Aynen canım mecbur dinlenceğiz Sağlkkla büyüsünlerdeBol bol dinlen canım. Minikler için bi 4-5 hafta daha yatacağız
Çok Şükür Bende Kusma Olmadı Ama Gerçekten Çok Kötü Birşey Bulantı Hayattan Koparıyor Resmen Evde Bir Oğlum Var Zor Yemek Yapıyorum Ona..Şükür Tabii Bunada İnşallah Az Kaldı 12-14 haftalara..Benim umudum inşallah Geçer Diyorum oğlumda 14. Hafta felan azalmıştı biraz benimde,, Rabbim Yardımcımız Olsun HepimizinEskiden beş kere kusuyosam bugünlerde bir iki canım hele ağzımda acı tat var geçmiyor sanki ağrı kesici dilimin arka tarafında acı tat mahvetti benimde tek tesellim 12.ye az kalması ama kızımda 14 de bitmişti. Buna şükür 8.hafta da falan bildiğin ölmek istiyordum ben böyle bir şey yasamdum annem geldi o bile ağladı halime benimki çok zor geçti dilerim bundan sonra rahat ederim rahat ederiz. Bulantısı olmayan arkadaşlar hergun ama hergun şükür edin çok zor
Ne Güzel İnşallah Olmaz Olacağını Sanmıyorum 11. Haftadasın cnm..Bazı Bünyeler Hamilelik Hormonuna Alışana Kadar Böyle Etki Oluyor Zaten Vücut Genelde 3 ayı tamamlayınca Artık Alışmış Oluyor Sonra Azalıyor Bulantı FelanBende hiç yok bulantı kusma bu haftalardan sonra artık olmaz dimi
Benimde kanamam vardı. Beşinci haftada başladı 7. Haftada bitti. Korkma diyorsa korkma birşey olmaz. Çok var kanama olup gebeliği devam eden.Kızlar selam bende bugün kontrole gittim kalp atışını duydum çok şükür dünden beri kasığım ağrıyordu söledim kanama var dedibiraz moralim bozuldu korkulcak bir şey yok şimdilik yerleşme kanaması dedi dinlenmemi söyledi onun dışında gayet iyi 7/3 olduk bakalım 10. Haftada tekrar gideceğim
Hepsini birden yazmayayım canım fenalık geçirirsin ahahahCanım Diloşum istediğin zaman yaz dm’den yürüyebilirsin bana.
Ben polis diye sinir oluyordum asker daha zor baksana, Allah sana sabır versin ve inşallah bu sefer her zamankinden farklı olur ve planlayıp üç kişilik ailenle tatile gidebilirsin, hak ediyorsun hem de çok.
Az az verirsin damardan, bir şey olmaz.Hepsini birden yazmayayım canım fenalık geçirirsin ahahah
İnan polis daha iyi, izin hakları var ama baştaki komutanın keyfine işte aslında önceden söylemesi lazım hep eve hadi yarın izne çıkıyoruz diyip geldi bu zamana kadar. Doğumda 20 gün vercez dediler 7 günde babalık hakki, şimdiden konuştu ama inşallah bi sıkıntı olmaz.
Adam kolunu kırdı rapor yazıldı ona bile kudurdu kıdemliler kendilerine sıra gelecek diye görev için, normalde gitseler de tazminat haklarını doldurup geri geliyorlar. Bizimkiler 2 3 ay kalıyor onlar 20 gün. Ne diyeyim ki askeriyede haksızlık gırla maalesef.
İnşallah canım inşallah bende o kadar istiyorum ki ya ömrümde bi kez olsun gideyim güzelce kalalım ailecek çok mu sanki
Aynen canım burda okuyordum hep başıma geldi ama geçecek inşallah hepimiz sağ salim alıcaz Allahın izniyle bebişlerimiziBenimde kanamam vardı. Beşinci haftada başladı 7. Haftada bitti. Korkma diyorsa korkma birşey olmaz. Çok var kanama olup gebeliği devam eden.
Hocam bu benim söylemiş halim düşünün yani iki dk sonra unutuyolar anneleei de biliyor onlar da üzülüyor banaHocam ben de geçenlerde öyle oldum karnımı tutuşumdan anladılar söyledim mecburen sevindiler sonra beni bi daha üzmeyeceklerini söylediler zaten birkaç haftaya anlayacaklardı sakin kalın isterse sınıf alsın yürüsün ben direkt müdür yardımcısını çağırıyorum hocam başedemiyorum durumumdan dolayı diyorum
Çok sağolun canım haklısınız gerçekten artık ben daha önemliyim çocuğum daha önemli yapacak bı şey yokBen de öğretmenim anlayabiliyorum sinirlenince kaslar kasilmis o agri ondandir birsey olmaz ama yine de sakin olmaya cakismak zorundayiz. Normalde okulda cok onemsedigim seyleri yapmiyorum yoksa hem cok hareketli olmam lazim hep bagirip cagirmam lazim oyle olunca da bünye sarsılıyor. Dedigim gibi anlik kasilmadan dolayi akinti gelmis normaldir bence. Ilik su ic derin nefes al öyle durumlarda❤
O iç karnı geniş insanlar için herkes aynı olmaz işte beni görsen dar bir şey giydiğimde hamile dersin karnımdanYa benımde göğüslerim çok şiş yürürken bile acıyor daha çok erken degıl mı 5. Aydan sonra karın büyür göğüsler yelkenler foraaaa çeker diye bılıyorum
Ah bu askeriye ahh.... O kadar iyi anlıyorum ki seni..Hepsini birden yazmayayım canım fenalık geçirirsin ahahah
İnan polis daha iyi, izin hakları var ama baştaki komutanın keyfine işte aslında önceden söylemesi lazım hep eve hadi yarın izne çıkıyoruz diyip geldi bu zamana kadar. Doğumda 20 gün vercez dediler 7 günde babalık hakki, şimdiden konuştu ama inşallah bi sıkıntı olmaz.
Adam kolunu kırdı rapor yazıldı ona bile kudurdu kıdemliler kendilerine sıra gelecek diye görev için, normalde gitseler de tazminat haklarını doldurup geri geliyorlar. Bizimkiler 2 3 ay kalıyor onlar 20 gün. Ne diyeyim ki askeriyede haksızlık gırla maalesef.
İnşallah canım inşallah bende o kadar istiyorum ki ya ömrümde bi kez olsun gideyim güzelce kalalım ailecek çok mu sanki
Benim geçen göğüslerim büyümeye başladı uygulamalarda da yazıyordu bu aralar büyüme olabilir falan yazıyordu. Benim karnım midem çok şişti ama hala kabızlık var o yüzden mi bilmiyorumYa benımde göğüslerim çok şiş yürürken bile acıyor daha çok erken degıl mı 5. Aydan sonra karın büyür göğüsler yelkenler foraaaa çeker diye bılıyorum
İnşallah canımİnşallah bir an önce toparlanirsin sizlere zarar çünkü bu
Benim arkadasimin ilk 4 ay kistleri var diye hep kanamasi oldu ama gebeligi cok saglikli ilerledi. suan kizi 5 yasindaKızlar selam bende bugün kontrole gittim kalp atışını duydum çok şükür dünden beri kasığım ağrıyordu söledim kanama var dedibiraz moralim bozuldu korkulcak bir şey yok şimdilik yerleşme kanaması dedi dinlenmemi söyledi onun dışında gayet iyi 7/3 olduk bakalım 10. Haftada tekrar gideceğim
Benimde aynı canım kıyafetlerim olmuyor yeni kıyafet aldım. Yemek düzenim eskisi gibi, kabızlık ya da gaz sorunum da yok artık herkes hamile olduğumu anlıyor. Benim ablamlarda da böyle olmuştu iç karınla alakalı herhaldeKızlar benim kocaman karnım oldu annem diyor bana çekmişsin ben 3 aylıkken hamile kıyafeti giymeye başladım 4 ünde de diyor. Gögsümün hemen ordan başladı şişme benim 9. Ayımda beni m karnımı düşünsenizeannem bana hamileyken bacaklarını ayırıp karnını koyarmış ortaya koltuğun ucunda otururmuş
Benim goguslerim 4. haftadan sonra dolgunlasti . uc kisimlari baya aciyordu. daha yeni yeni agrisi gecmeye basladi. vucut alisinca geciyormus ama ilerleyen zamanlarda tekrar buyuyecek .Ya benımde göğüslerim çok şiş yürürken bile acıyor daha çok erken degıl mı 5. Aydan sonra karın büyür göğüsler yelkenler foraaaa çeker diye bılıyorum
Bende de aynı sorun var.Ya benımde göğüslerim çok şiş yürürken bile acıyor daha çok erken degıl mı 5. Aydan sonra karın büyür göğüsler yelkenler foraaaa çeker diye bılıyorum
İşte öbür tarafı hiç düşünen yok sirasi gelen altındakini eziyor. İşte bizimde 7 gün doğum izni ama 20 günde kendi izninden kullandiririz diyorlar bakalım inşallah öyle olur ya benim içinde çok iyi olur eğer memlekete gidersemAz az verirsin damardan, bir şey olmaz.
Minnoşum bu sicili daha yüksek olanlar bizimkinin de çok hakkına giriyor bunun hesabı sorulmaz mı sanıyorlar, Allah var. 2 3 ay nerde 20 gün nerde, yeni evli insanlar, yazık vallahi yazık. İçimden başka şeyler de söyledim ama yazamam.
İnşallah sözlerinde surup o 20 gün izni yazarlar, çok iyi olur bak, bizimkinin doğum izni 7 gün. Ama biz yıllık izni kullanabiliyoruz işte sizin hakkınıza giriyorlar.
Ben evlenmeden önce her sene giderdim 5 yıldızlı bir otelde bir hafta tatil yapardım bunun için bile boşanılır diyor şeytan.
Çok değil fıstığım, bebeklerimizle gideceğiz bir sonraki yaz, inanıyorum. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?