Yahu stok dediğim 350 şer tane almak değil zaten yenidoğan zamanları günde 10 beze yakın kullanılıyor örneğin. İyilerinden birer 2 şer paket alıp Allah kısmet ederse eksik kalırsa zamanı gelince tamamlanırEvet ama annem tembih etti ilk zamanlar stok yapmayın 6 aylık-12 aylık arası mı 3 numara olan bilmiyorum ama 3 numarayı stoklayabilirsiniz diyor bebeğin kilosuna gidişatına göre küçük olanlar elinizde kalır boş yere diyor
Heh hakimsen söyle bakim bana hangi numaradan kaç tane stok öneriyorsun ne bilem ben stok deyince 20-30 alcan sandımYahu stok dediğim 350 şer tane almak değil zaten yenidoğan zamanları günde 10 beze yakın kullanılıyor örneğin. İyilerinden birer 2 şer paket alıp Allah kısmet ederse eksik kalırsa zamanı gelince tamamlanır
Forumda bebeğime ne almalıyım konusunda bezler hangisi ne kadar gider filan cok konuşuldu da hakimim biraz
İnşallah canım şifa olsun sana sen kendini iyi hisset ki bebişte orda rahat rahat büyüsün. Diğer muayenelerinde doktor kist hakkında ne dedi hamilelik ilerledikce kistin etkisi sana ne olurmuş. Küçülen arkadaşım da vardı zararsız bir şekilde aynı cmde kalan da vardı doğuma kadarÖyle dedi ama canım hareketleri göründü kese arkasına vs. baktı kistim de duruyormuş. Ama cihaz pek iyi değildi zaten doktor kendisi de öyle dedi kendi doktoruna görün suanlik bi sıkıntı yok dedi
Insallah magnezyum falan iyi gelir
Bezden beze bile değişiyor mesela primada ileriki zamanlarda bir bezi akşam takıp sabah alabilen oluyo sızdırma yapmıyor ama diğerlerinde hep çiş kaka diyorlarHeh hakimsen söyle bakim bana hangi numaradan kaç tane stok öneriyorsun ne bilem ben stok deyince 20-30 alcan sandım
Tamam primada karar kıldıkBezden beze bile değişiyor mesela primada ileriki zamanlarda bir bezi akşam takıp sabah alabilen oluyo sızdırma yapmıyor ama diğerlerinde hep çiş kaka diyorlarsleepy nin filan 2. Kalite ürünleri dolanıyormuş diye bi söylem de var cok büyük bi kısım memnunken büyük bi çoğunluk ise nefret etmiş durumda
1 numara için 350 adet gidiyo 2 numara 150-200 dü sanırım en uzun gidenler 3-4 oluyordu galiba o kadar net atamadım hafızaya sen yine de aşırı güvenme banaama ıslak mendil stoğu temiz içerikliler pişman etmez yapıştır pamuk alıp ılık suyla temizleyenler de var cok mantıklı ama çok sabır işi kullanması tercih meselesi
Anladım canım ben hiç bir şekilde yaptırmak istemiyorm. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla hayırla gelsinler aminEvet canım fetal dna o ücretli ben 3700 e yaptırıyorum 9 gün sonra
Çok saygı duyuyorum yaptıranada yaptırmayanada Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAnladım canım ben hiç bir şekilde yaptırmak istemiyorm. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla hayırla gelsinler amin
Amin kuzum amin 13 de gidecem bakalım cinsiyeti ney çok merak ediyorumAzalmasına sevindim minnoşum ama o kokular o tiksinme beni de bitirdi, ağzımdaki tattan bahsetmiyorum bile, eşimi uğurlamak için kapıya çıkıyorum, apartmandaki o yemek kokusu ooooooooyy oooyy.
Azala azala geçecek inşallah bakalım.
Düz beyz body ben de aldımTamam primada karar kıldıkucuz bulduğumuzda hepsinden stok yapayım ben bu arada trendyolda ıslak mendil indirimde bende şu nifty çıksın alışverişe telsiz,ıslak mendil, bez olarak başlıyorum he bide düz beyaz body
A ben kız diyorum tamamen içimden geldi bi andaŞimdi kızlar ben burda içime doğanları söyledim kaç zamandır size sorcam sorcam artık içinizden o an geçenler sölesin yazıcam tahminlerinizi bu en son 8. Haftadaki görüntüydü cinsiyet tahmini istiyorummm
Erkek gibi canımŞimdi kızlar ben burda içime doğanları söyledim kaç zamandır size sorcam sorcam artık içinizden o an geçenler sölesin yazıcam tahminlerinizi bu en son 8. Haftadaki görüntüydü cinsiyet tahmini istiyorummm
Sen 12.haftaya girmek üzereymişsin minnoş, tiksinmeler de geçer o zaman yavaş yavaş. Belli olur mu acaba 13.haftada?Amin kuzum amin 13 de gidecem bakalım cinsiyeti ney çok merak ediyorum
Bilmem ki olmazsa 14 de tekrar giderim nede olsa on gün içinde ikinci muane hakkım varSen 12.haftaya girmek üzereymişsin minnoş, tiksinmeler de geçer o zaman yavaş yavaş. Belli olur mu acaba 13.haftada?
Evet hem heyecanlı hem cok stresli günlerdi. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin gebelikleri :)Tüp bebişteki her saniyenin heyecanını bilirim, sağlıkla büyüsün annesini üzmeden gelsin inşşşş. O zamanlar benim doktorum kendini hep mutlu hissettirecek şeyler yap demişti, hatta haber izlemeyi bile yasaklamıştı :)
Uzun zamandır girmedim canim ara sıra bakıyorum seni merak ettim açıkçası ondan girip baktımP Pamukportakal nerelerdesin canım..
Aynı durumdayım ve yemek asla istemiyorum.vicdanen kötü oluyorum o zamanda yesem de yediklerim taş gibi oturuyor.su bile içemiyorumKızlar bende de bulantı ve bişey yiyememe veya yesem de hazmedememe var maalesef. Gözüm açılmıyor halsizlik de fazla. Burayı açtım ki çoğunlukta var demekki bu sorunlar. Allah yardımcımız olsun. İlk trimestiri bi atlatalım da hayırlısıyla
Anladım canım insallah yine gelip gitme fırsatı olur yakın demiştin o bile iyi gelir sana ❤Annem yıllık iznini kullandı minnoşum biz bebek düşündüğümüzü söylemeyince, yoksa iznini bize saklıyordu.Tekrar izin alabileceğini sanmıyorum. Allah büyük be, geliriz üstesinden.
Nerelerdesin canım iyisindir insallahUzun zamandır girmedim canim ara sıra bakıyorum seni merak ettim açıkçası ondan girip baktımsen nasılsın nasıl gidiyor
Çikolata kisti için normalde adet görmeyince kaybolup küçülüyor diyorlar doktorlar canim. En son 7. Haftada gittiğimde bi sıkıntı yapmaz sana demişti aslında boyutu 2 3 cm kadar ama etkisi büyüktü. Doktorumun bi hastası doğuma kadar 10cm kistle kalmış doğumda almışlar kuculmemis ama sıkıntı da olmamış. Bende tam ağrının neyden kaynaklandigini bilebilsem iste bakalım doktor ne diyecek canimİnşallah canım şifa olsun sana sen kendini iyi hisset ki bebişte orda rahat rahat büyüsün. Diğer muayenelerinde doktor kist hakkında ne dedi hamilelik ilerledikce kistin etkisi sana ne olurmuş. Küçülen arkadaşım da vardı zararsız bir şekilde aynı cmde kalan da vardı doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?