2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aminn canım aminn dua edeceğim artık yapacak başka birşeyimiz yok

Bu bulantı bende yeni başladı 2 gündür çok kötüyüm ya ne zamana kadar sürüyor bu kızlar? İstifra etmedim ama sürekli bi bulantı hissi beni çok yordu yemek görmek istemiyorum midem kalkıyo. Acaba doktordan ilaç mı alsam diyorum? Öğretmenim nasıl ders yapacağım hiç bir fikrim yok

Geçmiş olsuun canım. Allah şifa versin inşallah. Evet kesinlikle bizler hissediyoruz anne olacağımızı fakat erkeklere somut bir şeyler lazım onların da fıtratı bu sanırım. O yüzden mümkün oldugu kadar bütün randevulara onlarla gitmekte fayda var

İşte benim 3-4 haftadır sürüyor ilaç alıyorum o derece

cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin .

Bende böyle düşünüyorum çünkü ben 4. Ay odasına geçircem annem geçirmediniz mi bir daha geçiremezsiniz ortanızda yatmak ister diyor

Eklentiler

• A3A7CA2E-F750-4D7F-A59A-7FFEF5B66C13.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 56
Sağol kuzum inşallah bende yersiz bir korku önceki hamileliğimde bebek öldüğü gün eşimin anneannesi öldü ben yine hamileyim adamı acil ameliyata aldılar çokta seviyorum çok korktum
Canım çok geçmiş olsun lütfen kötüyü çağırma pozitif enerji hiçbir şey olmayacak birbirine bağlama olayları Allah’ın izniyle her şey çok güzel olcak

Bende böyle düşünüyorum çünkü ben 4. Ay odasına geçircem annem geçirmediniz mi bir daha geçiremezsiniz ortanızda yatmak ister diyor
Aynı ablaminda öyle oldu canım bi güzel oda yaptı 6 ay anne yanı beşikte kaldı sonra bi alıştı ortada yatmaya. Şimdi bunu büyüyor ya buyuttuler orda babası yatiyor bizim şebek annesiyle yatak odasında
Aklı çok ermeden yatırmak lazım, bi arkadaş öyle yaptı çok iyi oldu çocuk 4 yaşında buyuttu beşiği yatak yaptı bi güzel yatıyor

Kızlarr çok giremiyorum buralara girdiğimde de sayfalarca mesajlarınızı okuyorum :) sohbetlere çok dahil olamıyorum. Ama son mesajlarınız yüzümü güldürdü. Ben bişeyler almaya kalksam hemen etraftan daha erken alışveriş 6. Aydan sonra yapılır tepkisi alıyorum. Cinsiyet bile belli olmadı diyolar. Sizin maşallahınız var çok sevindim sizler adına :)

Bir de pazartesi ve salı günü kontrolü olanlar teyit ettirsin bir çok ilde hekimlerin grev kararı aldığı söyleniyor.

Yok cnm bende odayı 6 aydan sonra alırsam alırım ama ben çok karar değiştirmem bakarım beğenirsem alırım bunları beğendim değiştirmem kolay kolay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…