2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oo aramıza hoşgeldin yakınmış tarihlerimiz benim de öyle olacak muhtemelen nisan anneleri de martta doğurmaya başladı zaten
Ekliyorum birazdan
Teşekkür ederim hoş buldum, evet dr um doğum tarihinden 10 gün öncesinde alıyor, ben yine de ekim annesi olarak görüyorum kendimi sevdim buraları kızımda da hep takip etmiştim 2019 da, kendi gibi durumları görünce insan rahatlıyor psikolojik olarak

Sizi de daha sık aramızda görürüz inşallah tecrübeli annelere çok ihtiyacımız var burada

Yoyko 8in1 anne yanı park yatak ve huggy napp 8in1 var canım. Ben de bilmiyordum anne yanı olması fikri cok iyi hem cok kolaylık sağlar diye düşündüm başka vardır daha herhalde bunlara denk geldim şimdilik
Süslü püslü minnak beşiklere içim gidiyor ama bu daha kullanışlı ve daha uzun ömürlü olacak sanırım.

Gece oldu canım sabaha kadar biraz kivrandim sabahtan beri az az var. Neden olduğunu bi çözebilsem gaz mı diyorum pek benzemiyor genellikle sağ taraftan üşüttüm mü diyorum bilemiyorum da
Kuzum gaz sancısıda olabilir ya bende gaz oluşunca ağrı olıyor regl gibi. Yoğurt içine biraz kimyon at ye kuzum belki rahatlatır. Ayaklarını belini sıcak tut

Sezeryanda süt hemen gelmiyor bildiğim kadarıyla. Valla özellikle süt olayı yüzünden normali biraz daha istiyorum ama dediğin gibi bakalım tansiyon olsun diğer şartlar olsun uygun olacak mı…
Hayırlısı olsun hakkımızda ya

Gögüs pompası ne işe yarıyor peki canım? Ben emzik alcaktım annem diyor ben sana hiç emzik vermedim belki vermiceksin diyor
Sütü olan için o da gerekmiyor canım bebek göğüs ucu küçükse tutamayabiliyor ve sezeryanda hemen süt gelmiyor pompayla kanalları açmıştım arada da süt artsın diye yapıyordum onu da hemen almamak lazım belki cuk cuk emcek bilemiyoruz..emzik alınır da o pahalılara gerek yok bakkal emziği tutuyolar bazen

Letgoda satılanlar var 300 TL ye filan ahşap bir güzel beşikler 6 aylığına alınabilir de bilemiyorum her şeyi de iç örtüleri komple yıkanabiliyor da
Ben de 2. El bu tarz şeyler ile içli dışlı olan bir arkadaşıma haber bıraktım. Bebek arabasını da yatağı da öyle alacağım. İyi markaların temiz 2. Elleri candır. Anne yanından vazgeçtim düşünmüştüm ama…

Hastanede vermezler mi sezeryandan sonra pompa?

Baby shower yapmayacak misiniz ?
Ihtiyaclar listesi yaparsiniz bir internet sitesinden , linki yollarsiniz . zaten hediye alicaklar es , dost , akraba bari ihtiyaclarinizi alsinlar ya da yeni dogan icin ziyarete geliceklerdir . O zaman da alabilirler .

Biz senelerdir yapiyoruz arkadaslarla aramizda. Hatta Ilk 0-6 ay araba koltugu kim yeni dogum yaparsa ona geciyor Buyuk bir masraf ortadan kalkmis oluyor. Bebek arabasi gbi buyuk kalemleri bir kac kisi birlesip aliyor fln .

Park yatağın anne yanı olanına baktım yarı fiyatına satılıyor letgoda. Dediğin gibi her şeyi de çıkarılıp yıkanabiliyoe genelde.
Bakalım araştıra araştıra göreceğiz

Yok cnm ben baby shower yapmıcam hastanede de bir şey yapmıcam

Özele gidiyorum kuzum. Muayene ücreti 250 falan. Ama 15 gün içinde ikinciye gittiğinde ücret almıyorlar benim bu gidişimde almayacaklar mesela.. cinsiyeti hiç sormadım ama taramada erkekse yüksek ihtimal çıkar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…