Kızlar bu arada hamilelik takvimimde ne yazıyor bakinn. Hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız diyor. Ve ben dün ayakta dururken ufak ufak bisey hissettim gibi oldu ama daha çok erken değil mi?
Bu arada saat 12den sonra 200 günden düşüyorum artık
Sen deyince bi bakayım dedim ama hissetmeye başlamamış olmalısınız diyor canım, o ne düşük bir cümle öyle takvimde yazan. Madem hissetmeyeceğiz neden yazıyorlar yani, değişik
Çok erken henüz, o hissettiğin damar atması falandır. Biraz daha yolumuz var o aşamalara
Sen deyince bi bakayım dedim ama hissetmeye başlamamış olmalısınız diyor canım, o ne düşük bir cümle öyle takvimde yazan. Madem hissetmeyeceğiz neden yazıyorlar yani, değişik
Çok erken henüz, o hissettiğin damar atması falandır. Biraz daha yolumuz var o aşamalara
İşte bende başlamalısınız diye okudum şok oldum ahaha evet kesin öyledir değişik değişik ağrılar giriyor zaten bazen minik minik onlardan da hissetmiş olabilirim
Aaa o ne kız yeni mi çıkmış ilk kez duydum gerildiginde ablam acıtıyor diyordu artık son aylarda
Bacaktan nasıl peki canım ordan atamaz misin her gün karnına çok fena olur
Aaa o ne kız yeni mi çıkmış ilk kez duydum gerildiginde ablam acıtıyor diyordu artık son aylarda
Bacaktan nasıl peki canım ordan atamaz misin her gün karnına çok fena olur
Amin canım artık sıkıntılı süreçlerin son virajındayız valla ben de bugün çok değişik bir durumdayım hele onu oynarken görünce şaşırdım baya, insan inanamıyor bu kadar büyüdüğüne
Evet kuzum ufak bir pıhtılaşma problemi varmış bende önlem amaçlı kullanıyorum öğrendiğimden beri. Ben de karından yapıyorum, bacaktan hiç cesaret edemedim.
Bide nedense karından da etkili gibi geliyor, çatlatma iğnesini de karından olmuştum sanırım ondan
Sanki bebek için bir şeyler yapıyor gibi oluyorum manevi olarak da iyi hissettiriyor, ufak yanmalar oluyor tabi ama olsun yeterki bebek iyi olsun
Valla helva da yedim bitter de artık hangisi etki ettiyse. Tavsiye ediyorum ama sonra kendini tutamayabilme garantisi verebilecek misin ben valla büyülenmiş gibiyim. Bu kadar atak bir bebe beklemiyordum
Amin canım artık sıkıntılı süreçlerin son virajındayız valla ben de bugün çok değişik bir durumdayım hele onu oynarken görünce şaşırdım baya, insan inanamıyor bu kadar büyüdüğüne
Gerçekten bir mucize gibi hissettiriyor değil mi rahminde kıpır kıpır minik bir insan büyütüyorsun sanki ne kadar söylesem olayın mucizeliğini anlatamam gibi geliyor
Folik asiti 12. Haftaya kadar kullanılıyormus. Benim ilacım bitmek üzeriydi 8 adet filan kalmıstı yenisini alma gün aşırı kullan biraz daha 10. Haftalara gelmiş oluruz bırakırsın dedi
Evet kuzum ufak bir pıhtılaşma problemi varmış bende önlem amaçlı kullanıyorum öğrendiğimden beri. Ben de karından yapıyorum, bacaktan hiç cesaret edemedim.
Bide nedense karından da etkili gibi geliyor, çatlatma iğnesini de karından olmuştum sanırım ondan
Sanki bebek için bir şeyler yapıyor gibi oluyorum manevi olarak da iyi hissettiriyor, ufak yanmalar oluyor tabi ama olsun yeterki bebek iyi olsun
Ne zamana kadar kullanacakmışsın? Ufak bir problemse inşallah 9 ay boyunca değildir.
Nasıl olacak doğuma kadar ben bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum, evet onun için değer ben de yaptıkça rahatlıyorum ama kendime de çok üzülüyorum.
Aynı bölgeye yapmaya devam edersen o moraran yerler sertleşir bir süre sonra, kola bacağa geç dedi, kola kendim yapamıyorum, eşim de akşam gidiyor benim iğne saatim de o gittikten sonra. Mecbur bacağa geçeceğim bebeğim, korkuyorum ama.
Folik asiti 12. Haftaya kadar kullanılıyormus. Benim ilacım bitmek üzeriydi 8 adet filan kalmıstı yenisini alma gün aşırı kullan biraz daha 10. Haftalara gelmiş oluruz bırakırsın dedi
Herkese iyi akşamlar doktordan geldim ilaçlarımı çok az azalttı ama 3 hafta sonra tekrar çağırdı Minnoşumu da gördüm büyümüş teyzeleri. 3cm olmuş ve Dilos6342
un sözünü dinleyerek çikolatamı yedim gittim. Ya o kadar hareketliydi ki doktor bile kahkaha attı, ayaklarını sürüyor dönüyor ellerini sallıyor şok içinde ona baktık normalde 9+5 ama 10+1 çıktı, gününden biraz ileride. Komik çocuk