Kızlar bu ara aktif olamıyorum ailem geldi. Bende kontrole gittim normalde 4 hafta sonra gel demişti dayanamadım 3 hafta sonra gittim boyu filan yazıyor günüyle uyumlu 3 gün önde çıktı hatta. Sd kalp atışı sanırım ayy cinsiyet tahmini yapmadı meraktan ölücem. hareket etsin diye vişne suyu çikolata yedim kımıldamadı bile bi de arkası dönük uyuyor heralde
2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için gel dedi. Tansiyonum yüksek çıktı yine kardiyolojiye git dedi ilaç yazacaklar heralde
Bizler değişiyoruz, hareketlerimiz kısıtlanıyor. Onların da sorumlulukları artıyor, bunu kaldıramıyorlar. Sürekli konuşacaksın adım adım eğitim işte. Birini içeride büyüt birini dışarıda. Kadınların sınavı da bu galiba
Bendeki model de çok sinirliydi bir ara. Dedim sen beni strese soktukça kasılıyorum aşağıdan haberin olsun, sonrasında bir sakinlik geldi adama. İlla söyletecek illa tonlarca laf duyacak
Aynen dediğin gibi işte. Benimki her daim aşırı sinirli biriydi o yüzden sürekli karşımda çocuk varmış gibi hassasiyetle davranıyorum. O eşiği aştıktan sonra geri dönüş zor cünkü. Hamdolsun karşılığını alıyorum bir şekilde döndürüyoruz bu evliliği.
Sorma gerçekten üzüldükçe kasıldıkça bildiğin rahmimin kasıldığını hissediyorum. Kanamalardan birinde bir doktor stresten üzüntüden rahim kasılması tetiklenir demişti tam olarak öyle de hissettim.
5. Haftada dedim gel bi e bebeke girelim fiyatları gör, haberin olsun. ihtiyacımız ne beraber bakalım.birlikte karar verelim. Yarım saat durduk cok ciddi psikolojisi bozuldu. 3 gün boyunca sözler telkinlerle kendine getirdim de o zamandan beri sakin kalmaya çalışıyor o da
Ay evet ya bakımı kolay olur
Bakalım bizimki nasıl olacak büyük de değiller durtelesek bende de çok fazla surmuyor ya her ne kadar da olsa biraz zararları oluyor ya ultrason un ondan fazla tutmuyordur belki
Yok canim istemeyebilirsin çok normal.
Ay ben nasıl gördüm 5 ve 6 olarak gördüm ya
Büyür annesi büyür maşallah nazar değmesin
Ya netten bakmıştım 11. Haftada bazı yerlerde 6 7 cm boy diyor onu okuyunca şaşırdım, bazılarında da 4 6 arasi diyor
Ve hala sinirliyim tabiki sülalesi kısa bize çeksin hıhh
Hahah bahaneyle elde tutuştunuz hadi
Kızlar çok yazmışsınız okudum ama Birbasak
çok mutlu oldum cnm çok şükür ilk bende mesajını okurken ay kötü bir şey mi oldu dedim korkuttun bizi benimde şafak 5 ölcem heyecandan şimdi sıra kimde kimi bekliyoruz en yakın?
Kızlar çok yazmışsınız okudum ama Birbasak
çok mutlu oldum cnm çok şükür ilk bende mesajını okurken ay kötü bir şey mi oldu dedim korkuttun bizi benimde şafak 5 ölcem heyecandan şimdi sıra kimde kimi bekliyoruz en yakın?
Hakkınızı helal edin valla hepinizi korkuttum istemeden.
Çok sağ ol minnoşum.
Bir gün bile nasıl zor ben bilmez miyimmm, şimdi en yakın Ccerio
yarın gidecek.
KİZLAR BİR SORUM OLACAK ÖNEMLİ.. ÖĞRETMENİM BUGÜN ÇOCUKLAR COK ÜZDÜ VE SİNİRLENDİRDİ BAYA HEMDE BAĞIRDIM FALAN SONRA KASILDI KARNİM AGRİ GİRDİ VE AKINTI GELDİ. BAKTİM BEYAZ SARI ARASINDA Bİ RENK KORKTUM BENDE KASIKLARDA HAFİF SANCILAR VAR DOKTORU ARADİM KANAMA OLURSA GEL SUAN Bİ SEY DİYEMEM DEDİ YANİ İCİMİ HİC RAHATLATAMİYOR KADİN DA... SİZCE SIKINTI VAR MIDI R??
Hocam ben de geçenlerde öyle oldum karnımı tutuşumdan anladılar söyledim mecburen sevindiler sonra beni bi daha üzmeyeceklerini söylediler zaten birkaç haftaya anlayacaklardı sakin kalın isterse sınıf alsın yürüsün ben direkt müdür yardımcısını çağırıyorum hocam başedemiyorum durumumdan dolayı diyorum
Hakkınızı helal edin valla hepinizi korkuttum istemeden.
Çok sağ ol minnoşum.
Bir gün bile nasıl zor ben bilmez miyimmm, şimdi en yakın Ccerio
yarın gidecek.
Benimde içimden kız geçti ya minik kuş çok güzel bi poz olmuş ama zor denk gelir bi daha
Bi daha 12. Haftada gideceksin dimi kuzum herkese aynı haftayı söylüyor bende haftaya gidicem bakalım
Sen benimkini gördün mü ne geçti sen de söyle bakiiimmm
Dikkat ediyoruz boncuğum siz de edin o kadar trip attım ki tavırlı tavırlı kim bilir kimden kaptın bile dedim çok sinir oluyor böyle imalara of o arada uçan tekme atma isteği bende de çok var hem sarılıp yatayım dibimde dursun istiyorum hem de sarılırken bir de tekme atayım istiyorum kafam çok karışık
Ay allahım tek dileğim şu engelleri bir bir kanamasız aşıp 38 haftayı görmek
Hee paylaşma nazar değer diye mi ona anası karar versin önce
Huyu tabiki düşünüyorum keşke anası gibi olsa diyorum ama sonra olmasın diyorum saf saf yine kandıran çok olur
Yarısı huy yarısı yetiştirme inşallah Huyu suyu güzel hayırlı evlat olurlar ❤
İşte bende 11. Haftada 4.73 çıktı yakalar herhalde normaldir ya doktor bisey demedi ama, sadece birden yatarken hareketlendi hızlı hızlı ona maşallah çok hareketli dedi ama ben karnım tok çikolata gömmüştüm belki o da etki etmiştir. Bi de sırtını dönüyor ya çıldırıcam inşallah iyice büyüyünce böyle yapıp yüzünü saklamaz meraktan ölürüm
Güler yüzlü karını özlediysen beni strese sokma de
Kızlar bu ara aktif olamıyorum ailem geldi. Bende kontrole gittim normalde 4 hafta sonra gel demişti dayanamadım 3 hafta sonra gittim boyu filan yazıyor günüyle uyumlu 3 gün önde çıktı hatta. Sd kalp atışı sanırım ayy cinsiyet tahmini yapmadı meraktan ölücem. hareket etsin diye vişne suyu çikolata yedim kımıldamadı bile bi de arkası dönük uyuyor heralde
2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için gel dedi. Tansiyonum yüksek çıktı yine kardiyolojiye git dedi ilaç yazacaklar heralde
Benimde içimden kız geçti ya minik kuş çok güzel bi poz olmuş ama zor denk gelir bi daha
Bi daha 12. Haftada gideceksin dimi kuzum herkese aynı haftayı söylüyor bende haftaya gidicem bakalım
Sen benimkini gördün mü ne geçti sen de söyle bakiiimmm