2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok Şükür Bende Kusma Olmadı Ama Gerçekten Çok Kötü Birşey Bulantı Hayattan Koparıyor Resmen Evde Bir Oğlum Var Zor Yemek Yapıyorum Ona..Şükür Tabii Bunada İnşallah Az Kaldı 12-14 haftalara..Benim umudum inşallah Geçer Diyorum oğlumda 14. Hafta felan azalmıştı biraz benimde,, Rabbim Yardımcımız Olsun Hepimizin

Bende hiç yok bulantı kusma bu haftalardan sonra artık olmaz dimi
Ne Güzel İnşallah Olmaz Olacağını Sanmıyorum 11. Haftadasın cnm..Bazı Bünyeler Hamilelik Hormonuna Alışana Kadar Böyle Etki Oluyor Zaten Vücut Genelde 3 ayı tamamlayınca Artık Alışmış Oluyor Sonra Azalıyor Bulantı Felan

Benimde kanamam vardı. Beşinci haftada başladı 7. Haftada bitti. Korkma diyorsa korkma birşey olmaz. Çok var kanama olup gebeliği devam eden.

Hepsini birden yazmayayım canım fenalık geçirirsin ahahah
İnan polis daha iyi, izin hakları var ama baştaki komutanın keyfine işte aslında önceden söylemesi lazım hep eve hadi yarın izne çıkıyoruz diyip geldi bu zamana kadar. Doğumda 20 gün vercez dediler 7 günde babalık hakki, şimdiden konuştu ama inşallah bi sıkıntı olmaz.
Adam kolunu kırdı rapor yazıldı ona bile kudurdu kıdemliler kendilerine sıra gelecek diye görev için, normalde gitseler de tazminat haklarını doldurup geri geliyorlar. Bizimkiler 2 3 ay kalıyor onlar 20 gün. Ne diyeyim ki askeriyede haksızlık gırla maalesef.
İnşallah canım inşallah bende o kadar istiyorum ki ya ömrümde bi kez olsun gideyim güzelce kalalım ailecek çok mu sanki

Az az verirsin damardan, bir şey olmaz.
Minnoşum bu sicili daha yüksek olanlar bizimkinin de çok hakkına giriyor bunun hesabı sorulmaz mı sanıyorlar, Allah var. 2 3 ay nerde 20 gün nerde, yeni evli insanlar, yazık vallahi yazık. İçimden başka şeyler de söyledim ama yazamam.

İnşallah sözlerinde surup o 20 gün izni yazarlar, çok iyi olur bak, bizimkinin doğum izni 7 gün. Ama biz yıllık izni kullanabiliyoruz işte sizin hakkınıza giriyorlar.

Ben evlenmeden önce her sene giderdim 5 yıldızlı bir otelde bir hafta tatil yapardım bunun için bile boşanılır diyor şeytan.

Çok değil fıstığım, bebeklerimizle gideceğiz bir sonraki yaz, inanıyorum. İnşallah.

Benimde kanamam vardı. Beşinci haftada başladı 7. Haftada bitti. Korkma diyorsa korkma birşey olmaz. Çok var kanama olup gebeliği devam eden.
Aynen canım burda okuyordum hep başıma geldi ama geçecek inşallah hepimiz sağ salim alıcaz Allahın izniyle bebişlerimizi

Hocam bu benim söylemiş halim düşünün yani iki dk sonra unutuyolar anneleei de biliyor onlar da üzülüyor bana bu kasılmalar normal mi acaba karnıma iğne batıyor gibi

Çok sağolun canım haklısınız gerçekten artık ben daha önemliyim çocuğum daha önemli yapacak bı şey yok

Kızlar benim kocaman karnım oldu annem diyor bana çekmişsin ben 3 aylıkken hamile kıyafeti giymeye başladım 4 ünde de diyor. Gögsümün hemen ordan başladı şişme benim 9. Ayımda beni m karnımı düşünsenize annem bana hamileyken bacaklarını ayırıp karnını koyarmış ortaya koltuğun ucunda otururmuş

Ya benımde göğüslerim çok şiş yürürken bile acıyor daha çok erken degıl mı 5. Aydan sonra karın büyür göğüsler yelkenler foraaaa çeker diye bılıyorum

Ya benımde göğüslerim çok şiş yürürken bile acıyor daha çok erken degıl mı 5. Aydan sonra karın büyür göğüsler yelkenler foraaaa çeker diye bılıyorum
O iç karnı geniş insanlar için herkes aynı olmaz işte beni görsen dar bir şey giydiğimde hamile dersin karnımdan

Ah bu askeriye ahh.... O kadar iyi anlıyorum ki seni..
Benim geçen göğüslerim büyümeye başladı uygulamalarda da yazıyordu bu aralar büyüme olabilir falan yazıyordu. Benim karnım midem çok şişti ama hala kabızlık var o yüzden mi bilmiyorum

aayy ne guzel ultroson grounteleri paylamissiniz
Cok sevindim sizler adina , bebisleriniz saglikla buyuyor

Benim daha ilk ultrosonuma 10 gun var 9. haftadan once kanama yoksa malesef almiyorlar ultrosona bu nalet Kanada saglik sisteminde

Benim arkadasimin ilk 4 ay kistleri var diye hep kanamasi oldu ama gebeligi cok saglikli ilerledi. suan kizi 5 yasinda
Hep iyiyi guzeli dusun

Benimde aynı canım kıyafetlerim olmuyor yeni kıyafet aldım. Yemek düzenim eskisi gibi, kabızlık ya da gaz sorunum da yok artık herkes hamile olduğumu anlıyor. Benim ablamlarda da böyle olmuştu iç karınla alakalı herhalde

Benim goguslerim 4. haftadan sonra dolgunlasti . uc kisimlari baya aciyordu. daha yeni yeni agrisi gecmeye basladi. vucut alisinca geciyormus ama ilerleyen zamanlarda tekrar buyuyecek .

İşte öbür tarafı hiç düşünen yok sirasi gelen altındakini eziyor. İşte bizimde 7 gün doğum izni ama 20 günde kendi izninden kullandiririz diyorlar bakalım inşallah öyle olur ya benim içinde çok iyi olur eğer memlekete gidersem
İnşallah gideriz canım, insallah tayin gördüğümüz yer daha rahat olur diye dua ediyorum hepimiz için insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…