2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ayy inşallah sonuç pozitif olmaz. Yoksa 1 hafta karantina uzar hastane süreci. Kötü bir şey yok iyiyiz bence de insan işte tedirgin oluyor.

İnşallah devamı gelmez canım yine tekrarlar gibi olursa doktora gidersin biz de pek bilemeyiz sonuçta

Aynen canım bakcam işte hani şimdi telaş yapıp doktora gitmek dinlemiyorum iğne vuruluyorum fitil kullanıyorum ayaktada pek durmuyorum yemek bulasık dısında. Bakalım takip ederim farklı bir durum olursa giderim doktora

Bizimki normal tüp bebek degildi. İnsallah sizinde görünür ben ilk gittim görmedi idrara sıkış gel dedi su içtim bi saat sonra gittim gördük
İnşallah darısı cumartesi günü bize olur Sizin adınıza çok sevindim, Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhhh

Aynen canım duştada uzun süre durma karnına çok sıcak su gelmesin geçer gider bir an önce insallah❤

Kız öyle tekme gibi bir şey değil ya nasıl anlatıyım bu değişik bir şey pıt pıt bişi oldu orda mesela ama vucut atması gibi değil bendede dün oldu ama bu öle gaz gibi değil
O zaman doğru hissediyonuz çünkü aynen pıt pıt olur haftanız benden de büyük sırt üstü yatınca daha çok hissedersiniz :)

Bebek arabalari cok tatli degil mi yaa acaba en iyi markalar hangileri. Hem tasarim hem rahatlik olarak markalari belirlemek lazim bence indirim bulursak aliriz. Bi bakiim dedim de zirilyon tane model var
Ben e bebekte baby plus galaxy beğendim hem hafif hemde 20 kg kadar taşıyor. Esimde begendi suan indirmde erken mi almak için bilemedik

Damar atması oluyor o mudur dediğiniz? Ben 11. Haftadayim daha olacağını sanmıyorum 18. Haftada erken başlar diyorlar

Nasıl hissettiniz kızz 11. Haftayim daha 20ye kadar yolu var diyorlar
Damar atması oluyor ondan mı bahsediyorsunuz nasil bisey?
Valla bak internet sitesinde yazıyor beni 1-2 hafta için kırmayın belki o hareket değildi ben öyle hissettim ne bileyim

13- 16. haftalar arasında bebeğinizin ilk hareketleri oluşmaya başlar. Bu ilk fatal hareketlenmelere “hızlanma” adı verilir. Bu hızlanma hareketleri karnınızda kelebekler kanat çırpıyormuşçasına bir his uyandırır. Bu kıpırtılar bazen bağırsak hareketleriyle karıştırılabilir. Bu sebeple fark etmek ya da ayırt etmek zor olabilir. Özellikle ilk kez anne olacaklar daha önce doğum yapmış olanlara göre bu hareketleri daha geç fark eder. Bu sorun teşkil edecek bir durum değildir. Ayrıca her kadının ve her hamileliğin farklı olduğu da unutulmamalıdır.

Seninle aramızda 5 gün varmış ben daha geri sandim seni
Valla bilemiyorum ki daha önce hamile kalmadım tabi ama hep 18. Haftada en erken yaziliyordu benimde bildigim o
Keşke bende hissetsem diye bekliyorum ama bazen uzanırken elimi koyuyorum gezindiriyorum damar atmasını hissediyorum
Tabi bebisler şuan hareket ediyorda ne zaman hissedicez 4 gözle bekliyorum

Valla belki o damar atması gibi bir şey ama ben ona yordum sanırım kendimi avutuyorum daha demin ütü yaptım kızlar ayakta ayyy ayıptır söylemesi aşağı tarafa bi ağrı saplandı tırsa tırsa oturuyorum ben bide 5.hafta korona oldumya ben çok çabuk yoruluyorum 2 sokak yürüyorum soluk soluğa kalıyorum biraz iş yapayım sarı akıntım kahverengimsi oluyor neden böleyiz biz yaaaa

O yorulma bende de vardı ama insan evde kala kala da gerçekten ona alışıyor biraz yürüse nefes nefese kalıyor. Bende ilk öyleydim yuruye yürüye attım tabi suan tehlikeliyse denemeyin o kadar yürümeyi.
Bak uzan elini gezdir aynı yerde pıt pıt atıyorsa damar atması diyorlar öyle bastırarak değilde göbek deliğinden aşağıya kasiklarina doğru yanlara falan bi bak bakalım hissedecek misin
O alt tarafa bende de agri giriyor bazen ilk defa yaşadım gebelikte bazen çok ağrılı giriyor umutmazsam onu da sorucam yarın doktora

Hadi bakalım sırayla yavrum gülerek çıkıcaz o odadan bize foto atmayi unutma bak
Atarız sana teyzesi, inşallah keyifli çıkacağız, sonrası için plan yaptık eşimle de sinema falan. Çok korkuyorum ama çok da heyecanlıyım, duygularım darmadağıııın anlayaamazsın dırrıırı.

Anlıyorum canım anlıyorum hepimiz anne adayıyız
Daha önce bisey yaşasakta yaşamasakta benzer tedirginlikler yaşıyoruz. Bi de bir ay beklemek insana zor geliyor daha bebisleri de hissetmedigimiz için.
Sinemadan sonra bi tane de bebis için ufak bisey al iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…