2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba uzun zamandır yokum burda.. biraz kafa tatili yaptım 8 haftalık olduk biz. Geçen doktora gittiğimiz de kalbini duyduk çok şükür herşey yolunda fakat miyom varmış 3,5cm civarında gidişattına bakacağız dedi dr. 2 haftadır aşırı gaz ve hazımsızlıkla mücadele ediyorum yemek vs yiyemiyorum midem bulanmıyor ama yediğim herşey şişiriyor ve hep gaz yapıyor kilo vermeye başladım bile varmı aynı hazımsızlığı yaşayan?

Yahu stok dediğim 350 şer tane almak değil zaten yenidoğan zamanları günde 10 beze yakın kullanılıyor örneğin. İyilerinden birer 2 şer paket alıp Allah kısmet ederse eksik kalırsa zamanı gelince tamamlanır
Forumda bebeğime ne almalıyım konusunda bezler hangisi ne kadar gider filan cok konuşuldu da hakimim biraz

Heh hakimsen söyle bakim bana hangi numaradan kaç tane stok öneriyorsun ne bilem ben stok deyince 20-30 alcan sandım

İnşallah canım şifa olsun sana sen kendini iyi hisset ki bebişte orda rahat rahat büyüsün. Diğer muayenelerinde doktor kist hakkında ne dedi hamilelik ilerledikce kistin etkisi sana ne olurmuş. Küçülen arkadaşım da vardı zararsız bir şekilde aynı cmde kalan da vardı doğuma kadar

Heh hakimsen söyle bakim bana hangi numaradan kaç tane stok öneriyorsun ne bilem ben stok deyince 20-30 alcan sandım
Bezden beze bile değişiyor mesela primada ileriki zamanlarda bir bezi akşam takıp sabah alabilen oluyo sızdırma yapmıyor ama diğerlerinde hep çiş kaka diyorlar sleepy nin filan 2. Kalite ürünleri dolanıyormuş diye bi söylem de var cok büyük bi kısım memnunken büyük bi çoğunluk ise nefret etmiş durumda
1 numara için 350 adet gidiyo 2 numara 150-200 dü sanırım en uzun gidenler 3-4 oluyordu galiba o kadar net atamadım hafızaya sen yine de aşırı güvenme bana ama ıslak mendil stoğu temiz içerikliler pişman etmez yapıştır pamuk alıp ılık suyla temizleyenler de var cok mantıklı ama çok sabır işi kullanması tercih meselesi

Tamam primada karar kıldık ucuz bulduğumuzda hepsinden stok yapayım ben bu arada trendyolda ıslak mendil indirimde bende şu nifty çıksın alışverişe telsiz,ıslak mendil, bez olarak başlıyorum he bide düz beyaz body

Şimdi kızlar ben burda içime doğanları söyledim kaç zamandır size sorcam sorcam artık içinizden o an geçenler sölesin yazıcam tahminlerinizi bu en son 8. Haftadaki görüntüydü cinsiyet tahmini istiyorummm

Eklentiler

• B1AF8B60-4C8E-4AA8-8144-B5C0B3EC1AF7.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 98
  • 37CE262D-822F-469F-8396-E0E4EB38EA87.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 99
Amin kuzum amin 13 de gidecem bakalım cinsiyeti ney çok merak ediyorum

Düz beyz body ben de aldım cıtcıtlı miniciklern
kız 1 bedeni cok demişim yarı yarıya stokla çabuk büyüyorlar yzmışlar ama belli de olmaz bebeler kaç kg doğar cok sürpriz ben bir de mesela okuya okuya mastitten cok korktum lcw indiriminde otomatik göğüs pompası bile aldım kesin zamlanır

A ben kız diyorum tamamen içimden geldi bi anda

Evet hem heyecanlı hem cok stresli günlerdi. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin gebelikleri :)

Aynı durumdayım ve yemek asla istemiyorum.vicdanen kötü oluyorum o zamanda yesem de yediklerim taş gibi oturuyor.su bile içemiyorum bırde hastalanınca canım hiç bişey istemez oldu

Annem yıllık iznini kullandı minnoşum biz bebek düşündüğümüzü söylemeyince, yoksa iznini bize saklıyordu. Tekrar izin alabileceğini sanmıyorum. Allah büyük be, geliriz üstesinden.
Anladım canım insallah yine gelip gitme fırsatı olur yakın demiştin o bile iyi gelir sana ❤

Uzun zamandır girmedim canim ara sıra bakıyorum seni merak ettim açıkçası ondan girip baktım sen nasılsın nasıl gidiyor
Nerelerdesin canım iyisindir insallah
Ben bugün biraz agrılardayim kasık ağrım vardı canım acile gittim suanlik bisey yok şükür magnezyum yazdı doktor, kendi doktoruma da pazartesi gidicem sen neler yaptın

Çikolata kisti için normalde adet görmeyince kaybolup küçülüyor diyorlar doktorlar canim. En son 7. Haftada gittiğimde bi sıkıntı yapmaz sana demişti aslında boyutu 2 3 cm kadar ama etkisi büyüktü. Doktorumun bi hastası doğuma kadar 10cm kistle kalmış doğumda almışlar kuculmemis ama sıkıntı da olmamış. Bende tam ağrının neyden kaynaklandigini bilebilsem iste bakalım doktor ne diyecek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…