2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Hepsii geride çok şükür miniğin sağlıkla seninle büyüyor. Kesinlikle katılıyorum benim 2. Klomen tedavimdi bu ay olmasa aşılamaya gececektik biz ben diyorum benim bu ay çocugumun olmasının en büyük nedeni kafam rahattı bebek konusunda. eşimle kavga ettik o ay bu süreçte yıprandım ve iğneye bile giderken sırf kiste dönüşür korkusuyla gittim vurulmaya. Aklımda bebekle alakalı hiç bir şey yoktu. Kavganında etkisiyle dedim hatta Rabbim vermiyorsa vardır bir sebebi demekki biz daha evliliğimizi oturtamamışız diye. Ben en büyük hatayı düşünmek ve anlatmakla yaptım sanırım. Hani anneler sonuçta onlarında evlatları var annelik iç güdüsünü anlarlar diye. Ama öyle olmuyormuş. Gördüğüm tedavi yöntemiyle bile düşük teşhisi koymaları efsaneydi. Ama kanamamın oldugu günden beri akıllandım çok şükür.

Ay bende doğru değil ya nasıl anlıyor ben 6 haftalık foto attım erkek diyo kesin bence abarttı
Canım o kısmı bende anlamadım valla keseye mi bakıyor artık ne bende özellikle küçük olanlara yaptığı tahmini pek inanamadım açıkçası hadi büyük görüntü olsa nuba falan baksa tamam diyicem de

Gebe okulu ne zaman başlıyor ben de dün araştırdım bizim devlet hastanesinde de varmış bakalım 9 ay yatmayacaksam gitmeyi düşünüyorum ben de 3 haftalık bir eğitim diye yazıyor burdaki
Ebe kaydımı yaptı toplamda 3 eğitim var hepsinin günleri var. Her hafta belli günlerde. Hatta bugün vardı ama benim işe dönmem gerekiyordu kalamadım. Level olarak atlıyormuşuz sırasıyla. Sen kendine uygun gördüğün bir gün çık gel dedi. Birde ayda bir babalarla gidecekmişiz. Emzirmeden eğitimden tut da doğumhaneye kadar sokacaklarmış bizi :) En son da belge alacakmışız.

Ayy bilmez miyim 1 ay sonra ilk acilde görünce hüngür hüngür ağlamıştım doktor da bisey oldu sandı
Ay sen Balıkesirde misin ayy yakınız kız memleket İzmir ama 20 kusur senedir Manisadayız bizde oralı olduk artık şuan eşimin görevinden Hataydayim ama olsun
Gebe okulu nasıl biseymis hadi gözün aydın insallah hayırlı haberler alırız

Aynen benimde öyle oldu biliyo musun. Aşılama tutmayınca ilk hsgden de doktor şüphelenince tekrar hsg istedi. Bi yandan da femara başlattı, eşimde göreve gidecekti o ay. Aşılamaya çok umut bağladığım için tutmayınca çok salmıstim 2. Hsg cektireyim paramı toparlayayim tüp bebeğe giderim artık diyordum. 18 mm tek yumurtam vardı dedim bu tutmaz hiç ümitlenme. Çikolata kistim vardı sağ tarafta her ay sorardım yumurta nerden gelişiyor diye onu bile sormadım. Eşimde o ara sık sık göreve gidiyordu gitmeden 1 2 gün önce ağlama tuttu beni dedim allahim tamam olmuyor ben denemeye razıyım kabullenirim ama yeter ki denemeye zamanım olsun diye. Çünkü süreç uzuyordu aslında asilamayi daha önce olacaktım görev çıkınca 2 ay uzadı sürekli böyleydi. Sonra test yaptım çift çizgiyi görmüştüm şükürler olsun. Ne kadar engelleyen kistim olsa da o kabullenişin gercekten faydası oluyormuş
Şükür artık bebeklerimize kavuştuk inşallah sürecimiz sağlıklı bi şekilde ilerler

Yaa özlüyoruz birazcık görmeyince dimi :)) Allahtan yine iyiyiz test derdine görüş günleri çoğaldı :)))
Evet Balıkesir Edremittenim. Kardeş şehirdeniz.Hatta haftasonu İzmir Bucaya sınava gidicem. Selamını söylerim memletine :))
Vallahi ebeyle konuşunca bişey bilmediğimi öğrendim. Gerçekten çok gerekli bişey. Doktor zorladı hatta gitmem için ben gereksiz birşey diye düşündüm. İlk çocuklarımız ya bir şey bilmiyoruz. Gidicem valla izin alıp işyerinden. Eğlenceli olacağa benziyor :)) Bebek oluşumundan başlayıp Emzirmeye doğuma her konuda eğitim oluyomuş. Toplamda 3 ders. Bide analık diploması veriyolarmış sonunda. Eşlerimizle de gidicekmişiz onları da eğitecekler, böylelikle ben anlamam bebek bakımından diyemeyecekler Diloşum bu açıdan da çok gerekli :))

Bende sizden görüp merak ettim yazdım. erkek dedi sonra vajinal muayne oldugunu sonradan farketmiş kız dedi bende kız hissediyorum zaten
Senin kaç haftalıktı?

Hadi dilosun 11di onu tahmin etmesi kolayda bende 6 hafta çizgi var sadece bana nasıl kesin erkek dedi anlamadım

Neyse 1 ay sonra görürüz dogrumu

Aynen valla cok özleniyormus biraz hareketlerini hissetmeye başlasak belki onla avunabiliriz ama ona da daha çok var
Söyle canım söyle sınavında başarılar dilerim tekrardan
Yalnız çok iyi biseye benziyor keşke burda olsada bende gitsem yaa hiç duymadım ama burda olduğunu

Hmmm genelde 12 de gidiliyor demek ki iyi bakalım hayırlı güzel haberlerle inşallah
Yiyip içip gireceğim ben De muayeneye
Görüşme kes diyaloğu yapabildiğin kadar boşver. Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın.
Ay baya detaylı güzel bir şeye benziyor bu. Ben sadece okudum arayıp sormadım henüz. En çok emzirme ve bebek bakım eğitimleri ilgimi çekiyor en mükemmel şekilde bakabileceğime eminim analık özgüveni ama çok korkuyorum aynı zamanda

Kızlar tiroid ilacı kullanalar kimlerdii? Bugün doktor ilacımı değiştirdi. Tsh 5’ten 0,65’e düşmüş.
İlacı 50 mg’dan 75 mg’a çıkardı ama yarım içecekmişim yani 37 mg olacakmış öf kafam karışıyor.
Daha da düşerse tehlikeliymiş galiba dengede tutmaya çalışıyor ama anlamadım anlamaaadıııım biriniz bana anlatııın pls.

İnşallah kuzum her zorlugun güzelliği olurmuş bizde sağlıkla kucağımıza alcaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsiin

Senin kaç haftalıktı?

Hadi dilosun 11di onu tahmin etmesi kolayda bende 6 hafta çizgi var sadece bana nasıl kesin erkek dedi anlamadım

Neyse 1 ay sonra görürüz dogrumu
6+3 tü ama ya tahmini keseden yapıyorlar ya ordan yaptı heralde. Ben mesela dün teyzem aradı 2 oğlu 2 kızı var kanama durumunu sormak için ben kızlarda kanama yaşamadım erkek çocuk kanama yapar kızlar inatcı sımsıkı tutunurlar erkek cocuklar öyle değil demişti çevremde de hep erkek cocugu olanlar kanama yaşadı dedi. Bakalım artık belli olana kadar tahminler yürütülüyor

ben kullanıyorum benimde ilk değerim 4,5 di 25mg lık başlattı. 15 gün sonra gideceğim ama ben daha öncesinde iyot çözeltisi kullanıyordum dengede tutmak için ilaca gebelikte başladım. ama sonuçta sizin de mg ı düşürmüş gebelik ilerledikçe tiroid daha da yükseliyormuş belki onu engellemek adına orta derecede azaltmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…