2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hiçte anlamam ama bilemedim ki kız mı ki

Çok geçmiş olsun canım, kimyondu sanırım iyi geliyor diyorlar bi dene istersen Çok kotuysen bi dahiliyeye de gidip gorüsebilirsin
İnşallah miyomda bı sıkıntı yaratmaz

Nerelerdesin canım iyisindir insallah
Ben bugün biraz agrılardayim kasık ağrım vardı canım acile gittim suanlik bisey yok şükür magnezyum yazdı doktor, kendi doktoruma da pazartesi gidicem sen neler yaptın
Oh çok şükür bende 18inde tarama testine giricem kuzum bakalım keyfi yerinde bizimkinin de sırt üstü uzanmis valla elini ayaklarını oynativeriyor sıpa geçtiğimiz salı gittim en son kalp sesini hala duyurmadi doktor ama. Ben ekranda görüyorum kalp atışları çok iyi dedi. Sesi dışarıya yansıtmak için ayrı bi frekans vermeleri gerekiyormuş o da bebeği etkiliyormus istiyorsanız yansitayim dedi bizde yok siz görüyorsanız iyiyse sıkıntı yok daha sonra duyarız dedik doktorda biraz daha büyüsün o zaman daha iyi olur dedi.. iyi olsunlarda yeter ki inşallah tarama testleri de temiz çıkar

10. Haftada gittin o zaman kuzum sen iyi olmuş bende bugün dinlemedim zaten hareket ediyor kalp atışını da ekrandan gösterdi.
Bakalım bende gidince tarama testi der sen özele mi gidiyordun devlete mi ne kadar ücret istiyorlar ki acaba.
Yakın tarihteymis hem bahaneyle bi daha görmüş olursun inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz 1 ay beklemesi insana çok zor geliyor
Cinsiyeti için bisey dedimi peki şu haftalarda görürüz gibi

Kızlar doktor bana mide bulantısı ilacı verdi prilam dr akşam 2 tablet dedi siz yatmadan hemen önce mi alıyorsunuz çok uyku yapıyor diyorlar ben 8-9 da uyanıyorum sizce kaç gibi içiyim?
Bende aynı tableti kullanıyorum günde 4 defa artık bünyem alıştı uyku yapmıyor ilk başlarda çok yapıyordu. Ben yatmaya yakın içiyorum hep

Kizlar selam simdi doktordan geldik.5+5 hamileligim.gecen hafta gittigimizde kese gozukmesine ragmen kucuk keseye benzeyen birsey var haftaya bakacagiz dedi.bos gebelik vs olabilir dedi.bu hafta gittik kese var icinde bebekte var hatta kap atisi baslamis dedi.herhangi bir ses dinlemedik ama gordu heralde.dis gebelik vs degil gebelik var dedi.bende gerilik vs var mi hocam dedim.haftasina gore geri.soyledigin hafta degil dedi.neden boyle dedi neye gore dedi anlamadim.kese var bebek var kalp atisi bile var diyip acaba icindeki bebek olusumunun boyutu mu kucuktu kese mi anlayamadim doktordan asiri sogudum.sizin yorumunuz nedir.ben normalde bu hfta bebegi bile goremeyiz diye gittim hem gorup hemde soyledigin haftaya gore geri demesi kafami sasirtti

Açıkçası ben tedaviyle hamile kaldım. Geç döllenme ihtimali de yok. Kese vajinal olarak 5+4te görüldü ve sadece kese ve yolk kesesi vardı. Doktor normal dedi.
Kalp atışı için 6+4 de çağırmıştı gidemedim 7+2de bebek ve kalp atışı görüldü.
Sizin hesaplamaniza göre 5+5 değil mi doktor gerçekten neye göre geç dedi anlamadım
O haftalarda kalp atışı gören çok az kişi var

Bunu diyen de profesor ben anlamadim gercekten...

5+5 te bende gittim ultrasonla sadece keseyi görmüştük biz 6+5 te gidince bebeği ve kalp atışını duyduk sadece 6+2 günlük çıktı ölçümlere göre. Senin doktor dış gebelik falan biraz saçmalamış öyle bir süphesi varsa vajinal muayanede isteyebilirdi pek anlayamadım açıkcası

Canım gerilik olsa 5+5 te bebeği göremezdi sen üzme kendini tabiki ne zaman dollendigini bilmiyoruz ki geç döllenmiş bile olsa bu sorun var anlamına gelmiyor üzme kendini
Evet canim doktor degiscem muhtemelen

Evet canim normal bisey gibi soyledi o onemsemedi ama bende keske sorsaydin ne kdr geri nesi geri vs oraya gidince ztn buldigim herseyi unutuyorm
Gerçekten bende anlayamadım niye böyle dedigini birde ağızlarından laf alınmayanlar var öyleyse değiştir senin için daha iyi olur
Evet degistircem canim haftaya tekrar baska doktora gitcem bakalim o ne diyecek.

Baska bir doktordan da fikir al canim.

Telsizler beni inanılmaz korkutuyor, kablosuz telsizlere dışardan bağlanabiliyorlarmış çok ürkütücü. O yüzden kablolu telsiz alacağım ben.
Bende kameralı istemiyorum o yüzden fakat bunlarda felaket pahalı kafayı yicem şimdiden her ay bişey almamiz lazim

Bebek arabalari cok tatli degil mi yaa acaba en iyi markalar hangileri. Hem tasarim hem rahatlik olarak markalari belirlemek lazim bence indirim bulursak aliriz. Bi bakiim dedim de zirilyon tane model var

Bende kameralı istemiyorum o yüzden fakat bunlarda felaket pahalı kafayı yicem şimdiden her ay bişey almamiz lazim
Düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor, dediğin gibi her ay önem sırasına göre yapılırsa yavaş yavaş hallolur.

Bebek arabalari cok tatli degil mi yaa acaba en iyi markalar hangileri. Hem tasarim hem rahatlik olarak markalari belirlemek lazim bence indirim bulursak aliriz. Bi bakiim dedim de zirilyon tane model var
Her heralde en son onu alırım beşik falan daha önce benim için

O zamann indirim haberlerini yavaş yavaş vermeye başlayalım Migros sanal markette prima da aynı ürünün ikincisi %50 indirimli bugün. Almak isteyen alsın 2 -3 numara ben emin değilim henüz gardrobumuz gelmedi koyacak yerim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…