İşte öbür tarafı hiç düşünen yok sirasi gelen altındakini eziyor. İşte bizimde 7 gün doğum izni ama 20 günde kendi izninden kullandiririz diyorlar bakalım inşallah öyle olur ya benim içinde çok iyi olur eğer memlekete gidersem
İnşallah gideriz canım, insallah tayin gördüğümüz yer daha rahat olur diye dua ediyorum hepimiz için insallah
Demek ki hepsi bu yollardan geçiyor bebeğim, vakti geldiğinde bizimkiler de rahatlar, özellikle de seninki, işi daha zor.
İnşallah minnoşum, dua etmeye devam edeceğiz.Güzel günler yakın olsun.
Kızlar benim kocaman karnım oldu annem diyor bana çekmişsin ben 3 aylıkken hamile kıyafeti giymeye başladım 4 ünde de diyor. Gögsümün hemen ordan başladı şişme benim 9. Ayımda beni m karnımı düşünsenize annem bana hamileyken bacaklarını ayırıp karnını koyarmış ortaya koltuğun ucunda otururmuş
Ah bu askeriye ahh.... O kadar iyi anlıyorum ki seni..
Benim geçen göğüslerim büyümeye başladı uygulamalarda da yazıyordu bu aralar büyüme olabilir falan yazıyordu. Benim karnım midem çok şişti ama hala kabızlık var o yüzden mi bilmiyorum
Demek ki hepsi bu yollardan geçiyor bebeğim, vakti geldiğinde bizimkiler de rahatlar, özellikle de seninki, işi daha zor.
İnşallah minnoşum, dua etmeye devam edeceğiz.Güzel günler yakın olsun.
Herkese iyi akşamlar doktordan geldim ilaçlarımı çok az azalttı ama 3 hafta sonra tekrar çağırdı Minnoşumu da gördüm büyümüş teyzeleri. 3cm olmuş ve Dilos6342
un sözünü dinleyerek çikolatamı yedim gittim. Ya o kadar hareketliydi ki doktor bile kahkaha attı, ayaklarını sürüyor dönüyor ellerini sallıyor şok içinde ona baktık normalde 9+5 ama 10+1 çıktı, gününden biraz ileride. Komik çocuk
Herkese iyi akşamlar doktordan geldim ilaçlarımı çok az azalttı ama 3 hafta sonra tekrar çağırdı Minnoşumu da gördüm büyümüş teyzeleri. 3cm olmuş ve Dilos6342
un sözünü dinleyerek çikolatamı yedim gittim. Ya o kadar hareketliydi ki doktor bile kahkaha attı, ayaklarını sürüyor dönüyor ellerini sallıyor şok içinde ona baktık normalde 9+5 ama 10+1 çıktı, gününden biraz ileride. Komik çocuk
Ay masallahh kuzuma yaa büyümüş iyice demek nazar değmesin
Yerim onu ya hareket etmesine çok çok sevindim minik kuzu yaa atmak istersen bakabiliriz kuzuya maşallah boyuda iyi zaten uygulamada her hafta 1 cm buyuyor diyordu
Isteme yavrum sevin hatta alt karnıma göre mide kismim şişti bi de hazimsizliktan valla cok komik duruyor şimdiden de düşünüyorum kilo da var ilerde naparim diye illaki çıkacak keşke zayıf ufak göbeğim olaydii
Isteme yavrum sevin hatta alt karnıma göre mide kismim şişti bi de hazimsizliktan valla cok komik duruyor şimdiden de düşünüyorum kilo da var ilerde naparim diye illaki çıkacak keşke zayıf ufak göbeğim olaydii
He evet ben kestim yavrum bana bırak artık dedi 12. Haftaya kadar sanıyordum ama bisey kalmadı zaten. Doğuma kadar artık başka verdi bütün vitaminler var içinde reGenesis adı sanırım omega falan da var birde d vitamini verdi ama zaten kullanıyordum ben