2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Korkuyorum düşünecek ne çok şey var

O kadar cok farklı ürün var ki. Gezerek bakınca cok kafam karışıyor iyi mi değil mi karar veremiyorum internetten araştırıp seçenekleri daraltıp yerinde görülecek bi ürünse görüp ondan sonra alıyorum bazen netten bazen mağazadan
Güzel havalara denk gelmemiz iyi olacak rabbim göstersin o günleri inşallah. Doğum da ekim ayında ne yakar ne üşütür havalar rahat ederiz umarım
Ben park yataktan aşırı memnumdum kızlar doğumdan 3 yaşına kadar onda yattı anne yanı beşik filan 6 aydan sonra kullanılmıyor ilk zamanlar zaten babynest gibi bir şeyle yanımda yatar diyorum
Bu park yatakların parkı gerçekten kullanılıyor mu ben hiç mantıklı bulamıyorum ya bel fıtığı da olurum gibi geliyor. Zaten belim ağrır hemen şu anne yanı olanlar az daha geniş olsalar hiç beklemeden alacağım da cok kararsızım valla babynest benim de içimi ısıtıyor
Bizde xiaomi alcaz diğer telsizlerin şarjı 1 saat gidiyormuş hep şarjda kalacaksa telsizi ne yapayım telden bakarım
Şekerim bendeki 360 derece dönen 1080p diye geçen model. Ayarını yaparsan eğer hareket ve ses algıladığında uygulamadan bildirim geliyor. Gece görüşü de var. Sürekli ekran açık olması telefon kullanımını engelliyor ama evde tamamen yalnız bırakmıyoruz sonuçta.
Ben de Kedimi izliyordum evde olmadığımda hareket algılandı Diye bildirim gelirdi bi bakardım koca popolum salına salına yürüyo
Mesajlarınızı okudum, içim açıldı ne yalan söyleyeyim. Sanki doğuma iki ay kalmış gibi hissettim.
Beni de motive ediyor sıkıntılarımdan uzaklaşıyorum valla kafalarımız dağılsın aman
Gece oldu canım sabaha kadar biraz kivrandim sabahtan beri az az var. Neden olduğunu bi çözebilsem gaz mı diyorum pek benzemiyor genellikle sağ taraftan üşüttüm mü diyorum bilemiyorum da
Diloşum buraya da yazmıştım bi akşam noktasal sancı girmişti karnımın içine doğru. nefesim kesiliyordu belli aralıkla aynı yere giriyordu. . Ayağıma sıcak su torbası koyduk tamamen deneysel. 1 saate geçmişti. Havalar soğudu üşüttüğünden şüpheleniyorsan eğer bir dene derim kuzum.
Bu inanılmaz zor bir şey ya. Keşke yapabilsek ama cok büyük bi disiplin istiyor ben yapamam sanırım.
Korkuyorum düşünecek ne çok şey var
Hallederiiizzzz vakit var daha içimizde o güç var hepsine yeteriz

Ahaha bende ablamla konuştum yeğenime 2 yaşında oda yapicakmis beşiği sana veririm dedi hiçte hayır diyemem sadece beşikler olmuş 3 4 bin beyaz renk ahşap beşik zaten her 2 cinsede uyar

Ahaha bende ablamla konuştum yeğenime 2 yaşında oda yapicakmis beşiği sana veririm dedi hiçte hayır diyemem sadece beşikler olmuş 3 4 bin beyaz renk ahşap beşik zaten her 2 cinsede uyar
Ooo hiç kaçırma valla çok şanslısın çok

Akıntın filan var mı diloş? Yoksa rahim genişliyor kaslar geriliyor diyorlar. Ben de ondan muzdaribim…

Adet sancısı gibi ağrı giriyor onunla birlikte çok çok az beyaz akıntım geliyor. Akşam deneyeyim sıcak suyu hep arada oluyordu kasık ağrıları ama bu aralıksız devam ediyor az az oluyor siddetleniyor sonra yine az az devam ediyor. Gaz mi enfeksiyon mu ne olduğunu bi bilemedim bol bol da su içiyorum ama doktor tahlil yaptırır herhalde pazartesi günü

-Sunshine Oyun parkı olarak hiç kullanmadık iki kademeli yeni doğduğunda üst kademeye çıkarıyosun normal karyola gibi büyüdükçe alt kata ortopedik bi yatak atıyosun mis düşme çıkma tehlikesi yok

Aynen yaptırmasa bile sen iste kesin bence.
Garantiye almış olursun en azından.
Rabbim şifa versin.
Sorma ya bizim yakınımızda kimsemiz de Yok en az iki sene yabancıya emanet edemem cesaret edemem hiç. Dediğin gibi evde tek kişi çalışınca da cok zorlanıyor şartlar.
Bizim de eşimle ara ara kendimizi rahatlatmak için kurduğumuz cümle bu. 2 yılda her şey tersine döndü resmen. diyoruz biz zorlu şartlardan da geçtik bunu da hallederz Allah’ın izniyle bebekler nasibiyle gelirmiş diyip konuyu kapatıyoruz daha yeni yıl zammı alamadık ama olsun

Alt kata indiğinde cok derin olmuyor mu ?indirip kaldırırken zor olur gibi geliyordu bana. Gerçi buna alternatif başka şey olur mu bilemedim. Uzun süreli kullanım olarak da cok mantıklı geliyor

Alt kata indiğinde cok derin olmuyor mu ?indirip kaldırırken zor olur gibi geliyordu bana. Gerçi buna alternatif başka şey olur mu bilemedim. Uzun süreli kullanım olarak da cok mantıklı geliyor
Yok gülüm o kadar alçak olmuyor yine araştırırsınız çok zaman var benim diğerini taşınırken kırdık yeni alacağım civilde filan gördüm uygun

Ben burda yazanların hiçbirine ihtiyaç duymadım ya telsiz mesela odasını uzun müddet ayıramadım o nedenle gerekmedi,burun aspiratörü hiç tıkanıklık yaşamadı banyoda yumuşayıp akıyordu, ihtiyacım olmayacağını düşündüğüm ama elim ayağım olan göğüs pompası,biberon,silikon göğüs ucu oldu:) onları yine en başta alırım

Ay park yatakların anne yanı olanları varmış cok mantıklı ya görüşüm tamamen değişti su an teşekkürler
Zamanla şekillenecek fikirlerimiz hep

Kızlar iyi akşamlar. Bugün resmen alt karında bebişin olduğu yerde ağrı hissediyorum arada. Batma gibi değil. Böyle etini tutarsın ya öyle birşey. Biraz fazla ayakta kaldım bugün yordum kendimi. Ondan mı acaba

Gögüs pompası ne işe yarıyor peki canım? Ben emzik alcaktım annem diyor ben sana hiç emzik vermedim belki vermiceksin diyor

Beklenen doğum tarihi 5 ekim, sezaryen olacağı için eylül sonu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…