2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlarr bebişimi gördüm bende bu sabah. Fazla hareket etmedi ama doktor sağlıklı görünüyor bir sıkıntı yok dedi. Hatta cinssiyet tahmininde de bulundu. Daha söylemesi erken ama kız gibi duruyor dedi. 2 li taramada yine görüşeceğiz. Folik asidi bıraktırdı 3 tane farklı ilaçlar yazdı. Demir, Multivitamin ve d3 vitamini verdi damla şeklinde. Allah çok sevinçliyim. Hepimizin hep sağlıkla güzellikle heyecanla devam etsin inşallahh :))

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-16 at 10.08.45.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 59

Maşallah minnoşa kocaman olmuşş Bu sene kız yılı bencede çoğunluk kız olacak gibii

Aynen öyle canım bu acemiliğe geldii ama ikincisinde direk 3-4 ay olana kadar kimseye söylememekte fayda varmış. Boştan yere strese giriyor insan
Aynen öyle. Valla saklayabilsem doğuma kadar saklarım ben
Ay maşallah maşallah ilk doktor cinsiyet tahminimiz geldi sanırım ikili tarama ne zaman olacak ?
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Aynı şeylerin daha fazlasını yaşadım, 18 ay sonunda hamile kaldım. Ama ben bu sürede iyi bisey de duymadım. İlk baştan ağzımdan kaçırdığımız şeyler için çok pişmanım. Muhabbet kuşum babacık diyordu, ordan bile al dedesi senin torun bu diye dalga geçildi. 6 ilaç denemesi 1 negatif aşılama 2 hsg ve ben bunlara üzülürken bence sürecim daha çok uzadı. Hamile kaldım değerim ilk düzgün artarken sonra az arttı üstüne bagirsak enfeksiyonu tam geçiyor derken korona geçirdim. Yaşadığım endişeleri anlatamam ama yaptığım en iyi şey kimseye bisey söylememek oldu, yaşadıklarımı vs.
İlk önce insanın kendinde bitiyor bazen dışarı dur diyip dik durmalıyız ki kimse bisey diyemesin ne eş ne başka biri
@murphyrivera
İnsanın ne yaşadığını kimse bilemez tabiki ama önce sen iyi olacaksın. Ve bil ki herkes benzer yollardan geçiyor

Gözün aydın canım benimm ikili taramada daha da kesinleşir ve daha da hareketlenir hiç merak etme daha yeni kipirdanmaya başladı onlar
Maşallah kuzuya nazar değmesin ikili test me zaman çok çok sevindim

Dün konuştuk ve gerçekten aslında şu an ikimizden de önemli olan tek şey bebek dedik hallettik doktor kan görünce istirahet et bol bol dinlen dedi açıkçası göremedi kesenin üstüne bi şey daha var ikinci kese mi yoksa kan mı anlayamadım dedi ikiz olsa belirtileri şimdiden vermez miydi ultrason cihazı da iyi değildi dün arkadaşımda benim doktoruma gitmiş keseyi bile görememiş kalbi atmıyor bebek ölü demiş bugün ağlayarak başka doktora gitti kalp atışını da duymuş bebeği de görmüş doktor dün benim canımı şıktı açıkçası

Evet sıkıştırdım biraz söyledi :)) Ben ilçede yaşıyorum, Merkeze gidicez randevumuzu bugün aldık önümüzdeki perşembe Allah nasip ederse. Aminn cümlemizin su gibi akıp geçsin sağlıkla inşallah alalım kucaklarımıza

Mesela dün doktor kan var ya da kese var belli değil dedi ama eve gelip bunun işin ağlayıp üzülmedim mental olarak iyiyim çünkü kötü bir şey hissetmiyorum dün doktorumdan asla emin olamadım değiştirmem gerek sanırım doktorumu

Ah diloşum o kadar sinir oldum ki sana yapılanlara. Tüm bu negatif düşüncesiz insanlardan uzak durabiliriz inşallah
Gözün aydın canım benimm ikili taramada daha da kesinleşir ve daha da hareketlenir hiç merak etme daha yeni kipirdanmaya başladı onlar
Diloş sana ikili tarama testin hangi hafta hangi güne denk geliyor diye sormuştum ama görmedin sanırım mesajı ben de 11+0 da gideceğim de ikili test aradan çıkabilir mi acaba diye merak ettim

Çok teşekkür ederim diloşumm gerçekten bir ay bir yıl gibi geldi :)
Haftaya perşembe testimiz de inşallah Balıkesir merkeze gidicez. Bide gebe okuluna kaydettiler beni bugün :)) eğitimlere gidicez sertifika vereceklermiş :)) Bir diploma da annelikten alıcaz :))

Gebe okulu ne zaman başlıyor ben de dün araştırdım bizim devlet hastanesinde de varmış bakalım 9 ay yatmayacaksam gitmeyi düşünüyorum ben de 3 haftalık bir eğitim diye yazıyor burdaki

Ah canım vallahi görmedim kusura bakma. Ben 11+2de gitmiştim canım bebek 11+4 çıktı doktor iyi görüntü alabilirsem simdide bakarım dedi hareketlenirse falan diye sanırım. Sonra haftaya salı gel dedi takvime göre 12+3 olmuş oluyor
Senin bebiste bir iki gün ilerde çıkar çoğu kişinin öyle oluyor canım okuduğuma göre, çikolata da yersin yarim saat önceden belki bakar doktor

Sorma vallahi daha neler varda boşver gitsin güler yüz gösteriyormuş gibi laf sokanları Allaha havale ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…