2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Banada regeenesis verdi

oy maşallahhh hareketlerini görmek çok değişik bi duyguymuş değil mi

Kızlar bu arada hamilelik takvimimde ne yazıyor bakinn. Hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız diyor. Ve ben dün ayakta dururken ufak ufak bisey hissettim gibi oldu ama daha çok erken değil mi?
Bu arada saat 12den sonra 200 günden düşüyorum artık

Anladım bebitom. Acaba benimki de verecek mi öyle bir şey bakalım, şimdi de bu iki hafta bekle ki geçsin.

Anladım bebitom. Acaba benimki de verecek mi öyle bir şey bakalım, şimdi de bu iki hafta bekle ki geçsin.
Verir kuzum mutlaka çoğu kişiye bu haftalarda veriyor doktorlar. Ben dahiliyeye çıkıp değerlerim düşük çıktığı için başlamıştım erkenden. 3 4 hafta bekledik, bu da geçecek yavrum ama ondan sonra yine 1 ay sonra gel diyecekler o canımı sıkıyor

Ay o kadar ama o kadar mutlu oldum ki içim ısındı vallahi bugünkü güzel haberlerden. Rabbim daim etsin mutluluklarınızı

Hem kaslı hem piercingli ama morardı iğnelerden. Doktorum illa kola bacağa geç bak sertleşir oralar dedi ama inatla göbeğe vuruyorum.
Bi müddet sonra piercing gidecek ahaha ablamdan biliyorum, bebise yer açmak için
Neden vuruyorsun yavrum hakikaten kötü olursun bi de doğuma kadar kullanacaksın değil mi hiç mi kesmeyecek iğneyi?

Şükürler olsun minnoş, çok sevindiim. hepinizin bebeleri tepiniyor, benimki mıh gibi duruyor.

Ben bir deliyim, körüm, başlamamış yazıyormuş nasılda istediğim gibi okumuşum

Bi müddet sonra piercing gidecek ahaha ablamdan biliyorum, bebise yer açmak için
Neden vuruyorsun yavrum hakikaten kötü olursun bi de doğuma kadar kullanacaksın değil mi hiç mi kesmeyecek iğneyi?
Yok bebeğim doğuma kadarmış, kolun arkasına vuruluyor kendim yapamam eşime de güvenemiyorum ne bileyim.

Hamilelikte kullanılan piercingler var doğuma kadar takılabiliyor yihhihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…