2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allahım dertler Derya olmuş sıra sıra geliyo hepsi
Eşim covid pozitif şimdi çıktı sonuç
Allahım sabahtan beri peşinde pervaneyim iyi olsun diye, ilaçlara tepki veriyor ateşi düştü çok şükür ama yarın ben de hasta uyanmaktan cok korkuyorum
Salı da kontrolüm vardı napıcam bilmem

Ay şaka gibi ya zamanlama olsun canım geç olsunda güç olmasın bak ben korona oldum eşim olmadı o negatifti annemde negatif çıktı belki sanada geçmez çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım bende 2 senedir olmamıştım gebeliğe denk gelmişti.
Doktoruna haber ver muhakkak inşallah bisey olmaz canım

Ay şaka gibi ya zamanlama olsun canım geç olsunda güç olmasın bak ben korona oldum eşim olmadı o negatifti annemde negatif çıktı belki sanada geçmez çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım bende 2 senedir olmamıştım gebeliğe denk gelmişti.
Doktoruna haber ver muhakkak inşallah bisey olmaz canım
Sağolun canlarım inşallah bir şey olmaz
Doktorum da teee Avrupa yakasında ben Kocaeli’de.
Şeytan diyo sabahın köründe eve 10 dk mesafedeki hastaneye git tek başına bebeğe bak gel en azından hala iyi mi göreyim. Valla kara kara düşünüyorum mahvolurum 1 hafta daha dayanamam

İyi fikir canım git gel bari. Ama korona olsan bile artık eskisi gibi karantina yok bisey oldugunda direk cikabiliyorsun
Ama inşallah bisey olmaz

İyi fikir canım git gel bari. Ama korona olsan bile artık eskisi gibi karantina yok bisey oldugunda direk cikabiliyorsun
Ama inşallah bisey olmaz
Allahım hepimizi korusun
Çok korkuyorum diloşum ya sakinleşmeye çalışıyorum sabah ola hayrola bakalım

Selam ben 20. Haftamda 2. Kere çok ağır bi covid geçirdim 10 gün boyunca ateşim düşmedi parol ile kanka olduk koku tat gitti çok ağır sırt göğüs ve eklem ağrılarım oldu. Öksürük zaten hak getire hiç Durmadı. Burun akıntısı ve kanlı balgm da vardı. Elhamdulillah bebeğime hiç bişey olmadı bende çok korktum bişey olacak diye parol da çok yoğun kullandım diye ama sağ Salim bu güne geldik. Korkma arkadaşım kendine dikkat et. Ateşinin çıkmasına müsade etme ateş tehlikeli bebek için dr um öyle demişti. Bol bol su iç C vitamini al en fazla 2 hafta sürüyor zaten. Dua edeceğim senin içinde inşaAllah sağ Salim atlatacaksınız.

Ya almaz mıyııım alacağım aklımda o. Ne alsam ki?

Allahım hepimizi korusun
Çok korkuyorum diloşum ya sakinleşmeye çalışıyorum sabah ola hayrola bakalım
Korkma canım bulasirsa bile hemencecik geçecek bebegine hiç bisey olmayacak. Çoğumuz gecirdik bi sıkıntı olmadı sen gidebileceksen yarın bi git ve hemen bol bol c vit başla. Suda eritilenlerden falan var ne kadar erken o kadar iyi

Çok geçmiş olsun çok zor bir dönem atlatmışsınız siz de rabbim sağ Salim hayırlısıyla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip Etsin inşallah. Gece gece meyve yemeye başladım hemen ekstra dikkat edeceğiz artık.
İnşallah Allah razı olsun iyi geldi söyledikleriniz teşekkür ederim Ateşe de dikkat edeceğim
Evde var neyseki o eritilenlerden de ondan da içelim bari. İnşallah hiçbirimize hiçbir şey olmaz

Geçmiş olsun canım tekrardan c vitamini gerçekten çok etkili Allah şifa versin bütün hastalara

Minnoşum hasta mı oldun ne oldu sana? Çok geçmiş olsun çiçeğiim.

Evet evet bir tane da yumuş yumuş battaniye alayımm, ya içim kıpır kıpır oldu heyecandan.
Ayy kuzum benim valla benim de öyle senin için de ayrı seviniyorumm
Gör bak çıkınca hastalıklarını çektiklerini bile unutacaksın o gün çok güzel bi gün geçir şimdiden planla nereye gideceğini randevu saatin belli mi kaçta?

Bulantının izin verdiği kadar güzel vakit geçirmeye çalışacağım bebeğim.

13.40’ta randevuum, seninki sabah mı yarın?

Bulantının izin verdiği kadar güzel vakit geçirmeye çalışacağım bebeğim.

13.40’ta randevuum, seninki sabah mı yarın?
Bulantını az da olsa unutacaksın insallahh
Bu hastanede randevu yok anlamadım gitti devlet hastanesi gibi sabah erkenden gidiyoruz 8 gibi kaçıncı sıra denk gelirse bekliyoruz işte
Eşimde kaldırdı şimdi kalk kalk diye sabırsız biri daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…