Valla ben 11+2 oldum gün içinde de kontrol ediyorum hiç denk gelmedim ilk bebeğim bi deDamar atması değil bence bebek farklı böyle sürekli hissetmiyorum gün içinde 2-3 gibi
Ah kuzum ben değil de uçan tekmeyle uyandırmak istediğim kocam hasta olduMinnoşum hasta mı oldun ne oldu sana? Çok geçmiş olsun çiçeğiim.
Çok geçmiş olsun ne kadar üzücü sinir bozucu bir durum olmuş bu ya. Çok merak ediyorsan git baktır canım bebeğe en azından bekleme süresini için rahat geçirirsin.Allahım dertler Derya olmuş sıra sıra geliyo hepsi
Eşim covid pozitif şimdi çıktı sonuç
Allahım sabahtan beri peşinde pervaneyim iyi olsun diye, ilaçlara tepki veriyor ateşi düştü çok şükür ama yarın ben de hasta uyanmaktan cok korkuyorum
Salı da kontrolüm vardı napıcam bilmem
Çok sağol kuzum vallahi öyle oldu ya. Bugün ya da yarın gideceğim canım komple ayırdık odaları zaten. İyiyim bir şeyim de yok elhamdulillah.Çok geçmiş olsun ne kadar üzücü sinir bozucu bir durum olmuş bu ya. Çok merak ediyorsan git baktır canım bebeğe en azından bekleme süresini için rahat geçirirsin.
Yaaaa hani detay haniBirbasak yavrum çıktım ben doktordan haftaya salı ikili teste gidicem darısı sana ve bekleyen herkese
İlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basinaYaaaa hani detay haninasıldı her şey
Benim de dun akıntı rengim koyulaşmaya başladı normal beyazımsı hafif sarimsiydi dün kahverengiye yakın turuncu gibi oldu korktum kana dönecek diye de dönmedi çok şükür ama kasığım ağrıdı o da sanırım rahim genişliyor bu haftalarda onun ağrısı olduLekenmesi olan arkadaşlar ne durumda. Benim 4-5 gün durmuştu gelmiyordu sabah tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hani hareket vs de etmiyorum ki niye böyle oldu
Bende dün 9+1 dim kasığım çok ağrıdı korktum geçen kasığım agridiginda lekelenme başlamıştı yine olacak diye de olmadı çok şükür sanırım rahim büyümeye çalışıyor o yüzden oluyorMerhaba canım. Benimde 9+4 dün çok fena kasık ağrısı çektim alt karnımdaki damarları yukarı doğru çekiyorlardı sanki bugün daha iyi şükür
9+6 günlük oldum bugün 3. Hamileliğim 2. Sinin kalbi atmadı 8. Haftada sonlandı ama ben bebeğin hareketlerini hissediyorum seğirme gibi aniden atan birşey gibi gaz değil gazı da biliyorum sizde de böyle durumlar var mı?
Benim kayınvalidem dedi ki 10. Haftanın içine girince dikkat et böyle göz seyirmesi gibi karnın pıt pıt atarsa erkek olabilir dedi benim eşime hamileyken öyle olmuş bu farklı olacak erkek olacak demiş erkek oldu diyor ötekiler kızdı hiç böyle hissetmedim normal zamanlarında hissettim ama erkekte böyle oldu dikkat et bakalım sende de olacak mı dedi acaba seninki de erkek mi M monurolValla ben 11+2 oldum gün içinde de kontrol ediyorum hiç denk gelmedim ilk bebeğim bi de
Nasıl bisey olduğunu bilsem bilmiyorum ki
Ama damar atmasını biliyorum aynı yerde tık tık atiyo zaten
Ayyyy kocaman olmuş bu minnoş yaaaİlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basina
İlk dediki güzel görüntü alabilirsem şimdi bakarım ikili test için olmazsa haftaya gelirsin dedi. İlk minnoş uyuyodu hiç kıpırdamadan duruyordu öylesonra şımarık bakıldığını anladı başladı kaymaya
Elini kolunu gördüm birden hareket etmeye başladı kıpır kıpır doktor maşallah çok hareketli güzel dedi
11+2ydim bugün 11+4 çıktı ense kalinligina bakti 1.13 çıktı o da normalmiş herhalde
Ayyyyyy maşallah yavruma kocaman olmuş yaaİlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basina
İlk dediki güzel görüntü alabilirsem şimdi bakarım ikili test için olmazsa haftaya gelirsin dedi. İlk minnoş uyuyodu hiç kıpırdamadan duruyordu öylesonra şımarık bakıldığını anladı başladı kaymaya
Elini kolunu gördüm birden hareket etmeye başladı kıpır kıpır doktor maşallah çok hareketli güzel dedi
11+2ydim bugün 11+4 çıktı ense kalinligina bakti 1.13 çıktı o da normalmiş herhalde
Sende göreceksin canım az kaldı insan inanamıyor ya gerçekten bak içinde kayan biri var hissetmiyorsun da tabiBenim de dun akıntı rengim koyulaşmaya başladı normal beyazımsı hafif sarimsiydi dün kahverengiye yakın turuncu gibi oldu korktum kana dönecek diye de dönmedi çok şükür ama kasığım ağrıdı o da sanırım rahim genişliyor bu haftalarda onun ağrısı oldu
Bende dün 9+1 dim kasığım çok ağrıdı korktum geçen kasığım agridiginda lekelenme başlamıştı yine olacak diye de olmadı çok şükür sanırım rahim büyümeye çalışıyor o yüzden oluyor
Benim kayınvalidem dedi ki 10. Haftanın içine girince dikkat et böyle göz seyirmesi gibi karnın pıt pıt atarsa erkek olabilir dedi benim eşime hamileyken öyle olmuş bu farklı olacak erkek olacak demiş erkek oldu diyor ötekiler kızdı hiç böyle hissetmedim normal zamanlarında hissettim ama erkekte böyle oldu dikkat et bakalım sende de olacak mı dedi acaba seninki de erkek mi M monurol
Ayyyy kocaman olmuş bu minnoş yaaaay duygulandım hareket falan ediyor diyince rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dilosumm
Çok geçmiş olsun soysalcım, olmaz olmaz birden olur tam da kritik dönemde. Aksilik işte, geçmiş olsun. Sen de dikkat et. Tekne atma kızçem adama :) Sana kim bakacak sonrasında.Ah kuzum ben değil de uçan tekmeyle uyandırmak istediğim kocam hasta oldu
Çok şükür iyi uyandım henüz bi şey yok şimdi C vitamini shot atcaz beraber. gece sonuç çıkınca salona geçiş yaptım sinirden de uyuyamadım hiç
Bende Çarşamba gidicem normalde doktor 1 ay sonra çağırmıştı ama bu lekelenme falan olduktan sonra haftada 1 görüyor bakalım Çarşamba ne dicekSende göreceksin canım az kaldı insan inanamıyor ya gerçekten bak içinde kayan biri var hissetmiyorsun da tabi
Amiin sagolasin yavrum darısı sizlerin başına
Kayınvalideler ve o öngörüleriBenim kayınvalidem dedi ki 10. Haftanın içine girince dikkat et böyle göz seyirmesi gibi karnın pıt pıt atarsa erkek olabilir dedi benim eşime hamileyken öyle olmuş bu farklı olacak erkek olacak demiş erkek oldu diyor ötekiler kızdı hiç böyle hissetmedim normal zamanlarında hissettim ama erkekte böyle oldu dikkat et bakalım sende de olacak mı dedi acaba seninki de erkek mi M monurol
Allah razı olsun canım çok sagolasin güzel dileklerin için, sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimizeAyyyyyy maşallah yavruma kocaman olmuş yaa
Allah nazarlardan korusun kuzum. İnanılmaz gerçekten ne kadar büyümüş. Rabbim hepimizin mutluluklarımızı daim eylesin inşallah
Ne kadar büyümüş maşallah kuzucuk.İlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basina
Gece aradı önce sen kapat goygoyu yaptık bayaÇok geçmiş olsun soysalcım, olmaz olmaz birden olur tam da kritik dönemde. Aksilik işte, geçmiş olsun. Sen de dikkat et. Tekne atma kızçem adama :) Sana kim bakacak sonrasında.
Canım ben Yarın gideceğim galiba. Emin de olamadım bi kontrol edeyim kendimi, zaten yakalanırsam çürüğümdür ben hemen çıkar. yakalanmamışsam yarın gideceğim inşallah.Allah razı olsun canım çok sagolasin güzel dileklerin için, sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimizesen de bugün gidecektin canım ne oldu ?
O atma olayını gördükten sonra bı yazayım dedim bilemiyorum belki de doğrudur benim annem de abimde de bende de aynı geçirmişKayınvalideler ve o öngörüleri
Bence herkesin değişken ya öyle ne birşey aramamak lazım. Hamilelikten hamileliğe, insandan insana değişiyor. Benim ve kardeşimin hamileliği o kadar farklıymış ki.
Daha güzellerini görmek sizlere nasip olsun insallahNe kadar büyümüş maşallah kuzucuk.
Bi git canım içinde kalmamış olur valla ben tabi şok olmuştum kalp atışına gidecektim bi kaç güne beklemesi çok zor gelmiştiGece aradı önce sen kapat goygoyu yaptık bayaartık görüntülü konuşuyoruz 2 senedir yapmıyorduk bi garip olduk
Atmadım tekme atmadım ama çok sinirliydim cimcikleyemiyorum da zaten
Kapısına bi kap su bi kap mama bırakıp uzaklaşıyorum resmen
Canım ben Yarın gideceğim galiba. Emin de olamadım bi kontrol edeyim kendimi, zaten yakalanırsam çürüğümdür ben hemen çıkar. yakalanmamışsam yarın gideceğim inşallah.
İlk yarin gidecek diye basagi etiketledim tabii darısı herkesin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?