2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sen deyince bi bakayım dedim ama hissetmeye başlamamış olmalısınız diyor canım, o ne düşük bir cümle öyle takvimde yazan. Madem hissetmeyeceğiz neden yazıyorlar yani, değişik
Çok erken henüz, o hissettiğin damar atması falandır. Biraz daha yolumuz var o aşamalara

İşte bende başlamalısınız diye okudum şok oldum ahaha evet kesin öyledir değişik değişik ağrılar giriyor zaten bazen minik minik onlardan da hissetmiş olabilirim

Yok bebeğim doğuma kadarmış, kolun arkasına vuruluyor kendim yapamam eşime de güvenemiyorum ne bileyim.

Hamilelikte kullanılan piercingler var doğuma kadar takılabiliyor yihhihihi
Aaa o ne kız yeni mi çıkmış ilk kez duydum gerildiginde ablam acıtıyor diyordu artık son aylarda
Bacaktan nasıl peki canım ordan atamaz misin her gün karnına çok fena olur

Aaa o ne kız yeni mi çıkmış ilk kez duydum gerildiginde ablam acıtıyor diyordu artık son aylarda
Bacaktan nasıl peki canım ordan atamaz misin her gün karnına çok fena olur
Onu öğrenip bacaktan vurabilirim çok acıyormuş kas olduğu için ama deneyeceğim bebeğim.

Hamile piercingi vardı ben biliyordum, karın büyüdükçe geriliyor genişliyor bebeğim elastik bir şey.

Ay o kadar ama o kadar mutlu oldum ki içim ısındı vallahi bugünkü güzel haberlerden. Rabbim daim etsin mutluluklarınızı
Amin canım artık sıkıntılı süreçlerin son virajındayız valla ben de bugün çok değişik bir durumdayım hele onu oynarken görünce şaşırdım baya, insan inanamıyor bu kadar büyüdüğüne

Enox bebeğim. Sen de mi iğne kullanıyorsun yoksa?
Evet kuzum ufak bir pıhtılaşma problemi varmış bende önlem amaçlı kullanıyorum öğrendiğimden beri. Ben de karından yapıyorum, bacaktan hiç cesaret edemedim.
Bide nedense karından da etkili gibi geliyor, çatlatma iğnesini de karından olmuştum sanırım ondan

Sanki bebek için bir şeyler yapıyor gibi oluyorum manevi olarak da iyi hissettiriyor, ufak yanmalar oluyor tabi ama olsun yeterki bebek iyi olsun

Yok yavrum yok, bana mısın demedi hiç mi hareket etmez, etmedi valla. Bir dahakine bitter yiyeceğim ve daha çok yiyeceğim.
Valla helva da yedim bitter de artık hangisi etki ettiyse. Tavsiye ediyorum ama sonra kendini tutamayabilme garantisi verebilecek misin ben valla büyülenmiş gibiyim. Bu kadar atak bir bebe beklemiyordum

Gerçekten bir mucize gibi hissettiriyor değil mi rahminde kıpır kıpır minik bir insan büyütüyorsun sanki ne kadar söylesem olayın mucizeliğini anlatamam gibi geliyor

Bu arada folik asiti iki hafta sonra kesecekmişiz, sana söyledi mi doktorun? Dilos6342

Folik asiti 12. Haftaya kadar kullanılıyormus. Benim ilacım bitmek üzeriydi 8 adet filan kalmıstı yenisini alma gün aşırı kullan biraz daha 10. Haftalara gelmiş oluruz bırakırsın dedi

Bulantıdan kurtulayım da onu da bekleriz be gülüm neleri beklemedik ki? Amaaan ne kıro kıro konuştum.
Az kaldı az kaldıı say 2 haftayı bi daha bebisini görmeye gittiğinde azalacak allahin izniylee❤
Onu öğrenip bacaktan vurabilirim çok acıyormuş kas olduğu için ama deneyeceğim bebeğim.

Hamile piercingi vardı ben biliyordum, karın büyüdükçe geriliyor genişliyor bebeğim elastik bir şey.
Yaa o da acıtıyor muymuş en azından bi gün karından bi gün bacağından atarsın, bence kolundan da at mahvolursun böyle sürekli karından

Ne zamana kadar kullanacakmışsın? Ufak bir problemse inşallah 9 ay boyunca değildir.

Nasıl olacak doğuma kadar ben bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum, evet onun için değer ben de yaptıkça rahatlıyorum ama kendime de çok üzülüyorum.

Aynı bölgeye yapmaya devam edersen o moraran yerler sertleşir bir süre sonra, kola bacağa geç dedi, kola kendim yapamıyorum, eşim de akşam gidiyor benim iğne saatim de o gittikten sonra. Mecbur bacağa geçeceğim bebeğim, korkuyorum ama.

Folik asiti 12. Haftaya kadar kullanılıyormus. Benim ilacım bitmek üzeriydi 8 adet filan kalmıstı yenisini alma gün aşırı kullan biraz daha 10. Haftalara gelmiş oluruz bırakırsın dedi
Evet minnoşum benim de iki hafta sonra 12.hafta olacak Allahın izniyle. Bir sürü folik asit kalacak ben ona üzülüyorum.

Adı yeter başka bisey demeye gerek var mi
Aynen öyle
Ayyy hadi gözün aydın çok sevindim kipirdak çıktı seninki ay hadi İnşallah bizde görürüz yarın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…