2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hersey ates pahasi olmus 500 tl olan anne yani besikleri en ucuzu 1000tlye cikmis

Isticem bakalim canim

İkili tarama için sordum canım onun icin ayrı ücret almıyorlar mi?
Bende hiç sormadım bi dahaki gittiğimde sorarım diye 12. Haftada yapılmalı falan diyorlar sanki öyle mi?

İkili tarama için sordum canım onun icin ayrı ücret almıyorlar mi?
Bende hiç sormadım bi dahaki gittiğimde sorarım diye 12. Haftada yapılmalı falan diyorlar sanki öyle mi?
Valla sormadım ki hiç fiyatını aslında 18ine randevu al dedi doktor henüz almadım. Bugün yarın saat alicam hastaneden o zaman söylerler paylaşırım senlede. Aynen 11-13 arası yapılıyormuş. Bizim bebisin gelişimi yumurtlamam geç olduğu için bir hafta geriden gelmesi gerekirken tam tersi zamanına göre bir hafta ilerden geliyor. Belkide o yüzden haftaya çağırmıştır.

Maşallah canım demekki yakalamış geçmiş bile güzel büyümüş, kaç hafta kaç günlük olduysa ona göre gün veriyorlarmış. Sagolasin canım bakalım bende pazartesi sorucam o zaman doktorda söylerse haberlesiriz❤

Sonunda okuyabildim yazdıklarınızı ancak kızlar kayınbabamı hastaneye yatırdık bugün kalp ameliyatı olacak çok telaş bu aralar eşim 1 hafta izine ayrılacak bende annemlerde kalıcam sanırım işler kötü bu ara babasız olacağız birazcık kalp atışından sonra çok değişti ayrıca çok daha fazla titriyor üzerimize

Son düzenleme:
Bizde tayinciyiz ayrıca bir dolap birde anne yanı beşik beğendim kuzuma çok üzülüyorum odası olamadığı için ama kuzenim yaptı 1 yaşında hala yanında yatıyor bilemedim ekliyorum beğendiklerimi fikir olsun yatak odama da uyuyor onun bulunduğu duvarada sticker yapıştıracağım ve foto asacağım yazık ona ait birşeyler olsun

Eklentiler

• 72B286F8-BB6F-4AF2-BC9D-9614772CB021.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 76
  • 4460C4FC-6346-413A-974D-0844C722C54F.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 627E81BF-BF85-4ED2-8EF5-385AC81B59DD.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 77
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah kolay bi şekilde atlatır

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah kolay bi şekilde atlatır
Sağol kuzum inşallah bende yersiz bir korku önceki hamileliğimde bebek öldüğü gün eşimin anneannesi öldü ben yine hamileyim adamı acil ameliyata aldılar çokta seviyorum çok korktum

Sağol kuzum inşallah bende yersiz bir korku önceki hamileliğimde bebek öldüğü gün eşimin anneannesi öldü ben yine hamileyim adamı acil ameliyata aldılar çokta seviyorum çok korktum
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme çokta strese girmemeye çalış dinlenmeye gitmişsin gibi düşün, ne kadar düşünebilirsen tabiki. Bi kere denk geldi diye öyle bisey tekrar olacak diye bisey yok inşallah bu sefer tam tersi olacak allahim şifa versin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…