2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Zaten iki gündür ağlıyorum farkediyormu rahmin kasıldığını çok üzüldüm inşallah atlatırım kanama olmadan

Ekim annelerinin en midesi bulanan zor geçirenlerinden biri olarak 11.haftamiza girdik kızlar iki hafta sonra gideceğim cinsiyet için. İkili test istemiyorum ama ense burun falan bakar sanırım drum.
Bulantıların Ne durumda? Ben Kötüyüm Günler Zor Geçiyor.Arada Girip Bakıyorum Buralara. İnşallah Şu 3 Ayı Tamamlasaydık biraz daha iyi hissederiz umarım

Bende balayına gidemedim ayarlamıştık, koronadan kaldı. Bi daha da nasip olmuyor zaten gitmek istiyorum ama fiyatlara bakamıyorum bile
Ne iyi gelirdi bu kadar stresin üstüne.
Bebeğim sağ salim doğarsa, bir tatil planım var o tam 11 aylıkken, inşallah nasip olur.

Bulantıların Ne durumda? Ben Kötüyüm Günler Zor Geçiyor.Arada Girip Bakıyorum Buralara. İnşallah Şu 3 Ayı Tamamlasaydık biraz daha iyi hissederiz umarım
Eskiden beş kere kusuyosam bugünlerde bir iki canım hele ağzımda acı tat var geçmiyor sanki ağrı kesici dilimin arka tarafında acı tat mahvetti benimde tek tesellim 12.ye az kalması ama kızımda 14 de bitmişti. Buna şükür 8.hafta da falan bildiğin ölmek istiyordum ben böyle bir şey yasamdum annem geldi o bile ağladı halime benimki çok zor geçti dilerim bundan sonra rahat ederim rahat ederiz. Bulantısı olmayan arkadaşlar hergun ama hergun şükür edin çok zor

Bugün bıraktım benim bebeğm herkesten daha önemli gerçekten kendime geldim ağlamayı bıraktım ultrason cihazı Co eski olduğumu farkettim başka bir doktora gitmeye karar verdim

Eklentiler

• C55D1ECF-0006-46E1-9D12-9C1AAF7F31C7.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 61
Ne iyi gelirdi bu kadar stresin üstüne.
Bebeğim sağ salim doğarsa, bir tatil planım var o tam 11 aylıkken, inşallah nasip olur.
Valla cok iyi gelirdi canım söylenecek çok şey varda neyse. Ben plan kuramıyorum maalesef bu askerlik işi ne zaman ne olacağı belli değil izin verseler 10 gün zorla veriyorlar işimiz hep son dakika, hadi ertesi gün izne çıkıyorsun diyorlar nasıl bisey ayarlayıp gidebilirim ki
İnşallah nasip olur canımm insallahh❤

Bugün bıraktım benim bebeğm herkesten daha önemli gerçekten kendime geldim ağlamayı bıraktım ultrason cihazı Co eski olduğumu farkettim başka bir doktora gitmeye karar verdim
Bencede başka bir doktora git için rahat edecekse eğer daha net görünce kendine geliyorsun moralin bozuluyor. Benim yoğun kanamam oldugu gün rastgele bi hastaneye gittik bildiğin milattan kalma makineyle baktı hatta tek o cihaz varmıs dolanıyormus kadın doktorları arasında tekerlekli filan bir şeydi. İçim içimi yedi kendi doktoruma gidene kadar onun makinede her şeyi net görünce rahatladım

Gerçekten bi de daha sinirleniyor çok yoruldum gerçekten

Canım Diloşum istediğin zaman yaz dm’den yürüyebilirsin bana.
Ben polis diye sinir oluyordum asker daha zor baksana, Allah sana sabır versin ve inşallah bu sefer her zamankinden farklı olur ve planlayıp üç kişilik ailenle tatile gidebilirsin, hak ediyorsun hem de çok.

Oyy maşallaah rahatsız etmeyin demiş yavrum resmen size bırakın uyuyorum diye
Bir şey olmaz Allahın izniyle ilaç yazarsa kullanırsın başka bir şekilde düşür derse onu yaparsın. Yeter ki minikler iyi olsuun

Kızlar selam bende bugün kontrole gittim kalp atışını duydum çok şükür dünden beri kasığım ağrıyordu söledim kanama var dedi biraz moralim bozuldu korkulcak bir şey yok şimdilik yerleşme kanaması dedi dinlenmemi söyledi onun dışında gayet iyi 7/3 olduk bakalım 10. Haftada tekrar gideceğim

Bol bol dinlen canım. Minikler için bi 4-5 hafta daha yatacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…