Benim doktorumda var ve ilk defa 10. Haftada o şekilde kısa bi baktı. O zamana kadar bebek şekli almadığı İçin pek bir şey belli olmuyor ondan bakmamıştır size.Sizin doktorlarda 4d ultrason var mı kızlar 11+2 de gidicem şimdiye kadar açmadı ama sayfasında görüyorum 11 haftalıkları paylaşmış acaba cinsiyet çıkıyor mu 4d de hemen
Aynen en erken 18. Hafta diyor ilk hamilelikte 20. Hafta diyor. En merak ettiğimde o ya daha 2 ay var
Ayy minik kuşş nazar degmesin masallahhDilos6342 canım sen ultrason görüntüsünü sormuşsun ben bunu yeni fark ettim akşam şaftım kaymıştı koyuyorum hemen. Gerçi doktor o kadar görüntü içinde ennnn bulanık hangi görüntü varsa onu veriyor sağolsun
Kayıyor gibi hissettim diyorlar öyle mi oluyor acaba bilmediğimiz için mi anca anlıyoruz 1 2 hafta sonra yaniMerhaba Kızlar, akşamları çok yazamıyorum ancak gündüzleri okuyorum, 9da uyuyp kalıyorum :)
Ben ilk hamileliğimde 20'den sonra hafif hafif hissettmeye başlamıştım, ondan önce tık yoktu
Vallahi bende yarın 8. haftaya giriyorum. Midem daha hiç bulanmadı, çok nadir şanslı insanlardanım herhalde.merhaba ben dün doktora gitmiştim. bana decavit magnezyum ve d vitamini verdiydi. sabah yemekten hemen önce decaviti attım. 11 haftadır olmayan bulantı ve öğürme meydana geldi biranda 5 dakikada ölüyorum sandım. bulantı çekenlere allah yardmcısı olsun.. decavit kullanıp benim gibi olan varmı? doktor folik asiti bıraktırdı bana buarada
Ayy minik kuşş nazar degmesin masallahhsenin kesende yusyuvarlak benimkide hep öyledi güzel bi kızçe olmasın bunlar
Aynen valla bi kaç haftaya daha net görüntü verilir insallahh
Evet biliyorum hamilene kalana kadar da böyleydim çok o kadar zor bir süreç ki keseyi gördüm dün ama üstünde kana benzeyen bi şey var dedi doktor korkuttu beni tamda adamına söylüyor dünden beri put gibi yatıyorum çöm haklısın kalp atışını duysam başka bi şeye kafama takıcam artık kanamam olmasında başka bi şey istemiyorumGüzelim seni baştan beri takip ediyorum çok erken öğrendin hamileliğini ama sürecini zorlaştırıyosun daha önceki hamileliğimi nasıl berbat endişeli geçirdiğimi birkaç sayfa önce yazmıştım lütfen sakin kal 9 ay bitmez böyle,orda bir şeyin var olduğunu unut hayatına devam et sağlıklıysa seninle kalacak beni yanlış anlama sende kendimi görüyorum ama bu kese boyu kalp atışıyla kalmıyor sen vehimlerine teslim oldukça büyüyor dedim ya suyu mu az boyu mu kısa erken mi doğacak asla bitmez bunlar
Güzelim seni baştan beri takip ediyorum çok erken öğrendin hamileliğini ama sürecini zorlaştırıyosun daha önceki hamileliğimi nasıl berbat endişeli geçirdiğimi birkaç sayfa önce yazmıştım lütfen sakin kal 9 ay bitmez böyle,orda bir şeyin var olduğunu unut hayatına devam et sağlıklıysa seninle kalacak beni yanlış anlama sende kendimi görüyorum ama bu kese boyu kalp atışıyla kalmıyor sen vehimlerine teslim oldukça büyüyor dedim ya suyu mu az boyu mu kısa erken mi doğacak asla bitmez bunlar
Ben ilk hamileliğimde 20.hafta gibi hissetmeye başlamıştım ama kayıyor gibi değil böyle sanki derinlerde pıt pıt bişey vurur gibiydiKayıyor gibi hissettim diyorlar öyle mi oluyor acaba bilmediğimiz için mi anca anlıyoruz 1 2 hafta sonra yaniama ikinci bebekte daha erken hissedilir diyor çoğu yerde
Ben ilk hamileliğimde 20.hafta gibi hissetmeye başlamıştım ama kayıyor gibi değil böyle sanki derinlerde pıt pıt bişey vurur gibiydiCanım oğlum şimdi 5 yaşına Girecek ikinci hamileliği artık yaşayıp görüceğiz.
Ayy minik kuşş nazar degmesin masallahhsenin kesende yusyuvarlak benimkide hep öyledi güzel bi kızçe olmasın bunlar
Aynen valla bi kaç haftaya daha net görüntü verilir insallahh
Rahim ile beraberkasları geriliyorBen bugün 8+2 oldum ama kasıkta yeni yeni damar seyirmesi gibi bir şey hissediyorum. Bebek hareketi değildir de o ne ki acaba
Bendede Oluyor Seyirme Gibi Evet Ama Yok Değildir Bende garip bi şişkinlik oldu sanırım ondan diyorum, bebeğin hareketi daha derinden geliyor gerçekten Allah'ın izniyle hepsini yaşayıp görüceğiz Çok Güzel Duygular GerçektenBen bugün 8+2 oldum ama kasıkta yeni yeni damar seyirmesi gibi bir şey hissediyorum. Bebek hareketi değildir de o ne ki acaba
Benim bulantım 8. Haftada başladıVallahi bende yarın 8. haftaya giriyorum. Midem daha hiç bulanmadı, çok nadir şanslı insanlardanım herhalde.Verilen ilaçlar vs. etkilemez umarım hiçbirimizi.
Diloşcum 16. Haftada hissetmeye başlayan anneler de var, bağırsak hareketleri gibi zannediyormuşsun halbuki küçük kuş yapıyormuşKayıyor gibi hissettim diyorlar öyle mi oluyor acaba bilmediğimiz için mi anca anlıyoruz 1 2 hafta sonra yaniama ikinci bebekte daha erken hissedilir diyor çoğu yerde
Rahim ile beraberkasları geriliyoronun hissiyatı olabilir.
Rabbim o günleri nasip etsin inşallahBendede Oluyor Seyirme Gibi Evet Ama Yok Değildir Bende garip bi şişkinlik oldu sanırım ondan diyorum, bebeğin hareketi daha derinden geliyor gerçekten Allah'ın izniyle hepsini yaşayıp görüceğiz Çok Güzel Duygular Gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?