2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Asker eşleri hep mi aynı olur ya bence canım çocuğuma oda falan kuramayacağım göçebe hayatı bunu gerektirir

Odası beşiğini yatagını vs 6. Aydan sonra alırım bende. Şimdi ufak ufak hevesleniyorum diye kıyafet alıyorum çorap alıyorum

Sağol kuzum inşallah bende yersiz bir korku önceki hamileliğimde bebek öldüğü gün eşimin anneannesi öldü ben yine hamileyim adamı acil ameliyata aldılar çokta seviyorum çok korktum

Canım birbiriyle bağ kurupta kötüyü çağırma. Kayınbabanada Rabbim şifa versin

Kızlar merhaba. Bugün 9+3 üm. Dünden beri alt karnımda değişik bir hassasiyet var. Aşağı baskı yapıyo gibi. Hareketle artıyor sanki. Benzer şeyler yaşayan var mı

Bi haftadır canım makarnanın hani içi dolu olup yapımı zahmetli olanından çekiyo adını vermedim allahtan canınız çekmez ehehe nerden bulacam hiç de beceremem offf :/

Biz bir şehirde en fazla 3 4 yıl durabiliyoruz beşik ve dolap dışında bir oda kuramayacağım gideceğim yerde ev nasıl olur ya da lojman nasıl olur bilmediğimden
Benim salon takimimdan başka bi takımım yok canım oturma takımım yok yani. 2+1 olsada direk bi oda boşa çıkıyor. Böyle böyle diye diye de çoğu şey içimizde kalıyor ben sanırım alıcam şifonyer dışında beşik ve dolap zaten çok uzun kullanımlı. Birde dolap zaten gerekli oluyor ikimizin dediği aynı şeye çıkıyor zaten canım bende bir dolabı birde büyüyen besigini alırım

Evet 6+6 da gittim bebek göründü kalp atışını duyduk çok şükür
Yaaa çok sevindim bizde dün 6+3tü gittik, hocamız göremediğini haftaya tekrar bakacağını söyledi. Resimde biz biraz görüyoruz bir şeyler ama bilemiyoruz tabii ki. Ama içi de bomboş değil bizce. Tüp bebek miydi sizinki ? Bizimki öyle de

Lekenmesi olan arkadaşlar ne durumda. Benim 4-5 gün durmuştu gelmiyordu sabah tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hani hareket vs de etmiyorum ki niye böyle oldu

Lekenmesi olan arkadaşlar ne durumda. Benim 4-5 gün durmuştu gelmiyordu sabah tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hani hareket vs de etmiyorum ki niye böyle oldu
Canım kahverengi lekeler için korkmayın diyorlardı icerde kalan vs. Gelmiş olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…