2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen çok zor eşinizle özel hayat bitiyor ayrı yatmalar filan istemiyorum ben baştan sıkı tutmak gerek bu olayı

Aynen çok zor eşinizle özel hayat bitiyor ayrı yatmalar filan istemiyorum ben baştan sıkı tutmak gerek bu olayı
Aynen canım kesinlikle baştan alıştırmak lazım. Ben sadece tayinci oldugumuz için kararsız kaldım ama alfemo ve çileğin kalitesi çok iyi

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Bende böyle düşünüyorum çünkü ben 4. Ay odasına geçircem annem geçirmediniz mi bir daha geçiremezsiniz ortanızda yatmak ister diyor
Ya bunu benim bir arkadaşım da dedi. 4 aylıkken uyku eğitimi vermiş aynı zamanda çocuk o zamandan beri ayrı yatıyor aynı zamanda. Ayırmak lazım ama hiç kıyamam gibi de geliyor bana
Hiç ses etme bence kimseye. Kime ne. 2 parça eşya alınca Allah esirgesin bir şey olsa daha az ya da daha çok üzülmemize etki etmeyecek. Kendinizi mutlu edin boşverin :) unisex bi kaç zıbın bir de patik aldım benden mutlusu yoktu valla

Erhan ateş-mutlu bebek bakımı diye bir kitaba başladım şu an sadece tıbbi bilgiler var ama içim kıpır kıpır valla bebeğim olacağı farkındalığı geliyor her geçen gün
Tavsiye ederim

Bende böyle düşünüyorum çünkü ben 4. Ay odasına geçircem annem geçirmediniz mi bir daha geçiremezsiniz ortanızda yatmak ister diyor
Benim arkadasim da 5. ay dan sonra ayirdi odasini. hic bir sorunda yasamadi. Fakat benim evin iki odali , annemler gelicek kalmaya ilk 6 ay o yuzden ,6. aydan sonra ayiririm diye dusunuyorum bende .
Aynen canım kesinlikle baştan alıştırmak lazım. Ben sadece tayinci oldugumuz için kararsız kaldım ama alfemo ve çileğin kalitesi çok iyi
Cilek cok kaliteliydi eskiden . simdi nasildir bilmiyorum ama bizim cocukluktan kalan masalarinizi ve dolaplarimizi simdi kuzenimin cocuklari kullaniyor . 20 senelik mobilya tas gibi hala

Erhan ateş-mutlu bebek bakımı diye bir kitaba başladım şu an sadece tıbbi bilgiler var ama içim kıpır kıpır valla bebeğim olacağı farkındalığı geliyor her geçen gün
Tavsiye ederim
ay bende bebegimi beklerken diye bir kitap okudum , guzeldi. simdi bir doktorun kitabini dinlemeye baslayacagim

Çarşıya çıktığım ilk fırsatta bakacağım valla beni gaza getirdiniz :):):):)

ay bende bebegimi beklerken diye bir kitap okudum , guzeldi. simdi bir doktorun kitabini dinlemeye baslayacagim
E kitap olarak mı okudunuz ? İnternette Ne yapsak bulamadık satın alıcam mecbur. Bi kaç kitap seçtim arasında sizin dediğiniz de var :)
Çarşıya çıktığım ilk fırsatta bakacağım valla beni gaza getirdiniz :):):):)
Al çiçeğim al yüzün Gülsün

Evet öyleydi alfemoda iyiydi ablam almisti. Zaten 6 ay uygun fiyatlı anne yanı beşiği olsa iyi olur yatak odasında

Çok güzel canım benim ek bir odam yok bu evde 2+1 o sebeple bir süre böyle olacak yerin varsa çok hoş

Ya bunu benim bir arkadaşım da dedi. 4 aylıkken uyku eğitimi vermiş aynı zamanda çocuk o zamandan beri ayrı yatıyor aynı zamanda. Ayırmak lazım ama hiç kıyamam gibi de geliyor bana

Soysalcım ben annemgille yatmışım 3 sene yanlarında, sonrasında bana Oda kurduklarında hiç neden dememişim bilemiyorum zaten çocuk bir zaman sonra tek kalmak isteyecek.
ayırmak istemezsen de ne farkeder…
Uyku eğitimine karşı değilim destekliyorum ama aynı odada uyuyunca sonra çocuğun kendi yatağını reddedeceği kısmına katılmıyorum. Çocuktan çocuğa değişir bu.

Gülcan hanım merhabalar, cuma günü gidebildiniz mi görüşmeye yolk gözüktü mü ne oldu durumunuz acaba ? Yazdıysanız aradım, ama göremedim bir de ben sormak istedim..

Biraz letgo ya baktım ama şu sadece bizim ülkemizde var en fazla 10 kez kullanıldı yeni gibi deyip piyasa fiyatına yakın bazen aynı fiyatı yazmışlar yok artık kardeşim bunlara prim vermeyin ikinci el ürün yarı fiyatı hatta daha altına satılmalı kadın babynest koymuş kullanmaktan cılkını çıkartmış afedersiniz 110 tl yazmış iğrenç

İçgüdülerimle hareket edeceğim sanırım ben. Bence 3 sene de gayet ideal :)
Maalesef çok haklısın. Dün 300 TL dediğim minik beşikler minimum 500 olmuş. Hasarlı olanı 450 ye koymuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…