2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Demek ki hepsi bu yollardan geçiyor bebeğim, vakti geldiğinde bizimkiler de rahatlar, özellikle de seninki, işi daha zor.
İnşallah minnoşum, dua etmeye devam edeceğiz.Güzel günler yakın olsun.

Ben de istiyorum ben dee, hiçbir şey yok dümdüz ben de şiş karın istiyorum.

Adı yeter başka bisey demeye gerek var mi

Demek ki hepsi bu yollardan geçiyor bebeğim, vakti geldiğinde bizimkiler de rahatlar, özellikle de seninki, işi daha zor.
İnşallah minnoşum, dua etmeye devam edeceğiz.Güzel günler yakın olsun.
İşte hem vicdan meselesi hemde gittiği yer önemli canım, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın insallahh

Herkese iyi akşamlar doktordan geldim ilaçlarımı çok az azalttı ama 3 hafta sonra tekrar çağırdı Minnoşumu da gördüm büyümüş teyzeleri. 3cm olmuş ve Dilos6342 un sözünü dinleyerek çikolatamı yedim gittim. Ya o kadar hareketliydi ki doktor bile kahkaha attı, ayaklarını sürüyor dönüyor ellerini sallıyor şok içinde ona baktık normalde 9+5 ama 10+1 çıktı, gününden biraz ileride. Komik çocuk

Ay masallahh kuzuma yaa büyümüş iyice demek nazar değmesin
Yerim onu ya hareket etmesine çok çok sevindim minik kuzu yaa atmak istersen bakabiliriz kuzuya maşallah boyuda iyi zaten uygulamada her hafta 1 cm buyuyor diyordu

Ay çok sevindim maşallah miniğimize oh be bir tane daha iyi haber çok sevindim cnm bende çikolata yiyip gidicem

Ay bir de o boyutu var, aklımdan çıkmış tamamen, gideyim yağ süreyim vicdanen rahatlayayım.
Isteme yavrum sevin hatta alt karnıma göre mide kismim şişti bi de hazimsizliktan valla cok komik duruyor şimdiden de düşünüyorum kilo da var ilerde naparim diye illaki çıkacak keşke zayıf ufak göbeğim olaydii

Yerim senin mideni. şişsin ya hamile elbiseleri nasıl ciciş duracak biliyor musuun?

Ben 1.60 boya 56 kiloyum bu göbek çok komik duruyor

Bu arada folik asiti iki hafta sonra kesecekmişiz, sana söyledi mi doktorun? Dilos6342
He evet ben kestim yavrum bana bırak artık dedi 12. Haftaya kadar sanıyordum ama bisey kalmadı zaten. Doğuma kadar artık başka verdi bütün vitaminler var içinde reGenesis adı sanırım omega falan da var birde d vitamini verdi ama zaten kullanıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…