2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende geçen çimdikledim rahatladım biraz
Gözün Aydın bebişim güzel haberlerle geldin sen de çok şükür

Evet bebeğim, o da biraz korkuyor ama burası o anlamda tehlikeli bir yer değil anlamıyor, burada hepimiz bebitolarımızı paylaşıyoruz birbirimiz için dualar ediyoruz, neyse azönce biraz bozuldu, ben de istediğim kolyeyi alırsan bir daha paylaşmam dedim, bakalım kolye gelecek mi? Merak etme özelden atarım.

E tamam işte 10 haftada 3 4 arası, 11. Haftada demek ki 4 5 arasıı seninki de gayet olması gerektiği gibi değil mi? Bence öyle.
Dönerlerse hiç şaşırmam, canı sağ olsun minnaklarımın. Bekleriz ne var yani?

Kolyem gelirse bir iki gün görür güler yüz.

Çok net görünmüyor kafası gövdesi ama kız hissettim nedense
Evet nedense bulanık çıktı, ikili testte daha net görünüyormuş ya insallah net görürüm benimde ilk defa içime kız doğdu
Sende ikili testte iyice detaylı görürsün

Bende geçen çimdikledim rahatladım biraz
Gözün Aydın bebişim güzel haberlerle geldin sen de çok şükür
Senin de bebeğim, çok şükür çoook, gördüm senin minnakıı, ama hiç anlamadığımdan yazamadım kız mı erkek mi ay tahmin bile yapamıyorum.

Evet nedense bulanık çıktı, ikili testte daha net görünüyormuş ya insallah net görürüm benimde ilk defa içime kız doğdu
Sende ikili testte iyice detaylı görürsün
İkili test yapar mı bilmiyorum ense ölçümü ikili test mi oluyor heyecandan bişey soramadan çıktım

Ahahaha ay hiç güleceğim yoktu kız sen bu işi biliyorsun vallaaaa
Keşke bende yapabilsem ama orası çok ayrı bi mesele neyse. Bunlara böyle yapacaksın zaten.
Aynen normal galiba yavrum bisey olsa doktor söylerdi sonuçta ya artık

İkili test yapar mı bilmiyorum ense ölçümü ikili test mi oluyor heyecandan bişey soramadan çıktım
Evet yavrum ondan çağırmıştır benim dün güzel görüntü alsaydı direk yapacaktı bakacaktı ama yine de ense ölçümüne baktı haftaya çağırdı sonra
Bende hı hı diyip çıktım hepsi kaldı

Çimdiklemem mi Of valla tüttü ya hamilelikte korona olması çok daha kötüymüş normalde mesafe filan dinlemezdim anca beraber diyip yakalanırdım da göze alamıyorum şimdi
İnşallah kuzum inşallah göreceğiz hep birlikte

Minnoşum, ne düğün istedim ne bir takı, nikahımda bile bana bir şey takmadılar utanmadılar da. Ben de beklemedim. Ama şimdi pişmanım, yavaş yavaş çıkaracağım acısını. Borçlar bitsin sen öyle gör. Yetti artık.

Tek taşımın taksitini bile ailemin taktıklarıyla ödedim. Acısı çıkmasın mı?

Kızlar herkes kocadan dert yanmış bende yanayım benim kanama olunca kv ve görümcem esime gelelim mi demişler bende yok dedim benim ki biraz bozuldu ev doğal olarak mahvolmuş durumda yemek yapacaklarmış onun için ben kalkıp temizlik yapicam yastık yorgan ayarliyicam onlar iki günlük yemek yapsın diye çok gıcık oldum
Esime göre ev dağınık olsa ne olurmuş cildirmalik

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kendi annem geldi ona rağmen tamamen rahat olamıyorum. Kendi evim kendi düzenim kontrolü elden bırakamıyorum. Kv filan gelcek olsa ne kadar yardım niyetinde de olsalar içim rahat etmezdi benim de zaten ekstra hassasız olmayacak şeyler düşünmeye yatkınız

Yani gerçekten kendi kendime daha rahat ederim yahu bı çorba yaparım yerim ama en azından orası daginikti gördü mü burası şöyleydi ayy o daha kötü erkeklere göre ne kadar basit hem annesini görecek ablasını görecek hemde kendisi sorumluluk almamış olacak bakış açıları beni delirtiyor

Kız gibi geldi bana canım Dr tahminde bulundu mu

Oh oh sefan olsun o zaman canım. Asıl onlardan cikmaliydi ama oğlu yaptirmadiysa ondan çıksın artık

Ekim annelerinin en midesi bulanan zor geçirenlerinden biri olarak 11.haftamiza girdik kızlar iki hafta sonra gideceğim cinsiyet için. İkili test istemiyorum ama ense burun falan bakar sanırım drum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…