Aynen canım indirimleri sıralayalım birbirimize bende bez konusunda kararsızım doğmadan önce alma konusunda. Ne kadar krem vs. Sürülse de bazı bebislere iyi gelmiyor denemek gerekiyor. Bende o yüzden bilemedimO zamann indirim haberlerini yavaş yavaş vermeye başlayalımMigros sanal markette prima da aynı ürünün ikincisi %50 indirimli bugün. Almak isteyen alsın 2 -3 numara ben emin değilim henüz gardrobumuz gelmedi koyacak yerim yok
Ya ben bez alırsam önden şimdilik bir tek prima alırım herhalde. Pişik, sızdırma gibi konularda en pişman etmez gözüyle baktığım o ama İşte cok pahalı. Sudokrem için de içerik olarak cok temiz değil dediler ama araştırmadım yorum yapamam o yüzden. Ama her şeye iyi geliyor katılıyorum sadece yenidoğan bebeler için emin olamadım.Aynen canım indirimleri sıralayalım birbirimize bende bez konusunda kararsızım doğmadan önce alma konusunda. Ne kadar krem vs. Sürülse de bazı bebislere iyi gelmiyor denemek gerekiyor. Bende o yüzden bilemedim
Ama kremde sudokremi tek geçerim pişik kızarıklık yara herseye iyi geliyor.
Bu arada dolap mi yaptırıyorsun yoksa oda falan mı aldin
Yeğenim ve eşimin yeğeni aynı zamanlarda kullandılar sudocremi yaşları aynı çünkü ordan biliyorum bende ablalarımız cok memnundu canımYa ben bez alırsam önden şimdilik bir tek prima alırım herhalde. Pişik, sızdırma gibi konularda en pişman etmez gözüyle baktığım o ama İşte cok pahalı. Sudokrem için de içerik olarak cok temiz değil dediler ama araştırmadım yorum yapamam o yüzden. Ama her şeye iyi geliyor katılıyorum sadece yenidoğan bebeler için emin olamadım.
Yok dolap yaptırmıyoruz biz kiracıyız 2+1 deki diğer odamızda bir tane tek kişilik bazamız,yatağımız çalışma masamız var. EnZa home dan mistral 178 cm enli gardrop aldık. Kiracı olduğumuz eve büyük yatırıma gerek yok. Bayadır aklımızdaydı ilk niyetlendiğimizde 5 ay önce 2400 dü zamanla 3000 e çıktı dedik alalım artık her türlü lazımbenzer tipte cok dolap bakındık 4500 den başlıyor kaliteli bile sayılmazlar. Enzadan evi düzdük biz netha model aldık cok memnunuz dedik bildiğimiz marka bi tek anne yanı beşik alıcam yatsın diye kararsızlıklarım cok. az büyüsün odaya geçiririz zaten bazaya yatak korkuluğu alıp.
canim selam bende ilk gittigimde 4 gün geri dedi normal benim hesaplamama ve son adet tarihine göre fakat sonra 2. de kalp atisini duymaaya gittigimizde tam haftasinda artik dedi kesenin boyutuna göre ilk geri olabiliyor bunlari kafaya takma sonrasinda o kendi toparliyor zaten gec döllenmeden bazen geri olabiliyor. bu arada ben keseyi 4+5 de gördüm ve kalbi de 6+6 da duyduk. ne kadar gec gidersen kalp icin o kadar iyiKizlar selam simdi doktordan geldik.5+5 hamileligim.gecen hafta gittigimizde kese gozukmesine ragmen kucuk keseye benzeyen birsey var haftaya bakacagiz dedi.bos gebelik vs olabilir dedi.bu hafta gittik kese var icinde bebekte var hatta kap atisi baslamis dedi.herhangi bir ses dinlemedik ama gordu heralde.dis gebelik vs degil gebelik var dedi.bende gerilik vs var mi hocam dedim.haftasina gore geri.soyledigin hafta degil dedi.neden boyle dedi neye gore dedi anlamadim.kese var bebek var kalp atisi bile var diyip acaba icindeki bebek olusumunun boyutu mu kucuktu kese mi anlayamadim doktordan asiri sogudum.sizin yorumunuz nedir.ben normalde bu hfta bebegi bile goremeyiz diye gittim hem gorup hemde soyledigin haftaya gore geri demesi kafami sasirtti
Aynen canim takmiyorum ilk haftalardayiz bir de dokyora yazdim wpden ne geri diye hersey yolunda bu hfta itibariyle yazmis gulermisin aglar misincanim selam bende ilk gittigimde 4 gün geri dedi normal benim hesaplamama ve son adet tarihine göre fakat sonra 2. de kalp atisini duymaaya gittigimizde tam haftasinda artik dedi kesenin boyutuna göre ilk geri olabiliyor bunlari kafaya takma sonrasinda o kendi toparliyor zaten gec döllenmeden bazen geri olabiliyor. bu arada ben keseyi 4+5 de gördüm ve kalbi de 6+6 da duyduk. ne kadar gec gidersen kalp icin o kadar iyi
Aynen canim takmiyorum ilk haftalardayiz bir de dokyora yazdim wpden ne geri diye hersey yolunda bu hfta itibariyle yazmis gulermisin aglar misin
Karindan yapti canim bakalim onumuzdeki hfta baska doktora gitcemvajinal mi yoksa karından mı yaptı muayene. Onda bile fark oluyormuş. Vajinalde önde olabiliyormuş karında normal. Ya birde doktorlar ilerleyen haftalarında ayını yakalıyormuş zaten önde olan da geri olanda haftasını yakalıyor dedi
O indirimler güzel de ben de erken almak istemiyorumO zamann indirim haberlerini yavaş yavaş vermeye başlayalımMigros sanal markette prima da aynı ürünün ikincisi %50 indirimli bugün. Almak isteyen alsın 2 -3 numara ben emin değilim henüz gardrobumuz gelmedi koyacak yerim yok
Karindan yapti canim bakalim onumuzdeki hfta baska doktora gitcem
Cok zor cokO indirimler güzel de ben de erken almak istemiyorumalıp nereye koyacağım hem 1+1 evde
Çikolata kisti için normalde adet görmeyince kaybolup küçülüyor diyorlar doktorlar canim. En son 7. Haftada gittiğimde bi sıkıntı yapmaz sana demişti aslında boyutu 2 3 cm kadar ama etkisi büyüktü. Doktorumun bi hastası doğuma kadar 10cm kistle kalmış doğumda almışlar kuculmemis ama sıkıntı da olmamış. Bende tam ağrının neyden kaynaklandigini bilebilsem iste bakalım doktor ne diyecek canim
Cok zor cokBir de bezler filan cok her kaplıyor. Küçük elektronikler filan alınabilir şimdiden ancak. Beşiği bile alsak nerde saklayacağız bilmiyorum kaç ay. ateş ölçer araştırıyorum zaten her zaman lazım. Kamera filan alınabilir, kedim olduğu dönemde almıştım xiaominin onu kullanacağım ben. 2 katı olmuş aynı cihaz. Telsiz den emin değilim. Kulak, burun aspiratörü iyisi en makulü nedir filan araştırılacak cok şey var
Kuzum ne durumdasın ağrıların azaldı mıNerelerdesin canım iyisindir insallah
Ben bugün biraz agrılardayim kasık ağrım vardı canım acile gittim suanlik bisey yok şükür magnezyum yazdı doktor, kendi doktoruma da pazartesi gidicem sen neler yaptın
Bizde xiaomi alcaz diğer telsizlerin şarjı 1 saat gidiyormuş hep şarjda kalacaksa telsizi ne yapayım telden bakarımCok zor cokBir de bezler filan cok her kaplıyor. Küçük elektronikler filan alınabilir şimdiden ancak. Beşiği bile alsak nerde saklayacağız bilmiyorum kaç ay. ateş ölçer araştırıyorum zaten her zaman lazım. Kamera filan alınabilir, kedim olduğu dönemde almıştım xiaominin onu kullanacağım ben. 2 katı olmuş aynı cihaz. Telsiz den emin değilim. Kulak, burun aspiratörü iyisi en makulü nedir filan araştırılacak cok şey var
Gece yine kıvrandim biraz canım suan az az var. Anlamıyorum bende bu ağrıların neden olduğunuİnşallah güzel şeyler söylerde için ferahlarNaptın biraz daha ağrın azaldı mı
Gece oldu canım sabaha kadar biraz kivrandim sabahtan beri az az var. Neden olduğunu bi çözebilsem gaz mı diyorum pek benzemiyor genellikle sağ taraftan üşüttüm mü diyorum bilemiyorum daKuzum ne durumdasın ağrıların azaldı mı
Akıntın filan var mı diloş? Yoksa rahim genişliyor kaslar geriliyor diyorlar. Ben de ondan muzdaribim…Gece yine kıvrandim biraz canım suan az az var. Anlamıyorum bende bu ağrıların neden olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?