2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla helva da yedim bitter de artık hangisi etki ettiyse. Tavsiye ediyorum ama sonra kendini tutamayabilme garantisi verebilecek misin ben valla büyülenmiş gibiyim. Bu kadar atak bir bebe beklemiyordum
Yaaa o hareket ettikçe anası ağlar, olsun mutluluktan. Ben de bu kadar sakin bir bebe beklemiyorum minnoşum malum anası evde terör estiriyor.

Sonunda kavuşmak varsaaa sayarııız.
En çok bacak acıyormuş minnoşum, iğne saatini değiştiremiyorum eşim de bir akşam var bir akşam yok, kola kim yapacak? Mecbur o varken kola yokken bacağa kendim yaparım, göbek çevresi az rahatlasın.

Sen neden kullanıyorsun canım?
Biz gibi düşük geçmişi olanlara başlıyorlar genelde.

Sanırım doğuma kadar yapıcam, orasını geçtim 10 güne bir ilaç yazdırmam gerekiyor. Ben bir kurumda çalışıyorum bizim ayrı sandığımız var sgklı değilim ve sgklı olmadığım için de rapor yazdıramıyorum. Sürekli reçete yazdırmam gerekiyor eczane onu kuruma fatura ediyor o da ayrı bir iş.

Bebeğim sağlıklı olsun da gerekirse gidip gün aşırı yazdırırım gerçi orası da ayrı konu da

Deri altı bir yer olması yeterli canım kol bacak göbek. Ben göbekle başladım göbekle devam ediyorum, 9-10. Haftalarda büyük morarmazlar yaşadım ama sonra geçti. Şimdi bazen ufak kanamalar oluyor ama acımıyor hiç. Bir gün sağdan öteki gün soldan vuruyorum gidiyor bir şekilde şifa niyetine

Evet canım öyle olur işte en azından her gün atmaktansa bi gün karnına bi gün koluna atılır o bile rahatlatır şu kalan 6 ay özellikle iğne kullanan sıkıntı çeken sen ve diğer herkes için çabucak gelsin geçsin insallahh

Yavrum ben ilk kayıptan sonra genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Pıhtılaşma bende yüksek risk çıktı, bunun yanında birçok şey söyledi doktorum ama hangisi aklımdaaa? Hiçbiri.

Heyet raporunu doktorum hemen çıkarıyorum dedi, odasından çıktım karşıda eczane var, girdim içeri raporum çıkmış bile, bittikçe alıyorum 4 kutu veriyorlar her seferinde.

Çok uğraşıyormuşsun kuzuşum üzüldüm senin için ama sen gayet memnunsun halinden ve bu çok kutsal.

Mucizemiz için her şeye değer, şükürler olsun bugünlerimize.

Yaa şaka maka 3. Ayı bitireceğiz kısmetse. inşallah tospikim, bütün gebeler için geçsin, huzurlu geçsin, kolay geçsin.

Yüksek riskli olduğu İçin rapor çıkarmışlar canım o zaman harika bu, ben tek kutu tek kutu alıyorum artık hastane ve eczane ile ahbap olduk. Bir hafta gitmesem ararlar diye düşünüyorum

Çok şükür halimize, bunlar zahmet değil hiç. Neler yaşadık çok şükür geldiğimiz noktaya. Sen de çok pozitiftin maşallah bugün ayrı bir neşelisin neden çünkü bebişi gördün

Yarın yeni bir gün herkese güzel geceler hanımlar.

Yaa şaka maka 3. Ayı bitireceğiz kısmetse. inşallah tospikim, bütün gebeler için geçsin, huzurlu geçsin, kolay geçsin.
Aynen canım 12. Hafta bitince bitiyor dimi 3. Ay? Bi yandan şu şekilde düşünürsek doğuma kadar 9 ay biz yarısına yaklaşmışmışız cok
Amiin amiiin insallahh

E müdavimleri olmuşsun, gidince bir ağrı kesici serum ısmarlamıyorlar mı ahahha iğrenç espriye bak. Olsun güldüm ahahahah

Bugün hem de nasıl rahatladım biliyor musun? Üç haftadır o kadar kalitesiz uykularım oldu ki, bugün şimdiden uykum geldi güzel bir uyku çekmek istiyorum.

Tatlı uykular bebeğim.

Yok ben bu yiyecek isimlerini anmayayim bi daha
Uyuyacaksan iyi geceler canisi Allah hepinize rahatlık versin❤
Daha neler canım istiyor da her yer gebe, söyleyemiyorum.
Haftalardır ilk defa mutlu uyuyacağım minnoşum, öpüyorum tatlış yanaklarından, tatlı uykular.

Daha neler canım istiyor da her yer gebe, söyleyemiyorum.
Haftalardır ilk defa mutlu uyuyacağım minnoşum, öpüyorum tatlış yanaklarından, tatlı uykular.
Bana fısıldayabilirsin gamsız miyim neyim canim hiç bisey istemiyor tek derdim aç uyanmak
Ahh o rahatlıkla uyumak gibisi yok hadi güzel uykular Allah rahatlık versin

Sizin doktorlarda 4d ultrason var mı kızlar 11+2 de gidicem şimdiye kadar açmadı ama sayfasında görüyorum 11 haftalıkları paylaşmış acaba cinsiyet çıkıyor mu 4d de hemen

Kızlar bugün tam 5+0 dayım ve kese boyutun 6.2 mm çoktu normal mi sizce
Güzelim seni baştan beri takip ediyorum çok erken öğrendin hamileliğini ama sürecini zorlaştırıyosun daha önceki hamileliğimi nasıl berbat endişeli geçirdiğimi birkaç sayfa önce yazmıştım lütfen sakin kal 9 ay bitmez böyle,orda bir şeyin var olduğunu unut hayatına devam et sağlıklıysa seninle kalacak beni yanlış anlama sende kendimi görüyorum ama bu kese boyu kalp atışıyla kalmıyor sen vehimlerine teslim oldukça büyüyor dedim ya suyu mu az boyu mu kısa erken mi doğacak asla bitmez bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…