2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy minik kuş arkasını dönmüş yaa nazar değmesin maşallah
Dikkat et kendine canim tuzlu şeylerden uzak dur ❤❤

Aynen dediğin gibi işte. Benimki her daim aşırı sinirli biriydi o yüzden sürekli karşımda çocuk varmış gibi hassasiyetle davranıyorum. O eşiği aştıktan sonra geri dönüş zor cünkü. Hamdolsun karşılığını alıyorum bir şekilde döndürüyoruz bu evliliği.
Sorma gerçekten üzüldükçe kasıldıkça bildiğin rahmimin kasıldığını hissediyorum. Kanamalardan birinde bir doktor stresten üzüntüden rahim kasılması tetiklenir demişti tam olarak öyle de hissettim.
5. Haftada dedim gel bi e bebeke girelim fiyatları gör, haberin olsun. ihtiyacımız ne beraber bakalım.birlikte karar verelim. Yarım saat durduk cok ciddi psikolojisi bozuldu. 3 gün boyunca sözler telkinlerle kendine getirdim de o zamandan beri sakin kalmaya çalışıyor o da

Ay evet ya bakımı kolay olur
Bakalım bizimki nasıl olacak büyük de değiller durtelesek bende de çok fazla surmuyor ya her ne kadar da olsa biraz zararları oluyor ya ultrason un ondan fazla tutmuyordur belki
Ay kalbin attığını gördüm ya yeter fazla tutmasın iyi değildir belki doktorum benden daha dikkatli

Babası kızıyor, daha önce de çekerken görmüştü ama dinlemeyeceğim çünkü ondan gıcık alıyorum.

Ay Dilooş sen fiziki özelliklerinden korkuyorsun, ben huyu suyu görümcelere veya kv’ye benzemesin diye sürekli dua ediyorum. Allah korusun.

Dr. Banu Çiftçi’nin uygulaması var bende, 10.hafta yaklaşık 4 cm olmalı diyor minnoşum, zaten normal olmasa doktor dile getirirdi.

Güler yüzlü karımı özledim diyor, halbuki ben hep sinirliyim.

Kızlar çok yazmışsınız okudum ama Birbasak çok mutlu oldum cnm çok şükür ilk bende mesajını okurken ay kötü bir şey mi oldu dedim korkuttun bizi benimde şafak 5 ölcem heyecandan şimdi sıra kimde kimi bekliyoruz en yakın?

Hakkınızı helal edin valla hepinizi korkuttum istemeden.
Çok sağ ol minnoşum.
Bir gün bile nasıl zor ben bilmez miyimmm, şimdi en yakın C cerio yarın gidecek.

Hocam ben de geçenlerde öyle oldum karnımı tutuşumdan anladılar söyledim mecburen sevindiler sonra beni bi daha üzmeyeceklerini söylediler zaten birkaç haftaya anlayacaklardı sakin kalın isterse sınıf alsın yürüsün ben direkt müdür yardımcısını çağırıyorum hocam başedemiyorum durumumdan dolayı diyorum

Dikkat ediyordum daha da dikkat edeceğim.
Gördün mü teyzesi arkası dönük diye içimden kız geçti nedense sen ne hissettin
Benimde içimden kız geçti ya minik kuş çok güzel bi poz olmuş ama zor denk gelir bi daha
Bi daha 12. Haftada gideceksin dimi kuzum herkese aynı haftayı söylüyor bende haftaya gidicem bakalım
Sen benimkini gördün mü ne geçti sen de söyle bakiiimmm

Eklentiler

• 20220314_101614.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 61
Allahım yicem ya ahahh Sen yine de sarıl ama sarılırken çimdikle bebeğim ben öyle yapıyorum az da olsa sinirim çıkıyor.

Kocişi burnunda tütmüş burnunda, tez vakitte kavuşmalar diliyorum.

İnşallah minnoşum, o günleri görmek nasip olur inşallah hepimize.

Hee paylaşma nazar değer diye mi ona anası karar versin önce
Huyu tabiki düşünüyorum keşke anası gibi olsa diyorum ama sonra olmasın diyorum saf saf yine kandıran çok olur
Yarısı huy yarısı yetiştirme inşallah Huyu suyu güzel hayırlı evlat olurlar ❤
İşte bende 11. Haftada 4.73 çıktı yakalar herhalde normaldir ya doktor bisey demedi ama, sadece birden yatarken hareketlendi hızlı hızlı ona maşallah çok hareketli dedi ama ben karnım tok çikolata gömmüştüm belki o da etki etmiştir. Bi de sırtını dönüyor ya çıldırıcam inşallah iyice büyüyünce böyle yapıp yüzünü saklamaz meraktan ölürüm
Güler yüzlü karını özlediysen beni strese sokma de

Bu arada 2 seferdir benimkide hareket ederken arkasını dönüyor çocuk kimi görmek istemiyor anlamadım

Çok net görünmüyor kafası gövdesi ama kız hissettim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…