2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum ki doktorum da cuma günü dedi kırmızıya dönmediği sürecek korkma sakın diye gene de insan tedirgin oluyor işte rengi dönecek mi acaba diye sürekli aklımda kalıyor
Sen yine çok endiselenmemeye calis canım çünkü adet zamanında da kahverengi kan icerde kalan kan oluyor ya o mantıkla söyledim bende. Eğer icerde kalan varsa o gelmiş olabilir çok mu geldi?

Sen yine çok endiselenmemeye calis canım çünkü adet zamanında da kahverengi kan icerde kalan kan oluyor ya o mantıkla söyledim bende. Eğer icerde kalan varsa o gelmiş olabilir çok mu geldi

Sabah biraz çoktu da şimdi azaldı lekeye döndü. Bakalım artık kötüyü çağırmıyım dediğin gibi büyük ihtimalle öyledir. Bu saate kadar kötü bir şey olsa dönerdi rengi

Lekenmesi olan arkadaşlar ne durumda. Benim 4-5 gün durmuştu gelmiyordu sabah tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hani hareket vs de etmiyorum ki niye böyle oldu
Valla aynen devam yeniden kırmızaya dönmeden bi doktor kontrolüne gitmeyi bekliyorum. Benim hiç kesilmedi 1 aydır. arada 4 kanama oldu, leke ise yoğun miktarda sürekli devam.

Heyecanla salı gününü bekliyorduk eşim biraz rahatsızlandı test verdi inşallah covid değildir iki senedir hiç yakalanmamıştık şimdi yakalanmayız inşallah

Kızlar merhaba. Bugün 9+3 üm. Dünden beri alt karnımda değişik bir hassasiyet var. Aşağı baskı yapıyo gibi. Hareketle artıyor sanki. Benzer şeyler yaşayan var mı
Merhaba canım. Benimde 9+4 dün çok fena kasık ağrısı çektim alt karnımdaki damarları yukarı doğru çekiyorlardı sanki bugün daha iyi şükür

Odası beşiğini yatagını vs 6. Aydan sonra alırım bende. Şimdi ufak ufak hevesleniyorum diye kıyafet alıyorum çorap alıyorum

Merhaba canım. Benimde 9+4 dün çok fena kasık ağrısı çektim alt karnımdaki damarları yukarı doğru çekiyorlardı sanki bugün daha iyi şükür
Aynen. Etimi içerden biri tutuyo gibi bir his. Bide sağa sola dönerken oturup kalkarken anlık sancı hissi oluyo. Rahim büyüyor. Gerginlik oluyo sanırım.

9+6 günlük oldum bugün 3. Hamileliğim 2. Sinin kalbi atmadı 8. Haftada sonlandı ama ben bebeğin hareketlerini hissediyorum seğirme gibi aniden atan birşey gibi gaz değil gazı da biliyorum sizde de böyle durumlar var mı?

Bende 1-2 kere hissettim kimselere demedim dalga geçerler diye

Bende 1-2 kere hissettim kimselere demedim dalga geçerler diye
Evet bende anneme falan dedim annem inanıyor sağolsun sonuçta bu benim 2. Gebeliğim ilk olsa anlamam ama ben hissediyorum özellikle bugün tatlı yedikten sonra 2-3 kere hissettim kesinlikle gaz değil gazı biliyorum

Evet bende anneme falan dedim annem inanıyor sağolsun sonuçta bu benim 2. Gebeliğim ilk olsa anlamam ama ben hissediyorum özellikle bugün tatlı yedikten sonra 2-3 kere hissettim kesinlikle gaz değil gazı biliyorum
Benim ilk bide pimpirikliyim hayatta inanmazlar ama bende herzamanki şey olmadığını farkettim öle gazla alakası olan bir şey değil

Ya şu 3 ay geçince rahatlicak miyiz kanama ihtimali kalmicak dimii

Sabah biraz çoktu da şimdi azaldı lekeye döndü. Bakalım artık kötüyü çağırmıyım dediğin gibi büyük ihtimalle öyledir. Bu saate kadar kötü bir şey olsa dönerdi rengi
İnşallah devamı gelmez canım yine tekrarlar gibi olursa doktora gidersin biz de pek bilemeyiz sonuçta

Ya şu 3 ay geçince rahatlicak miyiz kanama ihtimali kalmicak dimii
canım ne desek kesinliği yok ki. Doktoruma cok sordum niye neden diye. 9 ay boyunca kanama yaşayan da var sağlıklı doğum yapan gebem de var dedi. Benim son gittiğim kontrolümde doktorum dün bir gebem geldi o da kanama yaşıyor ama bebeğinde sorun yok demişti.
Yani dua edip bekleyeceğiz ben sürece güveniyorum sakin kalmaya çalışıyorum. İçten içe endişelerim korkularım var herkes gibi ama sakin kalıyorum en azından. Hepiniz için de bunu öneriyorum. Bu aşamadaki kanamalara şunu yapın bir daha kanama olmayacak diye bir çözüm sunan görmedim duymadım ancak aldığımız progesteron desteklerini kullanmaya devam edebiliriz. Ve istirahat tabi ki.

3 aydan sonra kanama, lekelenme bitenler de çok umuyorum ki onlardan oluruz, çünkü kan kaybetmek de iyi değil zaten şahsen Demir eksikliğim var :) adet dönemlerimde de aşırı kanamalı geçirirdim azcık nefes alırım kan değerlerim düzelir gebelikte diyordum ama kısmet değilmiş

Birbirimize çok dua edelim
Rabbim hakkımızda güzel olanı hayırlı eylesin.

Benim de 9+6 bugun ama hic hissetmiyorum sifir

Kız ne bileyim erken değil mi ilk bebeği 19 haftadan önce hissetmedim ben sizinkiler kuduruk mu ne zeytin kadar şeyler

Bizimki normal tüp bebek degildi. İnsallah sizinde görünür ben ilk gittim görmedi idrara sıkış gel dedi su içtim bi saat sonra gittim gördük

Kız ne bileyim erken değil mi ilk bebeği 19 haftadan önce hissetmedim ben sizinkiler kuduruk mu ne zeytin kadar şeyler
Kız öyle tekme gibi bir şey değil ya nasıl anlatıyım bu değişik bir şey pıt pıt bişi oldu orda mesela ama vucut atması gibi değil bendede dün oldu ama bu öle gaz gibi değil

9+3 üm bende. İki gündür alt karnımda rahmin olduğu yerde tuhaflık hissediyorum. Bugün dediğin gibi birşeyi bir kez hissettim ama ne olduğunu anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…