Korkuyorum düşünecek ne çok şey varCok zor cokBir de bezler filan cok her kaplıyor. Küçük elektronikler filan alınabilir şimdiden ancak. Beşiği bile alsak nerde saklayacağız bilmiyorum kaç ay. ateş ölçer araştırıyorum zaten her zaman lazım. Kamera filan alınabilir, kedim olduğu dönemde almıştım xiaominin onu kullanacağım ben. 2 katı olmuş aynı cihaz. Telsiz den emin değilim. Kulak, burun aspiratörü iyisi en makulü nedir filan araştırılacak cok şey var
O kadar cok farklı ürün var ki. Gezerek bakınca cok kafam karışıyor iyi mi değil mi karar veremiyorumListee o kadar uzun kiineyse ki önümüzde yaz ayı var sanırım sıcak vs korkutuyor ama yaza gelmesinin avantajı rahat rahat gezeriz bakarız her yere. Günler uzun aman üşüdüm kar yağdı yok bugün yağmur var çıkmayalım derdi yok. Ben internet alışverişi seven birisi değilim illa gidip dokuncam bakcam her yer cıvıl cıvıl bol bol geze geze her yere bakarız artık. Evet fiyatlar yüksek ama yapacak bir şey yok. Her ay her şeye zam geliyor artık. İçimizi ferah tutup rızkıyla gelecekler minnoşlar inşallah kolaylaşacak bizim bu işlerimizde
Bu park yatakların parkı gerçekten kullanılıyor mu ben hiç mantıklı bulamıyorum ya bel fıtığı da olurum gibi geliyor. Zaten belim ağrır hemenBen park yataktan aşırı memnumdum kızlar doğumdan 3 yaşına kadar onda yattı anne yanı beşik filan 6 aydan sonra kullanılmıyor ilk zamanlar zaten babynest gibi bir şeyle yanımda yatar diyorum
Şekerim bendeki 360 derece dönen 1080p diye geçen model. Ayarını yaparsan eğer hareket ve ses algıladığında uygulamadan bildirim geliyor. Gece görüşü de var. Sürekli ekran açık olması telefon kullanımını engelliyor ama evde tamamen yalnız bırakmıyoruz sonuçta.Bizde xiaomi alcaz diğer telsizlerin şarjı 1 saat gidiyormuş hep şarjda kalacaksa telsizi ne yapayım telden bakarım
Beni de motive ediyor sıkıntılarımdan uzaklaşıyorum valla kafalarımız dağılsın amanMesajlarınızı okudum, içim açıldı ne yalan söyleyeyim. Sanki doğuma iki ay kalmış gibi hissettim.
Diloşum buraya da yazmıştım bi akşam noktasal sancı girmişti karnımın içine doğru. nefesim kesiliyordu belli aralıkla aynı yere giriyordu. . Ayağıma sıcak su torbası koyduk tamamen deneysel. 1 saate geçmişti. Havalar soğudu üşüttüğünden şüpheleniyorsan eğer bir dene derim kuzum.Gece oldu canım sabaha kadar biraz kivrandim sabahtan beri az az var. Neden olduğunu bi çözebilsem gaz mı diyorum pek benzemiyor genellikle sağ taraftan üşüttüm mü diyorum bilemiyorum da
Bu inanılmaz zor bir şey ya. Keşke yapabilsek ama cok büyük bi disiplin istiyorBen youtube da bebeklerle bezsiz hayat diye bir videoya denk gelmistim. Rus bir anne anlatiyor. Hic izlediniz mi bilmiyorum. Kisacasi diyorki insanligin ilk cikisinda bez diye bir sey yoktu. ve bebekler gudusel olarak tuvaletlerinin geldigini anneye hissettirirler. Siz once beze yapmasi icin zorluyosunuz. Sonrada beze yapmamasi icin zorluyosunuz. Bu hic saglikli degil ve korktugunuz kadar zor da degil diyordu. asagiya link atiyorum izleyin. Ne dersiniz becerebilir miyiz acaba? Videoyu izleyin gelin konusalim
HallederiiizzzzKorkuyorum düşünecek ne çok şey var
Ooo hiç kaçırma vallaAhaha bende ablamla konuştum yeğenime 2 yaşında oda yapicakmis beşiği sana veririm dedihiçte hayır diyemem sadece beşikler olmuş 3 4 bin beyaz renk ahşap beşik zaten her 2 cinsede uyar
Akıntın filan var mı diloş? Yoksa rahim genişliyor kaslar geriliyor diyorlar. Ben de ondan muzdaribim…
Adet sancısı gibi ağrı giriyor onunla birlikte çok çok az beyaz akıntım geliyor. Akşam deneyeyim sıcak suyu hep arada oluyordu kasık ağrıları ama bu aralıksız devam ediyor az az oluyor siddetleniyor sonra yine az az devam ediyor. Gaz mi enfeksiyon mu ne olduğunu bi bilemedim bol bol da su içiyorum ama doktor tahlil yaptırır herhalde pazartesi günüO kadar cok farklı ürün var ki. Gezerek bakınca cok kafam karışıyor iyi mi değil mi karar veremiyoruminternetten araştırıp seçenekleri daraltıp yerinde görülecek bi ürünse görüp ondan sonra alıyorum bazen netten bazen mağazadan
Güzel havalara denk gelmemiz iyi olacak rabbim göstersin o günleri inşallah. Doğum da ekim ayında ne yakar ne üşütür havalar rahat ederiz umarım
Bu park yatakların parkı gerçekten kullanılıyor mu ben hiç mantıklı bulamıyorum ya bel fıtığı da olurum gibi geliyor. Zaten belim ağrır hemenşu anne yanı olanlar az daha geniş olsalar hiç beklemeden alacağım da cok kararsızım valla babynest benim de içimi ısıtıyor
Şekerim bendeki 360 derece dönen 1080p diye geçen model. Ayarını yaparsan eğer hareket ve ses algıladığında uygulamadan bildirim geliyor. Gece görüşü de var. Sürekli ekran açık olması telefon kullanımını engelliyor ama evde tamamen yalnız bırakmıyoruz sonuçta.
Ben de Kedimi izliyordum evde olmadığımdahareket algılandı Diye bildirim gelirdi bi bakardım koca popolum salına salına yürüyo
Beni de motive ediyor sıkıntılarımdan uzaklaşıyorum valla kafalarımız dağılsın aman
Diloşum buraya da yazmıştım bi akşam noktasal sancı girmişti karnımın içine doğru. nefesim kesiliyordu belli aralıkla aynı yere giriyordu. . Ayağıma sıcak su torbası koyduk tamamen deneysel. 1 saate geçmişti. Havalar soğudu üşüttüğünden şüpheleniyorsan eğer bir dene derim kuzum.
Bu inanılmaz zor bir şey ya. Keşke yapabilsek ama cok büyük bi disiplin istiyorben yapamam sanırım.
Hallederiiizzzzvakit var daha içimizde o güç var hepsine yeteriz
Valla çalışsam 3 4 binin hesabını yapmazdım yine maaşından taksitle vs alırdım ama çalışmayınca çok zor gerçekten iyiki ablam varOoo hiç kaçırma vallaçok şanslısın çok
Aynen yaptırmasa bile sen iste kesin bence.Adet sancısı gibi ağrı giriyor onunla birlikte çok çok az beyaz akıntım geliyor. Akşam deneyeyim sıcak suyu hep arada oluyordu kasık ağrıları ama bu aralıksız devam ediyor az az oluyor siddetleniyor sonra yine az az devam ediyor. Gaz mi enfeksiyon mu ne olduğunu bi bilemedim bol bol da su içiyorum ama doktor tahlil yaptırır herhalde pazartesi günü
Sorma ya bizim yakınımızda kimsemiz de Yok en az iki sene yabancıya emanet edemem cesaret edemem hiç. Dediğin gibi evde tek kişi çalışınca da cok zorlanıyor şartlar.Valla çalışsam 3 4 binin hesabını yapmazdım yine maaşından taksitle vs alırdım ama çalışmayınca çok zor gerçekten iyiki ablam varkaynanamlarada ilk torun belki onlardanda bişey görürüz bebisler kismetiyle gelirmiş
Alt kata indiğinde cok derin olmuyor mu ?indirip kaldırırken zor olur gibi geliyordu bana. Gerçi buna alternatif başka şey olur mu bilemedim. Uzun süreli kullanım olarak da cok mantıklı geliyor-Sunshine Oyun parkı olarak hiç kullanmadık iki kademeli yeni doğduğunda üst kademeye çıkarıyosun normal karyola gibi büyüdükçe alt kata ortopedik bi yatak atıyosun mis düşme çıkma tehlikesi yok
Kız olabilir benceŞimdi kızlar ben burda içime doğanları söyledim kaç zamandır size sorcam sorcam artık içinizden o an geçenler sölesin yazıcam tahminlerinizi bu en son 8. Haftadaki görüntüydü cinsiyet tahmini istiyorummm
Yok gülüm o kadar alçak olmuyor yine araştırırsınız çok zaman var benim diğerini taşınırken kırdık yeni alacağım civilde filan gördüm uygunAlt kata indiğinde cok derin olmuyor mu ?indirip kaldırırken zor olur gibi geliyordu bana. Gerçi buna alternatif başka şey olur mu bilemedim. Uzun süreli kullanım olarak da cok mantıklı geliyor
Ay park yatakların anne yanı olanları varmışYok gülüm o kadar alçak olmuyor yine araştırırsınız çok zaman var benim diğerini taşınırken kırdık yeni alacağım civilde filan gördüm uygun
Ben burda yazanların hiçbirine ihtiyaç duymadım ya telsiz mesela odasını uzun müddet ayıramadım o nedenle gerekmedi,burun aspiratörü hiç tıkanıklık yaşamadı banyoda yumuşayıp akıyordu, ihtiyacım olmayacağını düşündüğüm ama elim ayağım olan göğüs pompası,biberon,silikon göğüs ucu oldu:) onları yine en başta alırım
Nasıl? Gerçekten mi? Nerde nerde nerdee?Ay park yatakların anne yanı olanları varmışcok mantıklı ya görüşüm tamamen değişti su an teşekkürler
Zamanla şekillenecek fikirlerimiz hep
Gögüs pompası ne işe yarıyor peki canım? Ben emzik alcaktım annem diyor ben sana hiç emzik vermedim belki vermiceksin diyorYok gülüm o kadar alçak olmuyor yine araştırırsınız çok zaman var benim diğerini taşınırken kırdık yeni alacağım civilde filan gördüm uygun
Ben burda yazanların hiçbirine ihtiyaç duymadım ya telsiz mesela odasını uzun müddet ayıramadım o nedenle gerekmedi,burun aspiratörü hiç tıkanıklık yaşamadı banyoda yumuşayıp akıyordu, ihtiyacım olmayacağını düşündüğüm ama elim ayağım olan göğüs pompası,biberon,silikon göğüs ucu oldu:) onları yine en başta alırım
Yoyko 8in1 anne yanı park yatak ve huggy napp 8in1 var canım. Ben de bilmiyordum anne yanı olması fikri cok iyi hem cok kolaylık sağlar diye düşündümNasıl? Gerçekten mi? Nerde nerde nerdee?
Oo aramıza hoşgeldinBeklenen doğum tarihi 5 ekim, sezaryen olacağı için eylül sonu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?