Sen yine çok endiselenmemeye calis canım çünkü adet zamanında da kahverengi kan icerde kalan kan oluyor ya o mantıkla söyledim bende. Eğer icerde kalan varsa o gelmiş olabilir çok mu geldi?Bilmiyorum ki doktorum da cuma günü dedi kırmızıya dönmediği sürecek korkma sakın diye gene de insan tedirgin oluyor işte rengi dönecek mi acaba diye sürekli aklımda kalıyor
Sen yine çok endiselenmemeye calis canım çünkü adet zamanında da kahverengi kan icerde kalan kan oluyor ya o mantıkla söyledim bende. Eğer icerde kalan varsa o gelmiş olabilir çok mu geldi
Valla aynen devam yeniden kırmızaya dönmeden bi doktor kontrolüne gitmeyi bekliyorum. Benim hiç kesilmedi 1 aydır. arada 4 kanama oldu, leke ise yoğun miktarda sürekli devam.Lekenmesi olan arkadaşlar ne durumda. Benim 4-5 gün durmuştu gelmiyordu sabah tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hani hareket vs de etmiyorum ki niye böyle oldu
Merhaba canım. Benimde 9+4 dün çok fena kasık ağrısı çektim alt karnımdaki damarları yukarı doğru çekiyorlardı sanki bugün daha iyi şükürKızlar merhaba. Bugün 9+3 üm. Dünden beri alt karnımda değişik bir hassasiyet var. Aşağı baskı yapıyo gibi. Hareketle artıyor sanki. Benzer şeyler yaşayan var mı
Az Kalmış az annesi :) ne güzel o 1 haftada daha çok büyüyecek kocaman olacakŞafak 7valla çok değişik şu nifty testi olmasa bu hafta giderdim insan dayanamıyor yaaa öyle böyle 25 gün olmuş iyi dayanmışım
Odası beşiğini yatagını vs 6. Aydan sonra alırım bende. Şimdi ufak ufak hevesleniyorum diye kıyafet alıyorum çorap alıyorum
Aynen. Etimi içerden biri tutuyo gibi bir his. Bide sağa sola dönerken oturup kalkarken anlık sancı hissi oluyo. Rahim büyüyor. Gerginlik oluyo sanırım.Merhaba canım. Benimde 9+4 dün çok fena kasık ağrısı çektim alt karnımdaki damarları yukarı doğru çekiyorlardı sanki bugün daha iyi şükür
Ah aynen busefer gittiğimizde bayaa şekillenir dimi?Az Kalmış az annesi :) ne güzel o 1 haftada daha çok büyüyecek kocaman olacak
Bende 1-2 kere hissettim kimselere demedim dalga geçerler diye9+6 günlük oldum bugün 3. Hamileliğim 2. Sinin kalbi atmadı 8. Haftada sonlandı ama ben bebeğin hareketlerini hissediyorum seğirme gibi aniden atan birşey gibi gaz değil gazı da biliyorum sizde de böyle durumlar var mı?
Evet bende anneme falan dedim annem inanıyor sağolsun sonuçta bu benim 2. Gebeliğim ilk olsa anlamam ama ben hissediyorum özellikle bugün tatlı yedikten sonra 2-3 kere hissettim kesinlikle gaz değil gazı biliyorumBende 1-2 kere hissettim kimselere demedim dalga geçerler diye
Benim ilk bide pimpirikliyim hayatta inanmazlar ama bende herzamanki şey olmadığını farkettim öle gazla alakası olan bir şey değilEvet bende anneme falan dedim annem inanıyor sağolsun sonuçta bu benim 2. Gebeliğim ilk olsa anlamam ama ben hissediyorum özellikle bugün tatlı yedikten sonra 2-3 kere hissettim kesinlikle gaz değil gazı biliyorum
Ya şu 3 ay geçince rahatlicak miyiz kanama ihtimali kalmicak dimiiValla aynen devam yeniden kırmızaya dönmeden bi doktor kontrolüne gitmeyi bekliyorum. Benim hiç kesilmedi 1 aydır. arada 4 kanama oldu, leke ise yoğun miktarda sürekli devam.
Heyecanla salı gününü bekliyorduk eşim biraz rahatsızlandı test verdi inşallah covid değildiriki senedir hiç yakalanmamıştık şimdi yakalanmayız inşallah
İnşallah devamı gelmez canım yine tekrarlar gibi olursa doktora gidersin biz de pek bilemeyiz sonuçtaSabah biraz çoktu da şimdi azaldı lekeye döndü. Bakalım artık kötüyü çağırmıyım dediğin gibi büyük ihtimalle öyledir. Bu saate kadar kötü bir şey olsa dönerdi rengi
canım ne desek kesinliği yok ki. Doktoruma cok sordum niye neden diye. 9 ay boyunca kanama yaşayan da var sağlıklı doğum yapan gebem de var dedi. Benim son gittiğim kontrolümde doktorum dün bir gebem geldi o da kanama yaşıyor ama bebeğinde sorun yok demişti.Ya şu 3 ay geçince rahatlicak miyiz kanama ihtimali kalmicak dimii
Benim de 9+6 bugun ama hic hissetmiyorum sifir9+6 günlük oldum bugün 3. Hamileliğim 2. Sinin kalbi atmadı 8. Haftada sonlandı ama ben bebeğin hareketlerini hissediyorum seğirme gibi aniden atan birşey gibi gaz değil gazı da biliyorum sizde de böyle durumlar var mı?
Bizimki normal tüp bebek degildi. İnsallah sizinde görünürYaaa çok sevindimbizde dün 6+3tü gittik, hocamız göremediğini haftaya tekrar bakacağını söyledi. Resimde biz biraz görüyoruz bir şeyler ama bilemiyoruz tabii ki. Ama içi de bomboş değil bizce. Tüp bebek miydi sizinki ? Bizimki öyle de
Neler göreceğini merak ediyorum :) hareket etmeye başlamış olurAh aynen busefer gittiğimizde bayaa şekillenir dimi?
Kız öyle tekme gibi bir şey değil yaKız ne bileyim erken değil mi ilk bebeği 19 haftadan önce hissetmedim ben sizinkiler kuduruk mu ne zeytin kadar şeyler
9+3 üm bende. İki gündür alt karnımda rahmin olduğu yerde tuhaflık hissediyorum. Bugün dediğin gibi birşeyi bir kez hissettim ama ne olduğunu anlayamadım.9+6 günlük oldum bugün 3. Hamileliğim 2. Sinin kalbi atmadı 8. Haftada sonlandı ama ben bebeğin hareketlerini hissediyorum seğirme gibi aniden atan birşey gibi gaz değil gazı da biliyorum sizde de böyle durumlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?