Aynen çok zor eşinizle özel hayat bitiyor ayrı yatmalar filan istemiyorum ben baştan sıkı tutmak gerek bu olayıAynı ablaminda öyle oldu canım bi güzel oda yaptı 6 ay anne yanı beşikte kaldı sonra bi alıştı ortada yatmaya. Şimdi bunu büyüyor ya buyuttuler orda babası yatiyor bizim şebek annesiyle yatak odasında
Aklı çok ermeden yatırmak lazım, bi arkadaş öyle yaptı çok iyi oldu çocuk 4 yaşında buyuttu beşiği yatak yaptı bi güzel yatıyor
Beğenmesi bile çok zor çok çeşit var ve hepsi birbirinden güzel bakınca bile kararsız kalıyor insan yaa :)Yok cnm bende odayı 6 aydan sonra alırsam alırım ama ben çok karar değiştirmem bakarım beğenirsem alırım bunları beğendim değiştirmem kolay kolay:)
Git canım kötü olmuşsun zatenPazartesi gidebilirim belki normalde çarşambaları gidiyorduk ama dayanamayabilirim
Aynen canım kesinlikle baştan alıştırmak lazım. Ben sadece tayinci oldugumuz için kararsız kaldım ama alfemo ve çileğin kalitesi çok iyiAynen çok zor eşinizle özel hayat bitiyor ayrı yatmalar filan istemiyorum ben baştan sıkı tutmak gerek bu olayı
Ben çileği büyüyen karyola diye istiyorum yatak büyüyor masası ve komidin oluyor 5-6 yaşa kadar oda düşünmem 1 taşla 2 kuşAynen canım kesinlikle baştan alıştırmak lazım. Ben sadece tayinci oldugumuz için kararsız kaldım ama alfemo ve çileğin kalitesi çok iyi
Alfemoda da var ordan da bakabilirsin bende fiyatları bi soracaktımBen çileği büyüyen karyola diye istiyorum yatak büyüyor masası ve komidin oluyor 5-6 yaşa kadar oda düşünmem 1 taşla 2 kuş
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.Sonunda okuyabildim yazdıklarınızı ancak kızlar kayınbabamı hastaneye yatırdık bugün kalp ameliyatı olacak çok telaş bu aralar eşim 1 hafta izine ayrılacak bende annemlerde kalıcam sanırım işler kötü bu ara babasız olacağız birazcıkkalp atışından sonra çok değişti ayrıca çok daha fazla titriyor üzerimize
Ya bunu benim bir arkadaşım da dedi. 4 aylıkken uyku eğitimi vermiş aynı zamanda çocuk o zamandan beri ayrı yatıyor aynı zamanda. Ayırmak lazım ama hiç kıyamam gibi de geliyor banaBende böyle düşünüyorum çünkü ben 4. Ay odasına geçircem annem geçirmediniz mi bir daha geçiremezsiniz ortanızda yatmak ister diyor
Hiç ses etme bence kimseye. Kime ne. 2 parça eşya alınca Allah esirgesin bir şey olsa daha az ya da daha çok üzülmemize etki etmeyecek. Kendinizi mutlu edin boşverin :) unisex bi kaç zıbın bir de patik aldım benden mutlusu yoktu vallaKızlarr çok giremiyorum buralara girdiğimde de sayfalarca mesajlarınızı okuyorum :) sohbetlere çok dahil olamıyorum. Ama son mesajlarınız yüzümü güldürdü. Ben bişeyler almaya kalksam hemen etraftan daha erken alışveriş 6. Aydan sonra yapılır tepkisi alıyorum. Cinsiyet bile belli olmadı diyolar. Sizin maşallahınız var çok sevindim sizler adına :)
Benim arkadasim da 5. ay dan sonra ayirdi odasini. hic bir sorunda yasamadi. Fakat benim evin iki odali , annemler gelicek kalmaya ilk 6 ay o yuzden ,6. aydan sonra ayiririm diye dusunuyorum bende .Bende böyle düşünüyorum çünkü ben 4. Ay odasına geçircem annem geçirmediniz mi bir daha geçiremezsiniz ortanızda yatmak ister diyor
Cilek cok kaliteliydi eskiden . simdi nasildir bilmiyorum ama bizim cocukluktan kalan masalarinizi ve dolaplarimizi simdi kuzenimin cocuklari kullaniyor . 20 senelik mobilya tas gibi halaAynen canım kesinlikle baştan alıştırmak lazım. Ben sadece tayinci oldugumuz için kararsız kaldım ama alfemo ve çileğin kalitesi çok iyi
ay bende bebegimi beklerken diye bir kitap okudum , guzeldi. simdi bir doktorun kitabini dinlemeye baslayacagimErhan ateş-mutlu bebek bakımı diye bir kitaba başladım şu an sadece tıbbi bilgiler var ama içim kıpır kıpır valla bebeğim olacağı farkındalığı geliyor her geçen gün
Tavsiye ederim
Çarşıya çıktığım ilk fırsatta bakacağım valla beni gaza getirdiniz :):):):)Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Ya bunu benim bir arkadaşım da dedi. 4 aylıkken uyku eğitimi vermiş aynı zamanda çocuk o zamandan beri ayrı yatıyor aynı zamanda. Ayırmak lazım ama hiç kıyamam gibi de geliyor bana
Hiç ses etme bence kimseye. Kime ne. 2 parça eşya alınca Allah esirgesin bir şey olsa daha az ya da daha çok üzülmemize etki etmeyecek. Kendinizi mutlu edin boşverin :) unisex bi kaç zıbın bir de patik aldım benden mutlusu yoktu valla
Erhan ateş-mutlu bebek bakımı diye bir kitaba başladım şu an sadece tıbbi bilgiler var ama içim kıpır kıpır valla bebeğim olacağı farkındalığı geliyor her geçen gün
Tavsiye ederim
E kitap olarak mı okudunuz ? İnternette Ne yapsak bulamadık satın alıcam mecbur. Bi kaç kitap seçtim arasında sizin dediğiniz de var :)ay bende bebegimi beklerken diye bir kitap okudum , guzeldi. simdi bir doktorun kitabini dinlemeye baslayacagim
Al çiçeğim al yüzün GülsünÇarşıya çıktığım ilk fırsatta bakacağım valla beni gaza getirdiniz :):):):)
Evet öyleydi alfemoda iyiydi ablam almisti. Zaten 6 ay uygun fiyatlı anne yanı beşiği olsa iyi olur yatak odasındaBenim arkadasim da 5. ay dan sonra ayirdi odasini. hic bir sorunda yasamadi. Fakat benim evin iki odali , annemler gelicek kalmaya ilk 6 ay o yuzden ,6. aydan sonra ayiririm diye dusunuyorum bende .
Cilek cok kaliteliydi eskiden . simdi nasildir bilmiyorum ama bizim cocukluktan kalan masalarinizi ve dolaplarimizi simdi kuzenimin cocuklari kullaniyor . 20 senelik mobilya tas gibi hala
Çok güzel canım benim ek bir odam yok bu evde 2+1 o sebeple bir süre böyle olacak yerin varsa çok hoşBende böyle düşünüyorum çünkü ben 4. Ay odasına geçircem annem geçirmediniz mi bir daha geçiremezsiniz ortanızda yatmak ister diyor
Ben gecen sene kitapyurdun dan almistim.E kitap olarak mı okudunuz ? İnternette Ne yapsak bulamadık satın alıcam mecbur. Bi kaç kitap seçtim arasında sizin dediğiniz de var :)
Al çiçeğim al yüzün Gülsün
Anne yanı işlevsiz zaten hepi topu 5 ay kullanılacak.Hersey ates pahasi olmus 500 tl olan anne yani besikleri en ucuzu 1000tlye cikmis
Ya bunu benim bir arkadaşım da dedi. 4 aylıkken uyku eğitimi vermiş aynı zamanda çocuk o zamandan beri ayrı yatıyor aynı zamanda. Ayırmak lazım ama hiç kıyamam gibi de geliyor bana
Gülcan hanım merhabalar, cuma günü gidebildiniz mi görüşmeye yolk gözüktü mü ne oldu durumunuz acaba ? Yazdıysanız aradım, ama göremedimEki Görüntüle 3021651 kizlar 5+4 de cekildi bu, internette yolk kesesi ve bebek tektaş yüzük gibi duruyo yaziyo. Ben dikkatli bakınca farkettim doktor bahsetmedi dedi 10 gun sonra gel net görürüz dedi. Acaba bu yolk mu sizler bilirsiniz
İçgüdülerimle hareket edeceğim sanırım ben. Bence 3 sene de gayet ideal :)Soysalcım ben annemgille yatmışım 3 sene yanlarında, sonrasında bana Oda kurduklarında hiç neden dememişim bilemiyorum zaten çocuk bir zaman sonra tek kalmak isteyecek.
ayırmak istemezsen de ne farkeder…
Uyku eğitimine karşı değilim destekliyorum ama aynı odada uyuyunca sonra çocuğun kendi yatağını reddedeceği kısmına katılmıyorum. Çocuktan çocuğa değişir bu.
Maalesef çok haklısın. Dün 300 TL dediğim minik beşikler minimum 500 olmuş. Hasarlı olanı 450 ye koymuşlarBiraz letgo ya baktım ama şu sadece bizim ülkemizde var en fazla 10 kez kullanıldı yeni gibi deyip piyasa fiyatına yakın bazen aynı fiyatı yazmışlar yok artık kardeşim bunlara prim vermeyin ikinci el ürün yarı fiyatı hatta daha altına satılmalı kadın babynest koymuş kullanmaktan cılkını çıkartmış afedersiniz 110 tl yazmış iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?