Allah korusun aklına kötü şeyler getirme çokta strese girmemeye çalış dinlenmeye gitmişsin gibi düşün, ne kadar düşünebilirsen tabiki. Bi kere denk geldi diye öyle bisey tekrar olacak diye bisey yok inşallah bu sefer tam tersi olacak allahim şifa versin insallahh
Bu bulantı bende yeni başladı 2 gündür çok kötüyüm ya ne zamana kadar sürüyor bu kızlar? İstifra etmedim ama sürekli bi bulantı hissi beni çok yordu yemek görmek istemiyorum midem kalkıyo. Acaba doktordan ilaç mı alsam diyorum? Öğretmenim nasıl ders yapacağım hiç bir fikrim yok
Sonunda okuyabildim yazdıklarınızı ancak kızlar kayınbabamı hastaneye yatırdık bugün kalp ameliyatı olacak çok telaş bu aralar eşim 1 hafta izine ayrılacak bende annemlerde kalıcam sanırım işler kötü bu ara babasız olacağız birazcık kalp atışından sonra çok değişti ayrıca çok daha fazla titriyor üzerimize
Geçmiş olsuun canım. Allah şifa versin inşallah. Evet kesinlikle bizler hissediyoruz anne olacağımızı fakat erkeklere somut bir şeyler lazım onların da fıtratı bu sanırım. O yüzden mümkün oldugu kadar bütün randevulara onlarla gitmekte fayda var
Bu bulantı bende yeni başladı 2 gündür çok kötüyüm ya ne zamana kadar sürüyor bu kızlar? İstifra etmedim ama sürekli bi bulantı hissi beni çok yordu yemek görmek istemiyorum midem kalkıyo. Acaba doktordan ilaç mı alsam diyorum? Öğretmenim nasıl ders yapacağım hiç bir fikrim yok
Sonunda okuyabildim yazdıklarınızı ancak kızlar kayınbabamı hastaneye yatırdık bugün kalp ameliyatı olacak çok telaş bu aralar eşim 1 hafta izine ayrılacak bende annemlerde kalıcam sanırım işler kötü bu ara babasız olacağız birazcık kalp atışından sonra çok değişti ayrıca çok daha fazla titriyor üzerimize
Bizde tayinciyiz ayrıca bir dolap birde anne yanı beşik beğendim kuzuma çok üzülüyorum odası olamadığı için ama kuzenim yaptı 1 yaşında hala yanında yatıyor bilemedim ekliyorum beğendiklerimi fikir olsun yatak odama da uyuyor onun bulunduğu duvarada sticker yapıştıracağım ve foto asacağım yazık ona ait birşeyler olsun
Sağol kuzum inşallah bende yersiz bir korku önceki hamileliğimde bebek öldüğü gün eşimin anneannesi öldü ben yine hamileyim adamı acil ameliyata aldılar çokta seviyorum çok korktum
Aynı ablaminda öyle oldu canım bi güzel oda yaptı 6 ay anne yanı beşikte kaldı sonra bi alıştı ortada yatmaya. Şimdi bunu büyüyor ya buyuttuler orda babası yatiyor bizim şebek annesiyle yatak odasında
Aklı çok ermeden yatırmak lazım, bi arkadaş öyle yaptı çok iyi oldu çocuk 4 yaşında buyuttu beşiği yatak yaptı bi güzel yatıyor
Kızlarr çok giremiyorum buralara girdiğimde de sayfalarca mesajlarınızı okuyorum :) sohbetlere çok dahil olamıyorum. Ama son mesajlarınız yüzümü güldürdü. Ben bişeyler almaya kalksam hemen etraftan daha erken alışveriş 6. Aydan sonra yapılır tepkisi alıyorum. Cinsiyet bile belli olmadı diyolar. Sizin maşallahınız var çok sevindim sizler adına :)
Kızlarr çok giremiyorum buralara girdiğimde de sayfalarca mesajlarınızı okuyorum :) sohbetlere çok dahil olamıyorum. Ama son mesajlarınız yüzümü güldürdü. Ben bişeyler almaya kalksam hemen etraftan daha erken alışveriş 6. Aydan sonra yapılır tepkisi alıyorum. Cinsiyet bile belli olmadı diyolar. Sizin maşallahınız var çok sevindim sizler adına :)