- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Kızlarr bebişimi gördüm bende bu sabah. Fazla hareket etmedi ama doktor sağlıklı görünüyor bir sıkıntı yok dedi. Hatta cinssiyet tahmininde de bulundu. Daha söylemesi erken ama kız gibi duruyor dedi.2 li taramada yine görüşeceğiz. Folik asidi bıraktırdı 3 tane farklı ilaçlar yazdı. Demir, Multivitamin ve d3 vitamini verdi damla şeklinde. Allah çok sevinçliyim. Hepimizin hep sağlıkla güzellikle heyecanla devam etsin inşallahh :))
Evett ne kadar çabuk büyüyorlar minik mucizelerimiz :))) Kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum.Maşallah minnoşa kocaman olmuşşBu sene kız yılı bencede çoğunluk kız olacak gibii
Evett ne kadar çabuk büyüyorlar minik mucizelerimiz :))) Kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum.
Evlerimizin bereketidir kız çocukları çoğalsınlar tabi :))
Aynen öyle. Valla saklayabilsem doğuma kadar saklarım benAynen öyle canım bu acemiliğe geldii ama ikincisinde direk 3-4 ay olana kadar kimseye söylememekte fayda varmış. Boştan yere strese giriyor insan
Ay maşallah maşallahKızlarr bebişimi gördüm bende bu sabah. Fazla hareket etmedi ama doktor sağlıklı görünüyor bir sıkıntı yok dedi. Hatta cinssiyet tahmininde de bulundu. Daha söylemesi erken ama kız gibi duruyor dedi.2 li taramada yine görüşeceğiz. Folik asidi bıraktırdı 3 tane farklı ilaçlar yazdı. Demir, Multivitamin ve d3 vitamini verdi damla şeklinde. Allah çok sevinçliyim. Hepimizin hep sağlıkla güzellikle heyecanla devam etsin inşallahh :))
Aynı şeylerin daha fazlasını yaşadım, 18 ay sonunda hamile kaldım. Ama ben bu sürede iyi bisey de duymadım. İlk baştan ağzımdan kaçırdığımız şeyler için çok pişmanım. Muhabbet kuşum babacık diyordu, ordan bile al dedesi senin torun bu diye dalga geçildi. 6 ilaç denemesi 1 negatif aşılama 2 hsg ve ben bunlara üzülürken bence sürecim daha çok uzadı. Hamile kaldım değerim ilk düzgün artarken sonra az arttı üstüne bagirsak enfeksiyonu tam geçiyor derken korona geçirdim. Yaşadığım endişeleri anlatamam ama yaptığım en iyi şey kimseye bisey söylememek oldu, yaşadıklarımı vs.O kadar güzel yazmıssınız kii. Gerçekten bir şeyi ne kadar çok düşünüp konuşursan imtihan olur diye boşuna demiyorlar. Ben 15 aydır deniyorum 15. Ayın sonunda çok şükür klomen ve iğne ile gebe kaldım. Ama gayet iyiyim kafama takmıyordum ki benim tedavi gördüğüm doktorum o kadar pozitif bir adamdı ki İsterdim onunla gebelik takibini ve doğumumu yapmayı ama nasip işte. Onun enerjisi de bana geçiyordu. Sonra böyle çevreme söylemeye başlayınca klomen ve iğneyle hamile kalıp düşük yapan çok oluyormuş, sen tedaviyle hamile kaldın aman herkes bir dikkat ediyorsa sen iki dikkat edeceksin, hcg biraz düşük sanki. Benim değerim bide 2 günde 3,5 katlıyordu ama yok beni evham sardı. Sürekli düşük araştırıyorum yerimden kalkmıyorum aman bir şey olursa ya bebeğime şu bu. Eşim farketti durumumu sağolsun anlayışla yaklaştı o 2 hafta ben sürekli tedaviyle oldu ya düşerse ben bir dhaa aynı süreçleri ki yaşayacağım ya kaybedersem niye belirtim yok vücudumda böyle k.validem, annem, eltim vs kiminle öyle normal telefonda konussam onlar bana dikkat et dedikce ağlıyordum. Eltim eşimin 4 tane kuzenin eşi hamile ve hepsi aynı aralıkls hamile kaldığı için doğumalrı peşpeşe mart nisan öayıs haziran şeklinde k.validem her aradıgında herkes eline aldı sizde alın aman yat sadece hiç bir şey yapma 9 ay değil mi biz idare ederiz. Artık iyi niyetle söylenen şeylere bile kafama takıyordum. Bir gün işte eşim evden çalısıyor evde tek bırakmadı tabi o sürede beni ama o gün acil iş cıktı gitti ben tabi uyanır uyanmaz internete düştüm araştırıyorum kendimce kahvaltı hazırladım bir sancı ve peşine yoğun bir kanama yaşayınca işte hastaneye git ilaçlar korkular filan derken beni kendime getirdi. Bazen her şerde bir hayır var derler ya. Tabi ki düşük riskim oldugu için koştur koştur ağır işler yapmıyorum o konuda kız kardeşim ve eşimden yardım alıyorum. Ama onun dışında kendime geldim tekrar ilk başlarda ki o pozitiflik enerji vs geri geldi. Kimseyi aramıyorum onlar ararlarsa konuyu bu dikkat ede getirdiklerinde rahatsız oldugumu söyleyip kapatıyorum telefonu. Uzun oldu hakkınızı helal edin ama bence eş bile bu süreçte bir yere kadar. Kendimize hem zihnen hem bedenen dikkat edeceğiz ki içeride ki minikte sağlıkla büyüsün. Vesveselere kulağımızı kapatacağız
Gözün aydın canım benimm ikili taramada daha da kesinleşir ve daha da hareketlenir hiç merak etme daha yeni kipirdanmaya başladı onlarKızlarr bebişimi gördüm bende bu sabah. Fazla hareket etmedi ama doktor sağlıklı görünüyor bir sıkıntı yok dedi. Hatta cinssiyet tahmininde de bulundu. Daha söylemesi erken ama kız gibi duruyor dedi.2 li taramada yine görüşeceğiz. Folik asidi bıraktırdı 3 tane farklı ilaçlar yazdı. Demir, Multivitamin ve d3 vitamini verdi damla şeklinde. Allah çok sevinçliyim. Hepimizin hep sağlıkla güzellikle heyecanla devam etsin inşallahh :))
Aminn inşallah. Evet ilk çocuk :)Sağlıklaa gelsin bebeklerimiz insallah. İlk çocuk mu sizinde
Ay bana kadın erkek dediMaşallah minnoşa kocaman olmuşşBu sene kız yılı bencede çoğunluk kız olacak gibii
Dün konuştuk ve gerçekten aslında şu an ikimizden de önemli olan tek şey bebek dedik hallettik doktor kan görünce istirahet et bol bol dinlen dedi açıkçası göremedi kesenin üstüne bi şey daha var ikinci kese mi yoksa kan mı anlayamadım dedi ikiz olsa belirtileri şimdiden vermez miydi ultrason cihazı da iyi değildi dün arkadaşımda benim doktoruma gitmiş keseyi bile görememiş kalbi atmıyor bebek ölü demiş bugün ağlayarak başka doktora gitti kalp atışını da duymuş bebeği de görmüş doktor dün benim canımı şıktı açıkçasıYine olma put gibi durmak nedemek verende Allah alanda buna hiçbirimiz engel olamayız ne yazıldıysa o eşinede yansıtırsın sorunlar büyür kafanı rahatlat ben eşimin bir lafıyla kendime gelmiştim ben bir şey olur mu die üzüldüğüm bi gün bana bak benim için sensin önemli tabi bir şey olsun istemem ama sen kendini yıprattıktan sonra benim için anlamı yok demişti ozaman dedim napıyorum ben Allah hiç vermeyebilirdi zamana bırakıp ne yaşayacaksak yaşayacağız lütfen hayata birkere geliyoruz kendini bukadar üzme
Evet sıkıştırdım biraz söyledi :)) Ben ilçede yaşıyorum, Merkeze gidicez randevumuzu bugün aldık önümüzdeki perşembe Allah nasip ederse. Aminn cümlemizin su gibi akıp geçsin sağlıkla inşallah alalım kucaklarımızaAynen öyle. Valla saklayabilsem doğuma kadar saklarım ben
Ay maşallah maşallahilk doktor cinsiyet tahminimiz geldi sanırım ikili tarama ne zaman olacak ?
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Mesela dün doktor kan var ya da kese var belli değil dedi ama eve gelip bunun işin ağlayıp üzülmedim mental olarak iyiyim çünkü kötü bir şey hissetmiyorum dün doktorumdan asla emin olamadım değiştirmem gerek sanırım doktorumuAynı şeylerin daha fazlasını yaşadım, 18 ay sonunda hamile kaldım. Ama ben bu sürede iyi bisey de duymadım. İlk baştan ağzımdan kaçırdığımız şeyler için çok pişmanım. Muhabbet kuşum babacık diyordu, ordan bile al dedesi senin torun bu diye dalga geçildi. 6 ilaç denemesi 1 negatif aşılama 2 hsg ve ben bunlara üzülürken bence sürecim daha çok uzadı. Hamile kaldım değerim ilk düzgün artarken sonra az arttı üstüne bagirsak enfeksiyonu tam geçiyor derken korona geçirdim. Yaşadığım endişeleri anlatamam ama yaptığım en iyi şey kimseye bisey söylememek oldu, yaşadıklarımı vs.
İlk önce insanın kendinde bitiyor bazen dışarı dur diyip dik durmalıyız ki kimse bisey diyemesin ne eş ne başka biri
@murphyrivera
İnsanın ne yaşadığını kimse bilemez tabiki ama önce sen iyi olacaksın. Ve bil ki herkes benzer yollardan geçiyor
Ah diloşum o kadar sinir oldum ki sana yapılanlara. Tüm bu negatif düşüncesiz insanlardan uzak durabiliriz inşallahAynı şeylerin daha fazlasını yaşadım, 18 ay sonunda hamile kaldım. Ama ben bu sürede iyi bisey de duymadım. İlk baştan ağzımdan kaçırdığımız şeyler için çok pişmanım. Muhabbet kuşum babacık diyordu, ordan bile al dedesi senin torun bu diye dalga geçildi. 6 ilaç denemesi 1 negatif aşılama 2 hsg ve ben bunlara üzülürken bence sürecim daha çok uzadı. Hamile kaldım değerim ilk düzgün artarken sonra az arttı üstüne bagirsak enfeksiyonu tam geçiyor derken korona geçirdim. Yaşadığım endişeleri anlatamam ama yaptığım en iyi şey kimseye bisey söylememek oldu, yaşadıklarımı vs.
İlk önce insanın kendinde bitiyor bazen dışarı dur diyip dik durmalıyız ki kimse bisey diyemesin ne eş ne başka biri
@murphyrivera
İnsanın ne yaşadığını kimse bilemez tabiki ama önce sen iyi olacaksın. Ve bil ki herkes benzer yollardan geçiyor
Diloş sana ikili tarama testin hangi hafta hangi güne denk geliyor diye sormuştum ama görmedin sanırım mesajıGözün aydın canım benimm ikili taramada daha da kesinleşir ve daha da hareketlenir hiç merak etme daha yeni kipirdanmaya başladı onlar
Maşallah kuzuya nazar değmesin ikili test me zaman çok çok sevindim
Hayırlı uğurlu olsun canımm çok güzel kese sağda mı duruyordu solda mEvet canım kız dedi
Ay bende doğru değil ya nasıl anlıyor ben 6 haftalık foto attım erkek diyo kesinEvet canım kız dedi
Çok teşekkür ederim diloşumm gerçekten bir ay bir yıl gibi geldi :)Gözün aydın canım benimm ikili taramada daha da kesinleşir ve daha da hareketlenir hiç merak etme daha yeni kipirdanmaya başladı onlar
Maşallah kuzuya nazar değmesin ikili test me zaman çok çok sevindim
Gebe okulu ne zaman başlıyor ben de dün araştırdım bizim devlet hastanesinde de varmışÇok teşekkür ederim diloşumm gerçekten bir ay bir yıl gibi geldi :)
Haftaya perşembe testimiz de inşallah Balıkesir merkeze gidicez. Bide gebe okuluna kaydettiler beni bugün :)) eğitimlere gidicez sertifika vereceklermiş :)) Bir diploma da annelikten alıcaz :))
Ah canım vallahi görmedim kusura bakma. Ben 11+2de gitmiştim canım bebek 11+4 çıktı doktor iyi görüntü alabilirsem simdide bakarım dedi hareketlenirse falan diye sanırım. Sonra haftaya salı gel dedi takvime göre 12+3 olmuş oluyorAh diloşum o kadar sinir oldum ki sana yapılanlara. Tüm bu negatif düşüncesiz insanlardan uzak durabiliriz inşallah
Diloş sana ikili tarama testin hangi hafta hangi güne denk geliyor diye sormuştum ama görmedin sanırım mesajıben de 11+0 da gideceğim de ikili test aradan çıkabilir mi acaba diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?