2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım indirimleri sıralayalım birbirimize bende bez konusunda kararsızım doğmadan önce alma konusunda. Ne kadar krem vs. Sürülse de bazı bebislere iyi gelmiyor denemek gerekiyor. Bende o yüzden bilemedim
Ama kremde sudokremi tek geçerim pişik kızarıklık yara herseye iyi geliyor.
Bu arada dolap mi yaptırıyorsun yoksa oda falan mı aldin

Ya ben bez alırsam önden şimdilik bir tek prima alırım herhalde. Pişik, sızdırma gibi konularda en pişman etmez gözüyle baktığım o ama İşte cok pahalı. Sudokrem için de içerik olarak cok temiz değil dediler ama araştırmadım yorum yapamam o yüzden. Ama her şeye iyi geliyor katılıyorum sadece yenidoğan bebeler için emin olamadım.
Yok dolap yaptırmıyoruz biz kiracıyız 2+1 deki diğer odamızda bir tane tek kişilik bazamız,yatağımız çalışma masamız var. EnZa home dan mistral 178 cm enli gardrop aldık. Kiracı olduğumuz eve büyük yatırıma gerek yok. Bayadır aklımızdaydı ilk niyetlendiğimizde 5 ay önce 2400 dü zamanla 3000 e çıktı dedik alalım artık her türlü lazım benzer tipte cok dolap bakındık 4500 den başlıyor kaliteli bile sayılmazlar. Enzadan evi düzdük biz netha model aldık cok memnunuz dedik bildiğimiz marka bi tek anne yanı beşik alıcam yatsın diye kararsızlıklarım cok. az büyüsün odaya geçiririz zaten bazaya yatak korkuluğu alıp.

Yeğenim ve eşimin yeğeni aynı zamanlarda kullandılar sudocremi yaşları aynı çünkü ordan biliyorum bende ablalarımız cok memnundu canım
Bende tayinciyim zaten suanlik dolap ve anne yani beşiği alıcam çünkü doğumdan 1 ay sonra falan tayin var
Aynen dediğin gibi biraz büyüyünce odaya gerek oluyor
En son tanıdığımız 1800e yaptırmıştı bebek için geçen sene dolap şuan düşünemiyorum bile maşallah hersey çok pahalı

canim selam bende ilk gittigimde 4 gün geri dedi normal benim hesaplamama ve son adet tarihine göre fakat sonra 2. de kalp atisini duymaaya gittigimizde tam haftasinda artik dedi kesenin boyutuna göre ilk geri olabiliyor bunlari kafaya takma sonrasinda o kendi toparliyor zaten gec döllenmeden bazen geri olabiliyor. bu arada ben keseyi 4+5 de gördüm ve kalbi de 6+6 da duyduk. ne kadar gec gidersen kalp icin o kadar iyi

Aynen canim takmiyorum ilk haftalardayiz bir de dokyora yazdim wpden ne geri diye hersey yolunda bu hfta itibariyle yazmis gulermisin aglar misin

Aynen canim takmiyorum ilk haftalardayiz bir de dokyora yazdim wpden ne geri diye hersey yolunda bu hfta itibariyle yazmis gulermisin aglar misin

vajinal mi yoksa karından mı yaptı muayene. Onda bile fark oluyormuş. Vajinalde önde olabiliyormuş karında normal. Ya birde doktorlar ilerleyen haftalarında ayını yakalıyormuş zaten önde olan da geri olanda haftasını yakalıyor dedi

Karindan yapti canim bakalim onumuzdeki hfta baska doktora gitcem

O indirimler güzel de ben de erken almak istemiyorum alıp nereye koyacağım hem 1+1 evde

O indirimler güzel de ben de erken almak istemiyorum alıp nereye koyacağım hem 1+1 evde
Cok zor cok Bir de bezler filan cok her kaplıyor. Küçük elektronikler filan alınabilir şimdiden ancak. Beşiği bile alsak nerde saklayacağız bilmiyorum kaç ay. ateş ölçer araştırıyorum zaten her zaman lazım. Kamera filan alınabilir, kedim olduğu dönemde almıştım xiaominin onu kullanacağım ben. 2 katı olmuş aynı cihaz. Telsiz den emin değilim. Kulak, burun aspiratörü iyisi en makulü nedir filan araştırılacak cok şey var

İnşallah güzel şeyler söylerde için ferahlar Naptın biraz daha ağrın azaldı mı

Listee o kadar uzun kii neyse ki önümüzde yaz ayı var sanırım sıcak vs korkutuyor ama yaza gelmesinin avantajı rahat rahat gezeriz bakarız her yere. Günler uzun aman üşüdüm kar yağdı yok bugün yağmur var çıkmayalım derdi yok. Ben internet alışverişi seven birisi değilim illa gidip dokuncam bakcam her yer cıvıl cıvıl bol bol geze geze her yere bakarız artık. Evet fiyatlar yüksek ama yapacak bir şey yok. Her ay her şeye zam geliyor artık. İçimizi ferah tutup rızkıyla gelecekler minnoşlar inşallah kolaylaşacak bizim bu işlerimizde

Ben park yataktan aşırı memnumdum kızlar doğumdan 3 yaşına kadar onda yattı anne yanı beşik filan 6 aydan sonra kullanılmıyor ilk zamanlar zaten babynest gibi bir şeyle yanımda yatar diyorum

Bizde xiaomi alcaz diğer telsizlerin şarjı 1 saat gidiyormuş hep şarjda kalacaksa telsizi ne yapayım telden bakarım

Ben youtube da bebeklerle bezsiz hayat diye bir videoya denk gelmistim. Rus bir anne anlatiyor. Hic izlediniz mi bilmiyorum. Kisacasi diyorki insanligin ilk cikisinda bez diye bir sey yoktu. ve bebekler gudusel olarak tuvaletlerinin geldigini anneye hissettirirler. Siz once beze yapmasi icin zorluyosunuz. Sonrada beze yapmamasi icin zorluyosunuz. Bu hic saglikli degil ve korktugunuz kadar zor da degil diyordu. asagiya link atiyorum izleyin. Ne dersiniz becerebilir miyiz acaba? Videoyu izleyin gelin konusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…