Yaaa o hareket ettikçe anası ağlar, olsun mutluluktan.Valla helva da yedim bitter deartık hangisi etki ettiyse. Tavsiye ediyorum ama sonra kendini tutamayabilme garantisi verebilecek misin ben valla büyülenmiş gibiyim. Bu kadar atak bir bebe beklemiyordum
Sonunda kavuşmak varsaaa sayarııız.Az kaldı az kaldıı say 2 haftayı bi daha bebisini görmeye gittiğinde azalacak allahin izniylee❤
Yaa o da acıtıyor muymuşen azından bi gün karından bi gün bacağından atarsın, bence kolundan da at mahvolursun böyle sürekli karından
Hiç sevmem ama denerim, bir ısırık çikolata bir yudum kola, sırayla.Kola da işe yarıyormuş internette ve burda bir sayfada okumuştum bir yudum alsan mı ki
Sen neden kullanıyorsun canım?Ne zamana kadar kullanacakmışsın? Ufak bir problemse inşallah 9 ay boyunca değildir.
Nasıl olacak doğuma kadar ben bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum, evet onun için değer ben de yaptıkça rahatlıyorum ama kendime de çok üzülüyorum.
Aynı bölgeye yapmaya devam edersen o moraran yerler sertleşir bir süre sonra, kola bacağa geç dedi, kola kendim yapamıyorum, eşim de akşam gidiyor benim iğne saatim de o gittikten sonra. Mecbur bacağa geçeceğim bebeğim, korkuyorum ama.
Sağol canım inşallah iyi olacak her şey hepimiz için seneye bu zamanlar nasıl büyüdüklerini konuşuruzBenim arkadasimin ilk 4 ay kistleri var diye hep kanamasi oldu ama gebeligi cok saglikli ilerledi. suan kizi 5 yasinda
Hep iyiyi guzeli dusun
Evet canım öyle olur işte en azından her gün atmaktansa bi gün karnına bi gün koluna atılır o bile rahatlatır şu kalan 6 ay özellikle iğne kullanan sıkıntı çeken sen ve diğer herkes için çabucak gelsin geçsin insallahhSonunda kavuşmak varsaaa sayarııız.
En çok bacak acıyormuş minnoşum, iğne saatini değiştiremiyorum eşim de bir akşam var bir akşam yok, kola kim yapacak?Mecbur o varken kola yokken bacağa kendim yaparım, göbek çevresi az rahatlasın.
Yavrum ben ilk kayıptan sonra genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Pıhtılaşma bende yüksek risk çıktı, bunun yanında birçok şey söyledi doktorum ama hangisi aklımdaaa? Hiçbiri.Sen neden kullanıyorsun canım?
Biz gibi düşük geçmişi olanlara başlıyorlar genelde.
Sanırım doğuma kadar yapıcam, orasını geçtim 10 güne bir ilaç yazdırmam gerekiyor. Ben bir kurumda çalışıyorum bizim ayrı sandığımız var sgklı değilim ve sgklı olmadığım için de rapor yazdıramıyorum. Sürekli reçete yazdırmam gerekiyor eczane onu kuruma fatura ediyor o da ayrı bir iş.
Bebeğim sağlıklı olsun da gerekirse gidip gün aşırı yazdırırım gerçi orası da ayrı konu da
Deri altı bir yer olması yeterli canım kol bacak göbek. Ben göbekle başladım göbekle devam ediyorum, 9-10. Haftalarda büyük morarmazlar yaşadım ama sonra geçti. Şimdi bazen ufak kanamalar oluyor ama acımıyor hiç. Bir gün sağdan öteki gün soldan vuruyorum gidiyor bir şekilde şifa niyetine
Yaa şaka maka 3. Ayı bitireceğiz kısmetse.Evet canım öyle olur işte en azından her gün atmaktansa bi gün karnına bi gün koluna atılır o bile rahatlatır şu kalan 6 ay özellikle iğne kullanan sıkıntı çeken sen ve diğer herkes için çabucak gelsin geçsin insallahh
Yüksek riskli olduğu İçin rapor çıkarmışlar canım o zaman harika bu, ben tek kutu tek kutu alıyorum artık hastane ve eczane ile ahbap olduk. Bir hafta gitmesem ararlar diye düşünüyorumYavrum ben ilk kayıptan sonra genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Pıhtılaşma bende yüksek risk çıktı, bunun yanında birçok şey söyledi doktorum ama hangisi aklımdaaa? Hiçbiri.
Heyet raporunu doktorum hemen çıkarıyorum dedi, odasından çıktım karşıda eczane var, girdim içeri raporum çıkmış bile, bittikçe alıyorum 4 kutu veriyorlar her seferinde.
Çok uğraşıyormuşsun kuzuşum üzüldüm senin için ama sen gayet memnunsun halinden ve bu çok kutsal.
Mucizemiz için her şeye değer, şükürler olsun bugünlerimize.
Aynen canım 12. Hafta bitince bitiyor dimi 3. Ay? Bi yandan şu şekilde düşünürsek doğuma kadar 9 ay biz yarısına yaklaşmışmışız cokYaa şaka maka 3. Ayı bitireceğiz kısmetse.inşallah tospikim, bütün gebeler için geçsin, huzurlu geçsin, kolay geçsin.
E müdavimleri olmuşsun, gidince bir ağrı kesici serum ısmarlamıyorlar mı ahahha iğrenç espriye bak.Yüksek riskli olduğu İçin rapor çıkarmışlar canım o zaman harika bu, ben tek kutu tek kutu alıyorum artık hastane ve eczane ile ahbap olduk. Bir hafta gitmesem ararlar diye düşünüyorum
Çok şükür halimize, bunlar zahmet değil hiç. Neler yaşadık çok şükür geldiğimiz noktaya. Sen de çok pozitiftin maşallah bugün ayrı bir neşelisin neden çünkü bebişi gördün
Yarın yeni bir gün herkese güzel geceler hanımlar.
Eveet 12.hafta bitince artık 4.aydan gün alacağız inşallah.Aynen canım 12. Hafta bitince bitiyor dimi 3. Ay? Bi yandan şu şekilde düşünürsek doğuma kadar 9 ay biz yarısına yaklaşmışmışız cok
Amiin amiiin insallahh❤
Bu ay hesaplamalarinda bazen kafam karışıyorEveet 12.hafta bitince artık 4.aydan gün alacağız inşallah.
Amiiin minnoşum, hem de petekli bal gibi.Bu ay hesaplamalarinda bazen kafam karışıyorbundan sonrada bal gibi güzel geçsin hepimiz icin❤
Yok ben bu yiyecek isimlerini anmayayim bi dahaAmiiin minnoşum, hem de petekli bal gibi.Sanırım canım istedi. Neyse uyuyayım unuturum.
Daha neler canım istiyor da her yer gebe, söyleyemiyorum.Yok ben bu yiyecek isimlerini anmayayim bi daha
Uyuyacaksan iyi geceler canisi Allah hepinize rahatlık versin❤
Bana fısıldayabilirsin gamsız miyim neyim canim hiç bisey istemiyor tek derdim aç uyanmakDaha neler canım istiyor da her yer gebe, söyleyemiyorum.
Haftalardır ilk defa mutlu uyuyacağım minnoşum, öpüyorum tatlış yanaklarından, tatlı uykular.
Güzelim seni baştan beri takip ediyorum çok erken öğrendin hamileliğini ama sürecini zorlaştırıyosun daha önceki hamileliğimi nasıl berbat endişeli geçirdiğimi birkaç sayfa önce yazmıştım lütfen sakin kal 9 ay bitmez böyle,orda bir şeyin var olduğunu unut hayatına devam et sağlıklıysa seninle kalacak beni yanlış anlama sende kendimi görüyorum ama bu kese boyu kalp atışıyla kalmıyor sen vehimlerine teslim oldukça büyüyor dedim ya suyu mu az boyu mu kısa erken mi doğacak asla bitmez bunlarKızlar bugün tam 5+0 dayım ve kese boyutun 6.2 mm çoktu normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?