2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sizin doktorlarda 4d ultrason var mı kızlar 11+2 de gidicem şimdiye kadar açmadı ama sayfasında görüyorum 11 haftalıkları paylaşmış acaba cinsiyet çıkıyor mu 4d de hemen
Benim doktorumda var ve ilk defa 10. Haftada o şekilde kısa bi baktı. O zamana kadar bebek şekli almadığı İçin pek bir şey belli olmuyor ondan bakmamıştır size.

Cinsiyet siyah beyaz usg de daha iyi anlaşılıyor sanırım bu haftalarda, çünkü 4d de dalga dalga bir renklendirme olmuştu bende mesela. Bir de doktorlar 15 haftaya kadar söylemen cinsiyetlerde yanılma payı olabileceğini söylerler ama doktorum bana 12. Haftada erkeğe benziyor demişti. Net pipi henüz belli değil

Ayy minik kuşş nazar degmesin masallahh senin kesende yusyuvarlak benimkide hep öyledi güzel bi kızçe olmasın bunlar
Aynen valla bi kaç haftaya daha net görüntü verilir insallahh

Merhaba Kızlar, akşamları çok yazamıyorum ancak gündüzleri okuyorum, 9da uyuyp kalıyorum :)
Ben ilk hamileliğimde 20'den sonra hafif hafif hissettmeye başlamıştım, ondan önce tık yoktu
Kayıyor gibi hissettim diyorlar öyle mi oluyor acaba bilmediğimiz için mi anca anlıyoruz 1 2 hafta sonra yani ama ikinci bebekte daha erken hissedilir diyor çoğu yerde

merhaba ben dün doktora gitmiştim. bana decavit magnezyum ve d vitamini verdiydi. sabah yemekten hemen önce decaviti attım. 11 haftadır olmayan bulantı ve öğürme meydana geldi biranda 5 dakikada ölüyorum sandım. bulantı çekenlere allah yardmcısı olsun.. decavit kullanıp benim gibi olan varmı? doktor folik asiti bıraktırdı bana buarada

Vallahi bende yarın 8. haftaya giriyorum. Midem daha hiç bulanmadı, çok nadir şanslı insanlardanım herhalde. Verilen ilaçlar vs. etkilemez umarım hiçbirimizi.

Evet biliyorum hamilene kalana kadar da böyleydim çok o kadar zor bir süreç ki keseyi gördüm dün ama üstünde kana benzeyen bi şey var dedi doktor korkuttu beni tamda adamına söylüyor dünden beri put gibi yatıyorum çöm haklısın kalp atışını duysam başka bi şeye kafama takıcam artık kanamam olmasında başka bi şey istemiyorum

O kadar güzel yazmıssınız kii. Gerçekten bir şeyi ne kadar çok düşünüp konuşursan imtihan olur diye boşuna demiyorlar. Ben 15 aydır deniyorum 15. Ayın sonunda çok şükür klomen ve iğne ile gebe kaldım. Ama gayet iyiyim kafama takmıyordum ki benim tedavi gördüğüm doktorum o kadar pozitif bir adamdı ki İsterdim onunla gebelik takibini ve doğumumu yapmayı ama nasip işte. Onun enerjisi de bana geçiyordu. Sonra böyle çevreme söylemeye başlayınca klomen ve iğneyle hamile kalıp düşük yapan çok oluyormuş, sen tedaviyle hamile kaldın aman herkes bir dikkat ediyorsa sen iki dikkat edeceksin, hcg biraz düşük sanki. Benim değerim bide 2 günde 3,5 katlıyordu ama yok beni evham sardı. Sürekli düşük araştırıyorum yerimden kalkmıyorum aman bir şey olursa ya bebeğime şu bu. Eşim farketti durumumu sağolsun anlayışla yaklaştı o 2 hafta ben sürekli tedaviyle oldu ya düşerse ben bir dhaa aynı süreçleri ki yaşayacağım ya kaybedersem niye belirtim yok vücudumda böyle k.validem, annem, eltim vs kiminle öyle normal telefonda konussam onlar bana dikkat et dedikce ağlıyordum. Eltim eşimin 4 tane kuzenin eşi hamile ve hepsi aynı aralıkls hamile kaldığı için doğumalrı peşpeşe mart nisan öayıs haziran şeklinde k.validem her aradıgında herkes eline aldı sizde alın aman yat sadece hiç bir şey yapma 9 ay değil mi biz idare ederiz. Artık iyi niyetle söylenen şeylere bile kafama takıyordum. Bir gün işte eşim evden çalısıyor evde tek bırakmadı tabi o sürede beni ama o gün acil iş cıktı gitti ben tabi uyanır uyanmaz internete düştüm araştırıyorum kendimce kahvaltı hazırladım bir sancı ve peşine yoğun bir kanama yaşayınca işte hastaneye git ilaçlar korkular filan derken beni kendime getirdi. Bazen her şerde bir hayır var derler ya. Tabi ki düşük riskim oldugu için koştur koştur ağır işler yapmıyorum o konuda kız kardeşim ve eşimden yardım alıyorum. Ama onun dışında kendime geldim tekrar ilk başlarda ki o pozitiflik enerji vs geri geldi. Kimseyi aramıyorum onlar ararlarsa konuyu bu dikkat ede getirdiklerinde rahatsız oldugumu söyleyip kapatıyorum telefonu. Uzun oldu hakkınızı helal edin ama bence eş bile bu süreçte bir yere kadar. Kendimize hem zihnen hem bedenen dikkat edeceğiz ki içeride ki minikte sağlıkla büyüsün. Vesveselere kulağımızı kapatacağız

Kayıyor gibi hissettim diyorlar öyle mi oluyor acaba bilmediğimiz için mi anca anlıyoruz 1 2 hafta sonra yani ama ikinci bebekte daha erken hissedilir diyor çoğu yerde
Ben ilk hamileliğimde 20.hafta gibi hissetmeye başlamıştım ama kayıyor gibi değil böyle sanki derinlerde pıt pıt bişey vurur gibiydi Canım oğlum şimdi 5 yaşına Girecek ikinci hamileliği artık yaşayıp görüceğiz.

Ben bugün 8+2 oldum ama kasıkta yeni yeni damar seyirmesi gibi bir şey hissediyorum. Bebek hareketi değildir de o ne ki acaba

Ayy minik kuşş nazar degmesin masallahh senin kesende yusyuvarlak benimkide hep öyledi güzel bi kızçe olmasın bunlar
Aynen valla bi kaç haftaya daha net görüntü verilir insallahh
Canım teşekkür ederim. Valla bana da kız gibi geliyor diloscum. İlk andan itibaren hep kız gibi hissettim, ama erkekse de oğlum seni seviyorum diyorum
Zaten sana dedim seninki de kız gibi geliyor bana.
İnşallah daha net olur yakında görüntüler de anı olarak sakladığımızda bu ne demeyiz.

Ben bugün 8+2 oldum ama kasıkta yeni yeni damar seyirmesi gibi bir şey hissediyorum. Bebek hareketi değildir de o ne ki acaba
Bendede Oluyor Seyirme Gibi Evet Ama Yok Değildir Bende garip bi şişkinlik oldu sanırım ondan diyorum, bebeğin hareketi daha derinden geliyor gerçekten Allah'ın izniyle hepsini yaşayıp görüceğiz Çok Güzel Duygular Gerçekten

Diloşcum 16. Haftada hissetmeye başlayan anneler de var, bağırsak hareketleri gibi zannediyormuşsun halbuki küçük kuş yapıyormuş

Kızlar dün kontrolümüz vardı bebetomu gördüm bize el salladı hareketini yakaladık 9+3 göründü gayet uyumlu çok şükür. Bende hafiften kelebek gibi birkaç kez hissettiğimi söyledim ikinci gebelik hissedebilirim belki diye. ama doktorum çok zor bağırsak hareketlerindir onlar dedi.4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz

Rabbim o günleri nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…