Sen deyince bi bakayım dedim ama hissetmeye başlamamış olmalısınız diyor canım, o ne düşük bir cümle öyle takvimde yazan. Madem hissetmeyeceğiz neden yazıyorlar yani, değişikKızlar bu arada hamilelik takvimimde ne yazıyor bakinn. Hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız diyor. Ve ben dün ayakta dururken ufak ufak bisey hissettim gibi oldu ama daha çok erken değil mi?
Bu arada saat 12den sonra 200 günden düşüyorum artık
İşte bende başlamalısınız diye okudum şok oldum ahahaSen deyince bi bakayım dedim ama hissetmeye başlamamış olmalısınız diyor canım, o ne düşük bir cümle öyle takvimde yazan. Madem hissetmeyeceğiz neden yazıyorlar yani, değişik
Çok erken henüz, o hissettiğin damar atması falandır. Biraz daha yolumuz var o aşamalara
Aynen en erken 18. Hafta diyor ilk hamilelikte 20. Hafta diyor. En merak ettiğimde o ya daha 2 ay varBenimkinde, hissetmenize birkaç ay var yazıyor.Zaten tıbben mümkün değil.
Aaa o ne kız yeni mi çıkmış ilk kez duydum gerildiginde ablam acıtıyor diyordu artık son aylardaYok bebeğim doğuma kadarmış, kolun arkasına vuruluyor kendim yapamam eşime de güvenemiyorum ne bileyim.
Hamilelikte kullanılan piercingler var doğuma kadar takılabiliyor yihhihihi
Bulantıdan kurtulayım da onu da bekleriz be gülüm neleri beklemedik ki?Aynen en erken 18. Hafta diyor ilk hamilelikte 20. Hafta diyor. En merak ettiğimde o ya daha 2 ay var
Onu öğrenip bacaktan vurabilirim çok acıyormuş kas olduğu için ama deneyeceğim bebeğim.Aaa o ne kız yeni mi çıkmış ilk kez duydum gerildiginde ablam acıtıyor diyordu artık son aylarda
Bacaktan nasıl peki canım ordan atamaz misin her gün karnına çok fena olur
Çikolata da mı işe yaramadı?Şükürler olsun minnoş, çok sevindiim.hepinizin bebeleri tepiniyor, benimki mıh gibi duruyor.
Enox bebeğim. Sen de mi iğne kullanıyorsun yoksa?Birbasak canım sen oksapar mı kullanıyorsun?
Yok yavrum yok, bana mısın demedi hiç mi hareket etmez, etmedi valla.Çikolata da mı işe yaramadı?
Amin canımAy o kadar ama o kadar mutlu oldum ki içim ısındı vallahi bugünkü güzel haberlerden. Rabbim daim etsin mutluluklarınızı
Evet kuzum ufak bir pıhtılaşma problemi varmış bende önlem amaçlı kullanıyorum öğrendiğimden beri. Ben de karından yapıyorum, bacaktan hiç cesaret edemedim.Enox bebeğim. Sen de mi iğne kullanıyorsun yoksa?
Valla helva da yedim bitter deYok yavrum yok, bana mısın demedi hiç mi hareket etmez, etmedi valla.Bir dahakine bitter yiyeceğim ve daha çok yiyeceğim.
Gerçekten bir mucize gibi hissettiriyor değil miAmin canımartık sıkıntılı süreçlerin son virajındayız valla ben de bugün çok değişik bir durumdayım hele onu oynarken görünce şaşırdım baya, insan inanamıyor bu kadar büyüdüğüne
Bu arada folik asiti iki hafta sonra kesecekmişiz, sana söyledi mi doktorun?Dilos6342
Az kaldı az kaldıı say 2 haftayı bi daha bebisini görmeye gittiğinde azalacak allahin izniylee❤Bulantıdan kurtulayım da onu da bekleriz be gülüm neleri beklemedik ki?Amaaan ne kıro kıro konuştum.
Yaa o da acıtıyor muymuşOnu öğrenip bacaktan vurabilirim çok acıyormuş kas olduğu için ama deneyeceğim bebeğim.
Hamile piercingi vardı ben biliyordum, karın büyüdükçe geriliyor genişliyor bebeğim elastik bir şey.
Ne zamana kadar kullanacakmışsın? Ufak bir problemse inşallah 9 ay boyunca değildir.Evet kuzum ufak bir pıhtılaşma problemi varmış bende önlem amaçlı kullanıyorum öğrendiğimden beri. Ben de karından yapıyorum, bacaktan hiç cesaret edemedim.
Bide nedense karından da etkili gibi geliyor, çatlatma iğnesini de karından olmuştum sanırım ondan
Sanki bebek için bir şeyler yapıyor gibi oluyorum manevi olarak da iyi hissettiriyor, ufak yanmalar oluyor tabi ama olsun yeterki bebek iyi olsun
Evet minnoşum benim de iki hafta sonra 12.hafta olacak Allahın izniyle. Bir sürü folik asit kalacak ben ona üzülüyorum.Folik asiti 12. Haftaya kadar kullanılıyormus. Benim ilacım bitmek üzeriydi 8 adet filan kalmıstı yenisini alma gün aşırı kullan biraz daha 10. Haftalara gelmiş oluruz bırakırsın dedi
Aynen öyleAdı yeter başka bisey demeye gerek var mi
Ayyy hadi gözün aydın çok sevindim kipirdak çıktı seninkiHerkese iyi akşamlar doktordan geldim ilaçlarımı çok az azalttı ama 3 hafta sonra tekrar çağırdıMinnoşumu da gördüm büyümüş teyzeleri. 3cm olmuş ve Dilos6342 un sözünü dinleyerek çikolatamı yedim gittim. Ya o kadar hareketliydi ki doktor bile kahkaha attı, ayaklarını sürüyor dönüyor ellerini sallıyor şok içinde ona baktık normalde 9+5 ama 10+1 çıktı, gününden biraz ileride. Komik çocuk
Kola da işe yarıyormuş internette ve burda bir sayfada okumuştum bir yudum alsan mı kiYok yavrum yok, bana mısın demedi hiç mi hareket etmez, etmedi valla.Bir dahakine bitter yiyeceğim ve daha çok yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?