilgili bence bende şuan hindistan cevizi yağı ve Aloe Vera jel karıştırdım onları sürüyorum daha da başka bişey almayı düşünmüyorum annemde falan çatlak yok ama bende oluyor kilo alıp verdiğim zamanlar bacaklarım falan hep çatlamistı